Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

kızlar sizi o kadar iyi anlıyorum ki.. 2 yıl önce bu sayfalara yazıyor, gece gündüz aglıyor ve ASLA yanemeyeceğimi düşünüyordum... size tavsiyem asla umutsuzluğa kapılmayın , sonra bi bakcaksınız olmuş ve üzüldüğünüzle kalacaksınız...ben vazelinle yenmiştim, deneme anında siz eşinizin p.. elinizle yön vermeye çalışın ve aşağıya popoya dogru gitmesini sağlayın ve o anda biraz ıkının , bi bakmışsınız kaymış gitmiş... ben öyle yenmiştim... ağlayarak denediğim o duvar diye düşündüğünüz asla ilerlemez diye düşündüğünüz duygular bende de vardı..Allah ın izniyle siz de yeneceksiniz ve bebişlerinizi kucağınıza alacaksın... Allah emanet olun...

kızlar ben 10cm e alışamadım 3-4 gündür yapıyorum evet giriyor zor da olsa. ama zor oluyordiğer aparatlarda yanma azalmıştı rahat giriyordu 3-4 gün yapınca. ama 10 cm de yanma hala var umursamasamda yarıya kadar kolay sonrası çok zor nedense.

canm senın msj kutun dolu oldugu için 2 gundur mesajım ulaşmıyor sana.... temızlersen gelecek galıba :)

ben iki parmaktan sonra ne yapcagımı bilmiyorum bakkal mumu alamadım misafirlerim var bugun yapmak istiyorum ama nasıl bir aparat hazırlamam gerekiyor?

ben iki parmaktan sonra ne yapcagımı bilmiyorum bakkal mumu alamadım misafirlerim var bugun yapmak istiyorum ama nasıl bir aparat hazırlamam gerekiyor?

merhaba canım, ben kalemden aparat yapmıştım. kalemin üzerine pamuk sarıyorsun streç filmle iyice kaplıyorsun, daha sonra pre..tif geçirip bolca jelleyip bununla yapabilirsin egzersizini. Rabbim kolaylıklar versin..

günaydın canım benim senin çok az kaldı bugün yarın gelin haberlerini alıcaz eminim keşke bende senin gibi ilerleme kaydetmiş olsaydım ama haftasonu sıfırdan başladım ve 5 cmlik aparatı 6cm kadar ilerletebildim 5saatlik bi uğraş sonucunda
ama burda yenenlerden 10cmyi kolay alan görmedim ben.bildiğim herkes biraz uğraşarak aldı o yüzden bence seeeen artık eş denemesine geçmelisiiiiiiiiiiin

canım nasıl bir tedavi uyguluyolar peki ben parmak egzersizlerinde çok başarılı olamıyorum da doktora gitmeyi düşünüyorum

Merhaba kızlar,
Foruma çok yazamasam ve sonra dahil olsam da uzun zamandır yazılanları okudum ve burdan umut aldım.Hikayemi anlatmıştım 5 yıldır bu dertle uğraşıyorum diye.Kabullenmeme,öfke,umutsuzluk,doktor,umut ,tekrar umutsuzluk.....Parmak egzersizlerinden sonra çoğunuz gibi apartla deneyemedim bile.ama en son yazmıştım p... tamamını alabiliyorum ama hemen itiyorum diye.En sonunda dün gerçek bir birleşme yaşayabildik.Herkes hiç acımıyor diyor ya gerçekten öyle ama bunu ne kadar söylese de herkes görmemiz lazım.Ben bu 5 yılda çok erteledim çözümü en büyük kaybım bu oldu.Çoğunuz hergün uğraşıyorsunuz yani çözüme o kadar yakınısınız.Hepinize teşekkür ederim ve yardım edebileceğim bişey olursa burdayım .

eş denemesine geçemiyoruz bir türlü eşim çok bunaldı doğal olarak. panik durumum da bitmiyorrr hala
gerçekten az mı kaldı ya ben niye inanmıyorum biteceğine
canım benim de aparatlarla saatlerce uğraştığım olmuştu hadi inşallah yaparsın aparatların hepsini bu hafta

günaydın arkadaşlar öncelikle böyle bir forum açıp aynı dertten muzdarip kişileri biaraya toplayıp gerek bilgi ve deneyimleriyle gerekse moral ve motivasyonla yardımcı olamaya çalışan bütün arkdaşlara binlerce kez teşekkür ediyorum Allah sizden razı olsun.

