- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #159.381
bu hafta tatile gidecez ve artık bebek istiyoruz bir şekilde yenmem lazım zeytinyağının çok faydası oluyor acaba aparat sert olduğu içinmi zorlanıyorum anlamadım ki 5 cm ye kadar sorun yok daha kalınında zorlanıyorum(
canım içinde hareket ettirmeye , gelgit yapmaya çalıştıkları için oluyor o rahatsızlıklar daha çok, sadece girip çıkmasıyla afedersin, öyle sıkıntı olmaz, senin oldu artık bırak tereddütü, birde ne kadar kendini kasmazsan rahat bırakırsan o kadar sıkıntısız olur.
canım içinde hareket ettirmeye , gelgit yapmaya çalıştıkları için oluyor o rahatsızlıklar daha çok, sadece girip çıkmasıyla afedersin, öyle sıkıntı olmaz, senin oldu artık bırak tereddütü, birde ne kadar kendini kasmazsan rahat bırakırsan o kadar sıkıntısız olur.
anladım canım bakalım bi daha eş denemesi yapabilirsem inşallah o zaman daha net anlayacağım söylediklerini
güzelim sen benim bahsettiğim gibi denesene aparatı bir.bak eminim daha rahat edeceksin.5 cmden daha kalınında zorlanman psikolojik ama o zaman 5 cmde hareket ettirmeye gayret et,onu yapabildiğin zaman zaten esneyecek ya o zaman hemen hazırda biraz daha kalınını bulundur onu almayı dene.
bu püf noktaları için çok teşekkür ederim yaa ne güzel destekçisiniz canlarım benimo an insan hiç düşünemiyor böyle şeyleri korkudan yine eskiye döndüm zannettim bende bakalım iyi haberlerle dönerim inşallah :13:
kkaderim bende içini zaten temizleyemem de vaji dış kısmını ıslak mendille silip sonra bebek şampuanıyla temizliyorum oda tehlikelimi ki ama 3 gündür inceden bi sızı gibi bişey oluyo bide afedersin sanki kabız olup zorlanınca bi baskı ve ağrı tarzında bişey hissedersin ya öyle bi durum yaşıyorum acaba normal mi sence
arkadaşlar bir sorum var.ben 4 gün adet oluyorum sonraki 2 gün günde 3-4 kez leke şeklinde geliyor.bu leke geldiği günlerde kondomla ilişki olur mu acaba?
canım ben sadece vajinanın dış yüzeyini yıkarım oda sadece vajinal jelle. yağdan olacağını zannetmiyorum. ilk geceden sonra kızlar genelde olur ya benmkide gecikmiş bi ilk gece mantarı oldu sanırımkişiden kişiye değişio işte. doktor kişinin yapısında göre prezervatif bile yapar demişti ondanda olabilir:) geçti bitti çok şükür
Tam 1 yıl 2 ay 2 gün süren kabusum allahıma şükürler olsun dün gece itibariyle son buldu :)))) Öyle mutlu öyle huzurluyum ki dünyalar benim oldu sanki. Bu derdi çekmeyen, başına gelmeyen bilmez. Allah düşmanımın bile başına vermesin. Ama şükür bitti artık kabus stres dolu günler. Darısı kurtulmak isteyen herkesin başına inşallah. Ben nasıl ki burada yazılanlardan birşeyler öğrendiysem, belki benim yaptıklarım da birilerine yol gösterir diye, bende yazacağım nasıl yaptığımı.
Geçen günlerde yazmıştım emla krem, kayganlaştırıcı ve kas gevşetici almıştık eczaneden. Onları kullandık. Saat 5 gibi eşim işten geldi, dedim hazır ol bu akşam bu işi halledeceğiz :)) (Şimdi gülerek anlatıyorum şükür) 5 gibi kas gevşeticiden 2 tane içtim. 7 gibi de emlayı sürdüm ama çok az. Nasıl diyim leblebi tanesi kadar ve içine hiç sürmedim, sadece girişin etrafına az bir alana yayarak sürdüm. Zaten tedirgindim bir yan etkisi olurmu diye, ondan dolayı az sürdüm yani. Neyse tabi bunları yaparken kendimi de sabahtan beri motive ediyordum, yaparsın, acımıcak, korkmak yok, herkes yapıyor senin neyin eksik diyerek. Yaklaşık 1 saat bekledim öyle sonra denemeye geçtik. Tabi hemen değil, biraz önsevişme oldu tabi. sonra eşim prezervatif taktı. (Kusura bakmayın çok açık anlatıyorum, çünkü böyle açık anlatan arkadaşlar sayesinde ben birşeyler öğrenmiştim.)sonra kayganlaştıcıyı hem eşim sürdü, hem de ben. Ben ayrıca içine zeytinyağı da sürdüm. o şekilde denemeye başladık.Önce arkadaşların önerdiği gibi sırtım eşime dönük ben üstte denedik olmadı, sonra yüz yüze denedik olmadı. Sonra tekrar kayganlaştırıcıları sürdük. Denedik. En sonunda eşimle yüz yüze iken ben elimle yönlendirdim ilk girişte biraz kasılma hissettim sadece ama onu haricinde hiççççççç acı hissetmedim. Ama o kasılmada da pes etmedim, durduk öyle. eşime dedim sen hiçbişey yapma ben halledicem dedim. O da tamam dedi. Derin nefes aldım nefes verirken de ıkındım azar azar ilerlettim içeri doğru.Bir yandan da pes etmek yok diye şartladım kendimi. Ve sonunda bir de baktık ki tamamen girmiş.:))) Gözlerime inanamadım, sevinçle hüzün birbirine karıştı bende, eşimde sevinçten ağlamaklı oldu sarıldık öyle. İnanın hiç acımadı, bilmiyorum belki kremin etkisindendir ama ben zaten az sürmüştüm. Biraz kasılma baskı hissettim sadece başka bişey yok. Bu zeytinyağının da çok etkisi oldu tabi, nasıl kaydı gitti anlamadık:)) Hatta gel git bile yaptık bişey olmadı çok rahattımD Böyle işte...
