- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #159.981
yardıma ıhtıyacı olanlarmı var bende 20 gun oldu vajıyı yeneli
ARKADAŞLAR bir şey sormak istiyorum cevap verirseniz sevinirim eşimle bir parmak ikinci boğum egzersizi yaparken eşim p... ile deneme yaptı az ucu girdi oradan iki minik damla kan geldi koyu renk sonra sulu kan gibi bir şey geldi sizce kızlık zarım bozuldu mu ben acı pek hissetmedim yanma gibi bir şey oldu. Eşim bozulmadı diyor da şaşırdım kaldım.Cevap verirseniz mutlu olurum
komarcım aslında ben egzersizlere başladı. Önce serçe parmağımı yerleştirebildim sonra işaret parmağımı yerleştirdim.Dün de işaret parmağım ile orta parmağımı birleştirip yerleştirdim. Ama bu arada şunu sormak istiyorum mesela parmağımı yerleştirince tırnağımın geldiği yerler sızlıo gibi oluyor ve parmağımı vaj..nanın girişine dokundurur dokundurmaz ıslaklık gidiyor bu normal mi?
Bir de ben mesela bir egzersiz yapacaksam sadece 2defa deneyeiliyorum acaba bu egzersizleri ne sıklıkla yapmam gerekiyor? Bir de bundan sonra ki aşama nedir?
Komacım lütfen yardım edebilir misinnnnnnnnnnnnnnnnn((((((((((
slm kusura bakmayın hemen cevap veremedim evet inannamıyorum nasıl oldu eşim p...si vajinama deyse inanılmaz ağrılar oluyordu şimdi öyle bişey yok. o inanılmaz ağrılar nasıl geçti anlmadım ben 5 cm deyim daha. acale etmek istemiyorum her yani aparatta biraz korku yaşıyorum ama parmaktan aparatla çalışmak daha kolaymış onu anladım biraz geç yapacağım ama artık inanıyorum yapacağım..
cevap yok muuu(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((
Tamam canım çok teşekkür ederim aparata geçiyorum o halde. İnşallah bende kurtulurum yaaaaaaaa
sen bitene kadar yorulsan bile vazgeçmeyeceğine karar ver,söz ver kendine inan ki Allah ında izniyle kurtulacaksın.oldu bil:)
off yine hüsran eşimle deneme yaptık ucu bile girmedi 2 gündür egzersizde yapamadım misafir vardı. Misafir gitti egzersiz yapayım dedim birinci boğum bile zor oldu bu ne şimdi ikiden bir e mi düştüm sanırım ben iyileşimiycem kusura bakmayın açık açık sorucam tam bilgi sahibi olamadığımdan soruyorum sanırım benim eş p.. si büyük normalden ölçtüm parmakla 3 parmak genişliğinde bu fazla geniş değil mi? Bence bu yüzden olmuyor çok büyük sanki bana korku veriyor onu öyle görünce aslında deneme yaparken istiyorum ama o kadar geniş olduğunu görünce korkuyorum ve zaten oraya 1 parmak bile girmezken3 parmak genişliğinde şey nasıl girsin. Sanırım ben vazgeçiyorum egzersizleride bırakmayı düşünüyorum çünkü hiç ilerleyemiyorum hep yerimde sayıyorum yani yapabilseydim zaten 5 yılda yapabilirdim olmadığına göre bundan sonrada olmaz
sen bitene kadar yorulsan bile vazgeçmeyeceğine karar ver,söz ver kendine inan ki Allah ında izniyle kurtulacaksın.oldu bil:)
inşallah canım sen de yaparsın ben de yapabilirim .sen başarmıştın ama bunun öteside bu kadar uğraştırıyor mu ya ?yoksa senin de mi eşin evde pek kalmıyor benimki gibi
evet canım ilkinde ben p.yi içime 1 kere tam olarak alabilmiştim haftasonu da 2.denememizdi sanki hepsini tam olarak alamadım gibi bilmiyorum pek bişey hissedemedim yani nasıl olacak bu işben de eşimi çok az görebiliyorum hep çalışıyo bu aralar işleri daha da yoğunlaştı pazar günü bile evde değil artık nasıl olacak bu iş bilmiyorum o da çok yorgun oluyo haliyle istek güç kalmıyo tam olarak bi ilişki yaşayabilirsem kafam işte o zaman rahatlicak
evet bende bunu bir yerde okumuştum.o şekilde zile basar gibi birkaç saniye baskı yapıp çekince kaslar açılıyormuş aynı iliişkideki gibi
o kadar kızıyorumki arkadaşım.hayır bu işi hakkıyla yapan doktorlar olduğuna inanıyorum.bu forumda başka sayfalarda yazıyorlar birbirlerine gayet güzel.inanıyorumda.böyle heryere reklam yapalım dertleri yok gerçekten çözenlerin bile.ama bu ekip kaç aydır bu forumdayım,habire girip şöyle mükemmel,böyle sevecen hep aynı üstelik asla doğru olmayan cümlelerle yazıyor.doğru olmadığını biliyorum.eskilerden kaç kişinin de ağzı yanmış bu doktordan.insanların çaresizlikleriyle oynuyorlar.inanıp gidecekler bu doktora ona kızıyorum.son yazan arkadaşta yeni üye olmuş ilk ve tek mesajı süleyman eserdağ mükemmel bir doktor falan filan.yazık ya
sonuna kadar katılıyorum,insanların çaresizliğini birileri ticarete dönüştürüyor bende buna kızıyorum, zaten dr a para verebilecek durumdakiler gidiyor kardeşim burda dr a gitmek için imkanı olmayan , o paralara büyük meblalar diyen arkadaşlarla birşeyler yapmaya çalışıyoruz, daha neden birde gözlerini bu insanlara dikiyorlar anlamıyorum bazıları,işini iyi yapan dr un zaten reklama ihtiyacı yok,bazıları neden anlamıyor yok yani zaten olmayan bir parayı nereye verelim.
off yaa ne komiksin kkaderim bırak da insanlar işini yapsın :)))
ben bırakmasamda onlar işlerini yapmıyorlar ki :) reklam yapıyorlar.işini yapana lafımız yok zaten canım , saygıyla eğilirim önlerinde
Eşimin parmağını içerideyken hareket ettirdi hareket ettirince ben zevk aldım sanki belkide ondan oldu
canım yağ kullandıysan hissetmezsin, hepsi girdiğinde ben daha azıcık girmiş gibi hissetmiştim.zamanla hepsi rayına oturur birkere aldıysan bundan onrası gelir merak etme.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?