Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

cnm 10 cm lik aparata gelince ilk zamanlar çok zor giriyor. ama lışıyorsun açıldıkça merak etme.tam penis boyutuna ulaştın kızlık zarın kanamıştır cnm merak etme:) 10 cm deysen süpersn çok az kalmış çok azzzz

zarın yırtıldı cnm korkacak bişey yok ve kasmazsan inan penis 10 cmlik aparattan daha kolay giriyor tatlm emin ol

yaaaaa oylemı hergun egzersıze baslarken zorlanıyorum yapamıyorum neden bırde sımdı nasıl devam edeyım ben yardımcı olacak bılgıler verırmısınız

canım merhaba

bende 2 yıllık evliyim ve 6 ay önce süleyman beye gittim hiç tedirgin olma , sana % 100 iyileşme oranı veriyor ve gerçekten de öyle oluyor, 3 günlük tedavinin sonunda bir bakmışsın butun sıkıntıların bitmişş.

Merhaba hiha bende bir buçuk yıl çektikten sonra parmak egzersizinde yapamayınca doktora gitmeye karar verdim . Canım 3 günde bitti daha geçen ay tedavi oldum çok yeniyim anlıycağın ama iyiki gitmişim hera ve Süleyman bey sayesinde hayatım değişti çok şükür şimdi çok rahatım bumuymuş diyorum ve biliyorumki sen başarmadan seni bırakmıyor süleyman bey ve çok kişi biliyorum hera sayesinde yenen tereddüt etme derim canım bu hastalık bizi çok yıpratıyor

Nasıl bir tedavi uyguluyor kısaca bahseder misiniz?

Teşekkür ederim kızlar :) Oraya gidip de umudumu tamamen yitirmekten çok korkuyorum

Teşekkür ederim kızlar :) Oraya gidip de umudumu tamamen yitirmekten çok korkuyorum

Canım benimde son umudumdu hera ama ben başaramayan görmedim orada eğer sana faydası olacaksa hera kadın sağlığı merkezi diye Facebook sayfası var orada çok yorum var onları oku istersen ben oradan baya destek aldım ve gitmeye karar vermiştim istersen öyle yap

bende murat ulusoydan aldım randovümü 4eylülde gidercegim inşallah varmı giden arkadaşlar gün yaklastıkça korkuyorum açıkcası

ben bu sorunla tam 1 yıl 10 ay mücadele ettim,eşimin anlayışı sayesinde bu süreyi en az hasarla atlattık,jinekoloğa gittim ama o bana bunu kendimin yenebileceğimi fiziksel bir sıkıntı görünmediğini söyledi.en son geçen yıl haziran ayında psikoloğa gitme kararı aldım doktor araştırırken internette bu sitede hastalığı yenen bayanların neler yaptıklarını okudum.kendimi gayrete getirdim ve o egzersizleri deneyerek 3-5 saat gibi kısa bir sürede kaslarımı kontrol edebilmeyi öğrendim.bir kaç gün içindede eşimle ilişkiye girmeyi başardık,şu an üzerinden 1 yıl 2 ay geçti ve ben hala geçen o günler için kendime kızıyorum çünkü çok da imkansız bir şey değilmiş ben sadece çok abartmış ve çok büyütmüşüm.Şu an çocuk istiyoruz-ki zaten bunu başarmaya çalışmamın da en önemli nedeni çocuk sahibi olmak istememdi.İnşallah çalışmalarımız başarıyla sonuçlanır da bende yavrumu en kısa sürede kucağıma alırım.

eğer konu ile ilgili sıkıntı yaşayan varsa mesajlarınızı tüm içtenliğimle cevaplayabilirim,sonuçta ben de aynı sıkıntıları yaşadım ve hissettiklerinizi anlayabiliyorum.

eğer konu ile ilgili sıkıntı yaşayan varsa mesajlarınızı tüm içtenliğimle cevaplayabilirim,sonuçta ben de aynı sıkıntıları yaşadım ve hissettiklerinizi anlayabiliyorum.

ya kızlar 2 gundur 10 cm aaparatla calısıyorum dun zarı yırttım bu gunku egzersızımı yapamadım sadece bıkere sokabıldım hayal kırıklı yasıyorum ne olur yardım edın daha egzersıze baslayalı 5 gun oldu ne yapamam lazım yardım edın bana bugun neredeyse ılk gunume dondum yapamadım korkuyorum

canım zarını yırttıgın için cok acı cekmen normal. cnku benmkidde daha yeni yırtıldı ve hala her girşte kanamam oluyr. o yuzden kendni cok zorlama ama egzerszide bırakma.. bir haftaya kadar sen her denedikçe alışırsın acında azalır.. biraz dayanmaya calış acıya.. birde acıyı dusunme sen sonuca odaklan.. cok iyi bir yerdesin su an umudunu kaybetme sabret yeneceksin inş.... birde bepanthol veya trosyd diye kremler var al ve onları kullan bana doktr vermsti onlar acıyı kesiyor >:)

bir kere nasıl başladın bilmiyorum ama yatağında ve rahatsız edilmediğin bi ortamda olmalısın üstelik kendini ve organı tanımak adına mutlaka ayna kullanmalısın,bana sorarsan aparattan daha iyisi parmakla bunu denemendir sonuçta kendine ait bir parça olduğunda kendini daha güvende hissedersin,işaret parmağını kullanmanı tavsiye ederim bir de zeytinyağının büyük faydası var bu konuda bebeyağları sonuçta kimyasal yanmaya sebep olacaktır.eğer parmağını az da olsa içeri alabilirsen sakın çıkarma olduğu yerde daireler çizmeye çalış,parmak içerdeyken kaslarını sıkıp gevşet sonra biraz daha itekle parmağını emin ol bunu parmağı hiç çıkartmadan yaparsan bir kaç saate tüm parmağı alırsın.

dun neguzel gıdıyodu hersey bugun olmadı sadece bıkere yapabıldım umudumu kaybetmek ıstemıyorum ama bugun cok zorladım kendımı olmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…