benim hikayem de bu. Artık bu dertten kurtulmuş biri olarak, başarmak isteyenlere önerim şu. En önemlisi Kesinlikleeeeeeeeeeeeeee ertelemeyin.Ya zeytinyağı ya krem ya egzersiz hangi şekilde olursa olsun hemen başlayın ve kararlı olun. Bu işten kurtulmanın yolu bu kararlı olun ve kendinizi şartlayın. Şimdi diyorum da boşuna o kadar stresi çekmiştim, zavallı eşime de çektirmişim. Hiçç bişey de olmuyormuş. Kremin etkisi geçti ne acı ne sızı hiçbişey yok allaha şükür. Bundan sonraki denememizde kas gevşetici içmicem, bir sonrakinde de kremi sürmicem, öyle deneyeceğiz inşallah.
Burdaki arkadaşların hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Şu an bu mutluluğu yaşıyorsam bunda sizlerin emeği çok. Allah herkesten razı olsun. Başarmak isteyen arkadaşların soruları olursa cevaplarım da seve seve. Yeterki sizde kurtulun şu iletten. Dünün tarihini de evlilik yıldönümümüz ilan ettik, tabi kimse bilmeyecek eşimle aramızda kalacak.:))))
benim bacağım kasılmıyo ama vajina bölgem yani yenmeden önceki gibi.. bacağımı açınca giriş olmuyo yine.onda da işe yarıyor mu acaba?
Merhaba,bende bu dertten kurtulanlardanım artık bugün evet belim kasıklarım bacaklarım ağrı var ama en azından artık korku yok ve bitti başardım.dün gece 2 kere sonuna kadar aldım gitgellerde yaptık.sadece ilk giriş kısmında ağrı var baskı var ama içinde falan hiç acı vs yok.sadece cesaret bunu anladım.kafada bitiyor birde hırslanmak lazım.uzadıkça uzayan bir sorun bu.72 günlük evliyim ve nerdeyse boşanmanın arifesinden döndüm.eşim inanılmaz anlayışlı ama ben onun anlayışı altında ezilmenin psikolojisiyle yedim bitirdim kendimi.sevdiğin adama yetmiyorsun yetemiyorsun.o bir şekilde rahatlatıyor kendini ama sen bakakalıyosun çok zor günlerdi.şuan evet ağız kısmında acım var ama en azından insanın kendisine güveni geliyor.kadın olmak,eşine ait olmak çok bambaşka bir duygu.ben burası sayesinde yendim.benki orda bir delik olduğunu bilmeyen cahil bir ben.kendi parmağımı hiç alamadım.eşimden destek aldım onun parmaklarını komple aldım ağlayarak söylenerek ama bunu yaparken hep utandım benden soğumasından uzaklaşmasından hep korktum.işim gereğide çalışmaya hiç vakit bulamıyodum öyle zaman geçip gitti.pzt günü mum aldım iş çıkışı.eşim mesaiye kalacağını söyledi.perdeleri kapadım salonun ortasında tv açık mumla çalışmaya başladım.kafanız rahat olunca birde hırs yapınca hergün birisinin başardığını okuyarak innaın yapamam dediğniz şeyi öyle bir yapıyorsunuz ki.mum geçti sonuna kadar sonra peçeteler sardım yine geçti.eşim gelince söyledim güldük şaşırdı çünkü ben dokunmaktan iğrenen biri olarak.dün gece zeytinyağı ile ben altta eşim üstte yavaş yavaş ıkınarak çözdük.sadece ilk giriş kısmı acıyor baskı ve yanma gerisi cidden acımıyor.bir kere o acıyı göze alın arkadaşlar.sonra tekrar denedik bu sefer daha kolay girdi gitgeller sürdü ama eşimin içine boşalmasını istedim fakat o hıza dayanamadım ağız kısmı acıdı.hergün biraz daha yaparak daha alışıcak orası.evliliğin temeli yatak odasıymış.eşinle bu iş olmayınca bir eksiklik aradan çıkmıyor.bir bütün olmak onun yüüzndeki hazı mutluluğu gülümsemeyi görmek çok bambaşka bir şey.ben yaptımsa herkes yapar arkadaşlar.acıcak vs demeyin cesaret biraz.ucunda ölüm yok.innaın o çökük psikoloji daha beter.kimse üüzlmesin kahretmesin kendini.bir kereliğine iizn verin o ilk giriş sonrası devamında hiçbirşey