- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #160.321
bende aparatla yapıyorum canım 9 cm e geçtim o beni zorluyor ama hiç kan gelmedi şu ana kadar.sende egzersiz yap.kan gelse de sıkma canını
ahhh ah bilsen neçektim bugüne gelene kadarkendimi şu eski zamanı anlatan dizi yada filmlerdeki gibi duvara sprey boyalarla yazı yazıp de sesini duyurmaya çalışan, sonrada polis geliyor diye kaçan çocuklar var ya onlar gibi hissediyordum.öyle tepki alıyordum malesef tabi anlaşılana kadar.
canım cevabın ve güzel yönlendirmen için teşekkürler ben evleneli 3 ay oldu, gerçi eşim de ben de çalışıyoruz şehir dışı işleri var eşimin ve bunun belki sadece 1.5 ayı beraber geçti, bundan önce de 6 yıllık bir ilişkimiz vardı ve cinsel anlamda yakınlaşmamız olsa da ilişki yaşamadık ben sürekli bir koruma içgüdüsüyle geçirdim o zamanlarımı ve evlenince de tam manasıyla olmadı, denemelerimiz oldu doktora kontrole de gittim zarım zedelenmiş fakat tam bi açılma olmamış ben sürekli korktum ve eşimi ittim ilişki denemelerinde pek de bişey olmadı, ama parmak egzersizleri çok mantıklı. Vajina oraya bişeyler girebileceğini anlamalı ve ben yukarda yazdığım kanama olayına takıyorum, parmakla bunu yapacak olmak çok tuhaf geliyor ama başarabilirsem çok yararlı olacağını düşünüyorum...Rabbim hepimizin yüzüne baksın inşallah...
Kizlar evet oldu cok sukur o kadar mutluyum ki anlatamam. Evlilogimin 40. Gununde kurtuldum bu hastaliktan. Bir iki kez yazmistim buraya ve hergun de okuyodum. Bende sadece ucunun girmesiyle bi kanama olmustu ama azdi kanama. Birgun ara verip denedik 40 gun boyunca. Esim cok anlayisli bi insan ama ben her seferinde umudumu yitiriyordum. Evlenmezden once aldigim gecelikler vs. Oyle cekmecede duruyodu ve cok kotu oldum cunku bir is bir gorev olarak goruldugunden boyle hazirliklar yapamiyodum. Dun dedim ki bu is bitsin artik gun boyu hazirim ben psikolojisindeydim , esimle film izledik sonra hergun ytigimiz gibi yatsi namazimizi o kildirdi. Ben namazdan sonra odama gectim istedigim gibi hazirlandim. Burdan sonrasi her seferinde olan filmin devami taa burnumun diregini sizlatan o yanma hissi agri ve yine pes edisim. Sonra esim bana dedi ki orda bi duvar yok sen kendini kasiyosun boyle devam edersen bi omur olmaz bu is dedi. Ve o an cidden yapmak istedigimi anladim. Burda zeytinyagi zeytimyagi diye adeta haykiran arkadaslara tesekkur ediyorum cunku ben de onunla yendim. Ama kizlar ben ustteydim. Esim yatar vaziyette ben ustteyken daha rahat oldu. Hani su yanma hissi var ya ona biraz dayanip 1 cm ilerleyip sabrederseniz ondan sonra aci felan yok. Esim de ben de o kadar mutlu olduk ki bu sikintiyi uzerimizden attigimiza hatta ben heyecandan bardak kirdim elim kesildi :)))) kizlar klise olacak ama zihninizde bitirin ve yapin ama zeytinyagi ve ustte olmsyi unutmayin :))
Artik bi de yardimcin var :)) cunku ben kayganlastici da kullandim gayet bildik bi markanin olsa o zaman olurdu ahh ahh burda bizi bizden baska kimse anlamaz ki :) ustelik ben yurtdisindayimnburdaki zeytinyaglari turkiyedeki gibi yogun da degil :)
artık öyle yapacağız canım senelerce sakla gel vaji ol parmakla denemek zounda kal, Allah hepimizi kurtarsın bu dertten inşallah. ama herşey psikolojide bitiyor ya ben etrafıma bakıyorum millet evleniyor çatır çatır doğuruyor biz hala bi ilşkiye giremiyoruz (
