- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #157.981
MELODİKA nerdesin????????
kızlar yok olmadı dün gene denedik ama hüsran
bende vajunusmustum.bir ay surdu.bu hastalığı yendıkten sonra nasıl boyle oldum dedim.burda biraz bizlerin anatomik cahılliği var.ben once o blgeyı arastırdım.Korkum neyse tespit ettım.o bolgede sinirler yok.acıması mumkun değil.güclü kaslar var.biz beynımızı korku hormaonun yolluyoruz ve orası kasılıyor.insanın beynı herseyi yapar.sen orda sınırleın olmadığını bıl.bu yuzden acı duyman imkansız.ve ilişki sırasında o kısım genıslıyor.ben de doktoramı gıtsem dedim.her yerde yazan suydu.çözümü kesin olan bir hastalık yuzde yuz.başka hiçbirşeyde boyle değil.doktorlar 5 -6 bin lira.3 seans 4 .kesin çözüm.kemdim yapayım dedim.kadınlar kulubune bu yuzden uye oldum.parmak egsersizlerinı yaptım.ilk defa cok zordu.olum gibiydi.bir parmak bir hafta dendim.sonra iki sonra oldu.Cok şükür.birde ilişkiye g,rmeden önce besmele okuyun.dua edin herkese garıp geliyor.ama evli cıftlerin birleşmesi islamda cok mubarek ve sevap.İnşallah sizde kısa zamanda yeneceksiniz bu halınız silik bir anı olarak kalacak.orda hiç bir sorun yok.tek sorun bizim beynımızde.
yok ben kızacağım artık.yazık değilmi sana?bitmiş bu hala kendine çektirdiğin eziyete bak.aparatı herkes yatarak dışında başka bir pozisyonda alan kaç kişi var bir sor bakalım.yok denecek kadar az.bu yapmaya çalıştığın şey,sonra eşine yerleştirtmeye çalışman o kadar zor şeylerki.senin şöyle kendine gelip bir silkelenmeye ihtiyacın var.cesaretini toplamayı bekleme,gerek yok.sen yendin zaten,kutlamayı bekliyoruz.10 cm aparattasın melodika kendin anlıyormusun bunu?bu çok büyük birşey.
eşin ne düşüneceğini şaşırmış olabilir ne bilsin.ama sen bil.hepimiz yatarak çalıştık aparatla ama başarırken eşle sana bahsettiğim gibi alakasız bir pozisyonda yendik.tedirginliğine kızmıyorum yanlış anlama,sana kıyamıyorum,yazıktır ya.bu nasıl eziyet?birkaç gün daha mı alışacaksın,alış.ama zorlama kendini daha fazla.bitirdin sen diyorum,bitirdin.keşke yakınımda olsan,şunu yüzüne bakarak,gözlerine baka baka söylesem bağırarak.artık kutlayalım.hem olmasa ne olur sanıyorsun.yine toparlanırız,artık gerilemezsinki istesende.sadece ne hata yaptığını bulacağız sonunda o kadar.keşke hatırlayabilseydin.bu defa hatırlarsın,dikkat edersin o olur.kendine gel,eziyet yok
komar hakli melodika eziyet etmeyi birak kendine artik ben hep oturarark calistim hic yatarak yapmadim bende yatarak yapamiyorum dert mi bu melodika olur zamanla yatarakta yaparim buraa\ya kadar getirdik isi cok sukur yardim ettiler bize saolsunlar allah dualarini kabul etsin minnosum inanki ben simdi bunu kendim yapiyorum aparati esime sokturamam o olmaz korkuyorum okadar degil:))ama ne var alisana kadar kendim alirim icime sonra zaten yer edinir girer rahat rahat lutfen minnosum bunaltma kendini gayet guzel olcak yil donumlerimize kadarda insallah allahimin izniyle hallederiz sonra biz yardimci oluruz biraz rahat birak kendini denicem es denemesi yapcam olmadimi bir gun yeniden aparat caliscam yeniden denicem yine mi olmadi iki gun aparat denicem yine es denicem birgun olcak bu minnosum ama hic ugrasmasak yillarca kapali kutu gibi durur orasi biz orayi genislettikkkkkk rahat ol sen:)))
karar verdim bu böyle olmayacak.bundan sonra daha sıkı takip edeceğim.iyi haber istiyorum.yapabilsem telefon ,adres bilsem yakaya yapışırdım ama ahhhhhh.egzersiz yapanlar toparlanın.MELODİKA senden haber alamıyorum ve çok merak ediyorum.DMYTR,HACİCO,BÜŞRA 55 siz eli kulağında iyi haberlere gebesiniz ama sabrım kalmadı.içim elvermiyor bu hüzünle beklemenize.bir gün bile zor.eşlerinizden yana sorunlar var eminim,benimde vardı,hepimizin var.herşeyi üzerinize alındığınıza eminim.başarısızlıktan korktuğunuzada.geçecek,gidecek bu günler.ne olur çözümün ucunda beklemeyi bırakın.egzersizin en başı yani başlamak çok zor oluyor birde bu son kısmı.nasıl başladığınızı hatırlayın dokunamazken.bitirişte böyle işte.cesaret gelmiyor bir türlü,hatta insan dahada korkak oluyor.hep hayal kırıklığı bizi çok yormuş oluyor.çok iyi anlıyorum.lütfen,lütfen,lütfen artık iyi haber.lateu dan sonra sizden iyi haber istiyorum.burda şenlikler,şölenler yapalım istiyorum lütfen.
