Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

evet derdimizin dermanı var ama ben aşamıyorum.

ama arkadaşlar p.uzunluğunda almak gerekiyo demişlerdi ne yapıcam ben şimdi yani direk kalınlığı arttırayım mı canım 4 5 uzunluk olarak rahat giriyo 6cmde kalınlık yapabildim en son

merhabalar ben siteye yeni üye olanlardanım benimde sorunum vajinismus ve ne yazikki bunu sölemeye bile utanıyorum 7 senelik evliyim siteyi incelerken buradaki bayanların birbirlerine yardımcı olarak bu sorunu çözdüklerini okudum dr gitmem ne yazik ki başarı sağlamadı benden mi dr danmı kaynaklı bilemiyorum bende yardımınızı istiyorum artık bir işkence olmaya başladı benim için bununla yatıp kalkar oldum yakınımdaki insanlar ile de paylaşamadığımdan dolayı artık herkez çocuğum olmuyor diye düşünmeye başladılar sıkıntı bir derken iki oldu anlayacağınız bunu rahatsızlığı çözenler bana bunu nasıl çözeceğim ile ilgili yol gösterebilirmisiniz.

hoşgeldiniz ...

malesef sizden daha uzun yıllık olanlarda var..ben mersela 12 yıllık ve hala vajinismuslu..

inşallah hemen çözersiniz..hiçkimsenin bunu çekmesini istemem..biliyorum hayatımızı altüst ediyor bu sorun..

hepsini denedim..olmuyor olmuyor.denemede olumsuz..

seni hatırladım sanırım eski yazılardan egzersiz deniyordun.doktorda veya egzersizde neler oldu anlat.burda doktora giden de var,egzersiz yapan da.belki tekrar olacak,umutsuzsun ama akıl akıldan üstün.belki kaçırdığın birşey vardır,biri yardımcı olur.sen yeterki anlat

ama arkadaşlar p.uzunluğunda almak gerekiyo demişlerdi ne yapıcam ben şimdi yani direk kalınlığı arttırayım mı canım 4 5 uzunluk olarak rahat giriyo 6cmde kalınlık yapabildim en son

ben öyle duymamıştım bir yanlışın olmasın.p...uzunluğunda aparatı alamazsın diye biliyorum.burdakilerde bana uzunluk çok önemli değil demişlerdi.bende almadım.en fazla 10 cm uzunlukta 9 -10 cm kalınlığında aparat yapmıştım o kadar.hatta aldığım uzunluk 10 olmayabilir bile.sen kalınlığa odaklan bence.sonra rahat edersen kalınlıkta uzunluğu bir küçük arttırırsın belki.hep nefes hacico.bir yerden sonra başarabilirsen kendini rahatlatmayı uzunluk da oluyor.o geldiği yere kadar alıp orda hareket ettirmeyi denersen,dar yerdeki kaslar nefesle beraber o zaman açılıyor ve daha ileri alabiliyorsun

ben seni hatırlayamadım ama..canım işte egzersiz tamam ama deneme olmuyor yapamıyorum..şu zihnimde ne var bilmiyorum.denemeye gelince olmuyor işte

bugün iki parmagıda aldım sanki ama giriş kısmından ileriye gidemedim ama çok heycanlandım yapamadığım şeyi çok azda olsa yaptım çok mutluyum şimdi napmam lazım

ben seni hatırlayamadım ama..canım işte egzersiz tamam ama deneme olmuyor yapamıyorum..şu zihnimde ne var bilmiyorum.denemeye gelince olmuyor işte

sen hatırlayamazsın.uzun bir süre sadece okuyordum çünkü.harekete geçmeden öylece okuyarak çok zaman kaybettim.egzersiz tamam derken mesela kaç cm lik aparat yada kaç parmak alabiliyorsun?egzersiz yaptım olmuyor diye kestirip atarsan kim nasıl yardım edebilirki?

