- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #158.061
kızlar ben 10cm e alışamadım3-4 gündür yapıyorum evet giriyor zor da olsa. ama zor oluyor diğer aparatlarda yanma azalmıştı rahat giriyordu 3-4 gün yapınca. ama 10 cm de yanma hala var umursamasamda yarıya kadar kolay sonrası çok zor nedense.
ben iki parmaktan sonra ne yapcagımı bilmiyorum bakkal mumu alamadım misafirlerim var bugun yapmak istiyorum ama nasıl bir aparat hazırlamam gerekiyor?
kızlar ben 10cm e alışamadım3-4 gündür yapıyorum evet giriyor zor da olsa. ama zor oluyor diğer aparatlarda yanma azalmıştı rahat giriyordu 3-4 gün yapınca. ama 10 cm de yanma hala var umursamasamda yarıya kadar kolay sonrası çok zor nedense.
canım merhaba
bende 2 yıllık evliyim ve 6 ay önce süleyman beye gittim hiç tedirgin olma , sana % 100 iyileşme oranı veriyor ve gerçekten de öyle oluyor, 3 günlük tedavinin sonunda bir bakmışsın butun sıkıntıların bitmişş.
günaydın canım benim senin çok az kaldı bugün yarın gelin haberlerini alıcaz eminim keşke bende senin gibi ilerleme kaydetmiş olsaydım ama haftasonu sıfırdan başladım ve 5 cmlik aparatı 6cm kadar ilerletebildim 5saatlik bi uğraş sonucunda
ama burda yenenlerden 10cmyi kolay alan görmedim ben.bildiğim herkes biraz uğraşarak aldı o yüzden bence seeeen artık eş denemesine geçmelisiiiiiiiiiiin
canm senın msj kutun dolu oldugu için 2 gundur mesajım ulaşmıyor sana.... temızlersen gelecek galıba :)
eş denemesine geçemiyoruz bir türlüeşim çok bunaldı doğal olarak. panik durumum da bitmiyorrr hala
gerçekten az mı kaldı ya ben niye inanmıyorum biteceğine
canım benim de aparatlarla saatlerce uğraştığım olmuştu hadi inşallah yaparsın aparatların hepsini bu hafta
günaydın arkadaşlar öncelikle böyle bir forum açıp aynı dertten muzdarip kişileri biaraya toplayıp gerek bilgi ve deneyimleriyle gerekse moral ve motivasyonla yardımcı olamaya çalışan bütün arkdaşlara binlerce kez teşekkür ediyorum Allah sizden razı olsun.
bugün tam 108.günümüz evleneli fakat herhangi bir birliktelik yaşanmadı kabus dolu yüz küsur günü anlatmama gerek yok sanırım herkesin düşündüğü gibi bu dert tek bende sanmıştım ama burada yalnız olmadığımı gördüm ve umutlandım ne yapıcamı ne düşüneceğimi şaşırmış durumdayım formunuzda bugün 3.günüm ilk gün inceledim sayfalarca okudum ikinci gün üye oldum 24 saat sonra yine burdayım sizlerin tavsiyelerini okudukdan sonra uygulamaya çalıştım ve evet yapıcam dedim hafta sonu eşimle çabalarımız yine olumsuzdu.
düğünden bir hafta sonra jinekolağa gittik zarımın gayet normal olduğunu korkulacak hiçbir sıkıntı olmadığını söyledi günlerce haftalarca yine olmadı sonra pskoloğa gittim önce yalnız gittim sonra eşinde gelsin dedi yine gittim ama tek kelimeyle berbattı hiç o kadar utandığımı ezilip mahçup olduğumu hatırlamıyorum kegel i önerdi sonra parmak egzersizi dedi ve o an benim için pskolog da bitti ben dokunamıyorum bile yapamadımsonra akışına bıraktım eşimle ne zaman olursa dedik eşim çok anlayışı çok yardımcı bana fakat ben o bana öle davrandıkca daha çok eziliyor utanıyor yerin dibine giriyorum ....
birbirimize sölemesekde sebebini bir çok kez kagvalarımız ve ayrılma noktasına gelişlerimiz hep bu yüzden birbizimize söz veriyoruz bir süre sonra yine aynıyız oda yoruldu bende çok yoruldum lütfen banada yardımcı olun((
MELODİKA mesaj kutun dolu .o yüzden cevap yollayamıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?