- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #159.641
kızlar merhaba, geçen gün yazmıştım ben de 1 aylık evliyim ve ilişkiye giremiyoruz çok canım yanıyo, yırtılma kanama oluyo diye..
sonunda bugun doktora gıttık Hisar Hastanesinde Ayşe Kara'ya.. sonuç keşke düşündüğüm gibi ya da sizin yaşadığınız gibi vajinismus olsaydı.. ama hem darlık çok fazla hem de girişte et parçası var dedi.. vajinam yarım gibiymiş yani yarısı kör dedidoktor bile parmagını ve tıbbi çubuk sokmaya calıstı o bile giremedi o kadar dar yani :/
Bizi Prof.Kılıç Aydınlı ya yönlendirdi. ancak o anlar ben çok karşılaşmadım böyle bir durumla dedi..o kadar korktum ki..
ve en kötüsü açık açık söylemedi ama operasyon gerekebilir dedi yani vajina genişletme
yarın kılıç beye de görünücem ama o da amelıyat derse kaçışı yok sanırım.. prof. sonuçta başkasına görünmem saçma olur..
ama bunun psikolojik yada ilaçla çözülebilecek bir durum olmasını o kadar istiyodum ki.. hastaneden çıktık eve gelene kadar ağladım
hayatımda hiç ameilyat hatta ciddi bir hastalık geçirmemişken şimdi böyle bir sebepten olmak çok zor gelıyor..
eşim en büyük desteğim Allah razı olsun hep yanımda hiç kötü bi şey hissettirmedi bana.. bugunde agladıgımda ben beklerim sen iyi ol yeterki dedi.. ama ben onun benim yüzümden şanssız oldugunu düşünüyorum ve çok üzülüyorumonu mutlu etmeyi çok istiyorum çünkü..
umarım kolay aşabileceğim bir sorundur kızlar dua edin bana.. ve eğer sorununuz sadece Vajinismus yani psikolojıkse şükredin ve pes etmeyin bence.. keşke psikolojik olsaydı da uzun sürseydi sonucta beyninde bitiyo ama tıbbi olunca daha endişeli oluyosunuz sonrasını bılmıyosunuz çünkü.. Allah hepimizin yardımcısı olsun...
kızlar merhaba, geçen gün yazmıştım ben de 1 aylık evliyim ve ilişkiye giremiyoruz çok canım yanıyo, yırtılma kanama oluyo diye..
sonunda bugun doktora gıttık Hisar Hastanesinde Ayşe Kara'ya.. sonuç keşke düşündüğüm gibi ya da sizin yaşadığınız gibi vajinismus olsaydı.. ama hem darlık çok fazla hem de girişte et parçası var dedi.. vajinam yarım gibiymiş yani yarısı kör dedidoktor bile parmagını ve tıbbi çubuk sokmaya calıstı o bile giremedi o kadar dar yani :/
Bizi Prof.Kılıç Aydınlı ya yönlendirdi. ancak o anlar ben çok karşılaşmadım böyle bir durumla dedi..o kadar korktum ki..
ve en kötüsü açık açık söylemedi ama operasyon gerekebilir dedi yani vajina genişletme
yarın kılıç beye de görünücem ama o da amelıyat derse kaçışı yok sanırım.. prof. sonuçta başkasına görünmem saçma olur..
ama bunun psikolojik yada ilaçla çözülebilecek bir durum olmasını o kadar istiyodum ki.. hastaneden çıktık eve gelene kadar ağladım
hayatımda hiç ameilyat hatta ciddi bir hastalık geçirmemişken şimdi böyle bir sebepten olmak çok zor gelıyor..
eşim en büyük desteğim Allah razı olsun hep yanımda hiç kötü bi şey hissettirmedi bana.. bugunde agladıgımda ben beklerim sen iyi ol yeterki dedi.. ama ben onun benim yüzümden şanssız oldugunu düşünüyorum ve çok üzülüyorumonu mutlu etmeyi çok istiyorum çünkü..
umarım kolay aşabileceğim bir sorundur kızlar dua edin bana.. ve eğer sorununuz sadece Vajinismus yani psikolojıkse şükredin ve pes etmeyin bence.. keşke psikolojik olsaydı da uzun sürseydi sonucta beyninde bitiyo ama tıbbi olunca daha endişeli oluyosunuz sonrasını bılmıyosunuz çünkü.. Allah hepimizin yardımcısı olsun...
bizim için hiç problem değil boşver söyleyeceğimiz söyledik. ne demiş Mevlana " ne kadar konuşursan konuş anlattıkların karşındakinin anladığı kadardır" karşımdaki ön yargılı yada art niyetliyse 1 kere söyler çekilirim, ne söylersem söyleyim sonuç değişmeyecekse neden yorulup sinirlerimi bozayım ki.
sana mesaj attım canım onu bir oku. birde bir öneri birkaç doktora daha görün
merhaba arkadaşlar 1 yıl önce bende sizler gibi bu illetle mücadele ediyordum ki hatta vajinismus kadını hamile kalabilirmi die konu açmıştım görmüşsünüzdür. fakat artık böle bi sorunum yok çok şükür. sitenin birine yönlendirildim oraya üye olduktan sonra 1 haftada bu iş bitti ne çekmişim ya çok kolaymış meğer.hamile kaldım ve oğlum dünyaya geldi 3 buçuk aylık ve dünyalar benim oldu allah kimseye yaşatmasın. aksamadan yapılan egzersizlerle kesin çözüm...
