Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

ya bısey sorucam dun ılk denememde yapamamıstım 2 denememde yaptım bayagı ama busabah kalktıgımda yanma var bende bugun yapmasammı acaba bıde sadece aparat sokabılıyorum parmaklarımı kullanamıyorum

ya bısey sorucam dun ılk denememde yapamamıstım 2 denememde yaptım bayagı ama busabah kalktıgımda yanma var bende bugun yapmasammı acaba bıde sadece aparat sokabılıyorum parmaklarımı kullanamıyorum

insan parmaklarini sokarken garip hissediyo icindekileri elliyosun falan pek ic acici degil acikcasiaparat daha rahat yanarsa yansin bence yapmalisin bence yansada yap ki alissin iyice orasi cunku bendede yandi umursamadim pek hatta gecen gun adetim yaklasti diye biraz aciyla karisik agrili oldu hic umrumda bile olmadi zorladim sokmak icin:korkum gecti cok sukur aman insan gunu gunune kendini oldurcene yansin iki uc gun ne cikar devam et bence asi_,m yap yani olumcul bisey olsaydi dunyada kadin kalmazdi endiselenme

Arkadaşlarım ben 2 parmağımı alabiliyorum aparatlar yaptım belli ölçülerde onlarıda alabiliyorum.ama eş denemesinde p.... ucu dahi girmiyor kendimi kasıyorum ilk girişte sanki duvara çarpıyor ve acıyor bende eşimi itiyorum.acaba beim v..... girişim darmı diye düşünmüyor değilim.yardımcı olabilirmisiniz bana

canım dar değildir. çoğu vajinismus hasta bunu böyle düşünür ben dahil dar olduğu için olmuyor diye oysaki kasılmadan dolayı daralıyor. egzersizlere devam et ve unutmaki 2 parmak giriyorsa p girer darlık yok demektir.

çok teşekkürler arkadaşlar .. öncesinde yaptığım şeyleri soracak olursanız jinekolog muayenesi oldum konu ile ilgili kitap okudum psikologa gittim ama pek sonuç alamayınca yarım bıraktım sayfada arkadaşalrın yazdıkları deneyimleri dikkate aldım ...

egzersizler:
tek parmak
iki parmak
üç parmak

daha sonra 7,8,9,10 cm lik aparatlar yaptım kendim evde

7,8,9 cm lik sırayla aldım ama 10 cm i tam olarak alamadım içime

egzersileri hep ayna karşısında yaptım aparatın daha kolay nasıl girdiğine dikkat ettim duruşum açı vs nasıl etkiliyor diye kendimi kasıp gevşettiğim anlarda girişi nasıl etkilediğini inceledim bunalrın hepsinini düşünerek eşimle deneme yaptım önce ucu girdi çok sevindim sonra ıkınmaya devam ettim tamamı girdi inanamadım ağlamaya başladım dünyanın sonu gibi görüğümüz şey hiç de zor değilmiş kızlar sizde yaparsınız ben hiç olmayacak gibi bakıyordum hep ama başardım .

bende aynı bu şekil gitmiştim canım ilişki denemelerinde de burdaki önererilere dikkat ettim bence sende burada kal bizde diğer arkadaşlarımıza yardımcı olalım

aparatın çevresini ölçüyosun canım ip yada peçete sar etrafına cetvelle ölç

kızlar ben 3 gundur egzeresız yapıyorum orta parmagımı sokuyorum ama 2 parmak yapamıyorum dun 7 cm enle calıstım bugun 9 cm en ıle calıstım tam 15 defa yaptım rahat rahat gıtgel yapbılıyorum daıresel haraketlerde yapıyorum ama tek sorun ılk baslarken zorlanıyorum bıde sızce es denemesıne geceyımmı nasıl devam edeyım

aparatı kolay aldığın denemelere dikkat et eş denemesinde sana yardımcı olacaktır olmayınca da moralini bozma kaslarını kasıp gevşetme anlarını gözden geçir eş denemesinde kontrol sende olsun aparatı iter gibi it olucaktır sonunda emin ol kendine güven

yarın da ozaman 9 cm devam edeyım saolun yardımlarınız ıcın burası sayesınde yapabıldım ben vajınaya bakamıyordum deıl el suremıyordum okadar kendımı tanımıyordum yardımlarınız ıcın saolun

10 cm dene birde başlarken zorlanman normal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…