- 2 Mart 2012
- 805
- 797
- 133
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #157.641
merhabalar hanımlar size bir şey danışmak istiyorum ben eş denemesinde baya bir yol katettim az daha dayansam bitecek ama kötü oluyorum zorlanıyorum ve bitirmek zorunda kalıyorum neyapabilirim o an kendimi gevşetemiyorum ve sıkdığım içinde kendimi ilerlemekte zorlanıyorizne çıkacağız bir kaç güne memlekete gideceğiz artık bitsin istiyorum çok zor durumdayım herkez sorup duruyor bebek var mı diye neyapacam bilmiyorum arkadaşlar tecrübelerinizi paylaşırsanız çok sevinirim Allahım herkezin yardımcısı olsun..
bende çok sevindim canım senin adına, bitirelim artık lütfen. benim 2 gündür moralim çok bozuk, akşam uyumadım ağlamaktan. ama moralim bozuk da olsa ağlaya ağlaya da olsa yapıyorum egzersizleri. benim normalde ağrım sızım yok da aparat girerken ve çıkarken aynı yer hep acıyor. daha önceleri yanma oluyordu ama öyle yanma değil bu sefer. tahriş mi oldu acaba diye düşünüyorum? canım ben zeytinyağı ile yapıyorum egzersizleri acaba o yapar mı? sen de zeytinyağı mı kullanıyorsun?
benimde hep aynı yerde ağrı gibi bi acı var hala ben hem zeytinyağı hem kayganlaştırıcı kullanıyorum canım aslında zeytinyağı mantar yapabilir su bazlı kayganlaştırıcı kullanmalı ama z.yağı çok kaygan olduğu için herşeyi göze alıyoruz bizdün çok tahriş oldu gibi bende de sanki bepanten sürdüm biraz dindirdi tavsiye ederim tatlım bitse de kurtulsak artık bu dertten (((
ZEYCANIM BANA ÖZEL MESAJ ATMIŞSIN ARKADAŞIM AMA BEN SANA ATAMIYORUM BURDAN YAZIYORUM İNŞALLAH GÖRÜRSÜN
inşallah hepimiz kurtuluruz artık bunalım yaşıyorum eşiminde psikolojisi bozuldu ben sadece randevu aldım ilk kez görüşcem nerde oturuyorsunuz ben gebzede oturuyorum nasıl gidip gelcem bilmiyorum ya burada oradan gelen doktor var özel hastanede o da yapıyomuş tedavisini onuda araştırcam gittiğimde
belki doktorlar tanırlar bilgi verirler peki eşinizde katılacakmı tedavilere sadece kendiniz mi katılacaksınız teşekkür ederim bilgileriniz için bende hep dua ediyorum bu durumu yaşayan tüm kardeşlerimize tabiki seve seve bilgileniririm sizi
inşallah canım. bepanten ile bepantol aynı mı acaba canım? ben de bepantol var ama olur mu ki o?
evet canım diken gibi. acı dediğim batma-yanma gibi. daha önce olmuyordu regliden sonra başladı. tahrişse biraz rahatladım. nasıl geçirdin tahrişi canım?
kas gevşetici ya da spazm giderici kullansak o duvarı aşabilir miyiz arkadaşlar başaranlar ne yaptı ?????????
kas gevşetici ya da spazm giderici kullansak o duvarı aşabilir miyiz arkadaşlar başaranlar ne yaptı ?????????
soyle dusunun ki vucudumz hic alisik degl boyle degskliklere. oynayip duruyoruz birde.tahris olma ihtimali cok yuksek.bende birkac regl den sonra ayni tahrisi yasiyorum daha alisamadi heralde.bide ek kayganlastrci kullanmiorm bazen tahrisi tetikliyor.ah bilemedim hep farkli yontemler deniyorum.vajina temzleme jeli cogunlukla iyi gelyor.bazen pudraliyorum.bazen az vazalin.ama hep camasir suyu ile yikanmis camasir gyyorm ve sk degistiryorum.dis bolge ama nede olsa korkuyorum cokda orjinal korumasni bozmamak lazim
kas gevşetici almıştım.egzersizde çok uğraşıp başaramadığım bir gün kullandımda hatta ama sadece genel bir rahatlama sağladı.pek bir etkisi yok sanki.yanma gibi şeyler ne kadar gevşediğimizi sansak da kasmaktan.eğer çok ciddi bir yanma yara gibi bir his varsa bir ihtimal mantardan.yönü doğru ayarladığınızdan emin olun bir de.
