- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #159.941
Bende bi aylık ewliyim eşim cok anlayışlı ama ben hiç bişi yapmasına müsaade etmiyorum
olmadı yine olmadı( nasıl bir pskolojiymiş beynimi durdurdu ( kendimi motive ediyorum hadi toparlan olacak diyorum ama olumsuzlukla karşılaşınca husrana uğruyorum ben de artık bir bebeğim olsun istiyorum (
bir insan değil pek çok insan bu kadar cesaretsiz ve korkak oluyor işte bak burdayız:)sen sanıyormusun ki burda egzersizle yeniliyormuş diye okur okumaz egzersize başladık.ben aylarca kaçtım.hem okudum burayı gizlice,hem yok canım başka bir yolu vardır diye yapmadım.burda o egzersizleri anlatıyorlardı ya içimden o kadar aparatı alabilseydim zaten eşimle başarırdım nasıl yapıyorlar diyor şaşırıyordum.malesef aylarca,aylarca bu saçmalıklarım yüzünden zaman kaybettim.denemediğim yol kalmayıp başaramayınca en son çıldırıp egzersizlere başladım.keşke onları hiç yaşamasaydım da bir an evvel egzersizlere başlasaydım .ama insan egzersizi kabullenmekte çok zorlşanıyor.biz söylüyoruz bir an evvel başlayın diye ama biliyorum sana imkansız geliyor.ama yinede söyleyeceğiz tabi.belki Allah size bir güç verir de benim ve benim gibiler kadar çok oyalanmazsınız
hEp erteliyorum hep bi bahane buluyorum egzersiz yapmamak için cunku cesaretim yok cunku korkuyorum böle ne kadar dewam edicek bilmiyorum((
canım bişey soracam bu çalıştığımız aparatın kalınlığını cetvelle mi ölçüyorsunuz daha doğrusu neresini mesela mumun çapını mı ölçücez.yuvarlak yerimi 10cm ye ulaşmalı ? öyleyse çoooooooooooook çalışmam gerek çoook
cesaretinin gelmesini beklemeyeceksin o zaman.ciddiyim.kimse sana hemen al aparatı yerleştirmeye çalış demiyor,yapma.sadece kegelleri yap yani sıkıp-bırakma egzersizlerini.bir aparat hazırla ve nefesinle gevşemeye çalışırken,jel sürerek onu girişte tut.sadece bu kadar.cesarete gerek var mı?yok.bunu yapınca egzersize başlamış oluyorsun zaten.hadi bakalım görelim başladığını.sadece bunu yapsan bile bir süre çok büyük bir adım.neden?çünkü temas bile rahatsız ediyor seni,buna alışacaksın.sonra kegelleri yaptıkça oranın açıldığını kendin hissedeceksin.sadece bu kadar.hadi:)
tam olarak nasıl yapılıo sana zahmet yazarmısn
aparatı üstte tarif ettiğim gibi hazırladınız.artık başlayabilirsiniz.benim tavsiyem koltuğa uzanarak yapmanız egzersizi.bacaklarınızı iyice açmalısınız.isterseniz bir bacağınızı koltuğun arkalığına atın rahat olsun.bu sırada isterseniz tv izleyin,müzik dinleyin nasıl isterseniz.
aparat yanınızda hazır olsun ama hemen kullanmayın.önce jeli elinize sürün ve parmaklarınızı girişin üzerinde dolaştırın.bu sırada sıkıp bırakma egzersizlerini yapın.nefesinizi burnunuzdan alın,hah diyerek verin ve gevşediğinizi hissedin.dakikalarca iyice gevşeyene kadar bunu yapın.bacaklarınızı,poponuzu sıkıyormusunuz ona dikkat edin ve rahat bırakmaya çalışın.biraz daha rahatladığınızda sanki kapının zilini çalarmış gibi bir baskıyla parmağınızı girişe basıp birkaç saniye sonra çekin.bunuda rahatlayana kadar yapın.sonra yine biraz bunu yaptıktan sonra eğer kasmıyorsanız kendinizi.aparatı alın jelleyin ve parmağınızla yaptığınız gibi aparatı girişte tutun önce.sonra aynı zile basar gibi hareketlerle bastırıp çekin.orada dolaştırın.bu egzersizde çok büyük bir adım hafife almayın.öyle direk aparatı yerleştirebilmek hepimiz için imkansız.önce böyle böyle rahat edebilene kadar devam
Ben cok korkağım aparatla falan yapamam offf offff ben bile kendimden sıkıldım(((((((
cnm uzun süre msn kullanmadığım için birsürü güncelleme istedi şimdi onları yapıyıor ama uzun sürceğe benziyor burdada özel msj hakkım henüz yok. en kötü akşama eklerim seni listeme. çok teşekkür ederim ilgin için.
sağol canım içim rahatladı:)
e madem yazmışlar ekipçe bir hal hatır soralım ama değil mi?:)
haklısın canım da birnin msj sayısı fazlaydı ona takıldım ben, biri yeni üye demek ki süleyman bey yeni almış işe, diğeri belli ki emektarı baya hizmet vermiş buralar da
Teşekkür ederim kkaderim yine güzel anlatmışşsın diyecek söz bulamaz oldum sana:)
Merhaba arkadaşlar,nihayet ben de dibi gördüm:)ulaştık sona öncelikle komar ve kaderim arkadaşlarım ve zeytinyağı sayesinde yendik:)herkese yardımları için çok teşekkür ediyorum nihayet bitti çilemiz yavaşız ama onu da aşacağız inşallah..
ben de kendi başıma yapamıyorum nası bi cesaretsizlikseee..ama eşimle deniyoruzz oluyo..sen de eşinden yardım alabilirsin..ben de daha yeni evliyim 1 ay olcak yakında
aparatı üstte tarif ettiğim gibi hazırladınız.artık başlayabilirsiniz.benim tavsiyem koltuğa uzanarak yapmanız egzersizi.bacaklarınızı iyice açmalısınız.isterseniz bir bacağınızı koltuğun arkalığına atın rahat olsun.bu sırada isterseniz tv izleyin,müzik dinleyin nasıl isterseniz.
aparat yanınızda hazır olsun ama hemen kullanmayın.önce jeli elinize sürün ve parmaklarınızı girişin üzerinde dolaştırın.bu sırada sıkıp bırakma egzersizlerini yapın.nefesinizi burnunuzdan alın,hah diyerek verin ve gevşediğinizi hissedin.dakikalarca iyice gevşeyene kadar bunu yapın.bacaklarınızı,poponuzu sıkıyormusunuz ona dikkat edin ve rahat bırakmaya çalışın.biraz daha rahatladığınızda sanki kapının zilini çalarmış gibi bir baskıyla parmağınızı girişe basıp birkaç saniye sonra çekin.bunuda rahatlayana kadar yapın.sonra yine biraz bunu yaptıktan sonra eğer kasmıyorsanız kendinizi.aparatı alın jelleyin ve parmağınızla yaptığınız gibi aparatı girişte tutun önce.sonra aynı zile basar gibi hareketlerle bastırıp çekin.orada dolaştırın.bu egzersizde çok büyük bir adım hafife almayın.öyle direk aparatı yerleştirebilmek hepimiz için imkansız.önce böyle böyle rahat edebilene kadar devam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?