- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #160.281
Saol canim ya sevindim benide duyan biri var diyee:))))) ben bugun uc parmagi denedim dedigin gibi prezervatif taktim bebe yagi surdum iyce basardim yapabiliyorum ama ilk giriste bi aci hissi oluyor gerisi kolay gitgel yaparkende o giris kismi yaniyor biraz bu normalmi sence ben yarin es denemesini yapmak istiyorum napim biraz daha devammi edim canim
canım sabah ben sana cevap yazmıstım zaten gerı sayfalarda gorurusun merak etme burda sneı herkes duyarda anca uygun olan arkadaslar cevap yazabılıorç3 parmağa gec demıstım bende melısanın soyledığı gıbı prezervatıfı gecır az kalmıs hadı bakalımmm
Saol canim ya sevindim benide duyan biri var diyee:))))) ben bugun uc parmagi denedim dedigin gibi prezervatif taktim bebe yagi surdum iyce basardim yapabiliyorum ama ilk giriste bi aci hissi oluyor gerisi kolay gitgel yaparkende o giris kismi yaniyor biraz bu normalmi sence ben yarin es denemesini yapmak istiyorum napim biraz daha devammi edim canim
cnm aklındaki kötü düşünceleri at artık. hepimiz çok ağladık bu yüzden ama ağla ağla hiç bi yere varamadım sonu yok çünkü. kendini toparla. egzerszden önce güzel bi duş al nasıl rahatlatıyor vajinanı inanamazsın. çok ciddiyim bunu yap. egzersiz denemen daha başarılı geçer. dokundurtamıyorsan başta sadece dokunma alışma egzerszleri yap tatlm alışana kadar...inan az az da olsa ilerleme göstermen boş boş ağlamandan daha iyidir. herkesn bizim yapmaktan korktuğumuz bu şeyi zevk için yaptığını düşün olurmu
:)) sizden ilham alıyorum galiba zeycanım :) yaz canım yaz hiç çekinme ama özelden yaz bu aralar fazla fırsat bulamıyorum çünkü belki 5 dk geliyorum sayfalar arasında kaybolmasın yazdığın üzülürüm sonra.
slm kizlqr ben bikac gun yokdum yazamadim ben dun aparatla deneyim dedim capi 5 cm mumun yaptim yanma ve sizi oldu ama 5cmde bile con zorlandim p......sde napicam bilmiyorm giriste bi et parcasina takiliyo sanki onu gectikten snra cok raht kayiyo biraz tuttm icmde cikarirken yine o et parcasina takldi galiba acidi snra iknciyi yapim dedm yine soktum hafiften git gel yaptim cikarirknde ikinarak cikarttm raht ckti ve acimadi nasilm szce iyi gidiyomuyum smdi bu 5cmde iyice alisicam snra bi snraki muma gecicem kizlar bna dua edin son carem artk yenmem lazm bu illeti yksa ayrlmk zorunda kalicm
Selam kızlar ben de bu konuda sıkıntı çekenlerdenim ve parmak egzersizine başlayacağım, merak ettiğim şu parmak egzersizi yaparken kızlık zarı kanamıyor mu, yani egzersiz esnasında kan gelen oldu mu aranızda?
merhaba canım, yanma olması gayet normal, kendini kastığın için oluyor. bence çok iyi gidiyorsun. burnundan derin bir nefes al nefesini verirken yavaşça ittir aparatını, bu arada ıkınmayı da unutma olurmu. birde popo yönüne doğru iteceksin canım aparatını dümdüz değil. 5 cm.e iyice alıştıktan sonra kalınlaştırabilirsin aparatını, Rabbim kısa zamanda yenmeni nasip etsin inş.
saol cnm alisabilirim dimi 5cmde bile yapiyomuyum diyorum nereye gidiyobu diyorum :):)icimde oldugnu biliyorm ama sanki icmde deil uyusuyo sanki yada bna oyle geldi blmiyorum
yazıcaz ama kutun dolu hanım:)))hiç temizlik yapmıyosun galiba gitmedi mesajım:)
Aynen arkadaşım tamamen katılıyorum beyinde bitiyor,acıyı var sandıran da beynimiz,kafanı başka yerlere verip kendini gevşettiğin anda giriş resmen açılıyor ve hiç acı yanma vs olmuyor inşallah tüm arkadaşlarımız aşar ben de çok çektim iki yılım gittiama gerçekten biraz çalışmayla aşılacak birşeymiş..
arkadaşlar ben zeytinyağıyla egzersiz yapıyorum 4 gündür.9 cm alıyorum dün eş denemesi yaptık olmadı .aparatla oluyor ama eş denemesinde yapamıyorum.
arkadaşlar ben zeytinyağıyla egzersiz yapıyorum 4 gündür.9 cm alıyorum dün eş denemesi yaptık olmadı .aparatla oluyor ama eş denemesinde yapamıyorum.
abudabi.. ben de zeytinyağı ile yapmaya çalışıyorum parmak egzersizlerimde sıkıntı yok ama penizse gelıne panik oluyorum yaklaşmasına bile izin vermiyorum sende de mi böyle bir korku var yoksa??:26::26:
arkadaşım nasıl denediğin çok önemli bak hemen pes etmek yok, mesela üstte deniyorsun diyelim,eşine doğru eğimli ol, eşinin omzunun aşağısına elini koy öyle eğimli ol işte, ayrıca p yi dik değil eğimli girdirmeye çalışacaksın,
eşle yağ denemesinde benim başlığımı bir oku istersen bilmem faydası olur mu?
.
http://www.kadinlarkulubu.com/jineko...ag-yendim.html (vajinismusu zeytin yağ ile yendim.)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?