Arkadaşlar egzersizleri nasıl yapıyosunuz tama olarak yazarmısınız msj da atabilirsiniz.Ben eşimin denemesine izin vermiyorum daha doğrusu veremiyorum ne zamanki o noktaya geliyoruz kendimi kasıyorum eşimi itiyorum izin vermiyorum ona
merhabalar tam 2 sene vajinusmus neddeniyle essimle iliskiye giremedim cok zor gunler gecirdim tessaduf eseri mucize gibi bir sekilde elime gecen bir receteyle 2 ssenenin sonunda bu problemimi 1 gecede halletim o ankii mutlulugumu anlatamam.benim gibi kabus dolu gunler yassayan birileri varsa yardimci olurum.sizdende hayir dualari alirsam ne mutlu bana
gökçe,cecem,elab,mina ordamısınızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
ben halen vajinusmusu yenemedim.ne yapacağımı şaşırdım.sanki ömrüm boyunca hiç olamıcakmış gibi geliyor
lütfen bana yardım edin
merhaba cnm o arkadaşlar artık hiç girmiyor göremiyoruzz
ne durumdasın hangi aşamadasın. bitir artık bu işi:13:
msjını aldım canım çok tşk ederim desteğin için.. ewt aslında kendimi korkutuyorum ama iğneden bile korkan bir insan için amelıyat kelimesi biraz ürpertici oluyorbirde sonrasında ne yaşarım diye endişeleniyorum ama netten araştırdım doktorumu herkes çok övmüş o yuzden içim rahat biraz..
sende operasyon oldum dedin. merak ettiğim için soruyorum çok özel değilse çok zorlandın mı yani oldugunda ya da daha sonrasında???
ve şu an herşey yolunda sanırım eşinle.. inşallah benimde öyle olur daha cok yenıyız ama insan basında böyle olunca korkuyor devamı da böylemı olacak dıye.. umarım seninki gibi mutlu son olur :)
tabi ki oradaki kaslar hiç gelişmemiş kaslar ilişkiye girdikçe esnedikçe gelişiyor tabi ki mum kalınlaştıkça sen de haliyle henüz rahat değilsin acı o yüzden ama sana şunun garantisini verebilirim peniste hiç acımıyor çünkü mum sert ve düz bir cisim ama penis etten kanlı canlı:) bişey vajen tıpkı akordiyon gibi içine birşey girerken yada çıkarken tıpkı aynı şekilde esniyor peniste ona göre şekil alıyor yeteri kayganlıkta sağlanmışsa hiç acı olmuyor ....peki sen kaç cm desin?
ben daha öncede düzenli olarak giriyodum bu sayfaya ama bi kaç aydır giremiyorum.yani başaramadım diye bıraktım bu sayfaya girmeyi.
en son eş parmağındaydım daha da ileri gidemedim yapamadım
neden böle bişi yaptınki keşke hiç bırakmasaydınegzersiz ile yenmekten başka çare yok cnm yeterki üstüne düş. eşinin parmağı ile yapamıyorsan kendin yap sadece. ben eşimle hiç ama hiç yapmadım mesela.
yada aparat dene ama yeterki bırakmason zamanlarda birsürü gelin oldu burda neden sende olmayasın
arayı açınca insan iyice kopuo çünkü. şimdi hiçmi yapmıyorsun egzersiz
cnm kaldıgın yerden devam et kalınlık 5 cm dıyosun onu bızrazda kalınlastır artık 8 cm yap yanı 10 cm kadar cık ondan sonra es denemsı onerırım ben sana ben 10 cm lık yaptım 4 gun ondanm sonra es denemsıne gectım sana tavsıyem hergun egzersızlerını yap pozısyona gelınce es denemsıne gectıgın de ban msj at yardımcı olurum
siz nasıl başardınız paylaşırmısınız
hayır hiç egzersiz yapmıyorum uzun zamandır.en son 2 gün önce denedik yine olmadı.yani ben peni... elime alamıyorum içine yönlrndirmek için,eşimde yapamıyor ucu bile girmiyor kayıyo.
yani açıkçası beceremiyoruz sanki.ben korkup bacaklarımı kapatıyorum o da yönlendirmesiz yapamıyor.
LÜTFEN TÜM ARKADAŞLAR BİR OLUN BANA YARDIMCI OLUN EN AZINDAN NASIL BAŞARDIĞINIZI ANLATIN.2 YILDIR EVLİYİM ARTIK DAYANACAK GÜCÜM KALMADI BİR AN ÖNCE BEBEK İSTİYORUM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?