- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #159.961
kızarım şimdi sana ama.hadi bakalım başla hemen.ağlayıp sızlayarak aylar geçireceksin yoksa.aparatı sadece dışında bekleteceksin diyorum hepi topu o kadar.bahane yok
off yine hüsran eşimle deneme yaptık ucu bile girmedi 2 gündür egzersizde yapamadım misafir vardı. Misafir gitti egzersiz yapayım dedim birinci boğum bile zor oldu bu ne şimdi ikiden bir e mi düştüm sanırım ben iyileşimiycem kusura bakmayın açık açık sorucam tam bilgi sahibi olamadığımdan soruyorum sanırım benim eş p.. si büyük normalden ölçtüm parmakla 3 parmak genişliğinde bu fazla geniş değil mi? Bence bu yüzden olmuyor çok büyük sanki bana korku veriyor onu öyle görünce aslında deneme yaparken istiyorum ama o kadar geniş olduğunu görünce korkuyorum ve zaten oraya 1 parmak bile girmezken3 parmak genişliğinde şey nasıl girsin. Sanırım ben vazgeçiyorum egzersizleride bırakmayı düşünüyorum çünkü hiç ilerleyemiyorum hep yerimde sayıyorum yani yapabilseydim zaten 5 yılda yapabilirdim olmadığına göre bundan sonrada olmaz
off yine hüsran eşimle deneme yaptık ucu bile girmedi 2 gündür egzersizde yapamadım misafir vardı. Misafir gitti egzersiz yapayım dedim birinci boğum bile zor oldu bu ne şimdi ikiden bir e mi düştüm sanırım ben iyileşimiycem kusura bakmayın açık açık sorucam tam bilgi sahibi olamadığımdan soruyorum sanırım benim eş p.. si büyük normalden ölçtüm parmakla 3 parmak genişliğinde bu fazla geniş değil mi? Bence bu yüzden olmuyor çok büyük sanki bana korku veriyor onu öyle görünce aslında deneme yaparken istiyorum ama o kadar geniş olduğunu görünce korkuyorum ve zaten oraya 1 parmak bile girmezken3 parmak genişliğinde şey nasıl girsin. Sanırım ben vazgeçiyorum egzersizleride bırakmayı düşünüyorum çünkü hiç ilerleyemiyorum hep yerimde sayıyorum yani yapabilseydim zaten 5 yılda yapabilirdim olmadığına göre bundan sonrada olmaz
DIşında nasıl bekleticeksin ben egzersizler hakkında hiç bilgim yok senide sıktım kusura bakma
benzetme güzel canım zile basma olayıtuttum bunu, ilişki sırasında işlk o şekilde yapılıyor zaten değil mi?
haklısın canım da birnin msj sayısı fazlaydı ona takıldım ben, biri yeni üye demek ki süleyman bey yeni almış işe, diğeri belli ki emektarı baya hizmet vermiş buralar da
o kadar kızıyorumki arkadaşım.hayır bu işi hakkıyla yapan doktorlar olduğuna inanıyorum.bu forumda başka sayfalarda yazıyorlar birbirlerine gayet güzel.inanıyorumda.böyle heryere reklam yapalım dertleri yok gerçekten çözenlerin bile.ama bu ekip kaç aydır bu forumdayım,habire girip şöyle mükemmel,böyle sevecen hep aynı üstelik asla doğru olmayan cümlelerle yazıyor.doğru olmadığını biliyorum.eskilerden kaç kişinin de ağzı yanmış bu doktordan.insanların çaresizlikleriyle oynuyorlar.inanıp gidecekler bu doktora ona kızıyorum.son yazan arkadaşta yeni üye olmuş ilk ve tek mesajı süleyman eserdağ mükemmel bir doktor falan filan.yazık ya
Arkadaşlar imdaaattt
Ben de bir vajinismusum(
dr.Yasemin Yıldız a gitmeyi düşünüyorm ama daha öncede giden var mı? yöntemleri neler? Acaba ben kendim halledebilir miyim? Çook pahallı yasemin hanım da yaaaaaaaa(((((
gayed iki parmaktan bire düşebilirsin bazen oluyo böyle durumlar ama o bir seferliktir.neden bilmiyorum ama bana da oluyo.dün gece yaşadım hemde çok rahat değildim.eşinin p...s i normelden büyük mü bilmiyorum ama o kadar şey okudum vajinismus hakkında boyutun bi engeli olduğuna hiç rastlamadım.10 yıllıklar yenerken sen vazgeçemezsin mutlıluğunuz senin elindee.parrmak girmezken 3 parmak genişliğinde şey nasıl girsin diyosun ya ben yenmiş biri olarak parmak bana daha zor geliyor.mutlu olmak istiyosan sen bugüne kadar kaç kez tedavi gördün ??
ARKADAŞLAR bir şey sormak istiyorum cevap verirseniz sevinirim eşimle bir parmak ikinci boğum egzersizi yaparken eşim p... ile deneme yaptı az ucu girdi oradan iki minik damla kan geldi koyu renk sonra sulu kan gibi bir şey geldi sizce kızlık zarım bozuldu mu ben acı pek hissetmedim yanma gibi bir şey oldu. Cevap verirseniz mutlu olurum.
bozulmuştur muhtemelen,belki birdahaki denemede yine biraz gelir hepsi o kadar.zaten acı olmaz o tamamen uydurma.hafif bir yanma benzeri birşey olur hepsi o kadar.
haklısın canım da birnin msj sayısı fazlaydı ona takıldım ben, biri yeni üye demek ki süleyman bey yeni almış işe, diğeri belli ki emektarı baya hizmet vermiş buralar da
off yaa ne komiksin kkaderim bırak da insanlar işini yapsın :)))
ARKADAŞLAR bir şey sormak istiyorum cevap verirseniz sevinirim eşimle bir parmak ikinci boğum egzersizi yaparken eşim p... ile deneme yaptı az ucu girdi oradan iki minik damla kan geldi koyu renk sonra sulu kan gibi bir şey geldi sizce kızlık zarım bozuldu mu ben acı pek hissetmedim yanma gibi bir şey oldu. Cevap verirseniz mutlu olurum.
bizde zor olsa da 2 boğuma kadar yaptık ben egzersiz yapıyorum ama ben de hiç öyle bir durum olmadı.
Eşimin parmağını içerideyken hareket ettirdi hareket ettirince ben zevk aldım sanki belkide ondan oldu
malesef bilgisi olan yok sanırım.egzersizlere başlayamayacağına eminsen git tabi.ama bir deneyeyim dersen önce burda egzersizleri dene.olmadı yine gidersin doktora nasılsa
Bende seninle aynı durumdayım olucak diyorum bu sefer yok olmuo o zaman dünya basıma yıkılıo ALLAH yardımcımız olsun ne diyim((
malesef bilgisi olan yok sanırım.egzersizlere başlayamayacağına eminsen git tabi.ama bir deneyeyim dersen önce burda egzersizleri dene.olmadı yine gidersin doktora nasılsa
aparat kaç cmde?yavaşı boşver başladın ya.bir kere başlayınca artık çözüme koşuyorsun demektir.bak dokununca kasılmalar ve ağrılar geçmiş bile.kaç cmde olduğunu yaz sana devamını tarif edelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?