- 7 Ekim 2009
- 2.855
- 1.431
- 248
- 36
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #157.961
10 cm dene birde başlarken zorlanman normal
yarın 10 cm gecıcemn inş bısey sorucam gıtgel yaparken vajınadan gelen beyaz sıvı dogal kayganlastırıcımı yoksa enfeksıyon belırtısımı nette arastırdım herkez mantar dıyor sızce nedır
canım bı sorunun cevabını bende merak ediyorum bende yenenlerdenim ama benimde hiç rahat değil önce ben üstte bir hareketesiz giriş oluyor çok yavaş biraz öyle durduktan sonra o üste geçiyor ama hep eşime yavaş yavaş diyorum. bazen sıkılıyor bırakıyor. zamanla olacak diye düşünüyorum
Canım bende henüz atlatamayanlardanım araya bayram girdi tatile gittik derken ilerlediklerimdende oldum ve başa döndüm.Yani başa döndüm derken en son eşimle aparat çalıştıktan sonra deneme yapmıştık ve tam olmasada iyi gibiydik araya derin bir zaman girince ben geriledim tabi şimdi açık yazıcam ama çekiniyorum kusuruma bakmayın eşimin p... yarısını alabiliyorum içime ama bir görseniz zevk filan hak getire milim milim ilerlemeler,her ilerlemede ay uy eline sarılmalar...Ama öyle böyle yarıya kadar alabiliyorum aslında yenenler asıl acının başta olduğunu gerisinin boşluk olduğunu söylüyorlar.Beynime ilk yarıyı kabullendirmek 1,5 ayımı aldı bi 1,5 daha yeriz heraldeAynen normal olarak ilişkiye girmek istiyoruz ama hemen olmuyor sanırım.yavaş yavaş diye diye bir alta birüste geçe geçe.napalım inşallah bir an önce normale girer.Bütün vajili arkadaşlarım gönlümüz sizinle.inşallah bir an önce atlatırsınız.Allah yardımcınız olsun
Canım öncelikle sakin ol hepimiz senin gibiydik başlarda hatta çoğumuz en ağır vajinismus hastasının kendimiz olduğunu ilan ettik buralarda ama öyle değil.O senin varlığıyla mutlu olduğun elin kolun dilin burnun gözün gibi bir organın ondan tiksinmemeyi zamanla öğreneceksin hepimiz gibi.İnan ben dokunmak ne kelime ayna ile baktığım ilk gün hıçkıra hıçkıra ağladım eşim zor teskin etti.Ama burada herkes birbirini inanılmaz motive ediyor hatta bazen sırf foruma girip başardıklarını sıralamak için bile direndiğin oluyor.Bak biz sen gibiyken ne noktalara geldik.Şimdi bir ayna al ve önce ayna ile vajinanı incele.Hatta özürdileyerek söylüyorum aynayı yere koy tuvalet yapar gbi dur ve ıkın ama epey epey ıkın.Oradaki deliğin nasıl genişlediğini görünce gözlerine inanamayacaksın.Erteleme ve hemen git bir ayna al anlaştıkmı :))Ben vajinama bile dokunamiyorum,dokundugum zaman icim tuhaf oluyo..nasil asicam bunu belki dokunsam yapablirim ama dokunamiyorumm ? Ne zormuuss yaaaa
melodika benim 2 ay oldu busayfaya girip denemelere baslayali 10 kalinlik 9 boy aldim 1 gunde oturdum ayarladim mumu soktum ki nekadar korkak insanim korkak olmasam 1 sene oldu nerdeyse evleneli yapardim hepimiz panik oldugumuz korktugumuz icin yapamiyoruz minnosum ama birazcik sakin ol cunku sakin olmaya mecburuz yani birincisi azimli olmaya ikincisi sakin olmaya mecburuz bak burda bizimle yilmadan usanmadan ilgileniyolar bak ortamini iyi hazirlman cok onemli sakin kalabilmen icin ben mesela tek basima sokmaya korktugum icin pazar gununu tercih ettim esim icerde uyurken erken kalktim tvyi actim yere oturdum aldim yagi elime ameliyat eldiveni gecrdim isaret parmagima yagi surdum soktum sonra orta ve isaret soktum yagladim icini yani anlican sonrada 10 kalinlik 9 boy hazirladigim aparati ittiirdim melisa ak kkaderim avesra nereye yonlendircemi solemislerdi popo yonume dogru biraz yandi etti ama bisey degil artik o duruma geldim ki umrumda degil soktum baktim gidiyo gidiyo yavas yavas tikandigi yerde bekledim cevirdim oynata oynata soktum sonra biraz beklettim icimde 10 dak falan sonra baktim hicbsiey yok soktum cikardim bak komar avesra melisaak kkaderim tesekkurler cok sagolunn allah razi olsun buraya ilk girdigimde ne haldeydim yikimdaydim herseyim duzelmeye basladi iki ayda en onemlisi moralim:)melodikaa sakin olmayi kendi istegine gore ayarla yani muzik acabilirsin dizi izleyebilrisin yaparken ortamin sessiz sedasiz olmasin bitek ona yogunlasma yani sonra ellerini titretme panikleme inanki sadece yanma oluyo azicik bisey baskada biseycik yok es denemesi yapmam lazim benim bi o kaldi
canım çok sevindim senin adına umarım yarına iyi haberlerini alırızben de şu uzunluk işini bi türlü halledemedim orada sıkı sıkı bi yer var ne kasmışım kendimi mübarek bi türlü açılmıyo melisanın dediği gibi sıra sıra inceden kalına yaptım ama 5 milimden ileri itemedim
canım çok üzüldüm senin adına Rabbim bi kapıyı kapatırsa birini açar gün doğmadan neler doğarmış sen çok cesaretli bi insansın benim gözümde inşallah en kısa zamanda çoooooookkk mutlu haberlerini alırız tatlım...
