- 21 Haziran 2013
- 259
- 77
- 123
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #160.241
Canım en son hangi egzersizi yaptın ? İlk başlangıç için 8 cm biraz fazla.
Ben 2 parmaktan sonra mumla devam etmiştim. İlk başlarda zorlandım fakat buradaki arkadaşların söylediklerini uygulayınca daha kolay oldu.
canım ilk önce kulak çubuğu sonra çapı 4 cm tüp şimdide 8 cm tüp .diğerlerini rahat yaptım 8 cm olanda çok zorlandım bu akşam tekrar deneyeceğim sanırım eşim yapıcak ben yapamıyorum
tebrik ederim canım gözün aydın çok sevindim :) senden bir ricam var ben egzersiz yapamıyorum haydar dümen in reçetesini bana da verebilir misin bir iki yerde gördüm aldım ama sen yeni gittiğin için bir kez daha senden duymak istiyorum lütfen
çok teşekkür ederim cnm. darısı en kısa zamanda başınıza inş.
internetten bende o uzun reçeteyi bulup uyguladım ve maalesef mantar oldum ozamanlargittiğimde bunları anlattım hepsini. çok sürdüğünde iç florası bozulup mantar olabiliosun dedi, o yüzden bana o spreyi vermedi.
sadece yaptıklarımı anlatayım istersen kısaca; sıcak su buharına oturdum okadar gevşetio ki muhakkak dene bence, sonra 1 parmak kalınlığında bi aparatın üzerine çok az emla krem ve bolca kayganlaştırıcı sürdüm (ki bunu bi kalemin etrafına peçete sarıp üzerine prezarvatif geçirerek yapabilirsin) yavaşça kendini iyice gevşeterek içine almayı dene. ben inanamadım kendiliğinden içeri kaydı resmen ,biraz onla ileri geri yaptım cok uzun bi süre değil .sonra onu çıkarım eş denemesi yaptık ve ne kanama ne acı kendiliğinden kaydı içime:)
yaptıktan sonra özellikle sordum, az da olsa kanama acı olması gerekir diye düşünüodum,ama olmadı o yüzden yapamadık sandım başta dedim,sıcak su buharı gevşetiomuş ondan olmuomuş kanama. sonradan bunlarsız direkt sadece kayganlaştırıcı sürerek birlikte olduk,birazcık acıdı ama inan dayanılmıcak bişe değil. tam o sırada kendini gevşek bırakmaya çalış ve eşin hızlı itmesin,kendiliğinden kayıo zaten.
canım ilk önce kulak çubuğu sonra çapı 4 cm tüp şimdide 8 cm tüp .diğerlerini rahat yaptım 8 cm olanda çok zorlandım bu akşam tekrar deneyeceğim sanırım eşim yapıcak ben yapamıyorum
çok teşekkür ederim cnm. darısı en kısa zamanda başınıza inş.
internetten bende o uzun reçeteyi bulup uyguladım ve maalesef mantar oldum ozamanlargittiğimde bunları anlattım hepsini. çok sürdüğünde iç florası bozulup mantar olabiliosun dedi, o yüzden bana o spreyi vermedi.
sadece yaptıklarımı anlatayım istersen kısaca; sıcak su buharına oturdum okadar gevşetio ki muhakkak dene bence, sonra 1 parmak kalınlığında bi aparatın üzerine çok az emla krem ve bolca kayganlaştırıcı sürdüm (ki bunu bi kalemin etrafına peçete sarıp üzerine prezarvatif geçirerek yapabilirsin) yavaşça kendini iyice gevşeterek içine almayı dene. ben inanamadım kendiliğinden içeri kaydı resmen ,biraz onla ileri geri yaptım cok uzun bi süre değil .sonra onu çıkarım eş denemesi yaptık ve ne kanama ne acı kendiliğinden kaydı içime:)
yaptıktan sonra özellikle sordum, az da olsa kanama acı olması gerekir diye düşünüodum,ama olmadı o yüzden yapamadık sandım başta dedim,sıcak su buharı gevşetiomuş ondan olmuomuş kanama. sonradan bunlarsız direkt sadece kayganlaştırıcı sürerek birlikte olduk,birazcık acıdı ama inan dayanılmıcak bişe değil. tam o sırada kendini gevşek bırakmaya çalış ve eşin hızlı itmesin,kendiliğinden kayıo zaten.
benzetmeyi bile benzetebiliyorsun pess:) kendimi ruhen manen daha çok toparlayıp deniycem canım evimiz daha yeni boşaldı.soracaklarım var yinede.yazarım sana
Merhabalar, Ben ara ara bu siteye giriyorum belki beni hatırlayan vardır... Benim 3 sene oldu tam geçen senelerde çok üzülürdüm ağlardım hep ama artık alıştım hiç ama hiç üzülmüyorum kafama takmıyorum bununla yaşamayı öğrendim artık.
bence bırlıkte yenelım bu sayfada tekrar,, çnkü ne kadar bununla yaşamayı öğrendım desekte birde hayatımızı paylaştığımız eşlerimiz var, bız korkudan alışabılırz bu duruma, ama yazıktır adamlara :)
Ben buraya ilk geldiğim zamandaki herkes yendi bir tek ben kaldım sanırım.
sıcak su buharına nasıl oturuyorsun ve kaç dakika duruyosun?
Cok sevindim seni adina Ben yariya kadar aliorum devami gitmior sen kaynar suyu kac Saat oturuon ve emla ise yarior deme uyusuor Bende Öle yani daha detayli anlatirmisin saol Tesekkür
cok guzel gıdıosun canım ozaman aparatı bıraz daha kalınlastır senın basarmana cok az kalmıs egzersızleırnı bıtır bana haber ver es denemsınden once sana bazı seler solıcem ona gore es denmesını uygularsın cnm yararı olur haberleırnı beklıorum
cnm 4 cm den 8 cm e birden geçince zorlanman normal ama sende müthiş ışık görüorm yakında güzel haberlerini alacağız tatlm pes etmek yokk
Arkadaslar meraba daha öncede yazmistim ben iki parmakta regli olmustum reglim bitti dün bugun kaldığım yerden devam ettim iki parmak yaptim bugun sonrasinda ne yapim sizce yardimci olurmusunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?