Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canım o dediğin pozisyon bana çok korkutucu gelıyo böyle üzerine nasıl oturcagmı bilemıyorum .. nasıl bi yöntem izlemeliyim acaba? çok soru soruyorum ama gerçekten yardımı olursan sevnırım :18::18::18::18: bi de mesajını gördum ama yanıtlayamadım ordan sayfaya yazdım

abudabi.. ben de zeytinyağı ile yapmaya çalışıyorum parmak egzersizlerimde sıkıntı yok ama penizse gelıne panik oluyorum yaklaşmasına bile izin vermiyorum sende de mi böyle bir korku var yoksa??:26::26:

evet arkadaşım neden olduğunu bende anlamıyorum eş denemesinde ilk girişte acıyor kkasıyorum kendimi daha hiç hafif giriş dahi gerçekleşmedi.aslında biliyorum içinin geniş olduğunu ama eş denemesinde yapamıyorum.

canım ben egzersiz hiç yapmadım tabi arkadaşlar bu konuda yorumuma yanlışım varsa düzeltsin, burda iki parmak aldıktan sonra eş denemesinde başarılı olan da var, benim gibi hiç egzersiz yapmadan yenen de var, 10 cm de yenen arkadaşta var, yani bu tamamen senin azmine, kendini hazır hissetmene bağlı anlatabiliyor muyum? gerekirse egzersiz yaptıkça arada eş denemeside yapabilirsin ama aklında olmayabilir moral bozmak yok diyeceksin, çünkü olmasada herşey seni adım adım başarıya götürecek.

canım cevabın ve güzel yönlendirmen için teşekkürler ben evleneli 3 ay oldu, gerçi eşim de ben de çalışıyoruz şehir dışı işleri var eşimin ve bunun belki sadece 1.5 ayı beraber geçti, bundan önce de 6 yıllık bir ilişkimiz vardı ve cinsel anlamda yakınlaşmamız olsa da ilişki yaşamadık ben sürekli bir koruma içgüdüsüyle geçirdim o zamanlarımı ve evlenince de tam manasıyla olmadı, denemelerimiz oldu doktora kontrole de gittim zarım zedelenmiş fakat tam bi açılma olmamış ben sürekli korktum ve eşimi ittim ilişki denemelerinde pek de bişey olmadı, ama parmak egzersizleri çok mantıklı. Vajina oraya bişeyler girebileceğini anlamalı ve ben yukarda yazdığım kanama olayına takıyorum, parmakla bunu yapacak olmak çok tuhaf geliyor ama başarabilirsem çok yararlı olacağını düşünüyorum...Rabbim hepimizin yüzüne baksın inşallah...

kaderimm 10 cm düne kadar alabiliyordum dün eş denemsinde başarısız oldum bugun egzersie devam dedim ama egzersizdede zorlandım buda tuaf değilmi kaç gündür yaptığım şeyi bugun yapamadım.

estağfurullah canım soracaksın tabi, şimdi düşüncemizde ki hata şu, biz direk afedersin gözümüzde canlanan şey şu direk üstüne oturacağız, hatta geçen gün demiştim arkadaşlara sanki çivili koltuğa oturacak gibi hissediyoruz, ama yapmamız gereken şey oturacağız sonra hafif doğrulup p yi elimizle tutup eğimli şekilde kendi kontrolümüzle yavaş yavaş ıkınarak girdirmeye çalışacağız ve zeytinyağı sürersen inan bana çok kolay olacak ki, ilerlerken ne acı ne başka bişey hissetmeyeceksin.

kaderimm 10 cm düne kadar alabiliyordum dün eş denemsinde başarısız oldum bugun egzersie devam dedim ama egzersizdede zorlandım buda tuaf değilmi kaç gündür yaptığım şeyi bugun yapamadım.

canım moralin bozulmuştur o yüzden takma kafana rahat ol, bak bu biliyorsun psikolojik bir olay, işte moralin bozuluncada olmamıştır kasmışta olabilirsin, yanlış yöne itmişte olabilirsin, yılmak yok tekrar tekrar denediğinde olacak , Allahın izniyle sona çok yaklaşmışsın, sakın stres yapma, beyin uygulamada öğrendiğini kolay kolay unutmaz, ben 3 ay ara verdim tamda alışmadığım halde ve yine eş denemesinde sorun çıkmadı sadece strese girdim ama kendi kendime dedim ki daha önce oldu yine olacak, sana bir tavsiyem eş denemesinde de daha önce olmuştu diye kandırmayı denesen kendini bu p daha önce oldu şimdide olacak desen, bak canım yön şu
bilgisayarın faresi bozuk o yüzden resmi kopyalamadım ama konumun ilk sayfasına resimlere bakar mısın
http://www.kadinlarkulubu.com/jinekoloji/625082-vajinismusu-zeytin-yag-yendim-27.html

