- 6 Kasım 2012
- 490
- 185
- 73
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #158.281
çok teşekkür ederim yazdıkların için. benim 23 eylülde 1 yıl olacak evleneli, o tarih gelmeden bitirmek istiyorum. ben korksam da deniyorum ama o anki panik yüzünden her şey berbat oluyor, kontrolü kaybediyorumsanki başka biri benim beynime giriyor kaslarımı kontrol edemiyorum ama bu hafta deneyeceğim inş her şey yolunda gider de biter inşallah. dua edin arkadaşlar...
canım ben de seninle aynı yerdeyim tam. ben de korkuyorum ve eş denemesinde ben de çok panik var, sakinleşemiyorum. hadi canım sen bayağı hızlı ilerledin galiba yaparsın inş bir an önce benimki gibi uzamaz inş. yenen arkadaşlardan bilgi al canım eş denemesiyle ilgili, sağolsunlar çok ilgileniyorlar.
bırı bana ne olur basarmıssın desın lutfen ben bugun es denemesıne gectım pozuzyonu aldk ve p... gırdı sankı ve ilk gırdıgınde kan gekmıs ben acıdı dıyerek cektım kendımı 2 denemede gırdı sankı ve acıdı ıcın gene gerı cektım ve bı baktım p...te kan var ben aglamaya basladım vajınama baktım kan gelıyo cok cok fazla degıl ama ılk regl olursun ya oyle sımdı ben basardımmı lutfen bılen bırı cvb yazabılırmı melodika nerdesın lateu büsra bırı cvb versın
bırı bana ne olur basarmıssın desın lutfen ben bugun es denemesıne gectım pozuzyonu aldk ve p... gırdı sankı ve ilk gırdıgınde kan gekmıs ben acıdı dıyerek cektım kendımı 2 denemede gırdı sankı ve acıdı ıcın gene gerı cektım ve bı baktım p...te kan var ben aglamaya basladım vajınama baktım kan gelıyo cok cok fazla degıl ama ılk regl olursun ya oyle sımdı ben basardımmı lutfen bılen bırı cvb yazabılırmı melodika nerdesın lateu büsra bırı cvb versın
daha nolsun ki buyuk kısmını başarmışsın, tebrık ederim zaten kımınde damla kadar gelır, kımınde leke, kımınde benmkı gibi saçmalar gelir olduda bittiii sevinebilirsin .... ilk önce boyle başlıyor zaten, birdahakı denemende göreceksın daha kolay olacak ama gerı cekılme bu sefer, kanaman az az devam edebılır belki.... gecmış olsun
tebrikler, darısı başımıza inşallah. canım doktorla mı yendin? nasıl bir tedavi uyguluyor acaba? ben 10cm aparatı rahat yapıyorum ama korku ve panikten eş denemesinde başarısızımeğer yenemezsem ekim gibi doktora gitmeyi düşünüyorum. özelden bana msj atabilirsen? kime gittin, ne kadar, nasıl çözdü?
canım olmuş senin iş benimde aynı oldu ve kanama damla damla 3 gün sürdü hadi hayırlı olsun
halaylar sana gelinim
ben hala ınanmıyorum bıttıgıne hıc yapamamıs gıbı hıssedıyorum kendımı sımdı nasıl devem edıcem ben 46::
ben hala ınanmıyorum bıttıgıne hıc yapamamıs gıbı hıssedıyorum kendımı sımdı nasıl devem edıcem ben 46::
kızlar bıttı ıse hanı halaylarımmmmm
Merhaba kizlar bende ayni derdi cekiyorum 1 yil oldu evleneli artik esimde sabirsizlaniyo birak aparati bir an once es denemesi yapmam lazim sizden destek bekliyorum cok kotu durumdayim
canım ben uzun zamandır giremiyorum ama hatırlmışsındır inşallah.meslektaştık yanlış hatırlamıyorsam.sen yavaş gittiğini düşünme bir iki haftada yenenlerle senin vajinismus derecen aynı olmayabilir.aparatla 10 cm alabiliyodun di mi nbu büyük başarı..ayrıca aparatla değilde parmakla çalışabilsen keşke çok daha kolay oluyo.p...s nasıl parmağa göre kolaysa parmak da aparata göre kolay bi denesen sende benim gibi aparatla geçen zamanına yanacaksın bence ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?