Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

sana mesaj attım canım onu bir oku. birde bir öneri birkaç doktora daha görün

Allah yardimcin olsn cnm. Insallah sende cok cabuk atlaticaksin. Olumlu dusun. Dualarimiz seninleee

haklısın canım sonuna kadar mesela bende bir ara doktora gideyim dedim halledemiyorum dedim ama burada sizlerin sayesinde cesaretlendim ve düşündüm ki doktor da egzersiz veriyo(burda yasemina söylemişti). hiç gerek yok yine kendi çabamla halledebileceğim birşey için doktora para ödememe ama fizyolojik bir sorun varsa tabiki o zaman doktor şart hatta öncesinde de melisa arkadaşımızın bana söylediği gibi kadın doğumcuya gidip sağlıklı olup olmadığını kontrol ettirmek gerekiyor bu kadar

Arkadaşlar egzersizleri nasıl yapıyosunuz tama olarak yazarmısınız msj da atabilirsiniz.Ben eşimin denemesine izin vermiyorum daha doğrusu veremiyorum ne zamanki o noktaya geliyoruz kendimi kasıyorum eşimi itiyorum izin vermiyorum ona

sana mesaj attım canım onu bir oku. birde bir öneri birkaç doktora daha görün

msjını aldım canım çok tşk ederim desteğin için.. ewt aslında kendimi korkutuyorum ama iğneden bile korkan bir insan için amelıyat kelimesi biraz ürpertici oluyor birde sonrasında ne yaşarım diye endişeleniyorum ama netten araştırdım doktorumu herkes çok övmüş o yuzden içim rahat biraz..
sende operasyon oldum dedin. merak ettiğim için soruyorum çok özel değilse çok zorlandın mı yani oldugunda ya da daha sonrasında???
ve şu an herşey yolunda sanırım eşinle.. inşallah benimde öyle olur daha cok yenıyız ama insan basında böyle olunca korkuyor devamı da böylemı olacak dıye.. umarım seninki gibi mutlu son olur :)

bende ne yaptıysam basaramadım nerdeyse 1 sene olucak esım kızmıyor ama bılıyorum ıcındekı fırtınaları bana solemıyo zorlamıyo olur dıyo ama psikologa kadar gıttım yıne de yapamadım yanı benide senın gıbı bı sıteye yonlendırırmısın sen lütfen

canım ben de yenı yenenlerdenım bu nalet şeyı. korkma sakın. öncelıkle guzelce ıncele. ben mesela eşimle deneyınce çok canım yanıyordu. megerse yanlış zorluyormusuz.bu sıtede yıne bu konu altında arkadaşlar bır resım yayınlamıstı. dık degıl egımlı olacak dıye gosterıyordu.işte bır cocgumuz dık zorladıgımız ıcın canımız yanıyor. dık olmaycak aşagı popoya dogru egımlı olcak giriş. onun ıcın o şeklı bul bır guzel ıncele. egzersızlere gelınce ben kulak çubugu başlamıstım.çunku cok korkuyordum. dokunamıyordum bıle. ucunu bır guzel strec fılmle sardım. zeytınyagına batırdım aynayı da karsına al. yavaş yavaş dokundur. bir de ben kadın doguma gıttıgımde sen vajınısmus degılsın demıstı bana ama gene de cesaret edıp deneyemıyordum. sana tavsıyem mutlaka bır kadın doguma gorunmen hem yerını gosterıyor sana da eşine de hem de öğren vajınısmusun degılmısın. bak mınnacık bır delık goreceksın ama sakın korkma o çok esnek bır yapı genıslıyor ve hıc de acımıyor. benım de içim dısıma cıkıyordu bunu dusundukce. kalbım agzıma gelıyordu.o çubugu ıt. aşagı dogru yavas yavas gırdıgını gorunce rahatlıycaksın. sonra zaten kucuk parmaklarla bogum bogum denersın. beım kucuk parmagımın ılk bogumu gırınce bır anda cesaret gelıp pat pat pat hepsını alıvermıstım. 3 gun sonra da eşimin parmagıyla denedık. ardından da çözduk işi. inan bana hıc acımıyor. kanama bıle olmuyor. ama esinle denerkende kendın denerken de mutlaka zeytınyagı sür anlamıycaksın bile. bir de eger parmagın gırdıgınde kasılırsan ve bunu parmagında hıssedersen ıkın. bol bol nefes al ve ıkın. açılıyor kendılıgınden. sormak ıstedgın bır sey olursa elımden geldıgı kadar ve de vakıt buldugumca yazarım.inşşalah olur canımm. moralını bozma sakın bak yapamasam ben yapamazdım ınan bana.

