Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Ay önümüzdeki yıl evleniyorum, tek korkum bu oldu. Hepinize şans diliyorum, sabırlı olun arkadaşlarım

korkma en azından bu konuda bir bilgin var ben evlendiğimde öğrenmiştim ve ne yapacağımı hiç bilmiyodum öylesi daha kötü umarım herşey iyi gider bir sorun yaşamazsın eğer olursada burda herkes yardım eder sana cnm allah tamanına erdirsin

hmm.dikkatli ol derim,internete doktorun adını yazma sadece yanına birde forum yaz ve gidenlerin neler yazdığını farklı forumlardan oku

vallaha rahat rahat aliyorum melodika ama neden diye sorcak olursan minnosum ben sikmiyorum kendimi zorlamiyorum streste yapmiyorum olcak olmicak diye aciyorum dizi mi genelde doktorlar oluyo foxtasakiz agzimda onumde ayna oturuyorum :)yagliyorum aparati sokuyorum olcek degilim ya diyorum hemen girmiyo ortada duruyo sonra yavas yavas dondure dondure sokuyorum ilkinde yaniyo minnosum gayet normal yillardir aparat yada penis girmiyo sonucta oraya genislicek aliscak acilcak onlarinda bi gururu var:))))melodika yansin yanmasini niye okadar onemsiyosun psikolojinden daha mi onemli yansin bosver yanar gecer umrunda olmasin belkide yaniyodur ben fark etmiyorum cunku fark etmeden neleri kaciriyoruz bu ise dalmis bununla bogusurken neler kaybediyoruz birakta yaniversin minikimmm yansin gecer..calisman gerekmiyo acikcasi bitmis simdi kendimizi kandiriyoruz daha vaktimiz var acilmadi diyerek ama aslinda sonundayiz yani artik penisi rahatlikla alabiliriz sende bende korkmuyorum inanki atlattim onlari artiklmuyo neden biliyo musun ikimizde yonunu yaparken ayarlayamiyoruz deligi bulamiyoruz deligi o anda bulsak devami gelcek:))sokcak deligi bulamiyorum ama bu defa karar verdim once aparatla yapcam aparatla yaglanmis olcak vajimin ici zaten sonra hoop penisi tutcam yaglicam kkaderim gibi sokcam ve finish:)))overrr:))

ya şu bacak kasılması berbat bi olay bendede var hatta ilişki bittikten sonra bacaklarım nasıl ağrıyor anlatamam kalçamda nokta nokta ağrılar oluyor hepsi kasılmaktan sen pozisyonu iyi belirlemişsin herkes kendine göre göre ayarlıyor. sıkıntı olmamasına sevindim

denedim canimmm dokundum ama boyle degisik bi his oluyo yanma gibi ama huylaniyo insan..ben basaramiycam gibi geliyo bana asiri huylaniyorum canimda cok kiymetli benimm ahh ahh bi basarsam valla o gün aksama kdar gobek atcamm

Çok teşekkürler canım, senin için de her şey gönlünce olur inşallah

Kılzar bayadan beri yazmıyodum bugün doktora gittim seanslarım bitti sayılır egzersizlerde herşey güzel eşimin 2 parmağını bile alabiliyorum .penis başınıda tamamen alabiliyorum.doktor bugün penisin yarısını almaya çalışcaksın bir hafta penis yarısı bir haftada tamamı dedi.korkum eskisi gibi yok ama gene tereddütlüyüm.normalde ben egzersizlerde bebeyağı kullanıyodum ama bu sayfada zeytinyağınının da dha etkili olduğunu duydum bana çnerilerniz nelerdir.pozisyon olarak.artık bitirmeliyim bu işi 9 aylık evliyimzaten 3 4 aydan beri hiç deneme yapmadık ilişkide doktor tamemen egzersizler bitmeden yapılmıcak demişti.

