- 7 Mayıs 2013
- 4.629
- 559
- 198
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #159.621
kederim ne güzel anlatmışsın böyle çok güldüm :) bir de şu gözlerimden yaş geldi dediğine çok pişman olmuşsun ya ona da çok güldüm alemsin sen :)))
canım peki daha önce egzersiz yaptın mı direk eş denemesine mi geçtin sıkıntı ordan kaynaklanabilir bir de sana tavsiyem bol kayganlaştırıcı kullan zaten kayıp gitmemesi mümkün değil...acaba sen kendini fazla mı kasıyorsun?
kendisi asistan doktor o nedenle bulamamış olabilirsin. tedavi yöntemlerini burdan konuşmayı doğru bulmuyorum. çünkü internet doktorculuğuna karşıyım.
hakan bey bu konuda özel eğitim almış ve evet faydasını gördük. e-mail adresi drhakanbalci@gmail.com
yazmadan edemedim söylendi mi bilmiyorum ama ben sorunun ne olduğunu biliyorum sanırım.yarıya kadar aldıysan zoru geçmişsin zaten ama orda kalıyor diyorsun ya bence kesin tam o noktada pek hareket ettirmemeye çalışaraksadece popo yönüne doğru ittiriyorsun ve olmuyor.eğer tahminim doğruysa normal olmaması.hangi pozisyonda alıyorsun oraya kadar bilmiyorum ama yine yarıya kadar aldığında(z.yağı sür bu defa sürmüyorsan)ileri-geri yada yukarı aşağı hareket etmeye çalışmalısın.bunu yapınca kaslar gevşeyecek ve yönünü senin ayarlamana pek gerekte kalmayacak,p....i hareket ettirdikçe iyice olması gereken yere doğru yerleşecek.
ağzına sağlık cnm çok güzel özetlemişsin.bu sitede doktora gideN 1 kişi varsa ; bu site yardımları ile yenen 10 kişi var. "HATİCEYE DEĞİL NETİCEYE BAKIYORUZ DEĞİLMİ"tedavi yöntemini paylaşmamanızı anlayabilirim, belki dr a saygı için, paylaşım yapmanız etikte değil belki.belkide ben bir harcama yaptım herkes yapsın diye düşünenler oluyor, sizin düşüncenizi tabiki en iyi siz bilirsiniz, ama internet doktorculuğu lafı biraz saygısızlık olmuş, evcilik der gibi biz burda doktorculuk oynamıyoruz, durumu olmayan yada sizin bahsettiğiniz gibi, iyi bir dr bulup gidemeyen arkadaşlara yardımcı olmaya çalışıyoruz, sosyal güvenceniz olduğu için rahatlıkla ulaşmış olabilirsiniz,yaşadığınız ilde böyle bir dr da varmış ne güzel, herkes nerden bulsun o imkanı, o doktorculuk sözcüğünü yazmasaydınız gayet iyi niyetli bir msj yazdığınızı düşünmüştüm,özel dr değilde ilk defa birisi burdakileri düşünüp bir dr önermiş diye düşünüyordum ki,hayal kırıklığına uğradım, o sözcüğün altından ben baya birşey çıkardım.bir doktorun buraya msj yazacak yada yazdıracak kadar aciz olduğunu hiç düşünmedim, belkide doktorunuza minnettarlığınızı göstermeye çalışırken biraz haddinizi aştınız nedersiniz? (bu arada hiç polemiğe girmeyeceğim haberiniz olsun)
tedavi yöntemini paylaşmamanızı anlayabilirim, belki dr a saygı için, paylaşım yapmanız etikte değil belki.belkide ben bir harcama yaptım herkes yapsın diye düşünenler oluyor, sizin düşüncenizi tabiki en iyi siz bilirsiniz, ama internet doktorculuğu lafı biraz saygısızlık olmuş, evcilik der gibi biz burda doktorculuk oynamıyoruz, durumu olmayan yada sizin bahsettiğiniz gibi, iyi bir dr bulup gidemeyen arkadaşlara yardımcı olmaya çalışıyoruz, sosyal güvenceniz olduğu için rahatlıkla ulaşmış olabilirsiniz,yaşadığınız ilde böyle bir dr da varmış ne güzel, herkes nerden bulsun o imkanı, o doktorculuk sözcüğünü yazmasaydınız gayet iyi niyetli bir msj yazdığınızı düşünmüştüm,özel dr değilde ilk defa birisi burdakileri düşünüp bir dr önermiş diye düşünüyordum ki,hayal kırıklığına uğradım, o sözcüğün altından ben baya birşey çıkardım.bir doktorun buraya msj yazacak yada yazdıracak kadar aciz olduğunu hiç düşünmedim, belkide doktorunuza minnettarlığınızı göstermeye çalışırken biraz haddinizi aştınız nedersiniz? (bu arada hiç polemiğe girmeyeceğim haberiniz olsun)
