- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #158.261
İlk halayımı kendime kendim çekeyim
2 aylık bu zor süreçte bana desteğini esirgemeyen pırıl pırıl insanlar hepinize tek tek tek teşekkür ediyorum aparattı ,ucuydu,çeyreğiydi,yarısıydı derken bugün tam birleşme nasip oldu :))) İş çığrından çıkınca nefes,ıkınma filan yalan oldu ve kendimi sıktım o yüzden canım acıdı ama olsun sonunda oldu :)))
Kizlar bende burda doktor adi verenlerdenim , ve bunun reklam oldugunu dusunmeniz beni cok uzuyor, ben 2 yillik evliyim 1,5 sene bu hastaligi cektim ve neler yasadim ben bilirim her sabah ise aglayarak gidiyodum bu hastalik surekli beynini kemiriyodu, isim cok yogun oldugu icin evde egzersiz yapamadim bide cok korkuyodum ne esine yaptirdim ne kendim yaptim en son care doktora gittim ve cok sukurki yendim, allah herkese nasip etsin hepimiz mutlu olmayi hakediyoruz cunki, burda doktor ismi vermemin amaci benim gibi egzersiz yapamayanlara belki yol gosterebilmek herkes deneyimini paylasiyo sonucta,eger evde egzersiz yapabiliyosaniz ne mutlu ben yapamadim, kimseye israr etmiyoruzki illa doktora gidin demiyoruz sonucta ama sakin umutsuzluga kapilmayin bu tedavisi olan bi hastalik diyoruz hepsi bu. Herkese cok gecmis olsun sakin unutmayin bunlarin hepsi gecicek
Ah sorma kzuum ne serçesi aynayla bak dediklerinde saatlerce ağladığımı hatırlıyorum:)) Ve inan tüm kalbimle dualarım sizinle allahım bu derdi düşmanıma bile yaşatmasın...İnanki başaracaksınız buraya gelenin kaçışı yok:)))canım çok sevindim senin adına sen de benim gibi serçe parmağının ilk boğumunu bile zor almıştın dimi ya siz başarınca kendim başarmış gibi seviniyorum darısı bizim gibi yenemeyenlere inşallah
Allah razı olsun canım benim.Çok emeğin var seninde asla unutamam desteğini.Sonsuz teşekkürler:)))gözün aydın büşracım Allah başka dert keder vermesin inşallah çok sevindim canım.
Çok teşekkür ederim canım çook:))tebriklerrrrrrrr :))))))))))))))))))))))))))))) ne mutluuuu
Canım iyi ki ben doktor sorunca cevapladın. Kafamda deli sorularla gittim oraya çok güvenemiyordum çünkü olumsuz şeylerle karşılaşan arkadaşlar da vardı ve bu yola çıktıysam olumlu yorumları aklıma getireceğim dedim. Tedaviye başladıktan sonra bile güvenim eksikti ve sonuç 1 saat önce vajiyi yenmiş bulunuyorum , hani benim halayım lillililili
Canım iyi ki ben doktor sorunca cevapladın. Kafamda deli sorularla gittim oraya çok güvenemiyordum çünkü olumsuz şeylerle karşılaşan arkadaşlar da vardı ve bu yola çıktıysam olumlu yorumları aklıma getireceğim dedim. Tedaviye başladıktan sonra bile güvenim eksikti ve sonuç 1 saat önce vajiyi yenmiş bulunuyorum , hani benim halayım lillililili
darısı başına olsun kuzum inşallah en kısa sürede.hadi de kendine benim neyim eksik olacak bugün bitsin artık sıkıntılarda evliliğin tadını çıkarmaya başlayım artık de ne bileyim kendini gaza getir, sen kendini iyi tanırsın :)sonuçta yediğiniz içtiğiniz ayrı gitmiyor :) nasıl gaza getireceğini bilirsin benim gibi saçmalamazsın. hadi nolur seninde sabırsılıkla güzel haberlerini bekliyorum.
