Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

sakin kalmaya çalışıyorum ama o kadar zor geliyor ki yüreğime artık. eşimin çaresizliğini gördükçe kalbim sızlıyor. normalde çok sakin biriyken çevremdekiler beni tanıyamıyor çok sinirli, mutsuz biri oldum ama tamam vazgeçmemeliyim başka yapabileceğim bir yol yok. devam edicem egzersizlere. bugün 8cm e geçmeye çalışacağım. ama bendeki problem aparatı alırken sakinleşebiliyorum ama p..s aşamasında çok heyecanlıyım, daha başlamadan kasılıyorum. sakinleştirici mi içmem gerek, kas gevşetici mi ne dersiniz?
gerçekten yaklaştım mı komar, hiç olmucak sanıyorum

kendimi hiç iyi hissetmiyorum ama devam edicem egzersizlere. dün yapamamıştım egzersiz ama bugün 8 cm i deneyeceğim. egzersiz işe yaramıyormuş gibi hissediyorum çünkü bendeki problem komara da yazdım, o an çok heyecanlanmam, ağlamam, bağırmam, kendimi kaybetmem. sakinleştirici içsem faydası olur mu sizce? kullanan var mıydı?

haklısın sakin olmayınca herşey daha kötüye gidiyor. kendimi çok bitkin hissediyorum ama devam edicem egzersizlere başka çarem yok. her sabah gözümü açınca aklıma gelen ilk şeyin bu olmasını istemiyorum artık umarım çabalarımız sonuç verir. Allah bu derdi kimseye yaşatmasın. hepimiz kurtulalım inşallah

Yenen arkadaşlar.............
Az önce bir yazı yazdım, henüz cvp gelmedi kimseden.
Sadece şunu sormak istiyorum
egzersizleriniz ne kadar zaman yapıp da yendiniz
yani egzersiz dediğimiz bi kaç gün saatlerce yapılması gereken bişiy mi
ben toplamda belki sadece yarım saat ayırmışımdır bu güne kadar
1,5 ayda
ama her seferinde de sokabiliyorum parmağı da
mumu da
daha kalın aparat da
ama eş denemesi olmuyor
orayı genişletmem mi lazım

cvp veren olur mu?

hayır hiçbirine ihtiyacın yok.kızıyorum sana,hemen toparlan.çok yaklaştın tabi huzura.son son bir ağlayıp sızlan tabi ama bil ki artık bitiyor ne yaparsan yap.ben seni bırakmam,egzersizde de duramazsın.çare yok egzersizden de benim dırdırımdan da kurtulmak için tek yol bir an evvel çözmenözel mesajına bak bir de

süleyman eserdağ la ilgili benim ve burdaki pek çok arkadaşın çok olumsuz tecrübeleri var.herkes bu yazdığın gibi şeyleri ordan burdan okuyarak gitti ama karşıılaştığı şey hiç öyle bir tutum olmadı.lütfen doktor önermek için buraya yazmayın kim olursa olsun.memnunsanız ve yardımı olsun diyorsanız ayrı bir başlık açın isteyen okusun.

canımmmmmmmm gerçekten çok yaklaştın o yüzden bu heycanın telaşın belkidee. eşini yuvanı düşün başka çaremz varmı?yok.
1 gün 1hafta 1 ay nekdr sürerse yapıcaz egzerszleri. elbet alışıcaz insanoğlunun alışmayacağı şey yok doğası gereği bunu unutma...

bende 7 cmde tıkanmıştm sen gibi. ama ozaman şöle düşünüodm elbet alışacak vajinam .ozamana kdr 7 cm i hep alacağım... nekadar sürerse...yapısı gereği elbet alışacak diyordum... mesela ilk 4 cm i aldm içime ne zor girmişti. sonra 4 cm oyuncak gibi gelmeye başlamıştı. demekki 7 cm de öle olacak elbet diyordum...yeterki inat et cnm bnm... yeterki pes etme. sen stres yapsanda vajinan yapısı gereği bu egzerszlerden genişlio bunu unutma.
sakinleştirici kas gevşetici kullan arkdşlar var cnm ben bişi söleyemiorm ama sana yardmcı olur kullanan biri
sabret cnm yuvan için sabret.....

