- 7 Mayıs 2013
- 4.629
- 559
- 198
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #159.401
evet cnm bnm çevremdeki bi çok arkdşm oldu. malum ilk geceden sonra yabancı cisime alışık olmadığı için vajina mantar oluomuş
yabancı cisim deyince aklıma şey geldi gorayı izleyenler bilir, komutan logar bir cisim yaklaşıyorbizim hikayede o uyarıyı yapanda bizim mantar
şuan kopmuş durumdayımmmmmmmmm bir örnek bu kadar cuk diye otururdusenın örneklerın hep böyle teyze muhabbetını hatırlıoooon mu çocuk kendlıgınden çıkmıştı hani arabada bol saçlı bi çocuktu hatırlarsan ona da on numara bi örnek koymuştun hala aklıma gelir gülerim
canım bence sende benim gibi çok sık deneme yapmadığın için oluyor, alışmam biraz daha zaman almıştı benimde, tam olarak ıslaklık olmadığında da oluyor, biraz kendini vermeye çalış, teşhis yanlış mı :26:
kuzum regl tam olarak bitmeden ilişki haram haberin olsunkızlar yazdı mı okumadım daha ama.
evet kaderim bence doğru teşhis ....maalesef yapacak bişey tok senin gibi alışırım inşallah bi zaman sonra sağol..
aaaa öyle bişey vardı di mi hiç aklıma bile gelmedi iyi ki sormuşum sağol canım
alırsın tabi doğru söylemiş melisa.sana bir tavsiyede ben vereyim.kaleme peçete sarmak yerine aparatı şöylede deneyebilirsin
havlu peçetelerden 4-5 yaprak al rulo yap kıvır,sonra sıkıştır elinle,kalınlığı arttırmak istersen yine üstüne sar ve sıkıca streçle kapla.bunun avantajı bence daha esnek olması ve daha kolay yönlendirilmesi.istersen kalınlaştırırken hiç streci sökmeden üzerine yine havlu sarıp tekrar streçlersin.sonra dışını bir genital bölge temizleyicisiyle yıka ve jel veya z.yağıyla yağla.ben jelle başaramamıştım z. yağıyla olmuştu,bir sorunda olmadı.ama dikkat etmen gereken şey şu.eğer yağ kullanacak olursan egzersizden sonra muhakkak idrarını yap ve genital bölge temizleyicisiyle dışını yıka ve kurula.
komar çok teşekkür ediyorum bunu bilmem çok iyi oldu çünkü kalemle eğimli gitmek gerçekten zor oluyordu. Zaten mumu da hiç alamıyordum çok sert canımı acıtıyordu girmeden. genital hijyen için yeni bir ürün aldım ama kullanmak hiç nasip olmadı regl oldum.
bende hep z.yağıyla yapıyorum egzersizlerimi memnunum.bende bi şekilde temizleyip kuruluordum çünkü enfeksiyona çok meyilli bir durumdayız bu dönemde.[/QUO
parmakları bıtırdıkten sonra aparatlarla mı yapmamız lazım.nolur bana da yazın. bakıyorum netten kegel egzersızlerı dıye başka şeylerden bahsedıyor.
olsun canım oyle dusunme deneyememendede vardır bır hayır mutalaka gunler kacmıyoya ılla yaparsın hıc keyfını bozma
komar çok teşekkür ediyorum bunu bilmem çok iyi oldu çünkü kalemle eğimli gitmek gerçekten zor oluyordu. Zaten mumu da hiç alamıyordum çok sert canımı acıtıyordu girmeden. genital hijyen için yeni bir ürün aldım ama kullanmak hiç nasip olmadı regl oldum.
bende hep z.yağıyla yapıyorum egzersizlerimi memnunum.bende bi şekilde temizleyip kuruluordum çünkü enfeksiyona çok meyilli bir durumdayız bu dönemde.[/QUO
parmakları bıtırdıkten sonra aparatlarla mı yapmamız lazım.nolur bana da yazın. bakıyorum netten kegel egzersızlerı dıye başka şeylerden bahsedıyor.
ben parmakla yapamıyorum hep apartala devam ediyorum bunu parmakla yapanlar daha iyi bilirler onlara da sor canım inşallah yenersin sende
aaaa öyle bişey vardı di mi hiç aklıma bile gelmedi iyi ki sormuşum sağol canım
evet cnm bnm çevremdeki bi çok arkdşm oldu. malum ilk geceden sonra yabancı cisime alışık olmadığı için vajina mantar oluomuş
Ben keteler egzersizini yapmadım direk parmaktan başladım başarılıyı şimdide aparatı geçtim sadece braz kalın aparatı almaktabzorlanıyorum
Ben keteler egzersizini yapmadım direk parmaktan başladım başarılıyı şimdide aparatı geçtim sadece braz kalın aparatı almaktabzorlanıyorum
birden kalınlaştırma cnm gün gün kalınlaştırırsan daha kolay oluyor alması ben öyle yapıyorum kaç cm desin sen
bişey sormak istiyorum vajina bölgemde aşırı akıntı var orası bembeyaz ilk egzersize başlamadan öyle değildi acaba zeytin yağından kaynaklı olabilir mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?