- 7 Ekim 2009
- 2.855
- 1.431
- 248
- 36
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #157.941
ya bısey sorucam dun ılk denememde yapamamıstım 2 denememde yaptım bayagı ama busabah kalktıgımda yanma var bende bugun yapmasammı acaba bıde sadece aparat sokabılıyorum parmaklarımı kullanamıyorum
ya bısey sorucam dun ılk denememde yapamamıstım 2 denememde yaptım bayagı ama busabah kalktıgımda yanma var bende bugun yapmasammı acaba bıde sadece aparat sokabılıyorum parmaklarımı kullanamıyorum
Arkadaşlarım ben 2 parmağımı alabiliyorum aparatlar yaptım belli ölçülerde onlarıda alabiliyorum.ama eş denemesinde p.... ucu dahi girmiyor kendimi kasıyorum ilk girişte sanki duvara çarpıyor ve acıyor bende eşimi itiyorum.acaba beim v..... girişim darmı diye düşünmüyor değilim.yardımcı olabilirmisiniz bana
Sayfayı hep takip ediyordum ama bi türlü yazamadım .
Eşimle bi sürü yöntem denedik bizde ! ay 13 gün sonra başarabildim ... Allah hepimizin yardımcısı olsun kızlar ...
Sayfayı hep takip ediyordum ama bi türlü yazamadım .
Eşimle bi sürü yöntem denedik bizde ! ay 13 gün sonra başarabildim ... Allah hepimizin yardımcısı olsun kızlar ...
çok teşekkürler arkadaşlar .. öncesinde yaptığım şeyleri soracak olursanız jinekolog muayenesi oldum konu ile ilgili kitap okudum psikologa gittim ama pek sonuç alamayınca yarım bıraktım sayfada arkadaşalrın yazdıkları deneyimleri dikkate aldım ...
egzersizler:
tek parmak
iki parmak
üç parmak
daha sonra 7,8,9,10 cm lik aparatlar yaptım kendim evde
7,8,9 cm lik sırayla aldım ama 10 cm i tam olarak alamadım içime
egzersileri hep ayna karşısında yaptım aparatın daha kolay nasıl girdiğine dikkat ettim duruşum açı vs nasıl etkiliyor diye kendimi kasıp gevşettiğim anlarda girişi nasıl etkilediğini inceledim bunalrın hepsinini düşünerek eşimle deneme yaptım önce ucu girdi çok sevindim sonra ıkınmaya devam ettim tamamı girdi inanamadım ağlamaya başladım dünyanın sonu gibi görüğümüz şey hiç de zor değilmiş kızlar sizde yaparsınız ben hiç olmayacak gibi bakıyordum hep ama başardım .
bende aynı bu şekil gitmiştim canım ilişki denemelerinde de burdaki önererilere dikkat ettim bence sende burada kal bizde diğer arkadaşlarımıza yardımcı olalım
arkadaşlar bu yaptımız aparatları nasıl ölçüyoruz
aparatın çevresini ölçüyosun canım ip yada peçete sar etrafına cetvelle ölç
kızlar ben 3 gundur egzeresız yapıyorum orta parmagımı sokuyorum ama 2 parmak yapamıyorum dun 7 cm enle calıstım bugun 9 cm en ıle calıstım tam 15 defa yaptım rahat rahat gıtgel yapbılıyorum daıresel haraketlerde yapıyorum ama tek sorun ılk baslarken zorlanıyorum bıde sızce es denemesıne geceyımmı nasıl devam edeyım
kızlar ben 3 gundur egzeresız yapıyorum orta parmagımı sokuyorum ama 2 parmak yapamıyorum dun 7 cm enle calıstım bugun 9 cm en ıle calıstım tam 15 defa yaptım rahat rahat gıtgel yapbılıyorum daıresel haraketlerde yapıyorum ama tek sorun ılk baslarken zorlanıyorum bıde sızce es denemesıne geceyımmı nasıl devam edeyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?