Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

arkadaşlar günaydın sabah egzersiz yaparken daha önce yapabildiğim 2 parmağı yapamadım yanma oldu içeri alabildim ama acı hissettim acaba biraz daha mı tek parmak çalışsam ara vermiştimm gerileme mi oldu yoksa yapamıcam mı. çok ince mumdan aparat yapmıştım acaba onunlamı denesem uykularım kaçıyor her gün biraz daha zaman geçiyorr yapamazsam çok kötü olacak bana yarım lütfennn

inşallah canım ya bende bayrağı devralmayı çok istiyorum ama bendeki sorun şu aparatta 7cm kalınlığı mumun yarısını alabiliyorum 8 cm deneyeyim dedim dün başka muma peçete sarıp hazırladım onunda yarısından da azını alabildim 3 4cm bişey yani nefes alıp vermek biraz açıyo gibi ama ıkınsamda açılıyo gibi ama sonuç yine aynı boy olarak 8-10cm almam gerekli o duvarı aşmam lazım :315:

mumun yarısını sokuyorum işte uzunluk olarak 10 cm alıyorumdur yok benimki duvara takılma değilde vajiden geçmiyor ama nedense hep 10 cm kalınlıktakinde oluyo

o zaman alışana kadar biraz 9 cm de mi denesen bikaç gün herkesin derdi başka başka nasıl biticek bu dert off sıkıntı basıyo dünden beri :18:

aynen aparat yapmaktan bile sıkıldım ama mecburum

aslında bi eş denemesi mi yapsan acaba çünkü burada bi arkadaşımız demişti ki p.s denemesi aparatın 7 8 cm kalınlığındaki denemesinden daha kolay oluyor yaradılış gereği demişti benim mumum 10 cm uzunlukta ama yarısını ancak alabiliyorum senin gibi 10 cmnin hepsini sokabilseydim eş denemesine kesin geçerdim ben olsam

canım seni yanıltmak istemem de bende diyodum parmağım p hiç girmiyorken başı girse sonuda girer diye ama öyle olmuyor benim sıkıntım boyda değil ende p. nin ucuda çünkü daha ince geriye doğru kalınlaşıyor. ama kişiden kişiye değişiyor işte bu en boy durumu seninki söylediğin gibi olabilirde

valla bilemedim ki canım ya niye böyle oluyo ne zaman düzelicez biz

Merb arkadaslar bende simdi donebldim sayfaya.. haydi yenelim kurtulalim artil bayram bahanesi kalmadi ..motive olalim... yeniden dugun sezonu acildi.aramiza yeni kisilern eklenmemesini dileyelim...

Son düzenleme:
kızlar ben 8cm e geçebildim. boy olarak da 8-9 cm alıyorum. 3 kez alabildim bugün. fakat sorun var girişten 2-3cm ilerde sadece sol tarafta bir acı oluyor hem girerken aparat, hem çıkarken, zorlandım o yüzden ama acıya katlana katlana yapmaya çalıştım,2saat uğraştım. iterken o noktada ıkınmak da canımı yakıyor acaba mantar mı? nasıl anlarım? belirtileri neler mantarın bilen var mı kızlar? bir de başıma bu çıkmasın ya lütfen

Canm aci oldgnu duymadim ama genelde kasinti akinti ve koku dur belirtileri.benmde dis bolgede aci olmustu diken gbi .. tahris mis..

ay canım çok sevindim senin adına ben de dün 7 cm denedim boy olarak 5cm aldım
sonra da 8 cm denedim boy olarak 3-4 cm alabildim ama bende de öyle batma yanma ağrı tarzında bişey var bugün ama sağ tarafta sanki benimde bence biraz zorladığımız için oluyo

bende çok sevindim canım senin adına, bitirelim artık lütfen. benim 2 gündür moralim çok bozuk, akşam uyumadım ağlamaktan. ama moralim bozuk da olsa ağlaya ağlaya da olsa yapıyorum egzersizleri. benim normalde ağrım sızım yok da aparat girerken ve çıkarken aynı yer hep acıyor. daha önceleri yanma oluyordu ama öyle yanma değil bu sefer. tahriş mi oldu acaba diye düşünüyorum? canım ben zeytinyağı ile yapıyorum egzersizleri acaba o yapar mı? sen de zeytinyağı mı kullanıyorsun?

Son düzenleme:

canım yanma dış tarafta ise tahriş olmuştur benimde oluyo zorladığım zamanlar hametan diye bi krem önermiştim sana ondan sür bana dr vermişti

merhabalar hanımlar size bir şey danışmak istiyorum ben eş denemesinde baya bir yol katettim az daha dayansam bitecek ama kötü oluyorum zorlanıyorum ve bitirmek zorunda kalıyorum neyapabilirim o an kendimi gevşetemiyorum ve sıkdığım içinde kendimi ilerlemekte zorlanıyor izne çıkacağız bir kaç güne memlekete gideceğiz artık bitsin istiyorum çok zor durumdayım herkez sorup duruyor bebek var mı diye neyapacam bilmiyorum arkadaşlar tecrübelerinizi paylaşırsanız çok sevinirim Allahım herkezin yardımcısı olsun..

arkadaşlar günaydın sabah egzersiz yaparken daha önce yapabildiğim 2 parmağı yapamadım yanma oldu içeri alabildim ama acı hissettim acaba biraz daha mı tek parmak çalışsam ara vermiştimm gerileme mi oldu yoksa yapamıcam mı. çok ince mumdan aparat yapmıştım acaba onunlamı denesem uykularım kaçıyor her gün biraz daha zaman geçiyorr yapamazsam çok kötü olacak bana yarım lütfennn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…