- 4 Eylül 2011
- 1.718
- 947
- 333
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #157.561
inşallah canım inşallah ...
hareket konusunda aynı kanıdayım ama muhbbet biri bişey diyo herkes dahil oluyo konular açık yani birebir muhabbt yok sorunumuzu ortaya söylüyoruz yenen yenmeyen dahil olup yardımcı oluyo şeker sana öle gelmiştir belki..
acaba önce panik atak tedavisi mi olmalıyım herşeyden korkuyorum kalbim sıkışıyo suya girmekten yükseklikten kavgadan yüksek sesten ilişkiden korkuyorum bazı hayvanlardan vücudum çoğunlukla kaskatı napacağımı şaşırdım evlenmeden önce önemsemezdim bunları ama şimdi herşeyi kafaya takıyorum anormalmiyim diyorum
mrb arkadaşlar ben siteye yeni uye oldum sizin derdiniz bendede mevcut baya uzun bi süredir çok sıkıntılı zamanlar geçirdim az çok bu sitede biçogumuzun yaptııgı egzersizleri yaptım beni anlamayan tek insan sizsinizdir napcam bilemiyorum mumla yapılan egzersizi yapmaya çalışıyorum ama tam yapamadım cesaret edip sokamadım sizden yapanlar varmı banada yardımcı olurmusunuz??
Hımm ondan hatırlayamadım o zaman..canım p...gibi olan büyük aparat..parmakta eşle oldu..çok korkağım..o an olmuyor..
zeytin yağı kullanıyorum ama kullandıktan sonra biraz kaşıntı oluyor bende acaba jelmi alsam ne tavsiye edersiniz?inş olcak kafamda bişeyler değişti sanki ya çok mutluyum
bende vajinismus sorununu yaşıyorum ve yenen arkadaşlardan yardım bekliyorum siteyi çözmeye çalışıyorum alıntı ile cvp kısmından yazdım sizeyardımcı olmak isteriz ama yaptığın alıntıyı ve yazını anlamadım malesef ben
arkadaşlar banada yardımcı olurmusunuz çok çaresizim ve bu illetlen nasıl kurtuldunuzbende 8 aylık evliyim psikoloğa gittim egzersizleri yatım çok faydasını göremedim burda arkadaşların yazdklarını okudum mumla deniyorum ama korkuyorum cesaret edemiyorum nasıl yapıyosunuız yardım edermisiniz ((
peki bu kadar yol almana rağmen sence sorun ne?mesela benim başaramamam bir türlü doğru pozisyonu ayarlayamadığımı düşünmem ve hareket korkusundandı.sencce senin korkun ne?
parmak egzersizi yaptım iki parmağa geçtim sora onuda tam sokamasamda biraz yaptım uzun bi süredirde düzenli yapmıyorum mumla yapılan egzersizide burada okudum ve denedim ama tam cesaret edip sokamadım
evet bende denemelerimizde tam doğru pozisyonu ayarlıyamıyordum.öyle yapıyorum olmuyo böyle yapıyorum olmuyo.. birde tam deneme anında kendimi bırakamıyorum geri çekiyorum..nedense hala korku var..artık eşimdede sıkıntılar oluştu.ve böyle olmadıkça insanın deneyesi gelmiyor yine olmucak düşüncesiyle..artı kavgalarımız oluyor..birbirimizi çok kırıp,üzüyoruz..