bak sür yağı p ile cesaretini toplayıp bir deneme yap orda yavaş yavaş bırakacaksın kendini hacico bir ikna edemedim seni :))
merak etme az kaldı demek.bunu yapıyorsan gersisi gelecek hiç merak etme.cozumu kesin olan tek hastalıkteşekkür ederim canım yazdıkların için. ben aparat egzersizinde 10 cm i zor da olsa alabiliyorum ama eş denemesinde çok başarısızım, genişlettim orasına aslında ama olmuyor işte
komar keşke yanımda olsan... 10 cm i alabilmek çok büyük bir şey biliyorum zaten o kadar çok genişledi ki. ama eş denemesine gelince sanki aparat giren yer orası değil afedersin, çok kızıyorum kendime.
Haa şöyle kuzum :))) Sen iste yeterki burada sana destek olacak olmak isteyecek birsürü kişi var inan.Sen ilk aşamayı geç yeter ki.Ayna ile münasebetin artsın iyice sonra dokunma terapisi
kızlar bende 3 gundur yapıyorum egzersız parmak bana ıtıcı gelıyor ama aparatla yapıyorum dun 9cm gectım ama ılk yaparken olmuyor bıkere gırınce devamını yapıyorum zorlanmadan 15 20 dk yapıyorum gıtgeller yapıyorum daıresel hareket ettırıyorum tek sorunum ilk yaparken olmuyor yardım edın ya
Ahh cahilliğe kalsın iş hepimiz alasıyız biz hep drymrtle sorardık birbirimize sendede kapalımı filan diye şimdi gülüyorumdokundummmmama deligin girisi kapali gibi ya ne trafa dogru hareket etmem gerekiyor canimm :) ay Allahim ya ne kadar cahilimmm
acı hissediyomusun peki canim 3 günde cok iyi yapmissin..bende yeni baslycam ama aciycak diye korkuyorum..nasil bi aparat kullaniyosun bana anlatirmisin canimmm
Oyyy melek melek hep bizi düşünür yaa:)) Kuzum az kaldı benim hissediyorum aparatı bıraktım ama baştan söyleyim hep eşimle deniyorum artık yarısına kadar rahatlıkla alıyorum beynimi diğer yarıya ikna etmeme çok az kaldı :))) Bide kızlara faydası olur diye söyleyim ayaklarımı eşimin beline sarmak destek almak açıısından çok iyi geldi bana bacağımdaki o kasılma gitti.karar verdim bu böyle olmayacak.bundan sonra daha sıkı takip edeceğim.iyi haber istiyorum.yapabilsem telefon ,adres bilsem yakaya yapışırdım ama ahhhhhh.egzersiz yapanlar toparlanın.MELODİKA senden haber alamıyorum ve çok merak ediyorum.DMYTR,HACİCO,BÜŞRA 55 siz eli kulağında iyi haberlere gebesiniz ama sabrım kalmadı.içim elvermiyor bu hüzünle beklemenize.bir gün bile zor.eşlerinizden yana sorunlar var eminim,benimde vardı,hepimizin var.herşeyi üzerinize alındığınıza eminim.başarısızlıktan korktuğunuzada.geçecek,gidecek bu günler.ne olur çözümün ucunda beklemeyi bırakın.egzersizin en başı yani başlamak çok zor oluyor birde bu son kısmı.nasıl başladığınızı hatırlayın dokunamazken.bitirişte böyle işte.cesaret gelmiyor bir türlü,hatta insan dahada korkak oluyor.hep hayal kırıklığı bizi çok yormuş oluyor.çok iyi anlıyorum.lütfen,lütfen,lütfen artık iyi haber.lateu dan sonra sizden iyi haber istiyorum.burda şenlikler,şölenler yapalım istiyorum lütfen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?