bende hemen yenmek ıstıyorum nolur yardım et artık moral sıfır özelden de yazabılırsın maıl atabılırsın lutfen ne yapmalıyım

gökçe,cecem,elab,mina ordamısınızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
ben halen vajinusmusu yenemedim.ne yapacağımı şaşırdım.sanki ömrüm boyunca hiç olamıcakmış gibi geliyor
lütfen bana yardım edin

merhaba cnm o arkadaşlar artık hiç girmiyor göremiyoruzz
ne durumdasın hangi aşamadasın. bitir artık bu işi:13:

gökçe,cecem,elab,yeteramabukadar.mina ordamısınızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
ben halen vajinusmusu yenemedim.ne yapacağımı şaşırdım.sanki ömrüm boyunca hiç olamıcakmış gibi geliyor
lütfen bana yardım edin

merhaba cnm o arkadaşlar artık hiç girmiyor göremiyoruzz
ne durumdasın hangi aşamadasın. bitir artık bu işi:13:

ben daha öncede düzenli olarak giriyodum bu sayfaya ama bi kaç aydır giremiyorum.yani başaramadım diye bıraktım bu sayfaya girmeyi.
en son eş parmağındaydım daha da ileri gidemedim yapamadım

canım cok gecmıs olsun suan ne solıceğımı bılemıorum ınankı ama derdın varsa ılla allah dermanınıda verırı unutma.sen bırkac doktorada gordun ne olur neolmaz.ayrıcada hastalık oldumu uzulme enazından bak tedavısı var halledılecekkk kendını sakın yalnız hıssetme bız yanındayızz

canım galiba 9-10 cm. ben mumun çevresini ölçtüm öyle çıktı dilatörüm yok. boyunun bir önemi var mı acaba. o da yaklaşık olarak 9-10 cm giriyor. bazen girerken bazen de çıkarken çok acıyor. devam edelim bakalım. iyice acı geçince mi kalınlaştırıyoruz yani sıfır acı da mı.

ben daha öncede düzenli olarak giriyodum bu sayfaya ama bi kaç aydır giremiyorum.yani başaramadım diye bıraktım bu sayfaya girmeyi.
en son eş parmağındaydım daha da ileri gidemedim yapamadım

neden böle bişi yaptınki keşke hiç bırakmasaydın egzersiz ile yenmekten başka çare yok cnm yeterki üstüne düş. eşinin parmağı ile yapamıyorsan kendin yap sadece. ben eşimle hiç ama hiç yapmadım mesela.
yada aparat dene ama yeterki bırakma son zamanlarda birsürü gelin oldu burda neden sende olmayasın
arayı açınca insan iyice kopuo çünkü. şimdi hiçmi yapmıyorsun egzersiz

siz nasıl başardınız paylaşırmısınız
hayır hiç egzersiz yapmıyorum uzun zamandır.en son 2 gün önce denedik yine olmadı.yani ben peni... elime alamıyorum içine yönlrndirmek için,eşimde yapamıyor ucu bile girmiyor kayıyo.
yani açıkçası beceremiyoruz sanki.ben korkup bacaklarımı kapatıyorum o da yönlendirmesiz yapamıyor.
LÜTFEN TÜM ARKADAŞLAR BİR OLUN BANA YARDIMCI OLUN EN AZINDAN NASIL BAŞARDIĞINIZI ANLATIN.2 YILDIR EVLİYİM ARTIK DAYANACAK GÜCÜM KALMADI BİR AN ÖNCE BEBEK İSTİYORUM

ya kızlar egzersiz yaparken üşütenininiz var mı benden başka. bi de bu jel buz gibi oluyo sanki. idrar yollarımı üşüttüm.:2: bu iltihabın ilerde hamileliğe zararı falan olur mu acaba, Allahım şu anda cahil cahil sorular sorduğumun farkındayım biraz moralim bozukta

tmm canım teşk ederim sana özelden tekrar döncem

canım ilk önce bidaha yapana kdr burayı bırakmayacağına söz ver ve egzersizlerinide tamamlamadan eş denemesi bi süre yapma.burda hırs yapıp 4-5 günde yenenler var. parmak yada aparat sana hangisi kolay geliyorsa onla başla ama egzersize başla. al aynayı karşına. ıkın ve popo yönüne ittir. biliyorsundur bunları zaten. muhakkak kayganlaştırıcı kullan tabii. gördünmü bilmiorm ama şu linkide bir incele
http://www.kadinlarkulubu.com/jinekoloji/625082-vajinismusu-zeytin-yag-yendim.html

arkadaşlar mrb,ben başarmıştım bunu daha öncede buraya yazmıştım eşimlede bayağı yol katettik 3 keredir birleşmemiz oldu fakat yine zeytinyağı ile oluyor o olmadan p....içine alamıyorum.sormak istediğim bu dertten kurtulanlar halen zeytinyağı ile mi yapıyor yoksa bıraktınız mı?bizde mi sorun var acaba?birde bu birleşmeler sonrası bende bel ağrısı ve kasık ağrısı başladı.artık eskiis gibi değilim bel ve kasık ağrımdan ne evde nede işte düzgün çalışamıyorum.doğrudürüst birşeyi kaldırırken bile kasıklarım ve belim beni zorluyor.bu herkesde oldu mu neden bel ve kasık ağrıyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…