- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #157.581
sakın sakın,sakin ol lütfen öyle çok deneyip başarısız oldukki bizde.sakın melodika.bu en zor dönemin.başarmaya yaklaştın,beklemeyip yol almaya çalışıyorsun o yüzden başarısızlık seni dahada yıpratıyor.tahammülünü iyice zayıflatıyor.başarmaya en yakın zamanında böyle olması çok normal.sinirlerin zayıfladı,tükeniyor gibi hissediyorsun ama hemen şimdi topla kendini.emrediyorum hatta.yürümeye başlamadan önceki son düşüşlerin bunlar.kaçarsan kaybedersin.toparlan.burda kal,yanında olalım ve devam edelim.ben evin altını üstünede getirdim.faydası yok.vazgeçmeyeceksin asla çok yaklaştın melodika bak bu söylediğimi hatırlayacaksın çok yaklaştın
melodikaaa cnm yapma böle lütfenn. bnm yazdıklarımı okursan ben 7-8 cm de eş denemesi yaptım olmadı . egzerszlern tamamlanmadan böle düşünüp kendini paralama lütfen
böle düşündükçe kendine kötülük yaparsn cnm nolur toparlan yapma bölesen yolun yarısını bile geçtinnnnnnnn
cnm sakin ol ya banada öyle oluyodu ama artık alıştım eşimde alıştı şimdi denediğimizde olmayınca bizdede moral bozukluğu oluyor. ama gecici bi durum bu bu bi süreç geçecek ki sen daha egzersizlerini tamamlamadım cm leri daha büyültmedin böyle olması normal az daha zaman lazım ama geçecek emin bak bende senle aynı durumdayım ama sakin olmazsam daha da kötüye gidiyor. pozitif düşünmeye çalışıyorum sende öye yap kendini telkin et biraz cnm
sakin kalmaya çalışıyorum ama o kadar zor geliyor ki yüreğime artık. eşimin çaresizliğini gördükçe kalbim sızlıyor. normalde çok sakin biriyken çevremdekiler beni tanıyamıyor çok sinirli, mutsuz biri oldumama tamam vazgeçmemeliyim başka yapabileceğim bir yol yok. devam edicem egzersizlere. bugün 8cm e geçmeye çalışacağım. ama bendeki problem aparatı alırken sakinleşebiliyorum ama p..s aşamasında çok heyecanlıyım, daha başlamadan kasılıyorum. sakinleştirici mi içmem gerek, kas gevşetici mi ne dersiniz?
gerçekten yaklaştım mı komar, hiç olmucak sanıyorum
merhabalar ben siteye yeni üye olanlardanım benimde sorunum vajinismus ve ne yazikki bunu sölemeye bile utanıyorum 7 senelik evliyim siteyi incelerken buradaki bayanların birbirlerine yardımcı olarak bu sorunu çözdüklerini okudum dr gitmem ne yazik ki başarı sağlamadı benden mi dr danmı kaynaklı bilemiyorum bende yardımınızı istiyorum artık bir işkence olmaya başladı benim için bununla yatıp kalkar oldum yakınımdaki insanlar ile de paylaşamadığımdan dolayı artık herkez çocuğum olmuyor diye düşünmeye başladılar sıkıntı bir derken iki oldu anlayacağınız bunu rahatsızlığı çözenler bana bunu nasıl çözeceğim ile ilgili yol gösterebilirmisiniz.[/
hoşgeldin.bu yazı senin adımın.söylemesi kolay deme hepimiz yaşadık.doktor meselesine gelince benim fikrim eğer doktora gidileceksede doktordan doktora büyük farklar olduğu.bu sıkıntı psikolojik kökenli çoğumuzda.eğer doktor sana güven vermez ve rahatlatamazsa o iyi bir doktor olamaz.eğer çözmeden bıraktıysa yine aynı şekilde.yani bir doktora gitmiş olman ve çözülmemiş olması hiçbirşey ifade etmez.bu konuda aşırı derecede reklam var ve ben pek çoğuna inanmıyorum.o yüzden herkes hitmiş çözülmüş diye düşünürsen yanılırsın.çok adı geçen bir doktora gittim ve berbattı.sorun ben değildim,sorun doktordu.bak çözüldü sorunum şimdi.sen anlat yeterki.belki bilenler vardır doktoru sana akıl verir,belki daha iyisini bulursun.belki egzersize başlarsın.sen yeterki anlat.