bu doktorculuk sayesinde bır cok kısı bu hastalığı yendi...nedense kızlar kımseye anlatamadıklaırnı doktorda dahil burda daha ıyı anlatır.yasayan yasayanın halınden anlar....bızler hepımız aynı kaderı paylastımız ıcın anlsabılıoruz..ama harıka bır DOKTORCULUK yapıoruzkı hastalarımzıın hepsı ıyılesmıs
canım sen boşver onları, teyzesinin gülü ne yapıyomuş onu söyle maşallah maşallah 14 haftalık olmuş ya
:
ağzına sağlık cnm çok güzel özetlemişsin.bu sitede doktora gideN 1 kişi varsa ; bu site yardımları ile yenen 10 kişi var. "HATİCEYE DEĞİL NETİCEYE BAKIYORUZ DEĞİLMİ"
dr a gidip yenemediği halde bizimle aşanlara ne demeli, demek ki dr a söyleyemedikleri şeyleri sormuşlar ki faydamız olmuş, üstelik o kadar para yazık değil mi, ceplerine kalsın evlerine çocuklarına harcasınlar.biz zaten burda kimseye dr a gitmeyin demiyoruz.yeri geliyor biz dr a git diye teşvik ediyoruz öyle değil mi ama?zaten böyle msj yazanların ben neticesine şey pardonmsj sayısına bakıyorum hep nedense 1 , 2 oluyor demek ki arkadaşlar birilerini rahatsız edecek kadar başarılı bir savaş veriyoruz burda.
bız nekadar bunları acıklasakta o kısı bunları DOKTORCULUK olarak gorduğu ıcın ek fazla anlıcağını zannetmıyorumm
merhaba arkadaşlar aranıza bugün katıldım.evleneli 15 gün oldu.ilk gecede çok fazla canım acıdı baya kanamam oldu.fakat eşim vajinaya giremedğini olmadığını söleyince şok oldum.2-3 gün denedik kan geldi belki 2-3 cm civarı daha fazla ilerleyemedik.sanki orda sert bi duvar var kendimi çok fazla kasıyorum.psikoljik olarak bitmiştim.vajinismus olabileceğimi anladım psikaytra gittim 2 seans gittim bu akşam ilk deneme başlıcak kulak çubuğu ve vazelin nasıl yapıcam bilmiyorum hiç iyi değilim olacakmı???
canım bnm sakin ol tabiiki olacak hem bak daha ne kadar yenisin işin en başında bitireceksin bu işi :13::13: egzerszlere ilk başlamadan çok gergin oluo insan. sakın korkma başladıktan sonra için öle umut dolacakki yapıcam diyip daha çok cesaretleneceksin. yeterki ilk adımı at :)
akşama muhakkak kulak çubuğu ile başla sanırım doktor nasıl yapılacağından bahsetmiş. kafana takılan ne olursa çekinme sor. akşam yap egzersizini yarın bize muhakkak yaz olurmu
Teşekkür ederim canım.kulak çubuğuna beb yağını sürmem yeterli olacakmı.birde hangi pozisyonda daha rahat oluyor tavsiye ve önerilerinize ihtiyacım var.
canım bende kulak çubuğuyla başlamıştım. 1 kat peçete sardm. üstüne streç geçirdm. kalem kalınlığında falan oldu.ilk öle başladım.
ben sırtımı yatak başlığına yaslayın hafif yatık pozisyonda ayna ile yapıyordum cnm. başka pozisyonda yapanlarda var yazarlar sana :) bak için püf noktası aparatını güzelce kayganlaştır ve ucunu aldıktan sonra dimdik değil popo yç-önüne aşağı doğru eğimli it. karşılaştığun duvara gelince aşağı eğimli yani. resmi daha önce paylaşmıştm gene paylaşıyorum daha iyi anlayacaksın bizi ahberdar et olu mu:)
Eki Görüntüle 805551
Teşekkür ederim canım.kulak çubuğuna beb yağını sürmem yeterli olacakmı.birde hangi pozisyonda daha rahat oluyor tavsiye ve önerilerinize ihtiyacım var.
çok teşekkür ederim bu resim beni çok rahatlattı yarın haber vericem. :)
sen ne tatlı bir insansın ya.hacicodan çok sen etkilendin değil mi şimdi?yanlış anlamalar olabiliyor ki,hemen düzeltiyoruz oluyor bitiyor.sen herkese moral veriyorsun canım arkadaşım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?