slm kizlar ben aksam ustu tekrar denedim dun muma strec film sarmistim o sanirim birz acitmisti bugun prezervatifle denedim hatta mumu 6 cm cikardim bayada soktum ne sokarken ne cikarken hic aci yanma sizi hic bisy yok yavs yavs git gel yaptim icmdeyken sag sol yqptim rahattm ins p.....s denemeside ole olur rabbim tez zamnda kurtarsin hepimizi ins
merhabalar herkese ben 2.5 aylık evliyim eşimle severek evlendik bizm ilk gecemiz hala olmadı((aslında çok korkmuyorum ama engelleyemiyorum kasılıyorum kasılmaların önüne geçemiyorum sanki kapalı bir kutudan girmeye çalışır gibi baskı çok oluyor daha grme bile olmadan eşim ben üzülüyorum diye elle gelmek stiyor.her türlü destekte bulunuyor bir ömür ilişki olmadanda yaşarım diyor ama ben kendimi bir kadın bir bayan olarak hissetmiyorum psikolojim bozuldu sürekli düşünmekten migren geçmemeye başladı bir jınekologa gittim psikolojiye yönlendirdi burdada o yok:))) sizin deneyimlerinizden parmak egzersizi yapayım dedim elimi oraya atamıyorum bile velhasılı kelam olmuyor....
aydındaki vajınusmus klınıgı murat ulusoyla konuştum 3 günlük tedavi için 5 milyar istedi biraz öncede malatya daki übeyt akçin diye bi doktorla konuştum vajınusmus tedavisi yapıyormus 2 haftalık seans için 1 milyar istedi kesin çözüm dedi sizce ne yapmalıyım
canım mumun etrafına peçete yada pamuk sarıyor musun? yapmıyorsan tavsiye ederim, çünkü diğer türlü sert oluyor biraz rahatsız edebilir. maşallahın var çok güzel ilerliyorsunazimli olursan hedefe çok çabuk ulaşırsın, inş. hep böyle istikrarlı olursun canım. emin ol ki p...s aparattan çok çok daha kolay, yapınca sende anlayacaksın.. Rabbim yardımcın olsun.
tesekkurvederim cnm snde yenenlerdesin heralde neguzl nde yeni uye oldm buraya ama hep takip ediyodum:)
artık öyle yapacağız canım senelerce sakla gel vaji ol parmakla denemek zounda kal, Allah hepimizi kurtarsın bu dertten inşallah. ama herşey psikolojide bitiyor ya ben etrafıma bakıyorum millet evleniyor çatır çatır doğuruyor biz hala bi ilşkiye giremiyoruz (
canım ben yeneli 6 ay oldu çok şükür. inş. sende yenersin en kısa zamanda.sürekli burda olmanı öneririm, yaptığın her aşamayı yaz, aklına takılan şeyleri sor hiç çekinme olur mu
o kadar mutluyumm kii ve de kendime o kadar kızıyorumm kii bumuyduu, bunun için mi o kadar sıkıntı çektim,ağladım dieee..ahh ahhh ne buhranlı geceler günler geçirdimm ne çok ağladımm kii bilemezsinizzbi de burdaki arkadaşların çoğunun eşi anlayşlymışş, ben ne hakaretler duydumm tamin bile edemezsinizz bugün benim doğum günüm ve de eşimle dün gece doğum günümü kutladıkk, belki batıl ama mumları üflerken Rabbimden yalnızca eşimle tam olarak birlikte olmayı istedimm ve de olduu sonunda dün gece...inanın o kadar kolay kii, ben yine herzamanki gibi yarıda kalıcağımı düşünmüştüm ama bi baktımmm hepsi girmişş ve de hiç acı falan da yok, önce inanmadımm yok ya girmemştir falan die ama bi doğruldum bi baktım hepsi içimde, o an ne kadar mutlu olduğumu tahmin bile edemezsinizz..ahh bu beynimiz yok mu bu beynimizz! bize ne büyük bi kötülük yapmışş, o kadar kolay bişeymş ki aslındaa..Rabbim herkese nasip eder umarımm...
kızlar iyi akşamlar umarım herkes için herşey yolundadır ve kısa sürede bu sıkıntıyı atlatırsınız....soru sormak isteyenler olursa,uzun bir zaman sonra yenmiş biri olarak memnuniyetle cevaplarım :)
ne kadar uzun zaman sonra yendin nasıl yendin anlatırmısın.
