- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #157.621
aman ha işte bu tuzağa hepimiz düşüyoruz.ev idare etmek zor bende çalışıyorum,senede kaç gün iznim var nasıl olacak dedim ama egzersiz yaparken herşeyi salladım .anladım başka yolu yok çünkü.öyle sadece günlük basit işler hariç hiç vakit kaybetmedim.evde olanlarda çalışanlarda kaçmak için bahane buluyor.çünkü beynimiz kaçmak istiyor.lateu lütfen rehavete kapılma.madem doktorla beraber götürüyorsun zaten,bir yandan da burda kal ve şu sevinci bir kutlayalım ya.ben sürekli girip birşeyler yazmaya çalışıyorum.çünkü yenenlerden çok az kişi burda,aklım kalıyor,huzursuz oluyorum yalnız bırakırım diye.benim de hep yardıma ihtiyacım oluyordu biliyorum.
melodika,hacico,yardm,sen yeninde bende bayrağı size devredip gönül rahatlığıyla uzaklaşayım biraz
benimde sorunum aynı niyeyse 7 cm de kaldım 10 olmuyor bir türlü
uzunluk olarak kaç cm alıyosun peki canım senin de duvar gibi bi engele takılıyomu aparatın :utanma:
mumun yarısını sokuyorum işte uzunluk olarak 10 cm alıyorumdur yok benimki duvara takılma değilde vajiden geçmiyor ama nedense hep 10 cm kalınlıktakinde oluyo
o zaman alışana kadar biraz 9 cm de mi denesen bikaç gün herkesin derdi başka başka nasıl biticek bu dert off sıkıntı basıyo dünden beri :18:
aynen aparat yapmaktan bile sıkıldım ama mecburum
aslında bi eş denemesi mi yapsan acaba çünkü burada bi arkadaşımız demişti ki p.s denemesi aparatın 7 8 cm kalınlığındaki denemesinden daha kolay oluyor yaradılış gereği demişti benim mumum 10 cm uzunlukta ama yarısını ancak alabiliyorum senin gibi 10 cmnin hepsini sokabilseydim eş denemesine kesin geçerdim ben olsam
canım seni yanıltmak istemem de bende diyodum parmağım p hiç girmiyorken başı girse sonuda girer diye ama öyle olmuyor benim sıkıntım boyda değil ende p. nin ucuda çünkü daha ince geriye doğru kalınlaşıyor. ama kişiden kişiye değişiyor işte bu en boy durumu seninki söylediğin gibi olabilirde
üstteki alıntıda benim adım yazıyor ama bana ait değil o yazı.naazz a ait
Alıntı ile yazdığım için oldu biliyorum benim yazım bana ait
kızlar ben 8cm e geçebildim. boy olarak da 8-9 cm alıyorum. 3 kez alabildim bugün. fakat sorun var girişten 2-3cm ilerde sadece sol tarafta bir acı oluyor hem girerken aparat, hem çıkarken, zorlandım o yüzden ama acıya katlana katlana yapmaya çalıştım,2saat uğraştım. iterken o noktada ıkınmak da canımı yakıyor acaba mantar mı? nasıl anlarım? belirtileri neler mantarın bilen var mı kızlar? bir de başıma bu çıkmasın ya lütfen
Canm aci oldgnu duymadim ama genelde kasinti akinti ve koku dur belirtileri.benmde dis bolgede aci olmustu diken gbi .. tahris mis..
kızlar ben 8cm e geçebildim. boy olarak da 8-9 cm alıyorum. 3 kez alabildim bugün. fakat sorun var girişten 2-3cm ilerde sadece sol tarafta bir acı oluyor hem girerken aparat, hem çıkarken, zorlandım o yüzden ama acıya katlana katlana yapmaya çalıştım,2saat uğraştım. iterken o noktada ıkınmak da canımı yakıyor acaba mantar mı? nasıl anlarım? belirtileri neler mantarın bilen var mı kızlar? bir de başıma bu çıkmasın ya lütfen
ay canım çok sevindim senin adına ben de dün 7 cm denedim boy olarak 5cm aldım
sonra da 8 cm denedim boy olarak 3-4 cm alabildim ama bende de öyle batma yanma ağrı tarzında bişey var bugün ama sağ tarafta sanki benimde bence biraz zorladığımız için oluyo
bende çok sevindim canım senin adına, bitirelim artık lütfen. benim 2 gündür moralim çok bozuk, akşam uyumadım ağlamaktan. ama moralim bozuk da olsa ağlaya ağlaya da olsa yapıyorum egzersizleri. benim normalde ağrım sızım yok da aparat girerken ve çıkarken aynı yer hep acıyor. daha önceleri yanma oluyordu ama öyle yanma değil bu sefer. tahriş mi oldu acaba diye düşünüyorum? canım ben zeytinyağı ile yapıyorum egzersizleri acaba o yapar mı? sen de zeytinyağı mı kullanıyorsun?
bende çok sevindim canım senin adına, bitirelim artık lütfen. benim 2 gündür moralim çok bozuk, akşam uyumadım ağlamaktan. ama moralim bozuk da olsa ağlaya ağlaya da olsa yapıyorum egzersizleri. benim normalde ağrım sızım yok da aparat girerken ve çıkarken aynı yer hep acıyor. daha önceleri yanma oluyordu ama öyle yanma değil bu sefer. tahriş mi oldu acaba diye düşünüyorum? canım ben zeytinyağı ile yapıyorum egzersizleri acaba o yapar mı? sen de zeytinyağı mı kullanıyorsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?