bugün iki parmagıda aldım sanki ama giriş kısmından ileriye gidemedim ama çok heycanlandım yapamadığım şeyi çok azda olsa yaptım çok mutluyum şimdi napmam lazım

tebriklerciddi ciddi başladın artık.bu başarıdan sonra devamı gelecek inşallah.ben parmak değil aparatla çalıştım ama yol aynı olsa gerek.jel yada yağ ne kullanıyorsun?giriş kısmında iki parmağı azda olsa aldıysan orda bekletebilmen lazım.birdahakine bunu dene.kegel egzersizleri varya sıkıp bırakmalı onları ordayken yap burnundan nefes al ağzından hah diye hızlıca verirken ittir ve ıkın açıldığını hissedeceksin daha doğrusu rahatladığını.ilk adım biraz bekletmek orda,ne kadar bekletebilirsen.amaç biraz esnemesi ve senin bu hisse alışman.ondan sonra ilerletmek hiç zor olmayacak.tekrar yapabilirsin,biz burdayız hadi bakalım:)

rahatsızlığı çeken bütün herkez tez zamanda çözer inş.

inşallah canım inşallah ...[/QUOTE]

inşallah canım.çok uzun zaman olmuş ve ne kadar yıprandığını tahmin etmekte bile zorlanıyorum.ama bıkmadan anlat lütfen.bunun kaçarı yok,çözülecek.herhalde bir ben çözemeyeceğim herkes ne kadar cesur diye düşündüğüm zamanlar o kadar oldu ki.demek çözülüyormuş dedim bittikten sonra.ama denemediğim ne kaldı acaba inan bilmiyorum.ertelemek en fenası ama elinde değil insanın hep kaçmak istiyor.ara ara o krizler gelmese...ama geliyor.çözmeden rahat yok biliyorsun.bana bir sürü insan destek oldu ve çözdüm.gel biz de sana destek olalım.bir daha deneyelim ne kaybedeceğiz ki?zaten kötü hissediyorsun.belki bu seni çözüme götürecek

Merhaba arkadaşlar pazartesi bakırköy ruh ve sinir hastalıklarına gideceğiz vajinismus tedavisi için ben gebzede oturuyorum hiç bu hastaneye giden tedavi olan varmı uzunmu sürüyo bakırköyden gelen bi doktor var gebzede özel hastanede acaba onamı gitsem maddi açıdan zorlayacağı için gitmek istemedim ama yol falan yine zorlayacak sanırım
kendim başaramıyorum düşünmekten bıktım artık 39 kiloya düştüm kafa takmaktan artık 3 sene oldu bebek istiyorum sanki bebeğim varmışta onun için endişeleniyormuşum gibi hissediyorum aşırı bebek sevgisi var içimde allaha dua ediyorum hep başka bişey yapamıyorum egzersizlere başlamak istiyorum panik atak var bende birden kötü oluyorum bakırköye giden ve tedavi olan arkadaşlar varsa bilgi alabilirmiyim arkadaşlarım bu hastalık herşeyden zor içten mahvediyo insanı dışından sapasağlamsın ama içten çürük bi elma gibisin

Hımm ondan hatırlayamadım o zaman..canım p...gibi olan büyük aparat..parmakta eşle oldu..çok korkağım..o an olmuyor..

zeytin yağı kullanıyorum ama kullandıktan sonra biraz kaşıntı oluyor bende acaba jelmi alsam ne tavsiye edersiniz?inş olcak kafamda bişeyler değişti sanki ya çok mutluyum

acaba önce panik atak tedavisi mi olmalıyım herşeyden korkuyorum kalbim sıkışıyo suya girmekten yükseklikten kavgadan yüksek sesten ilişkiden korkuyorum bazı hayvanlardan vücudum çoğunlukla kaskatı napacağımı şaşırdım evlenmeden önce önemsemezdim bunları ama şimdi herşeyi kafaya takıyorum anormalmiyim diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…