Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

yarın 10 cm gecıcemn inş bısey sorucam gıtgel yaparken vajınadan gelen beyaz sıvı dogal kayganlastırıcımı yoksa enfeksıyon belırtısımı nette arastırdım herkez mantar dıyor sızce nedır

onu tam bilemicem kötü koku kaşıntı fln varsa mantardır mantar geçiren arkadaşlar sana daha iyi anlatırlar

Aynen normal olarak ilişkiye girmek istiyoruz ama hemen olmuyor sanırım.yavaş yavaş diye diye bir alta birüste geçe geçe.napalım inşallah bir an önce normale girer.Bütün vajili arkadaşlarım gönlümüz sizinle.inşallah bir an önce atlatırsınız.Allah yardımcınız olsun

arkadaşlar merhaba ben parmak egzersizlerindee 3 parmağa geçtim ama biraz zorlandım sadece bir kısmını alabildim içeri. aparatlara geçmeyede biraz korkuyorum mumlar parmaktan daha zormu oluyor benim cesaretlenmem lazımmmmm

Canım bende henüz atlatamayanlardanım araya bayram girdi tatile gittik derken ilerlediklerimdende oldum ve başa döndüm.Yani başa döndüm derken en son eşimle aparat çalıştıktan sonra deneme yapmıştık ve tam olmasada iyi gibiydik araya derin bir zaman girince ben geriledim tabi şimdi açık yazıcam ama çekiniyorum kusuruma bakmayın eşimin p... yarısını alabiliyorum içime ama bir görseniz zevk filan hak getire milim milim ilerlemeler,her ilerlemede ay uy eline sarılmalar...Ama öyle böyle yarıya kadar alabiliyorum aslında yenenler asıl acının başta olduğunu gerisinin boşluk olduğunu söylüyorlar.Beynime ilk yarıyı kabullendirmek 1,5 ayımı aldı bi 1,5 daha yeriz heralde Velhasıl sadete geleyim senin bacaklarındada inanılmaz bir ağrı oluyormu ilişki sırasında canım?

Ben vajinama bile dokunamiyorum,dokundugum zaman icim tuhaf oluyo..nasil asicam bunu belki dokunsam yapablirim ama dokunamiyorumm ? Ne zormuuss yaaaa

Ben vajinama bile dokunamiyorum,dokundugum zaman icim tuhaf oluyo..nasil asicam bunu belki dokunsam yapablirim ama dokunamiyorumm ? Ne zormuuss yaaaa
Canım öncelikle sakin ol hepimiz senin gibiydik başlarda hatta çoğumuz en ağır vajinismus hastasının kendimiz olduğunu ilan ettik buralarda ama öyle değil.O senin varlığıyla mutlu olduğun elin kolun dilin burnun gözün gibi bir organın ondan tiksinmemeyi zamanla öğreneceksin hepimiz gibi.İnan ben dokunmak ne kelime ayna ile baktığım ilk gün hıçkıra hıçkıra ağladım eşim zor teskin etti.Ama burada herkes birbirini inanılmaz motive ediyor hatta bazen sırf foruma girip başardıklarını sıralamak için bile direndiğin oluyor.Bak biz sen gibiyken ne noktalara geldik.Şimdi bir ayna al ve önce ayna ile vajinanı incele.Hatta özürdileyerek söylüyorum aynayı yere koy tuvalet yapar gbi dur ve ıkın ama epey epey ıkın.Oradaki deliğin nasıl genişlediğini görünce gözlerine inanamayacaksın.Erteleme ve hemen git bir ayna al anlaştıkmı :))

sen zaten çok iyi durumdasın canım Allah cümlemizden razı olsun sizide tez zamanda mutluluğa ulaştırsın inşallah.

arkadaşlar merhaba ben parmak egzersizlerindee 3 parmağa geçtim ama biraz zorlandım sadece bir kısmını alabildim içeri. aparatlara geçmeyede biraz korkuyorum mumlar parmaktan daha zormu oluyor benim cesaretlenmem lazımmmmm

bak sür yağı p ile cesaretini toplayıp bir deneme yap orda yavaş yavaş bırakacaksın kendini hacico bir ikna edemedim seni :))