bugün tam 108.günümüz evleneli fakat herhangi bir birliktelik yaşanmadı kabus dolu yüz küsur günü anlatmama gerek yok sanırım herkesin düşündüğü gibi bu dert tek bende sanmıştım ama burada yalnız olmadığımı gördüm ve umutlandım ne yapıcamı ne düşüneceğimi şaşırmış durumdayım formunuzda bugün 3.günüm ilk gün inceledim sayfalarca okudum ikinci gün üye oldum 24 saat sonra yine burdayım sizlerin tavsiyelerini okudukdan sonra uygulamaya çalıştım ve evet yapıcam dedim hafta sonu eşimle çabalarımız yine olumsuzdu.
düğünden bir hafta sonra jinekolağa gittik zarımın gayet normal olduğunu korkulacak hiçbir sıkıntı olmadığını söyledi günlerce haftalarca yine olmadı sonra pskoloğa gittim önce yalnız gittim sonra eşinde gelsin dedi yine gittim ama tek kelimeyle berbattı hiç o kadar utandığımı ezilip mahçup olduğumu hatırlamıyorum kegel i önerdi sonra parmak egzersizi dedi ve o an benim için pskolog da bitti ben dokunamıyorum bile yapamadım sonra akışına bıraktım eşimle ne zaman olursa dedik eşim çok anlayışı çok yardımcı bana fakat ben o bana öle davrandıkca daha çok eziliyor utanıyor yerin dibine giriyorum ....

birbirimize sölemesekde sebebini bir çok kez kagvalarımız ve ayrılma noktasına gelişlerimiz hep bu yüzden birbizimize söz veriyoruz bir süre sonra yine aynıyız oda yoruldu bende çok yoruldum lütfen banada yardımcı olun ((

kuzum sen zoru başarıyosun da haberin yok bence eş denemesine geç üstte ol ama eşin hiç kıpırdamasın aparat gibi düşün zaten 10 cm almışsın p.daha kolay gircek kızlar ne diyoooooo bak beni dinleeeeeeeeeeeeeeee

günaydın arkadaşlar öncelikle böyle bir forum açıp aynı dertten muzdarip kişileri biaraya toplayıp gerek bilgi ve deneyimleriyle gerekse moral ve motivasyonla yardımcı olamaya çalışan bütün arkdaşlara binlerce kez teşekkür ediyorum Allah sizden razı olsun.

bugün tam 108.günümüz evleneli fakat herhangi bir birliktelik yaşanmadı kabus dolu yüz küsur günü anlatmama gerek yok sanırım herkesin düşündüğü gibi bu dert tek bende sanmıştım ama burada yalnız olmadığımı gördüm ve umutlandım ne yapıcamı ne düşüneceğimi şaşırmış durumdayım formunuzda bugün 3.günüm ilk gün inceledim sayfalarca okudum ikinci gün üye oldum 24 saat sonra yine burdayım sizlerin tavsiyelerini okudukdan sonra uygulamaya çalıştım ve evet yapıcam dedim hafta sonu eşimle çabalarımız yine olumsuzdu.
düğünden bir hafta sonra jinekolağa gittik zarımın gayet normal olduğunu korkulacak hiçbir sıkıntı olmadığını söyledi günlerce haftalarca yine olmadı sonra pskoloğa gittim önce yalnız gittim sonra eşinde gelsin dedi yine gittim ama tek kelimeyle berbattı hiç o kadar utandığımı ezilip mahçup olduğumu hatırlamıyorum kegel i önerdi sonra parmak egzersizi dedi ve o an benim için pskolog da bitti ben dokunamıyorum bile yapamadım sonra akışına bıraktım eşimle ne zaman olursa dedik eşim çok anlayışı çok yardımcı bana fakat ben o bana öle davrandıkca daha çok eziliyor utanıyor yerin dibine giriyorum ....

birbirimize sölemesekde sebebini bir çok kez kagvalarımız ve ayrılma noktasına gelişlerimiz hep bu yüzden birbizimize söz veriyoruz bir süre sonra yine aynıyız oda yoruldu bende çok yoruldum lütfen banada yardımcı olun ((

canımmm merhaba aramıza hosgeldın.108 gun dıosun ben tam 2sene cektım bunu hep ertelemek hep korkmakla ama bu sıte sayesınde hemen yenebılırsın formu okuduysan egzersılerı bılırsın ılk olarak ayna al karsına ve vajınanı ıncele dokun daha sonrada ıster parmakla ıster aparatla egzerıszlere basla ve bıanonce hallet bu ısı ınan yapılamıcak bısey değıl bıraz kendıne guven ınan yeter bız hep yanındayız yaptıkca bızı haberdar et

kızlar bugün eş durumu atamalarının sonuçları açıklancak. dua edin bana lütfen eşimin yanına, evime geleyim. bu iş hallolmadan bir de geçen seneki gibi başka ilde çalışmaya devam edersem hiç bitmicek bu dert

ya tamam diyorum bu kez yapıcam inanıyorum başlıorum herşey çok güzel giderken ya bacaklarım ağrıyo titremeye başlıyo ya nefes alıyorum veremiyorum tıkanıp kalıyorum ağlaya ağlaya bitiyo zaten.parmak egzersizi başka aparatlar şöyle dursun ben dokunamıyorum bile eşim yapıo bazen doktordan duyduğundan beri oda bir boğum bile değil 2 dk anca sürdürebiliyorum ve hiç zevk almıyorum ve sanki zevk almayınca çok acı çekecekmişim gibi gelior zevk almaya çalışıyorum eşimde aldırmak için elinden geleni yapıyor fakat ben bi anda kestirip atıyorum kalıo öle sonra istemiorum....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…