zeytin yağı kullanıyorum ama kullandıktan sonra biraz kaşıntı oluyor bende acaba jelmi alsam ne tavsiye edersiniz?inş olcak kafamda bişeyler değişti sanki ya çok mutluyum
Mutsuz gecenin mutsuz sabahindan gunaydinlar. Uzun zamandir bu siteyi takip ediyorum ve bende araniza katilmak istedim. Bu hastalikla tanisalui tam bi yil oldu. Bizimle ayni zamanda evlenen tum arkadaslarimizin bebekleri oldu. Esim dun baya bi saydirdi. Herseyimiz zaten olumsuzluklarla oldu hep dayandim ama artik kendimde dayanicak gucu bulamiyorum cok mutsuzum
ben öyle duymamıştım bir yanlışın olmasın.p...uzunluğunda aparatı alamazsın diye biliyorum.burdakilerde bana uzunluk çok önemli değil demişlerdi.bende almadım.en fazla 10 cm uzunlukta 9 -10 cm kalınlığında aparat yapmıştım o kadar.hatta aldığım uzunluk 10 olmayabilir bile.sen kalınlığa odaklan bence.sonra rahat edersen kalınlıkta uzunluğu bir küçük arttırırsın belki.hep nefes hacico.bir yerden sonra başarabilirsen kendini rahatlatmayı uzunluk da oluyor.o geldiği yere kadar alıp orda hareket ettirmeyi denersen,dar yerdeki kaslar nefesle beraber o zaman açılıyor ve daha ileri alabiliyorsun
ben ciddi anlamda yardım dileniyorum burdakilerden.dileniyorum diyorum çünkü çıkmazdayım uçurumun kenarında hissediyorum kendimi.30/06/2013 de evlendim.45 gün oldu bugün.ve biz artık boşanma lafları etmeye evi terketmeleri başladık.yok olmuyor birleşemiyoruz o ben korkuyorum canını yakıcam diye benden bir şey bekleme diyo ne yaparsan sen yapıcaksın diyo bense ben onun p... nasıl kendi kendime yaparım düşüncesinde geri çekiliyorum.başlarda parmak çalışması vardı artık hepten onuda yapmıyorum.yapılan tek şey ön sevişme ve ilerleyincede eşimin üzerimde boşalması ve bundan bile nefret ediyorum.dün gece artık hiçbirşey istemedim ve biz artık birbirimize dürüstlük kavramını bile unuttuğumuuz hissediyorum bana söylediği kendimi evli olarak görmüyorum sana bağlıyım evimi sorumluluğumu biliyorum ama hayatımızda eksiklik var kendimde eksiklik hissediyorum kendimi evli olarak hissetmiyorum dedi.ben hiçbirşey olmamış gibi davranmaktan bıktım psikolojim bozuldu.artık sevgimiz tükendi yapılan sözler hakaretler senin ailen benim ailemler.ben toparlıyamıyorum hayatımızda sex eksik olunca yani bir erkeğe doyuma ulaştırmayınca evliliğinde bir anlamı kalmıyor hep eksiklik.her defasında burayı okuyunca eve gidip parmaktı aparattı çalışayım diyorum ama eve gidince temizlik yemek vs zaten uyku zamanı geliyor ee sonra karşındaki erkek istiyor hadi yapalım diyosun olmuyor gecenin bir yarısı oluyor zaten uyku muyku yok ikimizde.işimizede yansıyor hatalar moral bozuklukları vs.napıcağımı bilmiyorum.birbiirmize saydığımız hakaretler sonrası aklımızda diye konuşuyoruz ben ben neyapıcağımı bilmiyorum.eşimi seviyorum ama öfkeli sinirli bir ben olduğum için her yaptığı sorun bana şuan.iyi bir işim var harika bir evimiz var ama allah bir sorun veriyor hadi çöz diyor.çalışan bir bayanım ama evimi temizliğimi yemeğimi dört dörtlük yaparım.eşimin gözlerinin içine bakarım ama bu erkeğe yetmiyor.temizlik yemek bulaşık çamaşır ütü onun gözünde tüm bunların değer önemi yok çünkü o kendisini memnun edecek ateşli birisi herzaman onun için daha gözde.öyle biri olmadığım için dün gece gerçekten artık kendimden nefret ettim.keşke elimden hiçbirşey gelmeseydi ama yatakta eşime yeten biri olsaydım.ne yapmam gerektiğini bilmiyorum.şimdide regl olucam kayganlaştırıcı kullananlar acaba sizdede vajinada kaşıntıya neden oldu mu?tuhaf beyazımsı kesik kesik akıntılarım var.hergün çantamı alıp doktora gidicem diye atağa geçip sonradan erteliyorum.bana yardım edin biriyle konuşmazsam kafayı yicem artık.bunları yaşamak için evlenmedim yıllarca evlilikten kaçıp sevdiğin biiryle evlenip 45 günde çatırdayan bir evlilik yüzlerde maske nezaman kavga gürültü kopacak diye beklemelerdeyiz(((((((((((((((((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?