- 14 Mayıs 2013
- 1.129
- 165
- 123
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #160.261
canımsaol inş artık bunaldım iş inada bindi :)
dünakşam 8 cm olan tüple denedim tekrar başta yine olmadı ve arkadaşlar önermişti sıcak su buharında 10 dk bekledim bebe yağı kullanıyodum bu sefer zeytinyağı kullandım tekrar denedim bu sefer oldu yanmam oldu bide ileri geri yapamıyorum.içimde bi baskı oluyor makat bölgeme doğru sanki tuvaletim var gibi tuhaf bişi.ve beyaz sıvı geliyor vajinamdan.sizlerdede böyle oluyormu
çok bunaldım...her an her saniye kafamın içinde bu sorun..kendimi buraya yazarak biraz rahatlatıyorum..her gecem ağlayarak geçiyoo..o kadar kötüyüm kiii..offffffff...
daha önce iyi gidiyodum ama son bi kaç denemede iyice kötüye gidiyorum..kendim egzersiz yapamıyorum..eşimin yardımıyla parmak denemesi yapıyoduk ama artık ona da izin vermiyorum dokundurtamıyorum bileee..tamam diyorum olcak ben yapcam kendimi hazırlamaya çalışıyorum olumlu düşünüyorum ama o an gelince hadii sil baştan..nolur dua edin
çok bunaldım...her an her saniye kafamın içinde bu sorun..kendimi buraya yazarak biraz rahatlatıyorum..her gecem ağlayarak geçiyoo..o kadar kötüyüm kiii..offffffff...
daha önce iyi gidiyodum ama son bi kaç denemede iyice kötüye gidiyorum..kendim egzersiz yapamıyorum..eşimin yardımıyla parmak denemesi yapıyoduk ama artık ona da izin vermiyorum dokundurtamıyorum bileee..tamam diyorum olcak ben yapcam kendimi hazırlamaya çalışıyorum olumlu düşünüyorum ama o an gelince hadii sil baştan..nolur dua edin
Merhabalar, Ben ara ara bu siteye giriyorum belki beni hatırlayan vardır... Benim 3 sene oldu tam geçen senelerde çok üzülürdüm ağlardım hep ama artık alıştım hiç ama hiç üzülmüyorum kafama takmıyorum bununla yaşamayı öğrendim artık.
lütfen pes etmeyin ve en tehlikelisi bu durumu kabullenmeyin arkadaşım, aşmak elinizdeyken neden mahrum kalacaksınız ki; Allahın bize verdiği nimetten , hem size yazık hem eşinize, en büyük acıyıda siz çekiyorsunuz eşiniz sizden mahrum kalıyor ama siz hayattan mahrum kalıyorsunuz.çünkü aklınız hep siz farkında olmasanızda bu durumda oluyor.burda herkes öyle yada böyle yeniyor, sizin azminize kalmış, eşinizi kendinizi ne kadar sevdiğinize bağlı belkide, kendini seviyorsan bu eziyete biran önce dur dersin,acı çekiyosun yazık değil mi sana, hemde zevk için verilmiş birşey yüzünden acı çekiyorsun, sence burda bir yanlış yok mu? Allah bize zevk için verdiyse, neden acı çekeceğimizi düşünüyoruz çünkü birsürü cahil insan bizim zihnimizi saçma sapan yanlışlarla doldurduğu için. çok kanayacak çok acıyacak sandığımız için , ama söylüyoruz bak kaç kişi aştı herkes bu muymuş diyor, acı olsa deriz başta acıyor ama sonra alışıyorsun, var mı böyle birşey acıdan zevk alacak insanlar değiliz ya, Allah kullarına hiç kıyamazmış öyle merhametliymiş ama biz kullar birbirimize yanlış bilgiler vererek kıyıyoruz işte, onun senelerine mal oluyoruz ruhumuz bile duymuyor ama.silkelen arkadaşım bunu şuan belki içinden gelmeden yap ama aştığında sen isteyeceksin unutma.
