- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #157.601
ben dr gidiyorum dr bana hem aparat çalış hem eşinle deneme yap demişti çünkü bazı durumlarda aparat olduğu halde vajina ve pen. birbirine alışmadığı için ilişki olamıyormuş eşim başlarda anlayışlıydı ama dün denemek istemediğini olmayınca benden uzaklaştığını söyledi çok moralim bozuldu dr ztn her denemede olacak diye birşey yok amaç vaji ve p yi alıştırmak demişti eşimede dedim ama malesef durum bu napıcam bilemiyorum
anlıyorum seni doktorlar eşlede deneyin habire diyor ama onların psikolojiside bozuluyor bunu hesaplayan yok.erkekler kendilerindede sorun olacağından korkuyor birde bizim yüzümüzdeki o acı ifadesini görmek istemiyorlar.bu eğlenceli birşey olmalıyken onlara göre,öyle olmayınca kötü oluyorlar,haklılar.
benim sana tavsiyem ancak şu olabilir.aparatla çalışmaya devam et ve bu sürede eşine bunun senin için bir eziyet olmadığınıda anlatmaya çalış.yüzünün haline dikkat et.biliyorum hem kendini hem onu düşünmek zorunda olmak zor ama bunu onlarda bizim için yapıyorlar aslında.bunca zaman bizi zorlamadan sabrettiler.onlar içinde çok zor.ne zaman aparatlarda biraz rahat ettin,"deneyelim" kelimesini asla kullanmadan,sanki bunu doğal olarak istiyormuşsun gibi devam et.bunu bir iş bir deneme gibi görmek onları geriyor.bunu doktorunda anlayacaktır
ah komar ah ne zor bir durum güzel yazmışsın uğraşıcam hiç bırakmıcam ev hanımı olsaydım belki daha kolay olurdu birde işten gel yemek ev derken yorgun düşüyorum egzersizler arada aksıyor. ama söylediklerini denicem
aman ha işte bu tuzağa hepimiz düşüyoruz.ev idare etmek zor bende çalışıyorum,senede kaç gün iznim var nasıl olacak dedim ama egzersiz yaparken herşeyi salladım .anladım başka yolu yok çünkü.öyle sadece günlük basit işler hariç hiç vakit kaybetmedim.evde olanlarda çalışanlarda kaçmak için bahane buluyor.çünkü beynimiz kaçmak istiyor.lateu lütfen rehavete kapılma.madem doktorla beraber götürüyorsun zaten,bir yandan da burda kal ve şu sevinci bir kutlayalım ya.ben sürekli girip birşeyler yazmaya çalışıyorum.çünkü yenenlerden çok az kişi burda,aklım kalıyor,huzursuz oluyorum yalnız bırakırım diye.benim de hep yardıma ihtiyacım oluyordu biliyorum.
melodika,hacico,yardm,sen yeninde bende bayrağı size devredip gönül rahatlığıyla uzaklaşayım biraz
aman ha işte bu tuzağa hepimiz düşüyoruz.ev idare etmek zor bende çalışıyorum,senede kaç gün iznim var nasıl olacak dedim ama egzersiz yaparken herşeyi salladım .anladım başka yolu yok çünkü.öyle sadece günlük basit işler hariç hiç vakit kaybetmedim.evde olanlarda çalışanlarda kaçmak için bahane buluyor.çünkü beynimiz kaçmak istiyor.lateu lütfen rehavete kapılma.madem doktorla beraber götürüyorsun zaten,bir yandan da burda kal ve şu sevinci bir kutlayalım ya.ben sürekli girip birşeyler yazmaya çalışıyorum.çünkü yenenlerden çok az kişi burda,aklım kalıyor,huzursuz oluyorum yalnız bırakırım diye.benim de hep yardıma ihtiyacım oluyordu biliyorum.
melodika,hacico,yardm,sen yeninde bende bayrağı size devredip gönül rahatlığıyla uzaklaşayım biraz
canım valla burayı bırakmıcam hem yenene kadar hem yendikten sonra da yardım edebilirsem kalıcam sana da hem kendim hem de forumdaki arkadaşlar aına teşekür ederim. gerçekten verdiğin bilgiler hem rahatlatıcı hem faydalı
dogru hepimiz ayni tuzaga dusuyoruz yemek ev isi calisiyoruz vakit yok o bu ertleyip duruyoruz
canımmmmmmmm gerçekten çok yaklaştın o yüzden bu heycanın telaşın belkidee. eşini yuvanı düşün başka çaremz varmı?yok.
