- 4 Eylül 2011
- 1.718
- 947
- 333
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #157.541
Rabbim kimseye dermansız dert vermesin Allaha şükürki bu derdin dermanı var canım.Öncelikle kaçınılmaz olan egzersizlerle başlamalısın...Özel doktorlar çok pahalı ben devlet hastahanesinde tedavi gördüm ve burdaki kızların desteği ile yendim..Biryerleerden başlaman gerekli umudunu yitirme...
mahveder tabi,hiç kolay değil.egzersiz yada doktor denedin mi?
evet derdimizin dermanı var ama ben aşamıyorum.
çok şükür tabi hacico.bak aynısını yazmışım ama aşmışım sonra.bence yarısından fazla zorlamasan da olur.ha biraz daha popoya doğru tutar nefes alır,HAH diye verirken ittirirsen gidedebilir.ama olmuyorsa zorlama.çünkü eş denemesinde sıkıntı yaratmayacak emin ol.mühim olan kalınlığı arttırabilmen ve daha da önemlisi hareket ettirebilmen.ben asıl hareket ettirebilince rahatladım.ileri-geri ve dairesel hareketler yapabilince hem daha rahat yol aldı hemde eş denemesine geçerken tedirginliğim azaldı.hareket,hareket
merhabalar ben siteye yeni üye olanlardanım benimde sorunum vajinismus ve ne yazikki bunu sölemeye bile utanıyorum 7 senelik evliyim siteyi incelerken buradaki bayanların birbirlerine yardımcı olarak bu sorunu çözdüklerini okudum dr gitmem ne yazik ki başarı sağlamadı benden mi dr danmı kaynaklı bilemiyorum bende yardımınızı istiyorum artık bir işkence olmaya başladı benim için bununla yatıp kalkar oldum yakınımdaki insanlar ile de paylaşamadığımdan dolayı artık herkez çocuğum olmuyor diye düşünmeye başladılar sıkıntı bir derken iki oldu anlayacağınız bunu rahatsızlığı çözenler bana bunu nasıl çözeceğim ile ilgili yol gösterebilirmisiniz.
hoşgeldiniz ...
malesef sizden daha uzun yıllık olanlarda var..ben mersela 12 yıllık ve hala vajinismuslu..
inşallah hemen çözersiniz..hiçkimsenin bunu çekmesini istemem..biliyorum hayatımızı altüst ediyor bu sorun..[/QUObu
rahatsızlığı çeken bütün herkez tez zamanda çözer inş.
hepsini denedim..olmuyor olmuyor.denemede olumsuz..
merhabalar ben siteye yeni üye olanlardanım benimde sorunum vajinismus ve ne yazikki bunu sölemeye bile utanıyorum 7 senelik evliyim siteyi incelerken buradaki bayanların birbirlerine yardımcı olarak bu sorunu çözdüklerini okudum dr gitmem ne yazik ki başarı sağlamadı benden mi dr danmı kaynaklı bilemiyorum bende yardımınızı istiyorum artık bir işkence olmaya başladı benim için bununla yatıp kalkar oldum yakınımdaki insanlar ile de paylaşamadığımdan dolayı artık herkez çocuğum olmuyor diye düşünmeye başladılar sıkıntı bir derken iki oldu anlayacağınız bunu rahatsızlığı çözenler bana bunu nasıl çözeceğim ile ilgili yol gösterebilirmisiniz.[/
hoşgeldin.bu yazı senin adımın.söylemesi kolay deme hepimiz yaşadık.doktor meselesine gelince benim fikrim eğer doktora gidileceksede doktordan doktora büyük farklar olduğu.bu sıkıntı psikolojik kökenli çoğumuzda.eğer doktor sana güven vermez ve rahatlatamazsa o iyi bir doktor olamaz.eğer çözmeden bıraktıysa yine aynı şekilde.yani bir doktora gitmiş olman ve çözülmemiş olması hiçbirşey ifade etmez.bu konuda aşırı derecede reklam var ve ben pek çoğuna inanmıyorum.o yüzden herkes hitmiş çözülmüş diye düşünürsen yanılırsın.çok adı geçen bir doktora gittim ve berbattı.sorun ben değildim,sorun doktordu.bak çözüldü sorunum şimdi.sen anlat yeterki.belki bilenler vardır doktoru sana akıl verir,belki daha iyisini bulursun.belki egzersize başlarsın.sen yeterki anlat.
ama arkadaşlar p.uzunluğunda almak gerekiyo demişlerdi ne yapıcam ben şimdi yani direk kalınlığı arttırayım mı canım 4 5 uzunluk olarak rahat giriyo 6cmde kalınlık yapabildim en son
seni hatırladım sanırım eski yazılardan egzersiz deniyordun.doktorda veya egzersizde neler oldu anlat.burda doktora giden de var,egzersiz yapan da.belki tekrar olacak,umutsuzsun ama akıl akıldan üstün.belki kaçırdığın birşey vardır,biri yardımcı olur.sen yeterki anlat
ben seni hatırlayamadım ama..canım işte egzersiz tamam ama deneme olmuyor yapamıyorum..şu zihnimde ne var bilmiyorum.denemeye gelince olmuyor işte
bugün iki parmagıda aldım sanki ama giriş kısmından ileriye gidemedim ama çok heycanlandım yapamadığım şeyi çok azda olsa yaptım çok mutluyum şimdi napmam lazım
rahatsızlığı çeken bütün herkez tez zamanda çözer inş.
sen hatırlayamazsın.uzun bir süre sadece okuyordum çünkü.harekete geçmeden öylece okuyarak çok zaman kaybettim.egzersiz tamam derken mesela kaç cm lik aparat yada kaç parmak alabiliyorsun?egzersiz yaptım olmuyor diye kestirip atarsan kim nasıl yardım edebilirki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?