Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Beklemekle inan hiçbirşey olmuyor canım. Zamanın ümidin kayboluyor sadece. Burayı bulduktan sonra başaramamak imkansız gibi birşey

anladım canım çok teşekkür ederim yardımın için bakalım inş.bizlerde kurtulırızz ne diyelim lütfen bol bol dua edinn kendinize ii bakınn görüşmek üzere

Çok şükür vajiyi hallettik ama hala sıkıntıları bitmiyor.penisin girmesi çok uğraştırıyor.hemen girmiyor.ben de mi problem anlamıyorum.Bu hastalığı yenen arkadaşlarım penisi ne zamn ilkinde almayı başardınız

canım ben de geçen yıl eylülde evlendim, bir sene dolmadan bitsin istiyorum. inş yaparız canım. ben 10 cm e biraz daha alışayım diyorum hala yanıyor çünkü. eş denemesinde eşim de ben de çok yıpranıyoruz o yüzden çekiniyorum ben şimdi. eşim de artık çok bozuluyor, gerginleştik iyice stresimi azaltmalıyım evet. yaparız di mi drymrt? ben buna inanmak istiyorum..

canım tek o pozisyon değil, başka pozisyonlarda denemiştik ama olmadı çok net hatırlamıyorum panikten o yüzden hatamı göremiyorum şu an. ama tekrar deneyeceğim, 10 cm e bir kaç gün daha alışayım komar, yanma geçsin ondan sonra cesaretimi toplayıp yapmam lazım. bir daha yapamazsam toparlanamayız gibi geliyor eşimle bugün bayağı umutlanmıştım sabahtan ama sonra eşim illa başka pozisyonda aparatı almamı istiyor, uğraştık ama sadece yatarak alabiliyorum aparatı eşim de bozuluyor tabi, benim moral de düşüyor o zaman çok hassaslaştım

canım çok üzüldüm ya çok geçmiş olsun( Bu halde bile bizleri düşünecek kadar pırıl pırıl bir insansın sen...

yok ben kızacağım artık.yazık değilmi sana?bitmiş bu hala kendine çektirdiğin eziyete bak.aparatı herkes yatarak dışında başka bir pozisyonda alan kaç kişi var bir sor bakalım.yok denecek kadar az.bu yapmaya çalıştığın şey,sonra eşine yerleştirtmeye çalışman o kadar zor şeylerki.senin şöyle kendine gelip bir silkelenmeye ihtiyacın var.cesaretini toplamayı bekleme,gerek yok.sen yendin zaten,kutlamayı bekliyoruz.10 cm aparattasın melodika kendin anlıyormusun bunu?bu çok büyük birşey.

eşin ne düşüneceğini şaşırmış olabilir ne bilsin.ama sen bil.hepimiz yatarak çalıştık aparatla ama başarırken eşle sana bahsettiğim gibi alakasız bir pozisyonda yendik.tedirginliğine kızmıyorum yanlış anlama,sana kıyamıyorum,yazıktır ya.bu nasıl eziyet?birkaç gün daha mı alışacaksın,alış.ama zorlama kendini daha fazla.bitirdin sen diyorum,bitirdin.keşke yakınımda olsan,şunu yüzüne bakarak,gözlerine baka baka söylesem bağırarak.artık kutlayalım.hem olmasa ne olur sanıyorsun.yine toparlanırız,artık gerilemezsinki istesende.sadece ne hata yaptığını bulacağız sonunda o kadar.keşke hatırlayabilseydin.bu defa hatırlarsın,dikkat edersin o olur.kendine gel,eziyet yok

komar hakli melodika eziyet etmeyi birak kendine artik ben hep oturarark calistim hic yatarak yapmadim bende yatarak yapamiyorum dert mi bu melodika olur zamanla yatarakta yaparim buraa\ya kadar getirdik isi cok sukur yardim ettiler bize saolsunlar allah dualarini kabul etsin minnosum inanki ben simdi bunu kendim yapiyorum aparati esime sokturamam o olmaz korkuyorum okadar degil:))ama ne var alisana kadar kendim alirim icime sonra zaten yer edinir girer rahat rahat lutfen minnosum bunaltma kendini gayet guzel olcak yil donumlerimize kadarda insallah allahimin izniyle hallederiz sonra biz yardimci oluruz biraz rahat birak kendini denicem es denemesi yapcam olmadimi bir gun yeniden aparat caliscam yeniden denicem yine mi olmadi iki gun aparat denicem yine es denicem birgun olcak bu minnosum ama hic ugrasmasak yillarca kapali kutu gibi durur orasi biz orayi genislettikkkkkk rahat ol sen:)))

bide esim kizmaya basladi diyosun ya inanki biliyorum seninki yine tepki veriyo inanki artik umrunda olmadigi zamanlar oluyo deneyelim diyorum yorgun bazen uykusu var bazen baska bisey ama iki haftadir deneyemedik ben hazir hissediyorum ama deneyemiyoruz bile sukret seninle ilgileniyo kizsa bile deniyo:)melodika lutfen herseyi buyutme ben burda cok sey ogrendim en onemlisi sabir azim ve kendine inanc bak bunlar bizde varki nerelere geldik desteklerle insallah hersey guzel olcak avesra gibi bizde hamile olcaz bebisimiz olcak:)duzenli cinsel hayatimiz olcak hersey guzel olcakkkk:)dua et

hakketten buna son derece katılıyorum benim eşimde aynı böyle ve su an olmasına rağmen çok rahat yapamıyoruz direk kontrol ondan olmuyor önce ben yerleştirip genişletiyorum anca öyle bende korkuyorum yine daralır diye ama istekleri azalıyor işte teklifleri çoğu kez reddediyorlar

canım bı sorunun cevabını bende merak ediyorum bende yenenlerdenim ama benimde hiç rahat değil önce ben üstte bir hareketesiz giriş oluyor çok yavaş biraz öyle durduktan sonra o üste geçiyor ama hep eşime yavaş yavaş diyorum. bazen sıkılıyor bırakıyor. zamanla olacak diye düşünüyorum

Bende 4 aylık evliyim,ve halailişkiye giremedikk bana da yardım edin kızlarr ne yapmam gerekiyor..Hersey cok güzel gidiyor fakat,iş giriş olayına gelince kendimi geri çekiyorum,itiyorum eşimi..

yazdıklarını şimdi okudum hem çok üzülerek hem de hayranlıkla. ne kadar güzel kabullenmişsin, Allah'ın takdiri diye. Sana sabır diliyorum ve en kısa zamanda bebek sahibi olmanı temenni ediyorum canım. sen hepimize sanki bizi tanıyormuş gibi yardım ettin. gerçekten iyi bi insansın sen. hersey eminim ki hak ettiğin kadar güzel olacak. sevgilerimle

hayir ama az kaldi 10 kalinlik 7 8 9 boy degisiyo alabiliyorum ama senin gibi 2.gunumde basaramadim bunlari :)ikinci gunumde orta parmagimi almistimsen gayet azimlisin bence insallah bir kac gune halledersin

ya bısey sorucam dun ılk denememde yapamamıstım 2 denememde yaptım bayagı ama busabah kalktıgımda yanma var bende bugun yapmasammı acaba bıde sadece aparat sokabılıyorum parmaklarımı kullanamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…