1 buçuk aylık yeni evliyim.. çok üzerine düşmemekle birlikte bu sorunu aşmaya çalışıyoruz fakat her defasında aynı şeyi yaşıyoruz tarifini edemediğin bi güç bu ilişkiye izin vermiyor..bu foruma da sırf bu yüzden üye oldum uzaktan takıp edıyordum öncesinde, yeni üyeyim anlıyacağınız :)
melisa_ak çok teşekkür ederim ilgi alaka son derece haarikakimse kimseye kayıtsız kalmıyor burada... evet bu sorunu doktora taşımayı hiç düşünmedim düşünmek de istemıyorum çünkü böyle bir şeyin beni daha çok gereceğini biliyorum.. ben burdan öğrendığım bi kaç şeyi yapmaya çalıştım hala da çalışıyorum. parmak egzersizlerini denedim. 1parmak, orta parmak sonra işaret ve orta parmak birlikte biraz acısa da yapabılıyorum tabı zeytinyağı yardımıyla.. boğum mevzusu var bir de pek anlamadım ama aslında çok bir korku beslemıyordum evlenmeden önce cinsel birleşmeye ama evlendıkten sonra karşılaştıgım şey, yaptıgım panik beni çok şaşırttı..
merhaba kızçeler:)) ben geçen hafta kayınvalidemi kaybettim( bu sebeple ara verdik haliyele en son parmak egzersızındeydım iki parmagımı yan yana çok rahaty alıp oynatıodum içimde geçen p... içime grmeye çalışırken oraya boşaldı acaba hamıle kalma rıskım ne sizce... ( tuhaf gelio bana o şekılde hamıle kalmak ama olanlar varmış heralde akşama test alıcam artık 1 hafta gectı üzerinden bende hala tık yok ve goğuslerım sıserdı normalde o da yok vucudum bı tuhaf sankı gercı psıkolojıkte olabılır ama bılemıorum sılerden fıkır almak ıstedım o yuzdenn....
canım merhaba öncelikle başınız sağolsun çok üzüldm sana ve eşine sabır diliyorum. tatlm o şekilde hamile kalma ihtimalin az olsada var kalmışda olabilirsn psikolojikte olabilir. sen testini al 1 hafta geçti diyorsun belli olur artık eğer var ise bizide haberdar et olurmu
parmakta çok sıkıntı yaşamadım başlangıçta biraz tuhafıma gitti ama bi yerden başlamalıyım artık düşüncesi mecbur bıraktı belki de..
asıl mesele penisle karşılaşma anı ve bütün kararlılığın isteğin kayboldugu an oluyor ben de bi türlü ona cesaret edemiyorum:18: biliyorum bi an önce olmazsa bu iş buradada üzülerek okudugum kişilerin durumu gibi olacak senelerce bu sorunla uğraşan insanlar varmış yaa okudugumda o kadar şaşırdım ki anlatamamkısacası melisa_ak benım sıkıntım penisle :18:
Allah razı olsun çok teşekkür ederim canm akşama eve geçerken alıcam hemen yapcam testi yarın sabahtan sonucu paylaşıcam ayy çok heyecanlıyım....:)))
merhaba kızçeler:)) ben geçen hafta kayınvalidemi kaybettim( bu sebeple ara verdik haliyele en son parmak egzersızındeydım iki parmagımı yan yana çok rahaty alıp oynatıodum içimde geçen p... içime grmeye çalışırken oraya boşaldı acaba hamıle kalma rıskım ne sizce... ( tuhaf gelio bana o şekılde hamıle kalmak ama olanlar varmış heralde akşama test alıcam artık 1 hafta gectı üzerinden bende hala tık yok ve goğuslerım sıserdı normalde o da yok vucudum bı tuhaf sankı gercı psıkolojıkte olabılır ama bılemıorum sılerden fıkır almak ıstedım o yuzdenn....
Arkadaslar meraba daha öncede yazmistim ben iki parmakta regli olmustum reglim bitti dün bugun kaldığım yerden devam ettim iki parmak yaptim bugun sonrasinda ne yapim sizce yardimci olurmusunuz
Arkadaslar beni duyan varmi?
canım 2 parmağı da yaptıysan 3 paramağa geçebilrsn artık 3 parmak biraz zorlarsa 3 parmağına prezevatf geçir cnm bol şans
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?