kkaderim çok üzüldüm canım. Allah hayırlı evlatlar nasip etsin inş sana. sen bizim dualarımızdasın unutma. ben daha yenemedim canım ama uğraşıyorum sen de dualarını eksik etme.
canım bende çok üzüldüm siteye girdiğimde çoğu kişi senin yardımların ve attığın adımlardan bahsediyordu. bence çok dua kazandın çok iyi niyetli birisin hiç tanımadığın insanlara vaktini aklını ayırıp burada kalmışsın. güçlü birisin olacağın önüne geçilmiyor malesef bu emin ol vajinşsmus gibi bu durumu da yaşayan milyonlarda kadın var ben eminim ki yaptığın iyilikler sana çok daha güzel şekillerde geri dönecek hayırlı evlatların olacak canım sen bizim nasıl yanımızda olduysan bizlerde senin yanındayız sevgilerimle
yazdıklarını şimdi okudum hem çok üzülerek hem de hayranlıkla. ne kadar güzel kabullenmişsin, Allah'ın takdiri diye. Sana sabır diliyorum ve en kısa zamanda bebek sahibi olmanı temenni ediyorum canım. sen hepimize sanki bizi tanıyormuş gibi yardım ettin. gerçekten iyi bi insansın sen. hersey eminim ki hak ettiğin kadar güzel olacak. sevgilerimle
canım çok üzüldüm ya çok geçmiş olsun( Bu halde bile bizleri düşünecek kadar pırıl pırıl bir insansın sen...
Canım öncelikle sakin ol hepimiz senin gibiydik başlarda hatta çoğumuz en ağır vajinismus hastasının kendimiz olduğunu ilan ettik buralarda ama öyle değil.O senin varlığıyla mutlu olduğun elin kolun dilin burnun gözün gibi bir organın ondan tiksinmemeyi zamanla öğreneceksin hepimiz gibi.İnan ben dokunmak ne kelime ayna ile baktığım ilk gün hıçkıra hıçkıra ağladım eşim zor teskin etti.Ama burada herkes birbirini inanılmaz motive ediyor hatta bazen sırf foruma girip başardıklarını sıralamak için bile direndiğin oluyor.Bak biz sen gibiyken ne noktalara geldik.Şimdi bir ayna al ve önce ayna ile vajinanı incele.Hatta özürdileyerek söylüyorum aynayı yere koy tuvalet yapar gbi dur ve ıkın ama epey epey ıkın.Oradaki deliğin nasıl genişlediğini görünce gözlerine inanamayacaksın.Erteleme ve hemen git bir ayna al anlaştıkmı :))
Haa şöyle kuzum :))) Sen iste yeterki burada sana destek olacak olmak isteyecek birsürü kişi var inan.Sen ilk aşamayı geç yeter ki.Ayna ile münasebetin artsın iyice sonra dokunma terapisiyarın ilk isim bu dedigini yapmak olcak canimm :) bu yazinla inanilmaz bi cesaret verdin bana sen yarin yapicam..evlenmeden once byle bisey yasiycagm aklima gelmezdii hatta bi ara kendime kizdim bitek yasayan benmisim gibi..ama asicam inancli olmam lazimm kendime guvenim geldi valla..
Canım öncelikle sakin ol hepimiz senin gibiydik başlarda hatta çoğumuz en ağır vajinismus hastasının kendimiz olduğunu ilan ettik buralarda ama öyle değil.O senin varlığıyla mutlu olduğun elin kolun dilin burnun gözün gibi bir organın ondan tiksinmemeyi zamanla öğreneceksin hepimiz gibi.İnan ben dokunmak ne kelime ayna ile baktığım ilk gün hıçkıra hıçkıra ağladım eşim zor teskin etti.Ama burada herkes birbirini inanılmaz motive ediyor hatta bazen sırf foruma girip başardıklarını sıralamak için bile direndiğin oluyor.Bak biz sen gibiyken ne noktalara geldik.Şimdi bir ayna al ve önce ayna ile vajinanı incele.Hatta özürdileyerek söylüyorum aynayı yere koy tuvalet yapar gbi dur ve ıkın ama epey epey ıkın.Oradaki deliğin nasıl genişlediğini görünce gözlerine inanamayacaksın.Erteleme ve hemen git bir ayna al anlaştıkmı :))[/Q
busss son derece hakli hepimiz caresiz umutsuz elimiz kolumuz bagli sekilde buraya girdik ben deligi bulamamistim deliksizim demistim melisa ak kkaderim avesra bana deligin yerini anlattilar dusun ya insan burnunu kulagini elini kolunu parmaklarini bilirde yillarca tasidigi organini hic mi bilmez adet oluyosun ordan kan geldigine gore delik var dediler bana inanki insan utaniyo bilmedigine mi utansin yoksa okadar seyi ogrenirken onu ogrenme ihtiyaci hissetmedigine mi utansin simdi sende busrayi dinle ve aynayla hasir nesir ol inanki parmak sokunca hicbirimiz olmedik goruyosun ki bizde parmak sokunca titredik agladik igrendik gecti gitti aparat sokamayiz ddedik aparat degil cocuk cikiyo ordan dedi kkaderim aynen dedim annelerimizin cani mi yoktu nedir bu bizde ki korku dimii bussss kelebegim?:)))velasilll sen aynayla bak tani sonra parmak egzersizlerini en iyi melisa ak komar avesra anlatir zeytin yag isini en guzel kkaderim anlatir bir sekilde ilerliceksin kendinde sasircaksin hadi bakalimmm kolay gelsinnn:))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?