Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

kayganlastirici kullanin mutlaka .birde ikinma ve nefes al veri unutmayin.bunun allah tarafindan dogal olarak yaratilmis yapilan yapilabilen normal birsey oldugunu dusunun. ve sakin tam olacakken birakmayin inanin hic anlamiyosunuz bile aci falan sktgmiz icin.birakin kendnzi basardgnzda asil sasircagnz sey aparatlari nasil deneyebildgnz olacak...

benimde hep aynı yerde ağrı gibi bi acı var hala ben hem zeytinyağı hem kayganlaştırıcı kullanıyorum canım aslında zeytinyağı mantar yapabilir su bazlı kayganlaştırıcı kullanmalı ama z.yağı çok kaygan olduğu için herşeyi göze alıyoruz biz dün çok tahriş oldu gibi bende de sanki bepanten sürdüm biraz dindirdi tavsiye ederim tatlım bitse de kurtulsak artık bu dertten (((

inşallah canım. bepanten ile bepantol aynı mı acaba canım? ben de bepantol var ama olur mu ki o?

Teşekkürler sever cevapladığın için.ben burayı mümkün olduğunca takip ediyorum fakat egzersizlerde başarılı olamadım kendimi iyi hissedemiyorum bi türlü.bizde ramazan ayı içerisinde gitmiştik çok yoğun bir yer zaten doktorla görüşmeye bile izin vermediler.orda ne olacak ne bitecek egzersizi kim yapacak hiç bilmiyoruz bilen varsa bize de ulaşşın lütfen rica ediyorum.Biz avrupa yakasında oturuyoruz canım çok uzak değil hastane bize.ama istanbulda bir tek orası yapıyormuş bu işi hemşire öyle söyledi.evet ayrıca belirtti eşli gelinecekmiş işten izin almaları biraz zor olabilir ki eşlerin.bende bilgim oldukça sana da buraya da yazarım inşallah.Rabbim herkese yardım etsin.görüşürüz

İSTANBUL PROF. DR. MAZHAR OSMAN BAKIRKÖY RUH SAĞLIĞI HASTALIKLARI
EĞİTİM ve ARAŞTIRMA HASTANESİ arkadaşlar giden ya da hakkında bilgisi olanlar bize ulabilir mi lütfen....

evet canım diken gibi. acı dediğim batma-yanma gibi. daha önce olmuyordu regliden sonra başladı. tahrişse biraz rahatladım. nasıl geçirdin tahrişi canım?

soyle dusunun ki vucudumz hic alisik degl boyle degskliklere. oynayip duruyoruz birde.tahris olma ihtimali cok yuksek.bende birkac regl den sonra ayni tahrisi yasiyorum daha alisamadi heralde.bide ek kayganlastrci kullanmiorm bazen tahrisi tetikliyor.ah bilemedim hep farkli yontemler deniyorum.vajina temzleme jeli cogunlukla iyi gelyor.bazen pudraliyorum.bazen az vazalin.ama hep camasir suyu ile yikanmis camasir gyyorm ve sk degistiryorum.dis bolge ama nede olsa korkuyorum cokda orjinal korumasni bozmamak lazim

kas gevşetici ya da spazm giderici kullansak o duvarı aşabilir miyiz arkadaşlar başaranlar ne yaptı ?????????

kas gevşetici almıştım.egzersizde çok uğraşıp başaramadığım bir gün kullandımda hatta ama sadece genel bir rahatlama sağladı.pek bir etkisi yok sanki.yanma gibi şeyler ne kadar gevşediğimizi sansak da kasmaktan.eğer çok ciddi bir yanma yara gibi bir his varsa bir ihtimal mantardan.yönü doğru ayarladığınızdan emin olun bir de.
şunuda söyleyeyim aparatı şimdi zor yerleştiriyorsunuz ya en ve boy olarak.aklınızda şu soru vardır belki.aparatı p.. boyutuna getiremedim daha ama ne kadar yanıyor.p.... nasıl olacak?o garip bir şekilde hiç böyle zorlamayacak.ben en son 9-10 cm aparttaydım ,p... daha kalın ve uzun buna rağmen o aparattan çok çok çok daha kolay oldu.

kas gevşetici ya da spazm giderici kullansak o duvarı aşabilir miyiz arkadaşlar başaranlar ne yaptı ?????????

Kasgevsetici deneyebilirsiniz.en az 1saat once icin. Ama duvarin kafamzda oldgnu unutmayin. İnanin duvar falan yok sikmadgnz zaman nasil yerine oturdgna inanamycaksnz.hatta bumu diceksiniz.

pudra ve çamaşır suyu kullanma lütfen.çamaşırını normal yıka sonra iyice ütüle.çamaşır suyu arınması zor birşey.o temizleme jellerinide sadece egzersizden sonra kullan sürekli değil vazelin yada yağ kullanıyorsan.koruyucu tabakayı tahrip etmeyin..bir tavsiye

komarcım gelmiş slm bir sen birde forumda meslisa hep p aparattan daha kolay diyosunuz ah keşke keşke ben dün yine 7 cm kaldım 10 cm bir türlü çıkamıyor. yani anlamıyorum ki serçe parmak orta parmak 2 parmak mum 1 er gün arayla denedim ve oldu bu 10 cm neden olmuyor artık vaji dar falan uymuyor diye saçma saçma şeyler düşünmeye başladım

[QUT

camasir suyunu beyazlarla makinede kullanyodum canim .deterjanlarda kimyasal olunca sanki daha dezengekte oluyo diye dusunyodum. temzleme jelleri haftada iki kere kullaniyorum.egzersz hic yapmadm ben ek bir kayganlastrici yada yag da kullanmiyorum ama iliski sonrasi bazen tahris oluyor ozaman birsey kullanma ihtiyaci hissediyorum.ne yapmalyim ki ozaman

hayır çamaşır suyu hele iç çamaşırlarında asla kullanılmamalı bence.o daha ağır kimyasal.ve arınmıyor emin ol.40 lt suylamı ne gidiyormuş ancak.durulamada o kadar su tüketmez makineler.yumuşatıcı gözüne sirke dök.çamaşır kuruyuncada ütüle en fazla.eğer çok tahriş varsa bir doktordan fikir alman daha mantıklı tabi ama bepanten olabilir belki arada.jellerde haftada iki bile fazla bence.Allah korusun bu gibi şeyler başka hastalıklar yapıyor.

öncelikle çok teşekkür ederim yazdığınız için Allah razı olsun ben hiç aparat falan kullanmadım parmakla egzersiz yapmaya çalışıyordum hep daha sonra eşim yapmaya başladı zeytinyağı kullanarak eşimin işaret ve orta parmağını alabiliyordum ve hiç hissetmiyordum bişe durumum böyle olunca eş denemesine geçtim hiç zorlanmadan girdi biraz ilerledi ama o anda yine korku sardı içimi bıraktım ertesi günü yine denedik yine aynı oldum eşimin hareket etmesine izin vermiyorum bende uzak duruyorum yakınlaşamıyorum aslında bir çok şeyi atlattım içimde bu geldiğim en iyi halim ve tam olacakken okadar yaklaşmışken hala pes ediyorum erteliyorum dediğiniz gibi nefesi alıp vermeyi deniyecem inş.olur siz nasıl yendiniz rica etsem yazarmısınız çok sağolun hoşçakalın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…