Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canım sabah ben sana cevap yazmıstım zaten gerı sayfalarda gorurusun merak etme burda sneı herkes duyarda anca uygun olan arkadaslar cevap yazabılıorç3 parmağa gec demıstım bende melısanın soyledığı gıbı prezervatıfı gecır az kalmıs hadı bakalımmm

Kusurma bakma gormemisim saol canim ya:) yola devammm bana dua edin:)))(

alıştıysan 3 parmağa, dene cnm giriş kısmındaki acı sık denedikçe azalıyor merak etme
ben eşimin üstünde sırtım dönük yenmiştm cnm. bilgin olsun

melisa canım duş almak yerine ya da sıcak su buharı yerine leğene sıcak su koyup içine otursak hemoraid(basur)hastaları gibi faydası olur değil mi? bilen arkadaşlar sizde cevap verin lütfen.yanlış bilgilenmeyelim oranın florasını bozmayalım.
ayrıca benim ir sorunum daha var fazla ve gereksiz ıkınmaktan galiba makatımda yanma oluyor.acaba bu tahriş mi olmuş ya da denemelerden kaynaklanıyor olabilir değil mi.

birşey daha söylemek istiyorum bu konuyu kkaderimle de eşimle de konuştuk size de sormak istiyorum.benim bu hafta randevum var aylar öncesinden alınmış.henüz tam yenmedim hala egzersizlerdeyim. psilolojik destek almak da iyi olur aslında. belki bir daha bu fırsatı bulamam devlet hastaneleri de genelde parmak egzersizi veriyormuş ama ben aparatlarla çalışıyordum.sizce yine de gitmeli miyim ? siz olsanız ne yapardınız?

yazıcaz ama kutun dolu hanım:)))hiç temizlik yapmıyosun galiba gitmedi mesajım:)

Selam kızlar ben de bu konuda sıkıntı çekenlerdenim ve parmak egzersizine başlayacağım, merak ettiğim şu parmak egzersizi yaparken kızlık zarı kanamıyor mu, yani egzersiz esnasında kan gelen oldu mu aranızda?

Son düzenleme:
slm kizlqr ben bikac gun yokdum yazamadim ben dun aparatla deneyim dedim capi 5 cm mumun yaptim yanma ve sizi oldu ama 5cmde bile con zorlandim p......sde napicam bilmiyorm giriste bi et parcasina takiliyo sanki onu gectikten snra cok raht kayiyo biraz tuttm icmde cikarirken yine o et parcasina takldi galiba acidi snra iknciyi yapim dedm yine soktum hafiften git gel yaptim cikarirknde ikinarak cikarttm raht ckti ve acimadi nasilm szce iyi gidiyomuyum smdi bu 5cmde iyice alisicam snra bi snraki muma gecicem kizlar bna dua edin son carem artk yenmem lazm bu illeti yksa ayrlmk zorunda kalicm

merhaba canım, yanma olması gayet normal, kendini kastığın için oluyor. bence çok iyi gidiyorsun. burnundan derin bir nefes al nefesini verirken yavaşça ittir aparatını, bu arada ıkınmayı da unutma olurmu. birde popo yönüne doğru iteceksin canım aparatını dümdüz değil. 5 cm.e iyice alıştıktan sonra kalınlaştırabilirsin aparatını, Rabbim kısa zamanda yenmeni nasip etsin inş.

Merhaba canım hoş geldin, kızlık zarı esnek bir yapıya sahip, bazılarımızda aparat genişledikçe kanayan olmuştu, herkeste kanayacak diye bir şey yok. bende olmadı mesela. ama abartacak bir şey değil, peçeteyle sildiğinde gördü çoğu arkadaşımız, yani birkaç damla kadar. sen zar olayına takılıp kendini hiç korkutma canım.
en kısa zamanda egzersizlere başla, önce serçe parmağınla dene. eline bir doktor eldiveni geçir bolca jelle, derin nefes alarak popo yönünde ittirmeye çalış parmağını. alışınca diğer parmaklarınla yapmaya başlayacaksın. parmak zor gelirse kendine mumdan aparat yapabilirsin. ne kadar çabuk başlarsan o kadar yakınsın yenmeye unutma aklına takılan herşeyi sor, mutlaka cevabını alırsın. hadi canım kolay gelsin, Rabbim yardımcın olsun