Bebeğim sen aparatla bile iyice alıştıysan penisin nesinden korkuyorsun o ona göre bin kat daha kolay.Şöyle düşün dersane sınavlarında seni en zoruna hazırlarlarda sen normal sınava girdiğinde herşey çok basit gelir ya öyle hissedeceksin aaa bumuymuş diyeceksin çünkü sen en zora alıştırdın kendini sert bir cisim sokuyorsun oysaki Rabbim penisi bu iş için yaratmış kayganlığını yapısını ona göre ayarlamış sakın korkma.Ben 8 cmden sonra bıraktım aparatı hep eşimle deniyorum inan çok daha rahat yolunu buluyor korkma kuzum az kaldı.
canım çok sevindim, sen işi bitirmişsin, bence artık eş denemesine kesinlikle geç eşinle gerçekten daha kolay olcak görceksin, aparat sonuçta esnek değil aparatla başarıyosan eşinle çoook kolay olur, rahat ol, nefis alıp vermek ıkınmak önemli bunları yaparken bi bakmışsın olmuş:)
melodıka bende az once egzersız yaptım 10 cm kayıp gıdıyo cok rahat acı yok yanma yok cok rahattı ben es denemesınden korkuyorum bana bı yardım edın şimdi ben ne yapayım
Çok teşekkür ederim kızlar buranın da desteği çok büyük bende :) İyi ki varsınız hepinizz
inş canım. sen yenmişsin galiba hadi gözün aydın çok şükür biri daha kuruldu bu dertten.halaylar sana gelsin canım. Allah bize de nasip eder inş. canım sana özelden sorabilir miyim bir şeyler?
tabiki canım seve seve cevaplarım
şu an regliyim ama bitince geçicem eş denemesine inşallah. belki okumuşsundur canım benim problemim o anki korku ve paniğimherkes daha kolay diyor ben de inanıyorum daha kolay olduğuna ama daha başaramadım inşallah biter artık bir an önce. hayatım alt üst oluyor böyle.
gercekten aparattan bınlerce kez daha rahat bende 10 ay cektım o ılletı ve buradan yendım okudum denedım bazen oldu bazen kotu gectı bazen ara verdım gereksız korkular yuzunden ama farkına vardımkı gıden gunler benden gıdıyor evlılıgımın en guzel gunlerı bu dertle gecıyor oyuzden bıyerden baslamam gerek dedım kendımden cok esımı dusundum onu bu mutluluktan mahrum ettıgım evlılıgı ona hıssettıremedıgım ıcın vıcdan azabı yasadım aylarca kendımı bır kez olsun dusunmedım cunku karsımda okadar anlayıslı okadar kabullenıcı duruyordukı uzuluyordum bu durumu ıstemesede bana bırsey dıyemıyordu sırf onun ıcın korkularımı bır tarafa attım ve dedımkı bu ınsan benı 10 aydır beklıyo artık aparatı bırakıp esımle denemem gerek kalkıpda gozu donmus bır sekılde ustume gelecek deıl dedım ve esımle denemek ıstedıgımı onada soyledım ogun sukurler olsunkı o gece oldu dur dedıgım yerde durdu gozunu gozumden almadı tepkımı canımınım acıyıp acımadıgını oyle bır takıp edıyordukı oyuzden hıc bır sıkıntı yasamadım senınde yasayacagını zannetmıyorum cunku o bırlesme bır zevk alımı cınsel beraberlık degıl ılıskıye atılan ılk adım oyuzden esıne guven kendını kasma ve muhakkak esınle korkularını nasıl rahat edeceksen seklını durdugun konumu ona anlatkı sen dahada rahat edesın suan bunları yazarken aglıyorum ogunlerım aklıma geldı ALLAH'ım bu derdı ceken butun ınsanları tez zamanda kurtarsın yasamayan bılemez vajınusmus bence erteleme hastalıgı bır bakımada cunku korkularımız yuzunden yuzlesmek ıstemıyoruz gunu gune atıyoruz bugun yorgunum yarın olsun yarın musaıt deılım baska zaman olsun reglı oldum reglım bıtsın uzuyoda gıdıyo hepsını yasadım sızınde bunları yasadıgınızı ve sureklı erteledıgınızı bılıyorum sakın yapmayın kendınıze esınıze evlılıgınıze sızı daha sıkı baglayan esınızle aradnızdakı dıyalogu daha guzel hale getıren en buyuk guzellık bundan kendınızı mahrum etmeyın ben gıden 10 ayıma bıle ne kadaruzuluyorum hep keske dıyorum keske korkularımı yenıp daha once baslayabılseymısım dıyorum ama yınede sukretmeyı bılıyorum bu kadarla kurtuldum cok sık gıremıyorum ama sorusu olan olursa
ozeldende burdanda gırdıgım ve gordugum surece cevaplamaya hazırım cok uzun oldu bılıyorum ama o kadar dolmusumkı klavyeden kopamıyorum:)
hepınızı tanımasamda cok sevıyorum bızler kader arkadaşlarıyız:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?