Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

suan dısarıdan tam 6 kısı bu sıteyı gezıyor bence dısardan deıl ıcıne dahıl olun derdınıze bır an once care bulun burası doktordan anneden abladan daha yakın ınsana cunku karsındakı ınsan senın neler hıssettıgını neler yasadıgını bızzat kendınden bılıyor moral vermıyorlar gecer doktora gıt demıyordlar kendı tecrubelerınden kendı yasadıklarından senın derdınede care bulmaya calısıyorlar oyuzden bence heryerden samımı ve yardıma bu kadar yakın bıryer bence sızde burda olun bır cogumuz bunu en yakınlarına bıle anlatamazken burada hersey konusuluyor soruluyor cok sıcak cok samımı bır ortam dısarda kalmayın derim:)

sana tavsıyem ılıskıye gırmeden once vajınana anestol pomadı bılıyosundur heralde onu surmen cok yardımcı oluyor ben yendıgım sure zarfında bır ay onu surerek ılıskıye gırmıstım orayı uyusturuyo ve sen korksanda sınırlerını uyusturdugun kasamadıgın ıcın canın yanmıyo sonra zaten sanada guven gelecek kendılıgınden bırakmak ısteyeceksın bırde tabıkı jel kullan

canım ben uzun zamandır giremiyorum ama hatırlmışsındır inşallah.meslektaştık yanlış hatırlamıyorsam.sen yavaş gittiğini düşünme bir iki haftada yenenlerle senin vajinismus derecen aynı olmayabilir.aparatla 10 cm alabiliyodun di mi nbu büyük başarı..ayrıca aparatla değilde parmakla çalışabilsen keşke çok daha kolay oluyo.p...s nasıl parmağa göre kolaysa parmak da aparata göre kolay bi denesen sende benim gibi aparatla geçen zamanına yanacaksın bence ..

bırı bana ne olur basarmıssın desın lutfen ben bugun es denemesıne gectım pozuzyonu aldk ve p... gırdı sankı ve ilk gırdıgınde kan gekmıs ben acıdı dıyerek cektım kendımı 2 denemede gırdı sankı ve acıdı ıcın gene gerı cektım ve bı baktım p...te kan var ben aglamaya basladım vajınama baktım kan gelıyo cok cok fazla degıl ama ılk regl olursun ya oyle sımdı ben basardımmı lutfen bılen bırı cvb yazabılırmı

bırı bana ne olur basarmıssın desın lutfen ben bugun es denemesıne gectım pozuzyonu aldk ve p... gırdı sankı ve ilk gırdıgınde kan gekmıs ben acıdı dıyerek cektım kendımı 2 denemede gırdı sankı ve acıdı ıcın gene gerı cektım ve bı baktım p...te kan var ben aglamaya basladım vajınama baktım kan gelıyo cok cok fazla degıl ama ılk regl olursun ya oyle sımdı ben basardımmı lutfen bılen bırı cvb yazabılırmı melodika nerdesın lateu büsra bırı cvb versın

Canım zaten oluk oluk kan gelmiyormuş bende ilişkide gelmedi ama aparatlarla çalışırken gelmişti ve çok çok az.Sen daha doğru hissetmişsindir özelden ben o an hissettiklerimi yazdım bak sana eğer sende onları hissettiysen kesinlikle olmıuştur.Ki zaten hissetmemek imkansız içinde :) Bence sen gelin oldun kuzum halaylar sana gelsin

daha nolsun ki buyuk kısmını başarmışsın, tebrık ederim zaten kımınde damla kadar gelır, kımınde leke, kımınde benmkı gibi saçmalar gelir olduda bittiii sevinebilirsin .... ilk önce boyle başlıyor zaten, birdahakı denemende göreceksın daha kolay olacak ama gerı cekılme bu sefer, kanaman az az devam edebılır belki.... gecmış olsun