Arkadaşlar sizi o kadar iyi anlıyorum ki bende birbuçuk yıl çektim bu illeti daha yeni kurtuldum 1 ay oldu kurtulalı ben parmak egzersizlerini yapamadım doktora gitmekten başka çarem yoktu Ankara'da yaşıyorum hera klinik Süleyman eserdağa gittim 3 günde kurtuldum canlarım yaptıktan sonra bumuymuş dedim boşu boşuna geçen günlerime üzüldüm doktorun yaptığında farklı değil oraya bişeylerin gireceğini sizi inandırıyo orayı egzersizlerle nasıl esneteceğini anlatıyor eğer parmak yapabilseydik o kadar para vermezdim ama ben yapamadım son çareyi benimkisi doktorum çok iyiydi zaten başarana kadar bırakmıyor sizi evliliği tehlike altında olanlara maddi durumu el verenlere önerebileceğim bi doktor allahım bu dertle uğraşanlara bi an önce dermanınıda versin inşallah
Arkadaşlar sizi o kadar iyi anlıyorum ki bende birbuçuk yıl çektim bu illeti daha yeni kurtuldum 1 ay oldu kurtulalı ben parmak egzersizlerini yapamadım doktora gitmekten başka çarem yoktu Ankara'da yaşıyorum hera klinik Süleyman eserdağa gittim 3 günde kurtuldum canlarım yaptıktan sonra bumuymuş dedim boşu boşuna geçen günlerime üzüldüm doktorun yaptığında farklı değil oraya bişeylerin gireceğini sizi inandırıyo orayı egzersizlerle nasıl esneteceğini anlatıyor eğer parmak yapabilseydik o kadar para vermezdim ama ben yapamadım son çareyi benimkisi doktorum çok iyiydi zaten başarana kadar bırakmıyor sizi evliliği tehlike altında olanlara maddi durumu el verenlere önerebileceğim bi doktor allahım bu dertle uğraşanlara bi an önce dermanınıda versin inşallah
kendimi hiç iyi hissetmiyorum ama devam edicem egzersizlere. dün yapamamıştım egzersiz ama bugün 8 cm i deneyeceğim. egzersiz işe yaramıyormuş gibi hissediyorum çünkü bendeki problem komara da yazdım, o an çok heyecanlanmam, ağlamam, bağırmam, kendimi kaybetmem. sakinleştirici içsem faydası olur mu sizce? kullanan var mıydı?
süleyman eserdağ la ilgili benim ve burdaki pek çok arkadaşın çok olumsuz tecrübeleri var.herkes bu yazdığın gibi şeyleri ordan burdan okuyarak gitti ama karşıılaştığı şey hiç öyle bir tutum olmadı.lütfen doktor önermek için buraya yazmayın kim olursa olsun.memnunsanız ve yardımı olsun diyorsanız ayrı bir başlık açın isteyen okusun.
Ya kusurabakma canım ben sadece yardımcı olmak için yazdım bu derdi çeken bilir ancak olumsuz tecrübeleri bilmediğim vede okumadığım iiçin niyetim asla kötü değildi ben burayı gizli gizli okuyordum keşke zamanında konuşsaydımda belki bende parmakla yenerdim ;( bide benimki çok ileri derece değildi canım belki onun için doktorla yendim
arkadaşlar merhaba hepinize. az çok adımı tanırsınız artık, ben de bi süredir siteyi takip ediyorum. arada yazıyorum, bir türlü eş denemesi olmadı diye. durum aynen devam ediyor. işin ilginç yanı, benim başka bişeyi sokmada sorunum yok. ona canım sıkılıyo. p büyüklüğüne yakın bişeleri sokabiliyorum ama eş denemesine geldi mi deliği bulamıyorum bi türlü. eşim bana bırak dediğinde de kasılma başlıyo yine. ne yapmamı öneriyosunuz. yani ben aparat ya da parmak ile orda zerre kadar acı olmadığını çok iyi anladım, beynim bunu kabul etti. artık tek sorunum eşimin p ini oraya bi türlü sokamamak. başı bile girmiyor. azcık zorlasam bu sefer acı hissediyorum, heralde yanlış yeri zorladığımdan. haftaya 2 ay olacak, artık bitsin istiyorum. bu duruma tavsiyesi olan var mı? daha fazla egzersizle genşiletmem mi lazım? ben egzersiz yapıyorum ama öyle orayı genişletcek kadar değil. hani bakıyorum giriyor ne alsam elime, ha tamam giriyor, eş denemesi de olur diyorum. onla denediğimde olmuyor.bişeyler söyleyin lütfen
canım tam olarak en son kaç cm lik apart aldın içine çevresi en az10 cm olduktan sonra eş denemeleri başarılı oluo. birde eşdenemsinde z.yağı kullanıomusun cnm cidden çok işe yarıyor...
