Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

kızlar yok olmadı dün gene denedik ama hüsran

bende vajunusmustum.bir ay surdu.bu hastalığı yendıkten sonra nasıl boyle oldum dedim.burda biraz bizlerin anatomik cahılliği var.ben once o blgeyı arastırdım.Korkum neyse tespit ettım.o bolgede sinirler yok.acıması mumkun değil.güclü kaslar var.biz beynımızı korku hormaonun yolluyoruz ve orası kasılıyor.insanın beynı herseyi yapar.sen orda sınırleın olmadığını bıl.bu yuzden acı duyman imkansız.ve ilişki sırasında o kısım genıslıyor.ben de doktoramı gıtsem dedim.her yerde yazan suydu.çözümü kesin olan bir hastalık yuzde yuz.başka hiçbirşeyde boyle değil.doktorlar 5 -6 bin lira.3 seans 4 .kesin çözüm.kemdim yapayım dedim.kadınlar kulubune bu yuzden uye oldum.parmak egsersizlerinı yaptım.ilk defa cok zordu.olum gibiydi.bir parmak bir hafta dendim.sonra iki sonra oldu.Cok şükür.birde ilişkiye g,rmeden önce besmele okuyun.dua edin herkese garıp geliyor.ama evli cıftlerin birleşmesi islamda cok mubarek ve sevap.İnşallah sizde kısa zamanda yeneceksiniz bu halınız silik bir anı olarak kalacak.orda hiç bir sorun yok.tek sorun bizim beynımızde.

teşekkür ederim canım yazdıkların için. ben aparat egzersizinde 10 cm i zor da olsa alabiliyorum ama eş denemesinde çok başarısızım, genişlettim orasına aslında ama olmuyor işte

komar keşke yanımda olsan... 10 cm i alabilmek çok büyük bir şey biliyorum zaten o kadar çok genişledi ki. ama eş denemesine gelince sanki aparat giren yer orası değil afedersin, çok kızıyorum kendime.

canım çok sağol yazdıkların için. drymrt sen 10cm i rahat mı alıyorsun? ben 2 gündür alabiliyorum yanma çok ve yarıya kadar çok rahat, yarıdan sonrası zor giriyor nedense. girdikten sonra harekette ettirebiliyorum biraz biraz. aparatta daha da mı çalışmam gerekiyor o yüzden mi yapamıyorum eş denemesinde acaba? yoksa kendimi mi kandırıyorum böyle düşünerek? genişledi evet ama neden eş denemesi olmuyor...

günaydın canım ne güzel demişsin inşallah öyle olur ama ben 8 cmde kalakaldım öyle bugün 10 cmye geçeyim diyorum ama o duvara takıldıktan sonra geçmenin bi manası yok sanırım değil mi?acaba diyorum baştan mı başlasam egzersizlere çünkü ben hiçbir kalınlıkta 5 cmden çok ilerletemedim aparatı o duvara takılıp kalıyo ıkınıncada canım çok acıyo of şu sıkıntılı günler bir bitseydi Allah yardım etsin bize ve bizim gibi bu sıkıntıyı yaşayan herkese.sizler de iyiki varsınız çok moral veriyosunuz bana.dua edin ne olur :13:

bak sür yağı p ile cesaretini toplayıp bir deneme yap orda yavaş yavaş bırakacaksın kendini hacico bir ikna edemedim seni :))

günaydın canım ben ikna oluyorum ama o an gelince geri ağlamaya başlıyorum nedense çok acıyacak korkusunu bi türlü atamadım Allah yardımcımız olsun dualarında unutma beni :)

günaydın kıZlar. bir süredir forumu takip ediyorum.ben 1.5 aylık evliyim. biz 4. gün balayında beraber olduk ve epey bir kan tamam oldu.daha sonraki denemelrdede kanamam devam etti ve çok canım acıyordu.zaten belli bir yere kadr girebiliyodu eşim ondan sonra sanki yol tıkalıydı.birde evlenmeden önce polip aldırdım ben 7 ay kadar oldu.bu poliplerde kanamaya neden olabilir o nedenle tekrar polipmi oldu acaba diye korktum.benim polip vajinamdan dışarı çıkmıştı çok korkunçtu anlatamam.geçen hafta dr a gittim.önce zarı muayene etti yırtılma olmuşmu tam diye. olmuş fakat saat 7 yönünde bir çentik varmış ne demekse.kanamaya neden olan oymuş.daha sonra parmagını soktu çok rahat girebiliyor dedi.sonrada ultraSON aletini soktu.o koca şey girdiyse herşey girer dedim.canımda acımadı.sadece giriş kısmında bi darlık var orayı atlatırken ıkınmak gerekiyor ve acıda olmuyor.dr um vajinusmus olmadıgımı söyledi eşimi ve beni tebrik edip on puan verdi çok güldüm komik adamdı. sonra eşimle denedik yine tam giremedi. bende egzersize başladım iki gündür. ilk gün parmakla çok kolay oldu.ikinci gün kendi aparatımı yaptım.baya bir uzun ve kalın oldu ayıptır söylemesi onunlada biraz zorlandım ama bbaşardım. çıkışlar biraz sinir bozucu oluyor. bunu yapma nedenimde şu: denemeler sürecinde eşimin psikolojisi bozuldu ve ereksiyon sorunu oldu.bide erken boşalıyor napcaz bilmiyorum.bu nedenle adam anca haftada bir yanaşıyor bana.eskiden böyle degildi.ilaç almasını istemiyorum çok zaraarlı.dr ada soramadım onun yanında utanıyor zaten kuzucum.napsak bilmiyorumki.

