- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #157.921
bende 1.5 yılı geçti evleneli keşke diyorum keşke bu siteye daha önce yazsaydım öylece bekledim olurmu acaba mı diyee burayı hep okudum aamma bir türlü cesaret edemedim şimdi en azından cesaretim inş sonu gelir
anladım canım çok teşekkür ederim yardımın için bakalım inş.bizlerde kurtulırızz ne diyelim lütfen bol bol dua edinn kendinize ii bakınn görüşmek üzerecanım ne rahatsızlığı faydam olursa ne mutlu bana ben egzersizden 1,5 ay sonra fln yendim. ama sana şunu diyim bende herkese bu süreyi soruyodum süre önemli değil kişiden kişiye değişebiliyor. kafanda süre belirleme yada 1 ay 3 ay 1 sene neyse illa olaması gerek neden olmuyor diye kafaya bu türlü şeyler takılınca olmuyor egzersizlerde aksıyor tek yaman gereken egzersize odaklanman ve olacağını düşünüp pes etmemen moral bozmaman cnm
Beklemekle inan hiçbirşey olmuyor canım. Zamanın ümidin kayboluyor sadece. Burayı bulduktan sonra başaramamak imkansız gibi birşey
melodika bende gecen yil ekimde evlenmistim yil donumumuze ne kadar az kaldi hala yapamadim ama dogru yerdeyiz yapabilirz ve bak neler yapabiliyoruz ki zaten yaptik sayilir sadece es denememiz var az kaldi bende onu erteleyip duruyorum herseyi hallettim:)yapcaz endiselenme millet catir catir yapiyo bizde yapcaz guveniyorum ben bize:)bukadar ilerlediysek muhakkak yapariz(ins)melodika bence sen stresten panikten aklini karistiriyosun gorunuse bakilirsa herseyi halletmissin basaranlarin yorumlarinida okudum hepsi hemfikir yani biraz stresini azalt minnosum benim.okadar emek harcadik dibine getirdik artik kucucuk hale getirdik sorunumuzu ramak kaldi bunaltmadan kendini hallet isi ben de oyle davrniyorum artik olcak ins
melodika bir kere daha söylüyorum hazırsın inan.eş denemesinde olmaması için en ufak bir neden yok artık.sen pozisyonda sıkıntı yaşıyorsun.sana mesajda anlatmıştım ya onu denemekte nasıl bir sıkıntı oldu onu merak ediyorum ben.sen sadece sonda bir hata yapıyorsun kesin.bu defa olacak.hatanı bul yeter.birine sor ve dediklerimi uygula lütfen.hadi canım,geçecek.
arkadaşım sana özelden mesaj yolluyorum.
canım çok üzüldüm ya çok geçmiş olsunarkadaşlar başlangıçta söylemek istememiştim siz bu sıkıntıyla uğraşırken benim bebeğim var demek ne kadar doğru diye düşündüm, biliyorum benim için mutlu olur ama kendiniz içinde üzülürdünüz belki, şimdi şunu söyleyebiliyorum üzülerek bebeğimi kaybettim malesef, ama insan oğlu herşeye dayanabilecek mükemmeliyette yaratılmış, vajide ben yağ ile hiç acı hissetmemiştim ama öncesinde ki kaçışlarımı düşündüm debebeği almak için tabiki operasyon geçirmek gerekiyor küçükte olsa ama öyle korktum ki bu defa kaçamadım dr a korkuyorum desenizde kaçma şansınız yok, beklemek aleyhinize olduğu için biran önce durumu kabullenip ameliyathane ye doğru yola çıkmak gerekiyor.sonrasında korktuğum gibi değilmiş dedim ama öncesinde yaşadığım korkuyu anlatamam başıma ne geleceğini bilmediğim için. şimdi neden söylüyorum bunları demek ki sonunda acı duyacağım bişeye rağmen orda kalmak zorundaydım ve kaldım kaçamadım , kendimizi hazır hissetmeyi bekliyoruz ya hep bahanelerle, şimdi eşimle deneyecek kadar cesur değilim diyoruz, bende hiç ama hiç hazır değildim bebeği aldırmaya çok korkuyordum ama kaçacak yerim yoktu,peki biz aylarca sonunda mutlu olacağımız hatta Rabbimizin zevk duymamız için verdiği birşeyden neden kaçıyoruz arkadaşlar, sizde orda olmak zorunda olduğunuzu düşünün beklemek aleyhinize kaçmakta lütfen artık kurtulun bu durumdan.ve benim içinde eğer aklınıza gelirse dua eder misiniz sizler benim herzaman dualarımdasınız, hiçkimseye katlanamayacağı dert vermiyor Allah bunu unutmayın nolur.insan mükemmel bir varlık.istediğinde tüm korkularını aşabiliyor, acılara göğüs gerebiliyorsa neden zevk alacağı bişeyi korkunç bir ana dönüştürüyor beyninde ve kaçıyor.