öncelikle merhaba ; ben evliliğimin 9. ayında sadece 4 gün egzersiz yaparak yendim...tabi ki burada ki arkadaşların desteği ve önerileriyle...uzun bir süre diyorum çünkü bu kadar basit bir şey için gerçekten uzun bir süre...ben eşimle 5 yılllık çok güzel bir ilişki sonrasında çok da severek evlendim evlendim.Herşey çok güzeldi flört daha sonra nişan evlilik hazırlıkları düğün derken düğün günü bu sıkıntıyla karşılaştık.düğün günü dedik yorgunuz dedik balayında olur dedik olmadı ....balayından geldik evimize yine olmadı bayram dedik bayramdan sonra dedik tam tamına 9 ay geçt...Aslında ben bu siteyi 7 ayında bulmuştum fakat egzersizlere cesaret edemedim.tabi o arada iki psikoloğa gittim psikolojim bozuldu..herşeyi çözdük fakat bu sorunu psikologlarla da çözemedim...eşim anlayışlı bir insan belki de bana kıyamadı çok zorlamadı üzerinde pek de durmadı keşke bana bir an önce olsun diye baskı kursaymış:)fakat baktım gidere bu iş bizim için problem olmaktan çıkmış kaçışımız olmuştu.ikimizde bu konu hakkında konuşmuyor yprum dahi yapmıyorduk birbirimize dokunmuyorduk bile artık...bizimle beraber evlenenlerin sürekli hamilelik haberlerini alıyor ancak o zaman içimizi büyük bir hüzün kaplıyordu...ben 9. ayın sonunda bir cesaret hatta bir pazar günü o günü hiç unutmayacağım:):)parmakla denedim olmadı itici gelmişti zaten düşüncesi.bir adet kulak çöpü aldım streçledim üzerinede kayganlaştırıcı sürdüm.karşıma da bir ayna aldım ve inceledim nefes aldım verdim ve verirken vajenin genişlediğini gördüm sonrada kulak çöpünü arkadaşların bahsettiği şekilde popo yönünde ilerlettim hissetmemiştim bile cesaretim yerine geldi o gün 3 ,5 derken çok yol katettim.Ertesi gün işten gelincede kaleme peçete sardım ve streçleyim kayganlaştırıcı sürdüm ıkındım ve o da çok rahat girdi derken ben peçeteleri kalınlaştırarak 9 cm e kadar ulaştım 4 günün sonunda :)5. günde eş denemesine geçtim çok rahat girdi ve hiç acı kanama olmadı gitgel bile yaptık o gün bizim için dönüm noktası oldu..ikinci denememde çok az bir kanama oldufakat acı yine yok kayganlaştırıcıyla denedik hep alışana kadar şimdi onu da kullanmıyoruz ve bebk istiyoruz:)gerçekten çok kolaymış ki ben çok korkak bir yapıya sahibim öyle iğne den kandan falan çok korkarım ben yaptıysam herkes yapar emin ol ki benim bu düşünceden bile tansiyonum düşüyordu..çok kolay birşey hayatta o kadar zor şeyler var ki bu gerçekten yanında hiç kalır.acı yok öyle bahsedilen gibi aman aman bir kanama yok.bu doğanın kadına verdiği bence en güzel şeylerden biri düşünsene insanoğlunun çoğalmasında rol oynayan bir organ ..bunun yanısıra tabi başka güzel şeylerde var eşinle paylaştığın en güzel şey.çok kolay cesaretinizi toplayın ve bir an önce egzersizlere başlayın.biraz uzun oldu sanırım:):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?