saol cnm alisabilirim dimi 5cmde bile yapiyomuyum diyorum nereye gidiyobu diyorum :):)icimde oldugnu biliyorm ama sanki icmde deil uyusuyo sanki yada bna oyle geldi blmiyorum

saol cnm alisabilirim dimi 5cmde bile yapiyomuyum diyorum nereye gidiyobu diyorum :):)icimde oldugnu biliyorm ama sanki icmde deil uyusuyo sanki yada bna oyle geldi blmiyorum

canım dokunamayan bakamayan arkadaşlarımız bile vardı, sen 5cm. aparatla çalışabiliyosun bundan iyisi varmı. inş. hep böyle gidersin sakın yılma pes etme, mutluluğun için bunu yapmalısın.
ittirmeye korkma hiç çünkü kocaman bir boşluk içi. egzersiz yaparken başka şeylerle meşgul ol, müzik dinle t.v izle mesela. aklın hep orda olmasın yani. sende yeneceksin canım inş.

yazıcaz ama kutun dolu hanım:)))hiç temizlik yapmıyosun galiba gitmedi mesajım:)

=))) ay ne pasaklı kız oldum been canım pardon heryeri sildim temizledim, çamaşır suyu bile döktüm gelebilirsin ama ayaklarına bir zahmet galoş tak

Son düzenleme:

evet öyle değil mi, ama işte atlatmadan önce ölene kadar geçmeyecek sanıyorduk, ne yazık etmişiz geçen zamanımıza

Son düzenleme:
arkadaşlar ben zeytinyağıyla egzersiz yapıyorum 4 gündür.9 cm alıyorum dün eş denemesi yaptık olmadı .aparatla oluyor ama eş denemesinde yapamıyorum.

arkadaşım nasıl denediğin çok önemli bak hemen pes etmek yok, mesela üstte deniyorsun diyelim,eşine doğru eğimli ol, eşinin omzunun aşağısına elini koy öyle eğimli ol işte, ayrıca p yi dik değil eğimli girdirmeye çalışacaksın,
eşle yağ denemesinde benim başlığımı bir oku istersen bilmem faydası olur mu?
.
http://www.kadinlarkulubu.com/jineko...ag-yendim.html (vajinismusu zeytin yağ ile yendim.)

Son düzenleme:
kızlar parmak egzersizlerini rahat yapabilen fakat sıra penise gelince yapamayana ne gibi önerileriniz var? ya da ne kadar zaman yapılmalı bu parmak egzesrizleri ?????

arkadaşlar ben zeytinyağıyla egzersiz yapıyorum 4 gündür.9 cm alıyorum dün eş denemesi yaptık olmadı .aparatla oluyor ama eş denemesinde yapamıyorum.

abudabi.. ben de zeytinyağı ile yapmaya çalışıyorum parmak egzersizlerimde sıkıntı yok ama penizse gelıne panik oluyorum yaklaşmasına bile izin vermiyorum sende de mi böyle bir korku var yoksa??:26::26:

abudabi.. ben de zeytinyağı ile yapmaya çalışıyorum parmak egzersizlerimde sıkıntı yok ama penizse gelıne panik oluyorum yaklaşmasına bile izin vermiyorum sende de mi böyle bir korku var yoksa??:26::26:

canım sana üst pozisyonda denemeni öneririm , çünkü kontrol sende olduğu için daha rahat oluyorsun ,ayrıca bacaklarını kapatma gibi bir lüksün olmayacak çünkü mecburen açık kalacak bu arada özel msj ına bakar mısın

Son düzenleme:

teşekkürler kaderim arkadaşım mesaj içi, yeni üye oldugum için burdan yazıyorum.. söylediğin zeytinyağı ile ilgili başlığı incelemiştim ben ondan sonra başladım zaten parmak egzersizlerine felan iki parmaktayım daha ne kadar süre bunu sürdürmeliyim ne zaman geçmeliyim sene eş denemesine :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…