canım tek o pozisyon değil, başka pozisyonlarda denemiştik ama olmadıçok net hatırlamıyorum panikten o yüzden hatamı göremiyorum şu an. ama tekrar deneyeceğim, 10 cm e bir kaç gün daha alışayım komar, yanma geçsin ondan sonra cesaretimi toplayıp yapmam lazım. bir daha yapamazsam toparlanamayız gibi geliyor eşimle bugün bayağı umutlanmıştım sabahtan ama sonra eşim illa başka pozisyonda aparatı almamı istiyor, uğraştık ama sadece yatarak alabiliyorum aparatı eşim de bozuluyor tabi, benim moral de düşüyor o zaman çok hassaslaştım
yok ben kızacağım artık.yazık değilmi sana?bitmiş bu hala kendine çektirdiğin eziyete bak.aparatı herkes yatarak dışında başka bir pozisyonda alan kaç kişi var bir sor bakalım.yok denecek kadar az.bu yapmaya çalıştığın şey,sonra eşine yerleştirtmeye çalışman o kadar zor şeylerki.senin şöyle kendine gelip bir silkelenmeye ihtiyacın var.cesaretini toplamayı bekleme,gerek yok.sen yendin zaten,kutlamayı bekliyoruz.10 cm aparattasın melodika kendin anlıyormusun bunu?bu çok büyük birşey.
eşin ne düşüneceğini şaşırmış olabilir ne bilsin.ama sen bil.hepimiz yatarak çalıştık aparatla ama başarırken eşle sana bahsettiğim gibi alakasız bir pozisyonda yendik.tedirginliğine kızmıyorum yanlış anlama,sana kıyamıyorum,yazıktır ya.bu nasıl eziyet?birkaç gün daha mı alışacaksın,alış.ama zorlama kendini daha fazla.bitirdin sen diyorum,bitirdin.keşke yakınımda olsan,şunu yüzüne bakarak,gözlerine baka baka söylesem bağırarak.artık kutlayalım.hem olmasa ne olur sanıyorsun.yine toparlanırız,artık gerilemezsinki istesende.sadece ne hata yaptığını bulacağız sonunda o kadar.keşke hatırlayabilseydin.bu defa hatırlarsın,dikkat edersin o olur.kendine gel,eziyet yok
komar hakli melodika eziyet etmeyi birak kendine artik ben hep oturarark calistim hic yatarak yapmadim bende yatarak yapamiyorum dert mi bu melodika olur zamanla yatarakta yaparim buraa\ya kadar getirdik isi cok sukur yardim ettiler bize saolsunlar allah dualarini kabul etsin minnosum inanki ben simdi bunu kendim yapiyorum aparati esime sokturamam o olmaz korkuyorum okadar degil:))ama ne var alisana kadar kendim alirim icime sonra zaten yer edinir girer rahat rahat lutfen minnosum bunaltma kendini gayet guzel olcak yil donumlerimize kadarda insallah allahimin izniyle hallederiz sonra biz yardimci oluruz biraz rahat birak kendini denicem es denemesi yapcam olmadimi bir gun yeniden aparat caliscam yeniden denicem yine mi olmadi iki gun aparat denicem yine es denicem birgun olcak bu minnosum ama hic ugrasmasak yillarca kapali kutu gibi durur orasi biz orayi genislettikkkkkk rahat ol sen:)))
sen yendınmı bu ılletı drymrt
canım sırtın ona dönük sen üstte denedinizmi hangi pozisyonda nasıl bir sıkıntı oldu
bide esim kizmaya basladi diyosun ya inanki biliyorum seninki yine tepki veriyo inanki artik umrunda olmadigi zamanlar oluyo deneyelim diyorum yorgun bazen uykusu var bazen baska bisey ama iki haftadir deneyemedik ben hazir hissediyorum ama deneyemiyoruz bile sukret seninle ilgileniyo kizsa bile deniyo:)melodika lutfen herseyi buyutme ben burda cok sey ogrendim en onemlisi sabir azim ve kendine inanc bak bunlar bizde varki nerelere geldik desteklerle insallah hersey guzel olcak avesra gibi bizde hamile olcaz bebisimiz olcak:)duzenli cinsel hayatimiz olcak hersey guzel olcakkkk:)dua et
Çok şükür vajiyi hallettik ama hala sıkıntıları bitmiyor.penisin girmesi çok uğraştırıyor.hemen girmiyor.ben de mi problem anlamıyorum.Bu hastalığı yenen arkadaşlarım penisi ne zamn ilkinde almayı başardınız