canım tam olarak en son kaç cm lik apart aldın içine çevresi en az10 cm olduktan sonra eş denemeleri başarılı oluo. birde eşdenemsinde z.yağı kullanıomusun cnm cidden çok işe yarıyor...
ve denediğin pozisyonda başta çok öenmli.
kişiden kişiye değişiyor ama bir çoğumuz üstte ve sırtımız eşimize dönük pozisyonda yendik cnm

10 cm i buldu denemem aparatta ama tamam giriyor deyip sürekli egzersiz yapmıyorum. egzersizi sürekli mi yapmam lazım? ne kadar süre orayı genişleticem ki eşimle de olacak?

çok strese girdim artık gerçekten çok üzülüyorum

sende üzülme artık boşuna janımmm :) hergün yap 10 cm le mesela 3-4 gün. bigünde 10 cmi al içinde bekle 10-15 dk hareket ettir.
hemen arkasına eş denemsi yap. z.yağı kullan cnm birde çok iyi kayıo :)

arkadaşım çok teşekkür ederim desteğin için bende düzeleceğim umudunu hiç bizaman kaybetmedim sadece çok yıprandım bu süreçte eşime hayattaki en çok güvendiğim insana kendimi teslim edememek çok üzüyo beni doğanın kanunu bişeyi yapamamak ve bunu ailelerimizin biliyo olmaları çok üzüyo beni

ZEYCANIM BANA ÖZEL MESAJ ATMIŞSIN ARKADAŞIM AMA BEN SANA ATAMIYORUM BURDAN YAZIYORUM İNŞALLAH GÖRÜRSÜN

inşallah hepimiz kurtuluruz artık bunalım yaşıyorum eşiminde psikolojisi bozuldu ben sadece randevu aldım ilk kez görüşcem nerde oturuyorsunuz ben gebzede oturuyorum nasıl gidip gelcem bilmiyorum ya burada oradan gelen doktor var özel hastanede o da yapıyomuş tedavisini onuda araştırcam gittiğimde
belki doktorlar tanırlar bilgi verirler peki eşinizde katılacakmı tedavilere sadece kendiniz mi katılacaksınız teşekkür ederim bilgileriniz için bende hep dua ediyorum bu durumu yaşayan tüm kardeşlerimize tabiki seve seve bilgileniririm sizi

ah ailelerin bilmesini nasıl engellemediniz?ne zordur şimdi.Allah yardım etsin inşallah.Kararı verdin artık devamı gelir,umarım doktorunuda sever anlaşırsın.zaman alacak ama genel anlamda iyi edecek seni.burda paylaş yine yaşadıklarını olur mu?hemen hepimizde neden psikolojik bu sorunda.biz de yeni bir şeyler öğrenmiş oluruz.belki senin yaşadıkların fikir verir ve aynı şekilde destek almak isteyen olur.iyi haberlerini bekliyoruz.ama bu karar biçin bile alkışı hakediyorsun.

çözdüğünde alkışlara boğarız seni

ne bileyim ben bilinçsiz olduğum için ailemde bazı kişilere söyledim onlarda annemle kayınvalideme anlatmışlar onlarda kendilerince çözüm arıyolar baskı yapmıyolar ama en çok kayınvalidemlerin bilmesi sıkıntıya boğuyo beni bi sürü kişi biliyo engelleyemedim bu benim bilinçsiz olmamdan kaynaklandı çok bunalıyorum onlar bildiği için beni doktora babam götürecek o biliyo oraları bu bile geriyo beni

baban mı??????of çok zor.eşin gelemiyor mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…