- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #160.301
canım sana üst pozisyonda denemeni öneririm , çünkü kontrol sende olduğu için daha rahat oluyorsun ,ayrıca bacaklarını kapatma gibi bir lüksün olmayacak çünkü mecburen açık kalacakbu arada özel msj ına bakar mısın
abudabi.. ben de zeytinyağı ile yapmaya çalışıyorum parmak egzersizlerimde sıkıntı yok ama penizse gelıne panik oluyorum yaklaşmasına bile izin vermiyorum sende de mi böyle bir korku var yoksa??:26::26:
evet arkadaşım neden olduğunu bende anlamıyorum eş denemesinde ilk girişte acıyor kkasıyorum kendimi daha hiç hafif giriş dahi gerçekleşmedi.aslında biliyorum içinin geniş olduğunu ama eş denemesinde yapamıyorum.
teşekkürler kaderim arkadaşım mesaj içi, yeni üye oldugum için burdan yazıyorum.. söylediğin zeytinyağı ile ilgili başlığı incelemiştim ben ondan sonra başladım zaten parmak egzersizlerine felan iki parmaktayım daha ne kadar süre bunu sürdürmeliyim ne zaman geçmeliyim sene eş denemesine :26:
Merhaba canım hoş geldin, kızlık zarı esnek bir yapıya sahip, bazılarımızda aparat genişledikçe kanayan olmuştu, herkeste kanayacak diye bir şey yok. bende olmadı mesela. ama abartacak bir şey değil, peçeteyle sildiğinde gördü çoğu arkadaşımız, yani birkaç damla kadar. sen zar olayına takılıp kendini hiç korkutma canım.
en kısa zamanda egzersizlere başla, önce serçe parmağınla dene. eline bir doktor eldiveni geçir bolca jelle, derin nefes alarak popo yönünde ittirmeye çalış parmağını. alışınca diğer parmaklarınla yapmaya başlayacaksın. parmak zor gelirse kendine mumdan aparat yapabilirsin. ne kadar çabuk başlarsan o kadar yakınsın yenmeye unutmaaklına takılan herşeyi sor, mutlaka cevabını alırsın. hadi canım kolay gelsin, Rabbim yardımcın olsun
canım ben egzersiz hiç yapmadım tabi arkadaşlar bu konuda yorumuma yanlışım varsa düzeltsin, burda iki parmak aldıktan sonra eş denemesinde başarılı olan da var, benim gibi hiç egzersiz yapmadan yenen de var, 10 cm de yenen arkadaşta var, yani bu tamamen senin azmine, kendini hazır hissetmene bağlı anlatabiliyor muyum? gerekirse egzersiz yaptıkça arada eş denemeside yapabilirsin ama aklında olmayabilir moral bozmak yok diyeceksin, çünkü olmasada herşey seni adım adım başarıya götürecek.
canım o dediğin pozisyon bana çok korkutucu gelıyo böyle üzerine nasıl oturcagmı bilemıyorum .. nasıl bi yöntem izlemeliyim acaba? çok soru soruyorum ama gerçekten yardımı olursan sevnırım :18::18::18::18: bi de mesajını gördum ama yanıtlayamadım ordan sayfaya yazdım
estağfurullah canım soracaksın tabi, şimdi düşüncemizde ki hata şu, biz direk afedersin gözümüzde canlanan şey şu direk üstüne oturacağız, hatta geçen gün demiştim arkadaşlara sanki çivili koltuğa oturacak gibi hissediyoruz, ama yapmamız gereken şey oturacağız sonra hafif doğrulup p yi elimizle tutup eğimli şekilde kendi kontrolümüzle yavaş yavaş ıkınarak girdirmeye çalışacağız ve zeytinyağı sürersen inan bana çok kolay olacak ki, ilerlerken ne acı ne başka bişey hissetmeyecek
şebek olduk resmen hallere bak hallere :44: deneyecem inşallah olur inşallah yapabilirm bu sefer çoook sağolasın
kaderimm 10 cm düne kadar alabiliyordum dün eş denemsinde başarısız oldum bugun egzersie devam dedim ama egzersizdede zorlandım buda tuaf değilmi kaç gündür yaptığım şeyi bugun yapamadım.
arkadaşlar ben zeytinyağıyla egzersiz yapıyorum 4 gündür.9 cm alıyorum dün eş denemesi yaptık olmadı .aparatla oluyor ama eş denemesinde yapamıyorum.
Selam kızlar ben de bu konuda sıkıntı çekenlerdenim ve parmak egzersizine başlayacağım, merak ettiğim şu parmak egzersizi yaparken kızlık zarı kanamıyor mu, yani egzersiz esnasında kan gelen oldu mu aranızda?
abudabi.. ben de zeytinyağı ile yapmaya çalışıyorum parmak egzersizlerimde sıkıntı yok ama penizse gelıne panik oluyorum yaklaşmasına bile izin vermiyorum sende de mi böyle bir korku var yoksa??:26::26:
estağfurullah canım soracaksın tabi, şimdi düşüncemizde ki hata şu, biz direk afedersin gözümüzde canlanan şey şu direk üstüne oturacağız, hatta geçen gün demiştim arkadaşlara sanki çivili koltuğa oturacak gibi hissediyoruz, ama yapmamız gereken şey oturacağız sonra hafif doğrulup p yi elimizle tutup eğimli şekilde kendi kontrolümüzle yavaş yavaş ıkınarak girdirmeye çalışacağız ve zeytinyağı sürersen inan bana çok kolay olacak ki, ilerlerken ne acı ne başka bişey hissetmeyecek
şebek olduk resmen hallere bak hallere :44: deneyecem inşallah olur inşallah yapabilirm bu sefer çoook sağolasın
estağfurullah canım, mailimide ekle hatta ordan soru sorabilirsin , burdan çekindiğin şey olursa
kaderimm 10 cm düne kadar alabiliyordum dün eş denemsinde başarısız oldum bugun egzersie devam dedim ama egzersizdede zorlandım buda tuaf değilmi kaç gündür yaptığım şeyi bugun yapamadım.
