Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

güzelim sen benim bahsettiğim gibi denesene aparatı bir.bak eminim daha rahat edeceksin.5 cmden daha kalınında zorlanman psikolojik ama o zaman 5 cmde hareket ettirmeye gayret et,onu yapabildiğin zaman zaten esneyecek ya o zaman hemen hazırda biraz daha kalınını bulundur onu almayı dene.

canım arkadaşım haciconun yazısını bulamadım yoksa ona bende birşeyler ekleyecektim.ben yendiğim zaman git-gelde olmuştu ve asıl o zaman baskı hissi kaybolmuştu.bence hareket gevşetiyor.çünkü ben neredeyse hiç baskı ve ağrı yaşamadım çünki üstteyken senin söylediğin gibi deneyip alır almaz,belki bir dk bekledim hemen alta geçtim ve hareketde oldu hemde epeyi.o zaman iyice gevşedi işte ne ağrı kaldı ne sızı.kaslar.asıl hiç hareket olmayınca ağrıyor ve baskılıyor olmasın?kasıyordur çünkü.hareket kasmayı bayağı engelliyor

anladım canım bakalım bi daha eş denemesi yapabilirsem inşallah o zaman daha net anlayacağım söylediklerini

denerim birde işten dolayı sadece haftasonu zaman ayırabiliyorum egzersize ilk giriş kısmı dar girdikten sonra ilerliyor zaten birde egzersiz yaptıktan 3 gun sonra falan kasıklarımda ara ara ağrı oluyor bu normal mi

bu illet desteksiz zor atlatılıyor canım, birbirimizden başka kimimiz var bu sorunu paylaşacağımız, eşlerimiz bile bizi bekliyor ama ne kadar anlıyor şüpheli

neden kimse cvp yazmıyo bnde aşmak istyrm artık bu sorunu ama bi türlü olmuyo

zaten içine doğru en fazla tazyikli su sıkarsın zararlı dediğimiz gibi, birde dışından sürüyosunuz da orda mı kalıyor acaba yıkarken falan illaki gidiyordur içine, ama vajina ph ına uygun temizleyiciler varmış neyse onu eczaneden mi bulmak lazım durun 2 dk araştırayım ben.eskiden bende yıkıyordum da bahsettiğin gibi bir baskı hissediyordum, birde arkadaşlar tuvalet kağıdı parçası kalınca oda mantarmı bakteri mi yapıyormuş ne.

arkadaşlar bir sorum var.ben 4 gün adet oluyorum sonraki 2 gün günde 3-4 kez leke şeklinde geliyor.bu leke geldiği günlerde kondomla ilişki olur mu acaba?

kuzum regl tam olarak bitmeden ilişki haram haberin olsun kızlar yazdı mı okumadım daha ama.

mantar zaten çok ilginç ya hamilelikte oluyormuş, dar çamaşır giyersen oluyormuş, ilk gece mantarı mı varmış biz evde 5 ay besledik kullanmadık o mantarı, arada gayipten ses duyuyorduk bizim mantar mıymış o

gözün aydın arkadaşım çok sevindim, Allah mutluluğunu daim etsin inşallah.

benim bacağım kasılmıyo ama vajina bölgem yani yenmeden önceki gibi.. bacağımı açınca giriş olmuyo yine.onda da işe yarıyor mu acaba?

canım bence sende benim gibi çok sık deneme yapmadığın için oluyor, alışmam biraz daha zaman almıştı benimde, tam olarak ıslaklık olmadığında da oluyor, biraz kendini vermeye çalış, teşhis yanlış mı :26:

gözünüz aydın hayırlı olsun,Allah başka dert keder göstermesin kimseye , darısı diğer arkadaşlarımıza olsun inşallah.

canım belki yapısaldır ama zaten sabit dur çık demiyorum da örneğin hızlı gelgit yapmasına izin verebiliyor muydun? çok canı yanıyor insanın, ben daha yavaş hareket etmesini tavsiye ediyorum, sıkıp bırakmayı denedim ben kasları kontrol etmek için, sonra yavaşa çıkarıyor gibi yapıp tekrar komple girdirerek gelgitin yavaşlatılmışı, ağır çekimde yani mesela afedersin üstteyken normalde eşine doğru eğimli duruyosun ya komple dimdik oturduğunda sanki baskı hissediyosun, bende oldu bunlar sonra geçti ama, işte bebeği kaybedince ara verdik falan 3 ay ara verincede şimdi yine oluyor baskı.yoksa bendemi sorun var

neden kimse cvp yazmıyo bnde aşmak istyrm artık bu sorunu ama bi türlü olmuyo

canım msj lar bakadıklarım birikmişte sondan başladım cvp layarak geliyordum pardon şimdi gördüm, tabiki yardımcı oluruz.sen hangi aşamadasın önce onu söyle istersen ona göre yönlendirelim.vajinana hiç dokunamıyor musun mesela?

canım tabi zar yapısı herkeste farklıdır ama eğer tam vajina ıslaklığını sağlamadan denediyseniz, acele edildiğinden bazen vajina içinde kayganlık tam sağlanmıyor, yada tabi korkudan kaynaklanan bir kurulukta olabilir,işte bazen vajina girişinde ve içinde yırtıklar meydana geliyor ondan da çok kanamış olabilir, çok nadirende olsa bazen zarın arkasında bir damar açığa çıkıp o damardan kaynaklıda kan çok gelebiliyor. mümkün olduğunca ilk zamanlar herkes biraz yavaş hareket etsin arkadaşlar dikkatli olun, sonuçta acemilik olduğundan farkında olmadan kendi kendimize zarar veriyoruz, ilklerde korkumuzu aşana kadar zeytinyağ kullanıp biraz daha dikkatli hareket ederseniz sorun kalmaz.birde o duvar dediğiniz yerde ıkınarak p yi popo yönünde eğimli şekilde iterseniz o kısmıda atlatırsınız.

evet cnm bnm çevremdeki bi çok arkdşm oldu. malum ilk geceden sonra yabancı cisime alışık olmadığı için vajina mantar oluomuş

evet cnm bnm çevremdeki bi çok arkdşm oldu. malum ilk geceden sonra yabancı cisime alışık olmadığı için vajina mantar oluomuş

bir yaşıma daha girdim, birbirimizden neler öğreniyoruz, hayret ya dün vajinasına bakamayan kızlarız , bugün utanmasak doktora yapıcaz bu konuda (tabi o kadarda değil kıymetli dr larımıza burdan selam ve sevgiler şaka yapıyruz canım biz kiiim doktora kim)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…