1 gün 1hafta 1 ay nekdr sürerse yapıcaz egzerszleri. elbet alışıcaz insanoğlunun alışmayacağı şey yok doğası gereği bunu unutma...
bende 7 cmde tıkanmıştm sen gibi. ama ozaman şöle düşünüodm elbet alışacak vajinam .ozamana kdr 7 cm i hep alacağım... nekadar sürerse...yapısı gereği elbet alışacak diyordum... mesela ilk 4 cm i aldm içime ne zor girmişti. sonra 4 cm oyuncak gibi gelmeye başlamıştı. demekki 7 cm de öle olacak elbet diyordum...yeterki inat et cnm bnm... yeterki pes etme. sen stres yapsanda vajinan yapısı gereği bu egzerszlerden genişlio bunu unutma.
sakinleştirici kas gevşetici kullan arkdşlar var cnm ben bişi söleyemiorm ama sana yardmcı olur kullanan biri
sabret cnm yuvan için sabret.....
hayır hiçbirine ihtiyacın yok.kızıyorum sana,hemen toparlan.çok yaklaştın tabi huzura.son son bir ağlayıp sızlan tabi ama bil ki artık bitiyor ne yaparsan yap.ben seni bırakmam,egzersizde de duramazsın.çare yok egzersizden de benim dırdırımdan da kurtulmak için tek yol bir an evvel çözmenözel mesajına bak bir de
Arkadaşlar sizi o kadar iyi anlıyorum ki bende birbuçuk yıl çektim bu illeti daha yeni kurtuldum 1 ay oldu kurtulalı ben parmak egzersizlerini yapamadım doktora gitmekten başka çarem yoktu Ankara'da yaşıyorum hera klinik Süleyman eserdağa gittim 3 günde kurtuldum canlarım yaptıktan sonra bumuymuş dedim boşu boşuna geçen günlerime üzüldüm doktorun yaptığında farklı değil oraya bişeylerin gireceğini sizi inandırıyo orayı egzersizlerle nasıl esneteceğini anlatıyor eğer parmak yapabilseydik o kadar para vermezdim ama ben yapamadım son çareyi benimkisi doktorum çok iyiydi zaten başarana kadar bırakmıyor sizi evliliği tehlike altında olanlara maddi durumu el verenlere önerebileceğim bi doktor allahım bu dertle uğraşanlara bi an önce dermanınıda versin inşallah
bende bu doktoru çok araştırdım işini çok iyi yapan doktorlardan birtenesi olduğunu biliyorum aslında tek sorun hepimizde olduğu gibi kagel egzersizleri bu egzersizleri kolaylaştırmanın bir yolu var mı mesala uyuşturarak egzersizleri yapmak gibi deneyen var mı ?? bazen diyorum ki allahım gözümü kapatsam sabah açsam ve herşey bitmiş olsa ama nerde
giriş kısmının biraz açıldığını gördüm bugun yine iki parmak denemesini yaptım giriş kısmından çok rahat geçti gakat çok ilerlemiyor girişten sonra normalmi?ben bu 4 tane havlu peceteyle streç filmi sardım çok rahat girdi bu 4 tane havlu prçete kaç cm e tekabul ediyor acaba ?
bende bu doktoru çok araştırdım işini çok iyi yapan doktorlardan birtenesi olduğunu biliyorum aslında tek sorun hepimizde olduğu gibi kagel egzersizleri bu egzersizleri kolaylaştırmanın bir yolu var mı mesala uyuşturarak egzersizleri yapmak gibi deneyen var mı ?? bazen diyorum ki allahım gözümü kapatsam sabah açsam ve herşey bitmiş olsa ama nerde
çok araştırdığına eminmisin?bence bu forumda araştır asıl dikkatle.kegelleri kolaylaştırmanın uyuşturmak gibi bir yolu yok.zaten zor değil öğrenince.ama şu var.aklında hep doktor seçeneği varsa yapamazsın.ben o seçeneğim bitip başaramayınca burdaki çalışmalara başlamıştım.önce buna karar vermek lazım yani
drymrttttttttttt senden haber bekliormmm ne durumdasınnnnnnnnnnnnnnn habersiz bıraktın bizi aşk olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?