şunuda söyleyeyim aparatı şimdi zor yerleştiriyorsunuz ya en ve boy olarak.aklınızda şu soru vardır belki.aparatı p.. boyutuna getiremedim daha ama ne kadar yanıyor.p.... nasıl olacak?o garip bir şekilde hiç böyle zorlamayacak.ben en son 9-10 cm aparttaydım ,p... daha kalın ve uzun buna rağmen o aparattan çok çok çok daha kolay oldu.
komarcım gelmiş slm bir sen birde forumda meslisa hep p aparattan daha kolay diyosunuz ah keşke keşke ben dün yine 7 cm kaldım 10 cm bir türlü çıkamıyor. yani anlamıyorum ki serçe parmak orta parmak 2 parmak mum 1 er gün arayla denedim ve oldu bu 10 cm neden olmuyor artık vaji dar falan uymuyor diye saçma saçma şeyler düşünmeye başladım[/QUO
hoşbuldum lateu:)yok yok dar değil.hatırlamıyor musun kendi geçmişimden yazmıştım.birden bire 9-10 cm deyken günlerce uğraştığım halde 3-5 cm i bile yapamadım diye.aldırma olacak.çözüme yaklaştın ya,son son böyle bir tıkanma oluyormuş demek ki.bende çok araştırmıştım,çok üzülmüştüm bir tek bende oluyor sanmıştım,değilmiş.beni öyle teselli etmişlerdi.şimdi bende sana hatırlatıyorum.son derece normal:)
komarcım gelmiş slm bir sen birde forumda meslisa hep p aparattan daha kolay diyosunuz ah keşke keşke ben dün yine 7 cm kaldım 10 cm bir türlü çıkamıyor. yani anlamıyorum ki serçe parmak orta parmak 2 parmak mum 1 er gün arayla denedim ve oldu bu 10 cm neden olmuyor artık vaji dar falan uymuyor diye saçma saçma şeyler düşünmeye başladım[/QUO
hoşbuldum lateu:)yok yok dar değil.hatırlamıyor musun kendi geçmişimden yazmıştım.birden bire 9-10 cm deyken günlerce uğraştığım halde 3-5 cm i bile yapamadım diye.aldırma olacak.çözüme yaklaştın ya,son son böyle bir tıkanma oluyormuş demek ki.bende çok araştırmıştım,çok üzülmüştüm bir tek bende oluyor sanmıştım,değilmiş.beni öyle teselli etmişlerdi.şimdi bende sana hatırlatıyorum.son derece normal:)
ama sen 9-10 u alabilmişken gerilemişsin ben hiç alamadım ki
pudra ve çamaşır suyu kullanma lütfen.çamaşırını normal yıka sonra iyice ütüle.çamaşır suyu arınması zor birşey.o temizleme jellerinide sadece egzersizden sonra kullan sürekli değil vazelin yada yağ kullanıyorsan.koruyucu tabakayı tahrip etmeyin..bir tavsiye
ama sen 9-10 u alabilmişken gerilemişsin ben hiç alamadım ki
canım kastetiğim o durma ve gerilemenin hemen hemen hepimizin başına geldiğiydi.sende alacaksın.arada olan takılmaları umursama onu diyorum.olana kadar pes etmeyeceğini bil.varsın 1-2 güün nazlansın.olacak.o kadar
canım kastetiğim o durma ve gerilemenin hemen hemen hepimizin başına geldiğiydi.sende alacaksın.arada olan takılmaları umursama onu diyorum.olana kadar pes etmeyeceğini bil.varsın 1-2 güün nazlansın.olacak.o kadar
anladım canım valla keşke 1 kez 10 cm olsada öyle gerilese insan hiç olmayınca acayip takıyo yani ama umudumu kaybetmiyorum azmettim başarıcam. sana güzel haberi vericem inş
[QUT
camasir suyunu beyazlarla makinede kullanyodum canim .deterjanlarda kimyasal olunca sanki daha dezengekte oluyo diye dusunyodum. temzleme jelleri haftada iki kere kullaniyorum.egzersz hic yapmadm ben ek bir kayganlastrici yada yag da kullanmiyorum ama iliski sonrasi bazen tahris oluyor ozaman birsey kullanma ihtiyaci hissediyorum.ne yapmalyim ki ozaman
anladım canım valla keşke 1 kez 10 cm olsada öyle gerilese insan hiç olmayınca acayip takıyo yani ama umudumu kaybetmiyorum azmettim başarıcam. sana güzel haberi vericem inş
İNŞALLAH İNŞALLAHHH.o güzel haberleri nasıl bekliyorum.sen,melodika,hacico,dmytr hadiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
kayganlastirici kullanin mutlaka .birde ikinma ve nefes al veri unutmayin.bunun allah tarafindan dogal olarak yaratilmis yapilan yapilabilen normal birsey oldugunu dusunun. ve sakin tam olacakken birakmayin inanin hic anlamiyosunuz bile aci falan sktgmiz icin.birakin kendnzi basardgnzda asil sasircagnz sey aparatlari nasil deneyebildgnz olacak...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?