Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

ben dr gidiyorum dr bana hem aparat çalış hem eşinle deneme yap demişti çünkü bazı durumlarda aparat olduğu halde vajina ve pen. birbirine alışmadığı için ilişki olamıyormuş eşim başlarda anlayışlıydı ama dün denemek istemediğini olmayınca benden uzaklaştığını söyledi çok moralim bozuldu dr ztn her denemede olacak diye birşey yok amaç vaji ve p yi alıştırmak demişti eşimede dedim ama malesef durum bu napıcam bilemiyorum

anlıyorum seni doktorlar eşlede deneyin habire diyor ama onların psikolojiside bozuluyor bunu hesaplayan yok.erkekler kendilerindede sorun olacağından korkuyor birde bizim yüzümüzdeki o acı ifadesini görmek istemiyorlar.bu eğlenceli birşey olmalıyken onlara göre,öyle olmayınca kötü oluyorlar,haklılar.
benim sana tavsiyem ancak şu olabilir.aparatla çalışmaya devam et ve bu sürede eşine bunun senin için bir eziyet olmadığınıda anlatmaya çalış.yüzünün haline dikkat et.biliyorum hem kendini hem onu düşünmek zorunda olmak zor ama bunu onlarda bizim için yapıyorlar aslında.bunca zaman bizi zorlamadan sabrettiler.onlar içinde çok zor.ne zaman aparatlarda biraz rahat ettin,"deneyelim" kelimesini asla kullanmadan,sanki bunu doğal olarak istiyormuşsun gibi devam et.bunu bir iş bir deneme gibi görmek onları geriyor.bunu doktorunda anlayacaktır

ah komar ah ne zor bir durum güzel yazmışsın uğraşıcam hiç bırakmıcam ev hanımı olsaydım belki daha kolay olurdu birde işten gel yemek ev derken yorgun düşüyorum egzersizler arada aksıyor. ama söylediklerini denicem

aman ha işte bu tuzağa hepimiz düşüyoruz.ev idare etmek zor bende çalışıyorum,senede kaç gün iznim var nasıl olacak dedim ama egzersiz yaparken herşeyi salladım .anladım başka yolu yok çünkü.öyle sadece günlük basit işler hariç hiç vakit kaybetmedim.evde olanlarda çalışanlarda kaçmak için bahane buluyor.çünkü beynimiz kaçmak istiyor.lateu lütfen rehavete kapılma.madem doktorla beraber götürüyorsun zaten,bir yandan da burda kal ve şu sevinci bir kutlayalım ya.ben sürekli girip birşeyler yazmaya çalışıyorum.çünkü yenenlerden çok az kişi burda,aklım kalıyor,huzursuz oluyorum yalnız bırakırım diye.benim de hep yardıma ihtiyacım oluyordu biliyorum.

melodika,hacico,yardm,sen yeninde bende bayrağı size devredip gönül rahatlığıyla uzaklaşayım biraz

canım valla burayı bırakmıcam hem yenene kadar hem yendikten sonra da yardım edebilirsem kalıcam sana da hem kendim hem de forumdaki arkadaşlar aına teşekür ederim. gerçekten verdiğin bilgiler hem rahatlatıcı hem faydalı

dogru hepimiz ayni tuzaga dusuyoruz yemek ev isi calisiyoruz vakit yok o bu ertleyip duruyoruz

çok sağol.ben de burdaki arkadaşlara borçluyum başarmamı.çok dua etmiştim hepsine.bende bir dua alırsam iyi haberlerinizle daha büyük mutluluk mu var

inşallah iyisinizdir ne var ne yok... tanıyan tanımayannn herkese selamlar....

cecemden varmıdır bir haberrrr geçmişe pek bakamadımdaaa

evet başka çarem yok. yapmalıyım bunu, toparlanıyorum bugün biraz daha. egzersiz yaptım bugün bırakmadım, 1saat uğraştım fakat 6cm aparatı 2 kez alablidim, yanmam çok arttı melisa ne olmuş olabilir? regl öncesi böyle çok yanmıyordu. 8cm lik aparatın sadece birazını alabildim yarıdan azını. inşallah çok yaklaştığım içindir melisa inşallah biter artık. sizler benim en yakın dostum oldunuz bu aralar içimi sadece size dökebiliyorum kimse hiç bir şey bilmiyor.

inşallah yaklaşmışımdır komar. egzersizleri bırakmadım canım. ama mutsuzum işte. toparlancam tamam. özel msj da yazdım canım.

slm arkadaşlarr egzersizleri biraz aksatıyorumm herşey ii gidiyordu bayram tatili regl derken çok gerileme oldu ne yapaacagım sanki tekrar korkmaya başladı bana acil yardımmmmm

giriş kısmının biraz açıldığını gördüm bugun yine iki parmak denemesini yaptım giriş kısmından çok rahat geçti gakat çok ilerlemiyor girişten sonra normalmi?ben bu 4 tane havlu peceteyle streç filmi sardım çok rahat girdi bu 4 tane havlu prçete kaç cm e tekabul ediyor acaba ?

bir ip parçasını etrafına dolayıp,sonrada ölçü alıp o ipi cetvelle ölçebilirsin.tahminen 4-5 cm olmalı.aferim devam.girişten sonra ilerlememesi normal çünkü orda kasların sıktığı bir yer var ayrıca yön de aşağıya doğru değişiyor.oraya gelince nefes-ıkınma ile biraz bekleteceksin,sonra hareket ettirmeye çalışacaksın yine nefesi ve ıkınmayı unutmadan ve yavaşça ileri geri küçük hareketlerle aşağıya doğru süreceksin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…