Kizlar evet oldu cok sukur o kadar mutluyum ki anlatamam. Evlilogimin 40. Gununde kurtuldum bu hastaliktan. Bir iki kez yazmistim buraya ve hergun de okuyodum. Bende sadece ucunun girmesiyle bi kanama olmustu ama azdi kanama. Birgun ara verip denedik 40 gun boyunca. Esim cok anlayisli bi insan ama ben her seferinde umudumu yitiriyordum. Evlenmezden once aldigim gecelikler vs. Oyle cekmecede duruyodu ve cok kotu oldum cunku bir is bir gorev olarak goruldugunden boyle hazirliklar yapamiyodum. Dun dedim ki bu is bitsin artik gun boyu hazirim ben psikolojisindeydim , esimle film izledik sonra hergun ytigimiz gibi yatsi namazimizi o kildirdi. Ben namazdan sonra odama gectim istedigim gibi hazirlandim. Burdan sonrasi her seferinde olan filmin devami taa burnumun diregini sizlatan o yanma hissi agri ve yine pes edisim. Sonra esim bana dedi ki orda bi duvar yok sen kendini kasiyosun boyle devam edersen bi omur olmaz bu is dedi. Ve o an cidden yapmak istedigimi anladim. Burda zeytinyagi zeytimyagi diye adeta haykiran arkadaslara tesekkur ediyorum cunku ben de onunla yendim. Ama kizlar ben ustteydim. Esim yatar vaziyette ben ustteyken daha rahat oldu. Hani su yanma hissi var ya ona biraz dayanip 1 cm ilerleyip sabrederseniz ondan sonra aci felan yok. Esim de ben de o kadar mutlu olduk ki bu sikintiyi uzerimizden attigimiza hatta ben heyecandan bardak kirdim elim kesildi :)))) kizlar klise olacak ama zihninizde bitirin ve yapin ama zeytinyagi ve ustte olmsyi unutmayin :))
Kizlar evet oldu cok sukur o kadar mutluyum ki anlatamam. Evlilogimin 40. Gununde kurtuldum bu hastaliktan. Bir iki kez yazmistim buraya ve hergun de okuyodum. Bende sadece ucunun girmesiyle bi kanama olmustu ama azdi kanama. Birgun ara verip denedik 40 gun boyunca. Esim cok anlayisli bi insan ama ben her seferinde umudumu yitiriyordum. Evlenmezden once aldigim gecelikler vs. Oyle cekmecede duruyodu ve cok kotu oldum cunku bir is bir gorev olarak goruldugunden boyle hazirliklar yapamiyodum. Dun dedim ki bu is bitsin artik gun boyu hazirim ben psikolojisindeydim , esimle film izledik sonra hergun ytigimiz gibi yatsi namazimizi o kildirdi. Ben namazdan sonra odama gectim istedigim gibi hazirlandim. Burdan sonrasi her seferinde olan filmin devami taa burnumun diregini sizlatan o yanma hissi agri ve yine pes edisim. Sonra esim bana dedi ki orda bi duvar yok sen kendini kasiyosun boyle devam edersen bi omur olmaz bu is dedi. Ve o an cidden yapmak istedigimi anladim. Burda zeytinyagi zeytimyagi diye adeta haykiran arkadaslara tesekkur ediyorum cunku ben de onunla yendim. Ama kizlar ben ustteydim. Esim yatar vaziyette ben ustteyken daha rahat oldu. Hani su yanma hissi var ya ona biraz dayanip 1 cm ilerleyip sabrederseniz ondan sonra aci felan yok. Esim de ben de o kadar mutlu olduk ki bu sikintiyi uzerimizden attigimiza hatta ben heyecandan bardak kirdim elim kesildi :)))) kizlar klise olacak ama zihninizde bitirin ve yapin ama zeytinyagi ve ustte olmsyi unutmayin :))
:13:gözünüz aydın arkadaşım, çok mutlu oldum yağı vajina içine iyice sürerseniz ve eşinizin p sinede o yanma hissi hiç olmayacaktır , Allah başka dert keder vermesin ve darısı diğer arkadaşların başına olsun diyorum her zaman ki gibi, ve çok mutluyum bir zamanlar burda ağzımı açıp yağ dediğimde tepki almıştım şimdi beni anlamaya başladıkları için çok mutluyum, çünkü ben kendim için değil arkadaşlarım için ısrarla bağırıyordum bu yüzden de artık içim rahat, herkesin işi belki daha da kolaylaştı.
Canim bilhassa senden duydum zaten zeytinyagi isini vegercekten cok faydasi oldu :)) hermes denesin kesinlikle ihmal etmesin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?