hakketten buna son derece katılıyorum benim eşimde aynı böyle ve su an olmasına rağmen çok rahat yapamıyoruz direk kontrol ondan olmuyor önce ben yerleştirip genişletiyorum anca öyle bende korkuyorum yine daralır diye ama istekleri azalıyor işte teklifleri çoğu kez reddediyorlar[/
lateu yenmissin bence her aksam 1 ay boyunca yapin artik yer edinsin bole basladiginiz zaman kolaylikla girecek kivama gelsin sahsen ben bu konuda cok kisiye sordum yani sole sordum kendim yapabilyomus gibi:))ya biraz yanma oluyo ve sanki hemen girmiyo biraz ugrasiyoruzhalbuki bu bir defa bile olmadi sadece fikrim olsun istedigim icin :)cevaplar evet bizimde 4 5 ay ole oldu sonra geciyo kendini sikma rahat birakinca oturuyo yerine ve zamanla aciliyo surekli surekli yaparak alisiyo dediler demek ki herkesin bole
hakketten buna son derece katılıyorum benim eşimde aynı böyle ve su an olmasına rağmen çok rahat yapamıyoruz direk kontrol ondan olmuyor önce ben yerleştirip genişletiyorum anca öyle bende korkuyorum yine daralır diye ama istekleri azalıyor işte teklifleri çoğu kez reddediyorlar[/
lateu yenmissin bence her aksam 1 ay boyunca yapin artik yer edinsin bole basladiginiz zaman kolaylikla girecek kivama gelsin sahsen ben bu konuda cok kisiye sordum yani sole sordum kendim yapabilyomus gibi:))ya biraz yanma oluyo ve sanki hemen girmiyo biraz ugrasiyoruzhalbuki bu bir defa bile olmadi sadece fikrim olsun istedigim icin :)cevaplar evet bizimde 4 5 ay ole oldu sonra geciyo kendini sikma rahat birakinca oturuyo yerine ve zamanla aciliyo surekli surekli yaparak alisiyo dediler demek ki herkesin bole
ay çok zor ya ben böyle bir konu açtım belki faydalı olabilir http://www.kadinlarkulubu.com/jinek...-yendigi-halde-iliskide-sorun-yasayanlar.html
arkadaşlar başlangıçta söylemek istememiştim siz bu sıkıntıyla uğraşırken benim bebeğim var demek ne kadar doğru diye düşündüm, biliyorum benim için mutlu olur ama kendiniz içinde üzülürdünüz belki, şimdi şunu söyleyebiliyorum üzülerek bebeğimi kaybettim malesef, ama insan oğlu herşeye dayanabilecek mükemmeliyette yaratılmış, vajide ben yağ ile hiç acı hissetmemiştim ama öncesinde ki kaçışlarımı düşündüm debebeği almak için tabiki operasyon geçirmek gerekiyor küçükte olsa ama öyle korktum ki bu defa kaçamadım dr a korkuyorum desenizde kaçma şansınız yok, beklemek aleyhinize olduğu için biran önce durumu kabullenip ameliyathane ye doğru yola çıkmak gerekiyor.sonrasında korktuğum gibi değilmiş dedim ama öncesinde yaşadığım korkuyu anlatamam başıma ne geleceğini bilmediğim için. şimdi neden söylüyorum bunları demek ki sonunda acı duyacağım bişeye rağmen orda kalmak zorundaydım ve kaldım kaçamadım , kendimizi hazır hissetmeyi bekliyoruz ya hep bahanelerle, şimdi eşimle deneyecek kadar cesur değilim diyoruz, bende hiç ama hiç hazır değildim bebeği aldırmaya çok korkuyordum ama kaçacak yerim yoktu,peki biz aylarca sonunda mutlu olacağımız hatta Rabbimizin zevk duymamız için verdiği birşeyden neden kaçıyoruz arkadaşlar, sizde orda olmak zorunda olduğunuzu düşünün beklemek aleyhinize kaçmakta lütfen artık kurtulun bu durumdan.ve benim içinde eğer aklınıza gelirse dua eder misiniz sizler benim herzaman dualarımdasınız, hiçkimseye katlanamayacağı dert vermiyor Allah bunu unutmayın nolur.insan mükemmel bir varlık.istediğinde tüm korkularını aşabiliyor, acılara göğüs gerebiliyorsa neden zevk alacağı bişeyi korkunç bir ana dönüştürüyor beyninde ve kaçıyor.
hayir ama az kaldi 10 kalinlik 7 8 9 boy degisiyo alabiliyorum ama senin gibi 2.gunumde basaramadim bunlari :)ikinci gunumde orta parmagimi almistimsen gayet azimlisin bence insallah bir kac gune halledersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?