Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

inşallah zaman almaz yaa..ben hamile kalmadan cinsel hayatımı oturtmak istiyorum ama zor olacak anlaşılan.ilginç ama herkes üstte olup kendisi ilişkiyi yönlenrirince rahat eder bende tam tersi kendimi eşime bırakıyorum.parmak çalışmalarında da eş parmağında rahattım mesela.bahsettiğim boşluk şu ben üstte olduğumda istemesemde oturmuş oluyorum eşimin üzerine.dizlerimden birini kaldırırsam o zaman yolu buluyorum ama bu kez de kasılıyorum.alıştığın pozisyondan başka posisyona geç dedin ya p...si çıkarmadan mı çıkardıktan sonra mı?çıkarmadan çok denedim ama özür dilerim daha pozisyon değiştirmeden çıkıyo..

boncuğum aynen öyle zaten önce dizler üstünde aldın rahat şekilde oturdun sonra yeterince doğrularak p yi yerleştirip yavaş yavaş oturuyosun zaten arada boşluk kalsa ben yaramazlık yaparım banka oturmuş minik kız gibi sallardım ayaklarımı ondan sonra insellik minsellik hak getire

çok geçmiş olsun arkadaşım başına gelen olay evet çok üzücü ama arkadaşlarında söylediği gibi kolay bir çözümü olduğu için sevinmelisin, lütfen erteleme kendi sağlığın için gerekli sonuçta bu ameliyat, aynı şeyi yaşamış bir arkadaş msj yazmış onada çok sevindim bilmediğimiz bir konuda sana ne söylesek yanlış olurdu, lütfen bol bol salavat getir ameliyata girmeden önce falan çok rahatlatır seni, insanoğlunun başına neler geliyor, Allah dermansız dert vermesin inşallah, dermanı olupta imkanı olmadığından tedavi olamayan insanlarda var bunlarla teselli et kendini, çok şükür kurtulacağım çözümü varmış de, dr lar öyle iyi ki artık eskisi gibi değil tıp gerçekten çok ilerledi, kalp ameliyatını bile iki delikten robot elle yapabiliyorlar düşün yani ( gerçi şuan ülkemizde bu var mı bilmiyorum ama ben uç bir örnek verdim).eski zamanda olsa şuan derdinin ne olduğunu anlasalarda belki çözümü yok derlerdi, halimize hamdolsun diyelim.Allah yardımcın olsun inşallah.yakında kurtulursun ve hayırlısıyla bebeklerin olur inşallah.

Son düzenleme:
wala tatlm kitabın 2. si 3.sünüde alacağım ama cinsel anlamda çok yoğun bi kitap bizlere fantazileri biraz ağır kaçabilir
fantazilerin tavan yaptığı bi kitap.

melisa işe yarıyor mu canım , benim gibi utangaçlara da bir çözüm var mı, bırak ağırı; benim , fantazi kelimesiyle,bir cümle içinde yan yana durmam bile bir fantazi olur yani

Allah bağışlasın evladınızı,yaşadıklarınız için gelmiş geçmiş olsun diyorum, desteğiniz içinde Allah razı olsun arkadaşım.

Arkadaşlar bende yeni sayılırım bu sitede. Yeni evliyim yarım yamalak sadece ucu ile ağrılı bir şekilde ilişkiye girebiliyordum eşimle ve bekaretimi kaybettim ama devamını getiremiyordum. Geçen hafta sizlerden cesaret alarak parmak egzersizlerine başladım. Orta parmağımı neredeyse tamamını alabiliyorum aynı şekilde işaret parmağımıda. iki parmağımlada denedim ama tamamı olmasada 2 boğum kadar alabiliyorum. Hiç canımın yanmadığını görünce oturdum sizler gibi evde aparat yaptım kendime ama aparatla malesef sadece ucunu sokabiliyorum(3-4 cm kadarını yani) devamı gelmiyor. canım acımıyor ama yinede ittiremiyorum. sert olduğu için belkide bilmiyorum. Sadece parmakla bu sorunumu yenebilirmiyim?? burda daha yumuşak materyallerle aparat hazırlayanları okudum nasıl oluyor nasıl hazırlıyoruz aparatı? Sizce sadece parmakla çalışmaya devammı edeyim?

ben tamamen popoya doğru itiyorum ilerlemiyor.acaba biraz daha eğimlimi orayı kavrıyamadım bi yerde hata yapıyorum ama nerde?aslında tamda dediğiniz gibi yapıyorum ama
canım dediğim gbi yapsan gider ileri aslında... cokca deneme yap ve rahat olmaya calış.. galiba cok kasıyrsun kendini... aparatı içeri sokunca cok ittirme ve hemen cıkarma beklet 5 dk içerde ve derin nefesle asagı yukarı dogru oynat illa gideer bi yere :)

aslında kasılmıyorum hiç sadece daha fazlasını ittiremiyorum yabancı cisim diye stres oluyor olabilirim tabi. Denemelere devam ediyorum hergün enaz yarım saat yapmaya çalışıyorum bakalım inş cnm dediğin gibide deneyeyim bakalım.

öylemi dersin bi yuvayı buldum mu iş çözülecek inş değilmi?şuan sorunum orda zaten.ilk etapta mümkün değil o ufacık yere serçe parmak giremez düşüncesini çözdüm ama ilerletemediğim için eş denemesinede geçemiyorum çünkü çok hayal kırıklığına uğruycam yine olmazsa

inanki bir başlıyorum eğzersize 1 saat kendimi egzersiZden alamıyorum ama neden olmuyor bilmiyorum kasıyor olabilirim haklısın

canim mrb zaten egzersizler ikiye ayrilior parmakla ve aparatla parmaga devam et sen bende parmakla yendim aparati hic alamiodum.zaten ikisini deneme birini dene

arkadaşlar şuan eğzersiz yaptım baktım aparatla olcak gibi değil orta parmakla denedim orta parmagı yarıya kadar aldım ilk defa sizce bu iyiye işaretmidir?sadece yanma oldu diye bıraktım birazdan tekrarlıcam tamamını almam gerekiyormu?

Ay nerden sallıyosun kaderim :)) alemsin ya ...cuma günü bir daha deneyecem bakalım zeytin yağıyla inşallah bu kez olur.başka önerisi olan yazarsa sevinirim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…