Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Bende bi aylık ewliyim eşim cok anlayışlı ama ben hiç bişi yapmasına müsaade etmiyorum

seni çok iyi anlıyorum ben de ilk başlarda dokunmasına bile izin vermiyodum ama baktım gün geçtikçee daha da kötüye gidiyo bunun üstesinden gelmem gerektiğini düşünüp kendimi alıştırmaya çalıştım...bi gün yine deneme yaparken eşim parmağını sokmuş nasıl oldu anlamadım bile biliyomusun sonra bi kaç kez daha denedik neysee parmakta sorun yok..hemen aynı anda 2 parmağa geçtik biraz canımı acıttı tabii ama anlık bişey 2 saniye falan..ama ne yazık ki bundan ötesine gidemedim..doktora gitmeye karar verdim ve gittim..doktor muayene etti yani baktı hatta o da serçe parmağını sokmuş hissetmedim bilee..zarımın biraz kalın olduğunu ama rahatlıkla yapabileceğimi sadece korkudan bu kadar tedirgin davrandığımı söledi ve bana emla krem önerdi..daha denemedim ama bi an önce bundan kurtulmak istiyorum..eşim çok anlayışlı ama onun açısından da zor yanii..sende istersen bi doktora git yapısı hakkında bilgi al için rahat eder hiç değilse

canım bişey soracam bu çalıştığımız aparatın kalınlığını cetvelle mi ölçüyorsunuz daha doğrusu neresini mesela mumun çapını mı ölçücez.yuvarlak yerimi 10cm ye ulaşmalı ? öyleyse çoooooooooooook çalışmam gerek çoook

olmadı yine olmadı ( nasıl bir pskolojiymiş beynimi durdurdu ( kendimi motive ediyorum hadi toparlan olacak diyorum ama olumsuzlukla karşılaşınca husrana uğruyorum ben de artık bir bebeğim olsun istiyorum (

olmadı yine olmadı ( nasıl bir pskolojiymiş beynimi durdurdu ( kendimi motive ediyorum hadi toparlan olacak diyorum ama olumsuzlukla karşılaşınca husrana uğruyorum ben de artık bir bebeğim olsun istiyorum (

Bende seninle aynı durumdayım olucak diyorum bu sefer yok olmuo o zaman dünya basıma yıkılıo ALLAH yardımcımız olsun ne diyim ((

hEp erteliyorum hep bi bahane buluyorum egzersiz yapmamak için cunku cesaretim yok cunku korkuyorum böle ne kadar dewam edicek bilmiyorum ((

hEp erteliyorum hep bi bahane buluyorum egzersiz yapmamak için cunku cesaretim yok cunku korkuyorum böle ne kadar dewam edicek bilmiyorum ((

cesaretinin gelmesini beklemeyeceksin o zaman.ciddiyim.kimse sana hemen al aparatı yerleştirmeye çalış demiyor,yapma.sadece kegelleri yap yani sıkıp-bırakma egzersizlerini.bir aparat hazırla ve nefesinle gevşemeye çalışırken,jel sürerek onu girişte tut.sadece bu kadar.cesarete gerek var mı?yok.bunu yapınca egzersize başlamış oluyorsun zaten.hadi bakalım görelim başladığını.sadece bunu yapsan bile bir süre çok büyük bir adım.neden?çünkü temas bile rahatsız ediyor seni,buna alışacaksın.sonra kegelleri yaptıkça oranın açıldığını kendin hissedeceksin.sadece bu kadar.hadi:)

hayır.iple etrafını sarıp ölçü alıyor sonrada aldığımız ölçüyü cetvelle ölçüyoruz:)10 cme daha çok var gibi görünebilir ama değil.bir kere başladın mı hızlı ilerliyor.ama çok çalış tabi:)

tam olarak nasıl yapılıo sana zahmet yazarmısn

kızlar aparatla çalışmayı düşünenler için bende tarif edeyim nasıl hazırladığımı.havlu peçete varya hah ondan yaprak kopartıp rulo yapıyor sonra ikiye katlayıp sıkıştırıyorsunuz elinizle.en az 2-3 yaprak olmalı.üzerini sıkıca streçle sarıyorsunuz.etrafını iple ölçüp kalınlığını buluyorsunuz.iyiyse tamam,kalınlaştırmak istediğinizde,hiç streçi bile açmaya gerek yok,etrafına yine peçete sarıp istediğiniz kadar tekrar streçliyorsunuz.fırça sapı gibi şekil alıyor yani.