yok.burdaki herkes hemen hemen hep aynı karakterde insanlar.hayata bakış açınız değişiyor evli olduğunuzu hissediyorsunuz.zeytinyağ onunda çok büyük katkısı var.burdaki herkes çok yardımsever herkes umarım bu illetin kurtulur.doktora gitmekte fayda etmiyor psikiyatra yönlendirmek dışında yaptığı bir şey yok.ne psikiyatrla uğraşıcam dedim ve kendi kendime yaptım çözüm sadece sizde içinizde.oraya bir şey girdiğini kabul etmek gerek.ben mumu kendi elimle yapınca acımadığını kolaycada ilerlediğini görünce beynim idrak etti.birde acıcak diye şartlandırmayın kendinizi siiz seven bir eş ile bunu yapıyorsunuz.yaparken aklınıza başka şeyler getirin ancak böyle aşılıyor.ben ilk zamanlar korkudan ıslanmıyordum bile herşey kafada arkadaşlar.hakikaten korkmayın 1 kereliğine izin verin ve mutluluğunuzu özgüveninizi tekrar elde edin.görüşmek üzere.
canım arkadaşım haciconun yazısını bulamadım yoksa ona bende birşeyler ekleyecektim.ben yendiğim zaman git-gelde olmuştu ve asıl o zaman baskı hissi kaybolmuştu.bence hareket gevşetiyor.çünkü ben neredeyse hiç baskı ve ağrı yaşamadım çünki üstteyken senin söylediğin gibi deneyip alır almaz,belki bir dk bekledim hemen alta geçtim ve hareketde oldu hemde epeyi.o zaman iyice gevşedi işte ne ağrı kaldı ne sızı.kaslar.asıl hiç hareket olmayınca ağrıyor ve baskılıyor olmasın?kasıyordur çünkü.hareket kasmayı bayağı engelliyor
neden kimse cvp yazmıyo bnde aşmak istyrm artık bu sorunu ama bi türlü olmuyo
arkadaşlar merhaba aranıza yeni katıldım. daha 10 günlük eviyim. eşimi uzun zamandır tanıyorum. balayımızın ilk bir kaç günü birkaç defa denememiz oldu ama başarısız olduk bir türlü uygun poziyon bulamadık sonra balayımızın sonun doğru eşim üstte ben altta klasik poziyonda çok acı çekerekte olsa p.... ucu bir kaç cm sanırım girdi ve kan geldi o kadar acıya rağmen çok mutlu oldum. kan baya yoğun geldi yarım saat kanadım ama peçeteyle sildikçe geliyordu ve bir kaç gün bacak ağrısı ve vajimde sızlama çektim. sonra 3 gün ara verdik ve bir daha denedik canım çok yandığı için ucu girince korkunç bir ağrı sanki bıçak girer gibi yanma hissediyor ve herdefasında eşimi geri itip ağlama krizine girmeye başladım. burda yazılanları okuyunca benim gibi çok insan olduğunu gördüm ve rahatladım. emla krem anestol kas gevşetici hatta passiflora bile içtim buna rağmen herseferinde aynı acı sadece ucu giriyor ve devam edemiyoruz. parmak egzersizini hiç denemedim ama yapabileceğimi sanmıyorum nedense eşimle denemek daha az korkutucu geliyor egzersize göre. bir kaç gündür kendime soruyorum ben vajinusmuyum yoksa pozisyonumuzmu yanlış diye çünkü biz p....si hep dik sokmaya çalışıyoruz ve burda okuduklarıma göre kadın üstte ve eşi sırtına dönükken çok daha kolay oluyormuş p...si popo yönüne doğrumu döndürmeliyim? nası yapıcam bilmiyorum. artık her seferinde hüsran yaşamaktan bıktım. eşimde üzülüyor ama belli etmiyor hiç ben üzülmiyim diye. nolur bana bi yardım edin. fikirlerinize önerilerinize ihtiyacım var.
mantar zaten çok ilginç ya hamilelikte oluyormuş, dar çamaşır giyersen oluyormuş, ilk gece mantarı mı varmışbiz evde 5 ay besledik kullanmadık o mantarı, arada gayipten ses duyuyorduk bizim mantar mıymış o
evet cnm bnm çevremdeki bi çok arkdşm oldu. malum ilk geceden sonra yabancı cisime alışık olmadığı için vajina mantar oluomuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?