dokundummmm ama deligin girisi kapali gibi ya ne trafa dogru hareket etmem gerekiyor canimm :) ay Allahim ya ne kadar cahilimmm

oyle seyler ilgimizi cekmemis ya da bastirmisiz bisekilde engellemisiz ama artik ogrenme vakti:)bak simdi baktin ikin iyice orda minicik bi delik belircek kapali degil busrayla bizde oyle demistik kapali delik yok falan var ama iyice ikin cikicak deliksonra o deligi genisletmemiz gerekecek artik bi defa ikininca bakcaksin ki orasi aciliyo buda parmakla aparatlarla olcak:))ben yapamam deme cunku bizde ole dedik ama yaptik suandada sonuca yaklastik:)serce minicik parmagina prezartvf gecir yagla ve o delige yavas yavas sok bize ogretilenler bunlar ve popo yonune dogru ittir dumduz sokmaya calisma :)emin ol giriyove acisiz ilk gun ben serceyi ve isaretin ilk bogumunu sokmustum sonra basladim girmiyo ilk bogumdan sonrasi gircek dediler girdi sonra orta parmak ilk boguma soktum gerisi girmiyo dedim gircek dediler girdi sonra isaret ve ortayi aldim simdi 10 kalinlik 7 8 9 boy aparat sokuyorum yani anlican herseyde giryo yeterki birini sok ardarda gircek:)

denedim canimmm dokundum ama boyle degisik bi his oluyo yanma gibi ama huylaniyo insan..ben basaramiycam gibi geliyo bana asiri huylaniyorum canimda cok kiymetli benimm ahh ahh bi basarsam valla o gün aksama kdar gobek atcamm
Canım yanma bende de olmuştu ama dayanılmayacak birşeymi öyle düşün? Birde o yanma sanırım yeterince ıslaklık oluşmadığı için ben ilk yapışımda acemiliğime geldi diye düşünüyorum.İşte o oluşmayan ıslaklığıda kayganlaştırı jel,kkaderimin tavsiyesiyle zeytinyağ artık ne arzu edersen onunla sağlayacaksın.Ellerini güzelce dezenfekte et bolca kayganlaştırıcı ile birlikte serçe parmağını önce deliğe yerleştir nefes al derince ve nefesini verirken delikten ittirmeye çalış bu arada ıkınmayı ihmal etme.İnanki başardığında yaşadığın hazzı vajinismusu yenince bile almazsın belkide İlk başarı beni çok motive etmişti çünkü hatta ben serçe işaret orta pat pat sırayla sokmuştum yolu bir bulunca devamı geliyor Birde yön sorunu var ki bu bence hepimizin en çok takıldığı nokta parmağımızı itip duvara tosladı diyoruz ya işte o dik sokmaya çalıştığımız için oysa vajina popoya doğru eğilimli unutma tamammı kuzum :)) Başaracaksın !!!

Canım sorma seninmi beninmi kopuyordu ya bacaklarım bildiğin şimdi 2 pozisyon var ya bacaklarımı boynuna kadar kaldırıyorum ve popomun üstüne hafif yükseliyrum yada beline doluyorum çok ama çok rahat ettim tavsiye ederim.

daha 13 günlük evliyim 4. günde başarmak üzereydim ki olmadı zarda yırtılma oldu ama hala yapamıyorum girmiyor ve inanılmaz derecede acı çekiyorum yağ sürmekten bi hal oldum çok zorluyorum kendimi zevk de alamıyorum sadece acı hissediyorum o kadar kasıyorum ki istemsiz olarak eşim bacağımı aşırı derecede kapattığımı hareket edemediğini söylüyor bu benim elimde değil ne yapmam gerekiyor nolur söyleyin p...s zorlada olsa giriyor ama ben acı çektiğim için eşim çıkmak zorunda kalıyor çok mutsuzum

kızlar bugun 10 cmlık aparatla deneme yapmaya basaladım ama ılk baslarda aparatı kullanırken zorlanıyorum neden acaba bunun bı kolayı yokmu bırde 10 cmlık kullanırken kanamam oldu cok az kırmızı ya yakın ne yapmam lazım acaba neolur yardım etsın bırı bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…