tabi hazırladığınız aparatı ya przrvatife geçirmelisiniz yada öyle kullanacaksanız iyice yıkayıp her seferinde öyle kullanmalısınız.üzerine
jellerden veya z.yağından sürmeyi unutmayın.eğer z.yağı sürerseniz egzersizlerden sonra tuvaletinizi yapın ve dışardan genital bölge temizleyicisiyle temizleyin kendinizi

tam olarak nasıl yapılıo sana zahmet yazarmısn

aparatı üstte tarif ettiğim gibi hazırladınız.artık başlayabilirsiniz.benim tavsiyem koltuğa uzanarak yapmanız egzersizi.bacaklarınızı iyice açmalısınız.isterseniz bir bacağınızı koltuğun arkalığına atın rahat olsun.bu sırada isterseniz tv izleyin,müzik dinleyin nasıl isterseniz.
aparat yanınızda hazır olsun ama hemen kullanmayın.önce jeli elinize sürün ve parmaklarınızı girişin üzerinde dolaştırın.bu sırada sıkıp bırakma egzersizlerini yapın.nefesinizi burnunuzdan alın,hah diyerek verin ve gevşediğinizi hissedin.dakikalarca iyice gevşeyene kadar bunu yapın.bacaklarınızı,poponuzu sıkıyormusunuz ona dikkat edin ve rahat bırakmaya çalışın.biraz daha rahatladığınızda sanki kapının zilini çalarmış gibi bir baskıyla parmağınızı girişe basıp birkaç saniye sonra çekin.bunuda rahatlayana kadar yapın.sonra yine biraz bunu yaptıktan sonra eğer kasmıyorsanız kendinizi.aparatı alın jelleyin ve parmağınızla yaptığınız gibi aparatı girişte tutun önce.sonra aynı zile basar gibi hareketlerle bastırıp çekin.orada dolaştırın.bu egzersizde çok büyük bir adım hafife almayın.öyle direk aparatı yerleştirebilmek hepimiz için imkansız.önce böyle böyle rahat edebilene kadar devam

Ben cok korkağım aparatla falan yapamam offf offff ben bile kendimden sıkıldım (((((((

rica ederim canım ne demek :)

Son düzenleme:

gözümüz aydııııın çok sevindim belhanda yeni biri yenene kadar haftanın gelini sensin Allah başka sıkıntı vermesin inşalah canım

ben de kendi başıma yapamıyorum nası bi cesaretsizlikseee..ama eşimle deniyoruzz oluyo..sen de eşinden yardım alabilirsin..ben de daha yeni evliyim 1 ay olcak yakında

canım o zaman madem bu kadar yeni evlisin ve eşinin yardım etmesine izin veriyorsun sana şu linki incelemeni tavsiye ediyorum bu şekilde bir dene olmazsa egzersizlere tam gaz devam et derim ben
http://www.kadinlarkulubu.com/jinekoloji/625082-vajinismusu-zeytin-yag-yendim.html

burayı incele mutlaka derim.

off yine hüsran eşimle deneme yaptık ucu bile girmedi 2 gündür egzersizde yapamadım misafir vardı. Misafir gitti egzersiz yapayım dedim birinci boğum bile zor oldu bu ne şimdi ikiden bir e mi düştüm sanırım ben iyileşimiycem kusura bakmayın açık açık sorucam tam bilgi sahibi olamadığımdan soruyorum sanırım benim eş p.. si büyük normalden ölçtüm parmakla 3 parmak genişliğinde bu fazla geniş değil mi? Bence bu yüzden olmuyor çok büyük sanki bana korku veriyor onu öyle görünce aslında deneme yaparken istiyorum ama o kadar geniş olduğunu görünce korkuyorum ve zaten oraya 1 parmak bile girmezken3 parmak genişliğinde şey nasıl girsin. Sanırım ben vazgeçiyorum egzersizleride bırakmayı düşünüyorum çünkü hiç ilerleyemiyorum hep yerimde sayıyorum yani yapabilseydim zaten 5 yılda yapabilirdim olmadığına göre bundan sonrada olmaz

benzetme güzel canım zile basma olayı tuttum bunu, ilişki sırasında işlk o şekilde yapılıyor zaten değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…