ve denediğin pozisyonda başta çok öenmli.
kişiden kişiye değişiyor ama bir çoğumuz üstte ve sırtımız eşimize dönük pozisyonda yendik cnm
10 cm i buldu denemem aparatta ama tamam giriyor deyip sürekli egzersiz yapmıyorum. egzersizi sürekli mi yapmam lazım? ne kadar süre orayı genişleticem ki eşimle de olacak?
çok strese girdim artık gerçekten çok üzülüyorum
sever67 bence çok doğru bir karar vermişsin.vajinismusun altında hepimiz için başka nedenler yatıyor.o yüzden çözüm tek değil.egzersizlere başlarken rahat olabilmen için bahsettiğin yerde bir uzmana görünmen çok akıllıca olmuş.inşallah ben faydasını göreceğine eminim.ben bu bahsettiğin korkuların hiçbirini yaşamıyor olmama rağmen bu sıkıntıyı çektim demekki benim sorunumun kaynağı farklıydı ama sen önce bunu halletmelisin.sonra biz burdayız
parmak egzersizi yoksa nasıl bir tedavi uyguluyo peki? yine bişeler sokuyo mu oraya? yoksa sadece psikolojik bi tedavi mi uyguluyo? bi de kızlar izmirde bildiğiniz tavsiye edebileceğiniz iyi bi doktor var mı? bayan olması tercihim. rahat olabilmek açısından. ben de 1 ay daha atlatamazsam gitmeyi düşünüyorum da...
arkadaşım çok teşekkür ederim desteğin için bende düzeleceğim umudunu hiç bizaman kaybetmedim sadece çok yıprandım bu süreçte eşime hayattaki en çok güvendiğim insana kendimi teslim edememek çok üzüyo beni doğanın kanunu bişeyi yapamamak ve bunu ailelerimizin biliyo olmaları çok üzüyo beni
parmak egzersizi yoksa nasıl bir tedavi uyguluyo peki? yine bişeler sokuyo mu oraya? yoksa sadece psikolojik bi tedavi mi uyguluyo? bi de kızlar izmirde bildiğiniz tavsiye edebileceğiniz iyi bi doktor var mı? bayan olması tercihim. rahat olabilmek açısından. ben de 1 ay daha atlatamazsam gitmeyi düşünüyorum da...
üstteki alıntıda benim adım yazıyor ama bana ait değil o yazı.naazz a ait
ah ailelerin bilmesini nasıl engellemediniz?ne zordur şimdi.Allah yardım etsin inşallah.Kararı verdin artık devamı gelir,umarım doktorunuda sever anlaşırsın.zaman alacak ama genel anlamda iyi edecek seni.burda paylaş yine yaşadıklarını olur mu?hemen hepimizde neden psikolojik bu sorunda.biz de yeni bir şeyler öğrenmiş oluruz.belki senin yaşadıkların fikir verir ve aynı şekilde destek almak isteyen olur.iyi haberlerini bekliyoruz.ama bu karar biçin bile alkışı hakediyorsun.
çözdüğünde alkışlara boğarız seni
ne bileyim ben bilinçsiz olduğum için ailemde bazı kişilere söyledim onlarda annemle kayınvalideme anlatmışlar onlarda kendilerince çözüm arıyolar baskı yapmıyolar ama en çok kayınvalidemlerin bilmesi sıkıntıya boğuyo beni bi sürü kişi biliyo engelleyemedim bu benim bilinçsiz olmamdan kaynaklandı çok bunalıyorum onlar bildiği için beni doktora babam götürecek o biliyo oraları bu bile geriyo beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?