Arkadaşlar merhaba , ben egzersizlerden ümidimi kesmiş ve yıpranmış biri olarak Süleyman Eserdağa gitmeye karar verdim. 10 gün sonra filan gideceğiz inşallah oraya gidip tedavi olan ya da araştıran arkadaşlar vardı burada bana yardımcı olabilir misimiz biraz. Tedirginim çok

komar keşke yanımda olsan... 10 cm i alabilmek çok büyük bir şey biliyorum zaten o kadar çok genişledi ki. ama eş denemesine gelince sanki aparat giren yer orası değil afedersin, çok kızıyorum kendime.

kızlar abartmayın bence bu olayı, çok rahat olun...koyuverin kendinizi gitsin yahu...rahatlayın...kimler kimler yapıyor buişi,zor olsa onlar yapamaz....geliştirin kendinizi ve bence beyninizde bitirin korkunuzu...

Haa şöyle kuzum :))) Sen iste yeterki burada sana destek olacak olmak isteyecek birsürü kişi var inan.Sen ilk aşamayı geç yeter ki.Ayna ile münasebetin artsın iyice sonra dokunma terapisi

dokundummmm ama deligin girisi kapali gibi ya ne trafa dogru hareket etmem gerekiyor canimm :) ay Allahim ya ne kadar cahilimmm

kızlar bende 3 gundur yapıyorum egzersız parmak bana ıtıcı gelıyor ama aparatla yapıyorum dun 9cm gectım ama ılk yaparken olmuyor bıkere gırınce devamını yapıyorum zorlanmadan 15 20 dk yapıyorum gıtgeller yapıyorum daıresel hareket ettırıyorum tek sorunum ilk yaparken olmuyor yardım edın ya

acı hissediyomusun peki canim 3 günde cok iyi yapmissin..bende yeni baslycam ama aciycak diye korkuyorum..nasil bi aparat kullaniyosun bana anlatirmisin canimmm

Bende sızler gibi yapamıyordum kızlar ınanın ben yaptıysam herkez yapar cocuk ıcın ugrasmaya bıle basladık kızlar tek sorun kendınızı kasmanız ınanın bı bıraksanız kendınızı gerısı oluyor hanı acıyacak dıye korkuyoruz ya gercekten acımıyor kızlar evet ılk gırıste bı acı hıssedıyosunuz ama sonrasında hıc bısey hıssetmıyorsunuzz zamanınızı bosa harcamayın once beynınıze hukmedın acı yok ve yapıcam dıyın

dokundummmm ama deligin girisi kapali gibi ya ne trafa dogru hareket etmem gerekiyor canimm :) ay Allahim ya ne kadar cahilimmm
Ahh cahilliğe kalsın iş hepimiz alasıyız biz hep drymrtle sorardık birbirimize sendede kapalımı filan diye şimdi gülüyorum Kuzum açık yazıcam sakın utanma tamammı biz burda kardeş gibiyiz ve bir derdimize çözüm arıyoruz utanmak sıkılmak yok vajinanın dudaklarını parmaklarınla açtığında ve minicik minnacık bir delik var onu görünce bir şok yaşayacaksın aaa burdan mı girecek asla diyeceksin ama yanılıyorsun orası varya kooooskocaman oluyor bebiş çıkıyor bebiş :)) Ikınmayı ihmal etme hani söylemesi ayıp büyük abdeste zorlar gibi genişlediğini göreceksin.

acı hissediyomusun peki canim 3 günde cok iyi yapmissin..bende yeni baslycam ama aciycak diye korkuyorum..nasil bi aparat kullaniyosun bana anlatirmisin canimmm

bak bende yenıyım bun 4 gun ben ılk gun ayna karsısına gectım mbı baktım nasıl bısey diye ve sonra derınj bı nefes alıp orta parmagımı yavas yavas soktum baktım oluyo cıkarıp tekrar yaptım oldugunu gorunce kendıme aparat kazırladım evde mum vardı 4 5 cm bısey onu stecrecledım ve onu soktum ilk gun hıc yanma acı hıssı olamdı ama heycan ve korkaklık vardı 2 gun tekrar yapayım dedım ama yapamadım bıraktım 1 kac saat sonra tekrar denedım ve yaptım dun ise 9 cmlık aparata gectım bunda bıraz yanma oldu ama sadece okdar bızım sandıgımız gıbı coooook acıma yok ınankı hıc acımıyo eger bızım korktugumuz acı bu ıse ben ne acılar cektım hastalık olarak benım tek sorunum ılk yaparken zorlanıyorum ama sonra rahat rahat oluyor hergun 30 dk yapıyorum duzenlı bugun 4 gunum allah hepımıze yardım etsın inş basarıcaz

Oyyy melek melek hep bizi düşünür yaa:)) Kuzum az kaldı benim hissediyorum aparatı bıraktım ama baştan söyleyim hep eşimle deniyorum artık yarısına kadar rahatlıkla alıyorum beynimi diğer yarıya ikna etmeme çok az kaldı :))) Bide kızlara faydası olur diye söyleyim ayaklarımı eşimin beline sarmak destek almak açıısından çok iyi geldi bana bacağımdaki o kasılma gitti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…