- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #158.041
banada yardım edermısın acaba zeynep
tatlım dediklerimi sen bi yapmaya çalış,inan doktora gitsende aynı şeyleri söyleyecek.üstelik dünyanın parasını dökeceksin
bir kere nasıl başladın bilmiyorum ama yatağında ve rahatsız edilmediğin bi ortamda olmalısın üstelik kendini ve organı tanımak adına mutlaka ayna kullanmalısın,bana sorarsan aparattan daha iyisi parmakla bunu denemendir sonuçta kendine ait bir parça olduğunda kendini daha güvende hissedersin,işaret parmağını kullanmanı tavsiye ederim bir de zeytinyağının büyük faydası var bu konuda bebeyağları sonuçta kimyasal yanmaya sebep olacaktır.eğer parmağını az da olsa içeri alabilirsen sakın çıkarma olduğu yerde daireler çizmeye çalış,parmak içerdeyken kaslarını sıkıp gevşet sonra biraz daha itekle parmağını emin ol bunu parmağı hiç çıkartmadan yaparsan bir kaç saate tüm parmağı alırsın.
tamam canım strese girme diyorum ya cok normal yapamaman :) cnku zar acısı kotu oluyor ve vajinan alışmadıgı için zorlanırsın :) birde o acıyı bere acısı gbi düşün. biyern morarınca nasıl dokunamazsn acır. orasıda öyle şimde acır ama krem kullan mutlaka canım.. ve dediğim gbi egzerszide bırakma cnku zar alışmadan tekrar kapanrsa aynı acıları tekrar tekrar yasarsın.. sen yavas yavasta olsa mutlaka yap :)dun neguzel gıdıyodu hersey bugun olmadı sadece bıkere yapabıldım umudumu kaybetmek ıstemıyorum ama bugun cok zorladım kendımı olmadı
orta parmagımı ve 10 cm lık aparatı alıyorum
eğer bu seklde kendini yıpratırsan hiçbişey olmaz canım.. basaracagın işi dahada zorlaştırırsın.. çunku bu hastalığın ana nedeni strestir... o yuzden rahat bırak kendini bugun olmadı yarın guzel olacak yapacagım de.. bak sana normal oldugunu da soyluyrum niye bu kadar takıntı yapıyrsun sana bir faydası yok ki :)bırıncı gunumde orta parmagımı ıcerı aldım sonra boyle devem ettım dun 10 cmlık aparata gectım ve zarım zırtıldı ve korktum bugun zorlandım parmagımı adhıl alamadım zor bela ugrastım ve sadece 1 kere 10cmlıgı aldım ıkıncıyı yapamadım bıraktım kafayı yıcem ya artık nıe olmuyo
eğer bu seklde kendini yıpratırsan hiçbişey olmaz canım.. basaracagın işi dahada zorlaştırırsın.. çunku bu hastalığın ana nedeni strestir... o yuzden rahat bırak kendini bugun olmadı yarın guzel olacak yapacagım de.. bak sana normal oldugunu da soyluyrum niye bu kadar takıntı yapıyrsun sana bir faydası yok ki :)
tamam bunu başarmışsın işte süpersin şimdi dediğim gibi onlardan herhangi biri içerdeyken tuhaf bir benzetme olacak ama kaşıkla çay karıştırıyormuş gibi daireler çizmeye çalış ve bunu biraz sürdür,ama büyük daireler değil tabi.sonra o içerdeyken kaslarını gevşet bırak bir sürede bunu yap mesela 10 kez gevşetme sıkma sonra 10 tam tur daire çizme sırayla.bizim en büyük sorunumuz kaslarımızı yönetemememiz zaten.bunları yap birde tuvalette idrarını yaparken hepsini yapıp bitirme yap tut yap tut bunların hepsi kaslarını kullanmana yardımcı olacak,ben hepsini yaptım emin ol.
uzun bir aradan sonra merhaba...
aradan geçen sürede herşey sarpa sardı. hakaretler başladı. sen ne işe yararsınlar, beni istemiyorsun yatakta ama aynı adamla dışarda yemek yemeye bayılıyorsunlar vs... denemeler bitti, dokunmalar bitti vs...
sonunda acıbadem hastanesi maslak'a gittik. cem incesu diye bir doktor var. adamın cv'si bu konu üzerine... akademik kariyer yapmış neredeyse.gittik önce beni sonra kocamı aldı. tipik vajinismus teşhisi koydu. 8-10 seans yani 3-4 ayda biter bu iş dedi. regl dönemleri boşuna terapiye gerek yok o nedenle süre uzuyor dedi.
terapiler her hafta olacak aksatmak asla yok diyor.tek terapi 330 tl ve 40 dakika. ben bu sorunu aparatlarla yenemezdim sadece o yolla yani. psikolojikte destek almak istedim. insan para verince verilen ödevleri yapmak zorunda hisseder kendini:) zira aparatlar vajinayı hazırlıyor ilişkiye ama karı koca arası tahribatı çözmüyor. bir de psikologdan çıkınca biz nasıl bu hale geldik diye düşündük sanırım ikimizde. herşey pek güzel 3 gündür.
az once tekrar denedım 10 cmlık aparatı kızlar ınanamayacaksınız tam tamına 10 defa yaptım afedersınız ama sokarken daıreler ve gıtgeller yaptım tam 10 kezzzzzz inanamıyorum sunu anladım ilk yaparken cok zorlanıyorum ama ben bunuda asıcam inş ve sızın dualarınızla şimdi aynen devammı edeyım
az once tekrar denedım 10 cmlık aparatı kızlar ınanamayacaksınız tam tamına 10 defa yaptım afedersınız ama sokarken daıreler ve gıtgeller yaptım tam 10 kezzzzzz inanamıyorum sunu anladım ilk yaparken cok zorlanıyorum ama ben bunuda asıcam inş ve sızın dualarınızla şimdi aynen devammı edeyım
daha önce de dediğim gibi ayna kullan mutlaka hem bu sayede yapabildiklerini gördükçe güçleneceksin
dun neguzel gıdıyodu hersey bugun olmadı sadece bıkere yapabıldım umudumu kaybetmek ıstemıyorum ama bugun cok zorladım kendımı olmadı
ayna kullandıgım pek soylenemez yatarak yapamıyorum sadece ayakta rahat oluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?