- 7 Ekim 2009
- 2.855
- 1.431
- 248
- 36
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #158.021
tabiiki vaar bi çoğumuzz:) sor tabiiki cnmm :)
kızlar bugun 10 cmlık aparatla deneme yapmaya basaladım ama ılk baslarda aparatı kullanırken zorlanıyorum neden acaba bunun bı kolayı yokmu bırde 10 cmlık kullanırken kanamam oldu cok az kırmızı ya yakın ne yapmam lazım acaba neolur yardım etsın bırı bana
bugun 10 cm gectım ve kanama gıbı bısı oldu nedır acaba bıde ılk yaparken cok zorlanıyorum bunun bı kolayı yokmu
zarın yırtıldı cnm korkacak bişey yok ve kasmazsan inan penis 10 cmlik aparattan daha kolay giriyor tatlm emin ol
Arkadaşlar merhaba , ben egzersizlerden ümidimi kesmiş ve yıpranmış biri olarak Süleyman Eserdağa gitmeye karar verdim. 10 gün sonra filan gideceğiz inşallah oraya gidip tedavi olan ya da araştıran arkadaşlar vardı burada bana yardımcı olabilir misimiz biraz. Tedirginim çok
Arkadaşlar merhaba , ben egzersizlerden ümidimi kesmiş ve yıpranmış biri olarak Süleyman Eserdağa gitmeye karar verdim. 10 gün sonra filan gideceğiz inşallah oraya gidip tedavi olan ya da araştıran arkadaşlar vardı burada bana yardımcı olabilir misimiz biraz. Tedirginim çok
Merhaba hiha bende bir buçuk yıl çektikten sonra parmak egzersizinde yapamayınca doktora gitmeye karar verdim . Canım 3 günde bitti daha geçen ay tedavi oldum çok yeniyim anlıycağın ama iyiki gitmişim hera ve Süleyman bey sayesinde hayatım değişti çok şükür şimdi çok rahatım bumuymuş diyorum ve biliyorumki sen başarmadan seni bırakmıyor süleyman bey ve çok kişi biliyorum hera sayesinde yenen tereddüt etme derim canım bu hastalık bizi çok yıpratıyor
Merhaba hiha bende bir buçuk yıl çektikten sonra parmak egzersizinde yapamayınca doktora gitmeye karar verdim . Canım 3 günde bitti daha geçen ay tedavi oldum çok yeniyim anlıycağın ama iyiki gitmişim hera ve Süleyman bey sayesinde hayatım değişti çok şükür şimdi çok rahatım bumuymuş diyorum ve biliyorumki sen başarmadan seni bırakmıyor süleyman bey ve çok kişi biliyorum hera sayesinde yenen tereddüt etme derim canım bu hastalık bizi çok yıpratıyor
canım merhaba
bende 2 yıllık evliyim ve 6 ay önce süleyman beye gittim hiç tedirgin olma , sana % 100 iyileşme oranı veriyor ve gerçekten de öyle oluyor, 3 günlük tedavinin sonunda bir bakmışsın butun sıkıntıların bitmişş.
Teşekkür ederim kızlar :) Oraya gidip de umudumu tamamen yitirmekten çok korkuyorum
Canım benimde son umudumdu hera ama ben başaramayan görmedim orada eğer sana faydası olacaksa hera kadın sağlığı merkezi diye Facebook sayfası var orada çok yorum var onları oku istersen ben oradan baya destek aldım ve gitmeye karar vermiştim istersen öyle yap
eğer konu ile ilgili sıkıntı yaşayan varsa mesajlarınızı tüm içtenliğimle cevaplayabilirim,sonuçta ben de aynı sıkıntıları yaşadım ve hissettiklerinizi anlayabiliyorum.
ben hiç doktora gitmedim vajinismus sürecimde.
canım zarını yırttıgın için cok acı cekmen normal. cnku benmkidde daha yeni yırtıldı ve hala her girşte kanamam oluyr. o yuzden kendni cok zorlama ama egzerszide bırakma.. bir haftaya kadar sen her denedikçe alışırsın acında azalır.. biraz dayanmaya calış acıya.. birde acıyı dusunme sen sonuca odaklan.. cok iyi bir yerdesin su an umudunu kaybetme sabret yeneceksin inş.... birde bepanthol veya trosyd diye kremler var al ve onları kullan bana doktr vermsti onlar acıyı kesiyor >:)ya kızlar 2 gundur 10 cm aaparatla calısıyorum dun zarı yırttım bu gunku egzersızımı yapamadım sadece bıkere sokabıldım hayal kırıklı yasıyorum ne olur yardım edın daha egzersıze baslayalı 5 gun oldu ne yapamam lazım yardım edın bana bugun neredeyse ılk gunume dondum yapamadım korkuyorum
banada yardım edermısın acaba zeynep
canım zarını yırttıgın için cok acı cekmen normal. cnku benmkidde daha yeni yırtıldı ve hala her girşte kanamam oluyr. o yuzden kendni cok zorlama ama egzerszide bırakma.. bir haftaya kadar sen her denedikçe alışırsın acında azalır.. biraz dayanmaya calış acıya.. birde acıyı dusunme sen sonuca odaklan.. cok iyi bir yerdesin su an umudunu kaybetme sabret yeneceksin inş.... birde bepanthol veya trosyd diye kremler var al ve onları kullan bana doktr vermsti onlar acıyı kesiyor >:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?