bende aparatla yapıyorum canım 9 cm e geçtim o beni zorluyor ama hiç kan gelmedi şu ana kadar.sende egzersiz yap.kan gelse de sıkma canını

abudabi.. ben de zeytinyağı ile yapmaya çalışıyorum parmak egzersizlerimde sıkıntı yok ama penizse gelıne panik oluyorum yaklaşmasına bile izin vermiyorum sende de mi böyle bir korku var yoksa??:26::26:

Bana parmak egzersizi yaramadı aparatla yapıyorum 9 a geçtim ama hala o panik bende de var eşli deneme olmuyor

Kizlar evet oldu cok sukur o kadar mutluyum ki anlatamam. Evlilogimin 40. Gununde kurtuldum bu hastaliktan. Bir iki kez yazmistim buraya ve hergun de okuyodum. Bende sadece ucunun girmesiyle bi kanama olmustu ama azdi kanama. Birgun ara verip denedik 40 gun boyunca. Esim cok anlayisli bi insan ama ben her seferinde umudumu yitiriyordum. Evlenmezden once aldigim gecelikler vs. Oyle cekmecede duruyodu ve cok kotu oldum cunku bir is bir gorev olarak goruldugunden boyle hazirliklar yapamiyodum. Dun dedim ki bu is bitsin artik gun boyu hazirim ben psikolojisindeydim , esimle film izledik sonra hergun ytigimiz gibi yatsi namazimizi o kildirdi. Ben namazdan sonra odama gectim istedigim gibi hazirlandim. Burdan sonrasi her seferinde olan filmin devami taa burnumun diregini sizlatan o yanma hissi agri ve yine pes edisim. Sonra esim bana dedi ki orda bi duvar yok sen kendini kasiyosun boyle devam edersen bi omur olmaz bu is dedi. Ve o an cidden yapmak istedigimi anladim. Burda zeytinyagi zeytimyagi diye adeta haykiran arkadaslara tesekkur ediyorum cunku ben de onunla yendim. Ama kizlar ben ustteydim. Esim yatar vaziyette ben ustteyken daha rahat oldu. Hani su yanma hissi var ya ona biraz dayanip 1 cm ilerleyip sabrederseniz ondan sonra aci felan yok. Esim de ben de o kadar mutlu olduk ki bu sikintiyi uzerimizden attigimiza hatta ben heyecandan bardak kirdim elim kesildi :)))) kizlar klise olacak ama zihninizde bitirin ve yapin ama zeytinyagi ve ustte olmsyi unutmayin :))

:13:gözünüz aydın arkadaşım, çok mutlu oldum yağı vajina içine iyice sürerseniz ve eşinizin p sinede o yanma hissi hiç olmayacaktır , Allah başka dert keder vermesin ve darısı diğer arkadaşların başına olsun diyorum her zaman ki gibi, ve çok mutluyum bir zamanlar burda ağzımı açıp yağ dediğimde tepki almıştım şimdi beni anlamaya başladıkları için çok mutluyum, çünkü ben kendim için değil arkadaşlarım için ısrarla bağırıyordum bu yüzden de artık içim rahat, herkesin işi belki daha da kolaylaştı.

Senin adina cok sevindim zaten yanma ilk giriste sonra ciktiki takan birsey olmuor ama bizim beyin iste böle guzel seyler yasarak herkes sevinir cesaret alir

Canim bilhassa senden duydum zaten zeytinyagi isini vegercekten cok faydasi oldu :)) hermes denesin kesinlikle ihmal etmesin :)

Canim bilhassa senden duydum zaten zeytinyagi isini vegercekten cok faydasi oldu :)) hermes denesin kesinlikle ihmal etmesin :)

ahhh ah bilsen neçektim bugüne gelene kadar kendimi şu eski zamanı anlatan dizi yada filmlerdeki gibi duvara sprey boyalarla yazı yazıp sesini duyurmaya çalışan, sonrada polis geliyor diye kaçan gençler var ya onlar gibi hissediyordum.öyle tepki alıyordum malesef tabi anlaşılana kadar.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…