- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #158.001
Ay önümüzdeki yıl evleniyorum, tek korkum bu oldu. Hepinize şans diliyorum, sabırlı olun arkadaşlarım
Arkadaşlar merhaba , ben egzersizlerden ümidimi kesmiş ve yıpranmış biri olarak Süleyman Eserdağa gitmeye karar verdim. 10 gün sonra filan gideceğiz inşallah oraya gidip tedavi olan ya da araştıran arkadaşlar vardı burada bana yardımcı olabilir misimiz biraz. Tedirginim çok
canım çok sağol yazdıkların için. drymrt sen 10cm i rahat mı alıyorsun? ben 2 gündür alabiliyorum yanma çok ve yarıya kadar çok rahat, yarıdan sonrası zor giriyor nedense. girdikten sonra harekette ettirebiliyorum biraz biraz. aparatta daha da mı çalışmam gerekiyor o yüzden mi yapamıyorum eş denemesinde acaba? yoksa kendimi mi kandırıyorum böyle düşünerek? genişledi evet ama neden eş denemesi olmuyor...
Oyyy melek melek hep bizi düşünür yaa:)) Kuzum az kaldı benim hissediyorum aparatı bıraktım ama baştan söyleyim hep eşimle deniyorum artık yarısına kadar rahatlıkla alıyorum beynimi diğer yarıya ikna etmeme çok az kaldı :))) Bide kızlara faydası olur diye söyleyim ayaklarımı eşimin beline sarmak destek almak açıısından çok iyi geldi bana bacağımdaki o kasılma gitti.
Ahh cahilliğe kalsın iş hepimiz alasıyız biz hep drymrtle sorardık birbirimize sendede kapalımı filan diye şimdi gülüyorumKuzum açık yazıcam sakın utanma tamammı biz burda kardeş gibiyiz ve bir derdimize çözüm arıyoruz utanmak sıkılmak yok vajinanın dudaklarını parmaklarınla açtığında ve minicik minnacık bir delik var onu görünce bir şok yaşayacaksın aaa burdan mı girecek asla diyeceksin ama yanılıyorsun orası varya kooooskocaman oluyor bebiş çıkıyor bebiş :)) Ikınmayı ihmal etme hani söylemesi ayıp büyük abdeste zorlar gibi genişlediğini göreceksin.
korkma en azından bu konuda bir bilgin var ben evlendiğimde öğrenmiştim ve ne yapacağımı hiç bilmiyodum öylesi daha kötü umarım herşey iyi gider bir sorun yaşamazsın eğer olursada burda herkes yardım eder sana cnm allah tamanına erdirsin
dokundummmmama deligin girisi kapali gibi ya ne trafa dogru hareket etmem gerekiyor canimm :) ay Allahim ya ne kadar cahilimmm
hmm.dikkatli ol derim,internete doktorun adını yazma sadece yanına birde forum yaz ve gidenlerin neler yazdığını farklı forumlardan oku
melodika bir kere daha söylüyorum hazırsın inan.eş denemesinde olmaması için en ufak bir neden yok artık.sen pozisyonda sıkıntı yaşıyorsun.sana mesajda anlatmıştım ya onu denemekte nasıl bir sıkıntı oldu onu merak ediyorum ben.sen sadece sonda bir hata yapıyorsun kesin.bu defa olacak.hatanı bul yeter.birine sor ve dediklerimi uygula lütfen.hadi canım,geçecek.
arkadaşım sana özelden mesaj yolluyorum.[/QUO
çok teşekkür ederim ayrıntılı bilgilerin için inan ki çok dua ettim sana..Dener denemez bilgi vereceğim.özelden mesaj yazamıyorum
mesaj hakkım yok.teşekkür
Canım yanma bende de olmuştu ama dayanılmayacak birşeymi öyle düşün? Birde o yanma sanırım yeterince ıslaklık oluşmadığı için ben ilk yapışımda acemiliğime geldi diye düşünüyorum.İşte o oluşmayan ıslaklığıda kayganlaştırı jel,kkaderimin tavsiyesiyle zeytinyağ artık ne arzu edersen onunla sağlayacaksın.Ellerini güzelce dezenfekte et bolca kayganlaştırıcı ile birlikte serçe parmağını önce deliğe yerleştir nefes al derince ve nefesini verirken delikten ittirmeye çalış bu arada ıkınmayı ihmal etme.İnanki başardığında yaşadığın hazzı vajinismusu yenince bile almazsın belkidedenedim canimmm dokundum ama boyle degisik bi his oluyo yanma gibi ama huylaniyo insan..ben basaramiycam gibi geliyo bana asiri huylaniyorum canimda cok kiymetli benimmahh ahh bi basarsam valla o gün aksama kdar gobek atcamm
Canım sorma seninmi beninmi kopuyordu ya bacaklarım bildiğin şimdi 2 pozisyon var ya bacaklarımı boynuna kadar kaldırıyorum ve popomun üstüne hafif yükseliyrum yada beline doluyorum çok ama çok rahat ettim tavsiye ederim.ya şu bacak kasılması berbat bi olay bendede var hatta ilişki bittikten sonra bacaklarım nasıl ağrıyor anlatamam kalçamda nokta nokta ağrılar oluyor hepsi kasılmaktan sen pozisyonu iyi belirlemişsin herkes kendine göre göre ayarlıyor. sıkıntı olmamasına sevindim
sana özelden yazdım yazdım ama bi baktım bağlantım gitmişartık müsait olunca tekrar yazarım:))
kızlar hıç dr gıtmeden burda basaranlar varmı varsa kımler bıseyler sormak ıstıyorumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?