Allah razı olsun kuzum ya, aslında hepimiz çok cesuruz , ben nekadar korktum biliyo musun ama mecbur olunca kaçamadım bebeği aldırma konusunda, bekledikçe beni zehirleme durumu var ve sonuçta olacak kaçış yok. vajide hep kaçtığımız için olmuyor mecburuz dediğin uğraştığın zaman kurtulacaksın aslında.

kkaderim çok üzüldüm canım. Allah hayırlı evlatlar nasip etsin inş sana. sen bizim dualarımızdasın unutma. ben daha yenemedim canım ama uğraşıyorum sen de dualarını eksik etme.

sağolasın kuzum Allah razı olsun güzel duaların için amin diyorum ve inşallah sizde sıkıntılarınızdan feraha çıkarsınız Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah.

teşekkür ederim varlığınız güç veriyor gözlerim dolu dolu okudum, yardım etmek çok güzel ama değer bilen dua etmesini bilen böyle kalbi güzel ve değerli insanlara yardımcı olabiliyorsam ne mutlu bana, inşallah güzel dualarınızla hep yanımda olun bende tabiki imkanım oldukça herzaman yanınızdayım ve Rabbim sizide sıkıntılarınızdan feraha çıkarsın inşallah.Allah razı olsun.

Son düzenleme:

Allah razı olsun kardeşim sizlerinde o kadar güzel yürekleriniz var ki varlığınız, desteğiniz o kadar güç veriyor ki bana, inşallah hiçbirinizde yaşamasın bu sıkıntıları inşallah hepiniz tüm sıkıntılarınızdan kurtulun tez zamanda. sevgileriniz dualarınız yüreğime işliyor gözlerim dolu dolu okuyorum tüm yazdıklarınızı, tanımasamda sizi çok seviyorum.

canım çok üzüldüm ya çok geçmiş olsun( Bu halde bile bizleri düşünecek kadar pırıl pırıl bir insansın sen...

Allah razı olsun canım sizde öylesiniz, hepinizin önünde (ertelediğiniz) o kadar güzel günler var ki, inşallah kısa sürede hepiniz aşarsınız olumsuzlukları en büyük dileklerimden birisi bu.

yarın ilk isim bu dedigini yapmak olcak canimm :) bu yazinla inanilmaz bi cesaret verdin bana sen yarin yapicam..evlenmeden once byle bisey yasiycagm aklima gelmezdii hatta bi ara kendime kizdim bitek yasayan benmisim gibi..ama asicam inancli olmam lazimm kendime guvenim geldi valla..

Haa şöyle kuzum :))) Sen iste yeterki burada sana destek olacak olmak isteyecek birsürü kişi var inan.Sen ilk aşamayı geç yeter ki.Ayna ile münasebetin artsın iyice sonra dokunma terapisi

karar verdim bu böyle olmayacak.bundan sonra daha sıkı takip edeceğim.iyi haber istiyorum.yapabilsem telefon ,adres bilsem yakaya yapışırdım ama ahhhhhh.egzersiz yapanlar toparlanın.MELODİKA senden haber alamıyorum ve çok merak ediyorum.DMYTR,HACİCO,BÜŞRA 55 siz eli kulağında iyi haberlere gebesiniz ama sabrım kalmadı.içim elvermiyor bu hüzünle beklemenize.bir gün bile zor.eşlerinizden yana sorunlar var eminim,benimde vardı,hepimizin var.herşeyi üzerinize alındığınıza eminim.başarısızlıktan korktuğunuzada.geçecek,gidecek bu günler.ne olur çözümün ucunda beklemeyi bırakın.egzersizin en başı yani başlamak çok zor oluyor birde bu son kısmı.nasıl başladığınızı hatırlayın dokunamazken.bitirişte böyle işte.cesaret gelmiyor bir türlü,hatta insan dahada korkak oluyor.hep hayal kırıklığı bizi çok yormuş oluyor.çok iyi anlıyorum.lütfen,lütfen,lütfen artık iyi haber.lateu dan sonra sizden iyi haber istiyorum.burda şenlikler,şölenler yapalım istiyorum lütfen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…