- 3 Ağustos 2012
- 389
- 1
- 96
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #158.081
ya tamam diyorum bu kez yapıcam inanıyorum başlıorum herşey çok güzel giderken ya bacaklarım ağrıyo titremeye başlıyo ya nefes alıyorum veremiyorum tıkanıp kalıyorum ağlaya ağlaya bitiyo zaten.parmak egzersizi başka aparatlar şöyle dursun ben dokunamıyorum bile eşim yapıo bazen doktordan duyduğundan beri oda bir boğum bile değil 2 dk anca sürdürebiliyorum ve hiç zevk almıyorum ve sanki zevk almayınca çok acı çekecekmişim gibi gelior zevk almaya çalışıyorum eşimde aldırmak için elinden geleni yapıyor fakat ben bi anda kestirip atıyorum kalıo öle sonra istemiorum....
15 günlük evliyim her ilişkide hala ufak ufak kanama geliyor benden bilgisi olan lütfen yardımcı olabilirmi ?
kızlar bugün eş durumu atamalarının sonuçları açıklancak. dua edin bana lütfen eşimin yanına, evime geleyim. bu iş hallolmadan bir de geçen seneki gibi başka ilde çalışmaya devam edersem hiç bitmicek bu dert
ya tamam diyorum bu kez yapıcam inanıyorum başlıorum herşey çok güzel giderken ya bacaklarım ağrıyo titremeye başlıyo ya nefes alıyorum veremiyorum tıkanıp kalıyorum ağlaya ağlaya bitiyo zaten.parmak egzersizi başka aparatlar şöyle dursun ben dokunamıyorum bile eşim yapıo bazen doktordan duyduğundan beri oda bir boğum bile değil 2 dk anca sürdürebiliyorum ve hiç zevk almıyorum ve sanki zevk almayınca çok acı çekecekmişim gibi gelior zevk almaya çalışıyorum eşimde aldırmak için elinden geleni yapıyor fakat ben bi anda kestirip atıyorum kalıo öle sonra istemiorum....
ilk gece denedik olmadı,yorgunluktan dedik.adet dönemi girdi bittikten sonra dedik vee öyle dedik böyle dedik bir arpa boyu yol gidemedik Hocaya mı gitmedim, psikoloğa mı gitmedim,başka evlerde mi denemedim,kas gevşetici haplar şuruplar mı içmedim,yatakta olmuyo deyip yer yatağı mı açmadım,romantik ortamlar mı hazırlamadım, çeşit kremler mi sürmedim,yok yok yokkkk , istek var ama icraaat yokİş o noktaya gelince ben de bi tutukluk oluyor anlamıyorum.
dün gece dediğiniz gibi yaptım kalem ve pamukla bi aparat hzırladım ama olmadı çok zorladım giriş kısmından bile geçiremedim.nerde hata yaptım benbu arada bugun bakkal mumu ve eldiven alıp bide onla denicem.
allah senden razı olsun çok tşk ederim tavsiyelerini dinliycem ve yapıcam 4 ay olacak evleneli bi kaç arkdaşımla konuştum ama kimseye anlatamıyosun saklıosun bi şekilde artık biran önce kurtulmak istiyorum bundan normal bi evliliğim olsun istiyorum.ilk geceyi ilk gün yaşayabilseydim bu iş bu noktaya gelmiycekdi die düşünüyorum zaman zaman erteleye erteleye ne ilk gece ne sonrası hiçbişi olmadı eşime karşı o kadar mahcubumkiama inş sizlerin yardımıyla bende yenicem bu illeti .
ilk gece denedik olmadı,yorgunluktan dedik.adet dönemi girdi bittikten sonra dedik vee öyle dedik böyle dedik bir arpa boyu yol gidemedik Hocaya mı gitmedim, psikoloğa mı gitmedim,başka evlerde mi denemedim,kas gevşetici haplar şuruplar mı içmedim,yatakta olmuyo deyip yer yatağı mı açmadım,romantik ortamlar mı hazırlamadım, çeşit kremler mi sürmedim,yok yok yokkkk , istek var ama icraaat yokİş o noktaya gelince ben de bi tutukluk oluyor anlamıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?