Canım benim tebrikler olmuş işte daha ne olsun:):):)gözünaydın canım kurtuldun bu illetten :):):)

bıttımı yanı ama ben acıdan baska bısı hıssetmedım 3 denememızde yapamadım ınanamıyorum yaaa

canım olmuş senin iş benimde aynı oldu ve kanama damla damla 3 gün sürdü hadi hayırlı olsun

halaylar sana gelinim

Teşekkür ederim canım darısı başına diyeceğim ama sen bitirmişsin bile farkında değilsin :)) Öncelikle doktor düşüncesini kafanın bir köşesinden at biryerlere güvendiğin için o anda panikliyorsun ki tedavi olsan bile onlar eş denemesinde yanında olmayacaklar zaten , kimse sihirli değnekle dokunmuyor orada. Yaptığın aparat egzersizlerinden eşle yapmak çok daha kolay birşey yemin ederim sana :)) Anlamayacaksınız bile yarın güzel haberlerini bekliyorum soracağın birşey olursa cevaplarım tatlım

ben hala ınanmıyorum bıttıgıne hıc yapamamıs gıbı hıssedıyorum kendımı sımdı nasıl devem edıcem ben 46: :

Tebrikler canım telefondan girdiğim için halay nasıl oluyor bilmiyorum beni de çekmiş varsay :)) Bundan sonra acıdığı noktada çekilme orada ittirin zaten bi orası acıyor oradan sonrasında birşey yok :)

Son düzenleme:
ben hala ınanmıyorum bıttıgıne hıc yapamamıs gıbı hıssedıyorum kendımı sımdı nasıl devem edıcem ben 46: :

canım bende inanamamıştım eşim oldu dedi ama inanamadım...İlk başlarda kayganşaştırıcı kullan canın yanmasın ben zeytin yağı kullandım ilk 3 ilişkide sonra normale döndü..Emin ol gerisi geliyor zaten..Benim kanamam 3 gün sürdüğü için bitince ikinci denemyi yaptım...bu kadar kolay emin olki boşuna üzmüşüz kendimizi...hadi hayırlı olsun..kanaman yarın sürmezse yarın ikinci denemeni yappabilirsin

Merhaba kizlar bende ayni derdi cekiyorum 1 yil oldu evleneli artik esimde sabirsizlaniyo birak aparati bir an once es denemesi yapmam lazim sizden destek bekliyorum cok kotu durumdayim

Merhaba kizlar bende ayni derdi cekiyorum 1 yil oldu evleneli artik esimde sabirsizlaniyo birak aparati bir an once es denemesi yapmam lazim sizden destek bekliyorum cok kotu durumdayim

canım öncelikle geçmiş olsun...egzersiz yapmadan başlamak istiyorum diyorsun bu kadar cesaretin olması güzel ama benim içinde ezersizler mide bulandırıcı iğrenç gibiydi ama baktımki heryerde karşıma çıkıyor...bence egzersizle başla emin olki tek parmağını bile ypsan kafandaki tabular yıkılacak ve diyeceksinki oraya birşey giriyormuş...sonrası geliyor zaten..bence şimdi sen ilk hafta ayna karşısında egzersiz tuvalet egzersizi yap...tuvalet egzersizi yaparken küçük tuvaletini yaparken tabi tutup bırakıyorsun kaslarını kontrol ediyorsun..ayna karşısındada ıkın önce açıldıüığını göreceksin...ilk olarak ben işaret parmağımla başlamıştım ve ilk boğumu almam gerekliydi ama ilki alınca baktım gidiyor ve ittirdim o andaki kafamdaki kötü düşünceler gitti...sormak istediklerin olursa yardımcı oluruz

canım hatırladım seni:) meslektaşız evet, öğretmendin sen de değil mi? 10 cm i regl olmadan önce çok rahat aldım kayıp gitti, yanma da çok azdı. ama eş denemesi yapamadım daha reglim bitince yapıcam bu hafta inşallah. ben ilk şubat ayında doktora gitmiştim, parmak egzerszi vermişti ama yapamadım aylarca olmadı parmakla hissedince içeriyi ilerleyemedim. temmuzda burayı bulunca aparata başladım işte şimdi 10 cm deyim. artık bitmesini o kadar istiyorum ki, tayinim de oldu eşimin yanına artık bebek de istiyoruz, 1 yılımız bu ay dolacak. lütfen yıldönümümüz gelmeden bitsin bu iş, dua et canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…