Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

bende aparatla yapıyorum canım 9 cm e geçtim o beni zorluyor ama hiç kan gelmedi şu ana kadar.sende egzersiz yap.kan gelse de sıkma canını

artık öyle yapacağız canım senelerce sakla gel vaji ol parmakla denemek zounda kal, Allah hepimizi kurtarsın bu dertten inşallah. ama herşey psikolojide bitiyor ya ben etrafıma bakıyorum millet evleniyor çatır çatır doğuruyor biz hala bi ilşkiye giremiyoruz(

Artik bi de yardimcin var :)) cunku ben kayganlastici da kullandim gayet bildik bi markanin olsa o zaman olurdu ahh ahh burda bizi bizden baska kimse anlamaz ki :) ustelik ben yurtdisindayimnburdaki zeytinyaglari turkiyedeki gibi yogun da degil :)

Rica ederim canım, bak ne güzel daha yeni evlisin yolun başındasın. umarım yakın zamanda da kurtulacaksın.
parmak yada aparat çoğumuza çok tuhaf gelmişti evet ama bir kere yapınca beynin oraya birşeyler girebileceğine inanıyor. egzersizlerde ilerledikçe daha da hevesleneceksin yapmak için. yenmek istiyorsan mutlaka egzersiz yapmalısın. yeter ki bir an önce başla canım, gerisi çorap söküğü gibi gelecek inan.. zar olayına takılma sakın, bende çok korkardım ama benim zarım esnek olduğu için birde egzersizlerle kendimiz orayı esnettiğimiz için kanama olmadı. inşallah güzel haberlerini alırız, bende yendim diye yazarsın..

Tebrik ederim, Allah mutluluğunuzu daim eylesin, başka dert sıkıntı vermesin.. darısı yenemeyenlerin başına inşallah

Artik bi de yardimcin var :)) cunku ben kayganlastici da kullandim gayet bildik bi markanin olsa o zaman olurdu ahh ahh burda bizi bizden baska kimse anlamaz ki :) ustelik ben yurtdisindayimnburdaki zeytinyaglari turkiyedeki gibi yogun da degil :)

Allah razı olsun o zaman ben yaşlandım boyaları sen tut :) vayyy kuzum kıyamam sana orda yağa su mu karıştırıyorlar burda süte su eklerler meşhurdur da , yoğunluk farklı olmayınca anlaşılmıyor, yağa ne yapıp yoğunluğunu açıyorlar keratalar.neyse öyle yada böyle işe yaramış ya çok şükür, bende bildik bir markanın jelini kullanmıştım, kutuyu komple boca ettim bana mısın demedi.

Son düzenleme:

kendinize haksızlık etmeyin hata bizde değil, hata kötü deneyimlerini orda burda marifetmiş gibi anlatıp bilinç altımızı simsiyah bir kalemle karalayanlarda.

slm kizlar ben aksam ustu tekrar denedim dun muma strec film sarmistim o sanirim birz acitmisti bugun prezervatifle denedim hatta mumu 6 cm cikardim bayada soktum ne sokarken ne cikarken hic aci yanma sizi hic bisy yok yavs yavs git gel yaptim icmdeyken sag sol yqptim rahattm ins p.....s denemeside ole olur rabbim tez zamnda kurtarsin hepimizi ins

canım mumun etrafına peçete yada pamuk sarıyor musun? yapmıyorsan tavsiye ederim, çünkü diğer türlü sert oluyor biraz rahatsız edebilir. maşallahın var çok güzel ilerliyorsun azimli olursan hedefe çok çabuk ulaşırsın, inş. hep böyle istikrarlı olursun canım. emin ol ki p...s aparattan çok çok daha kolay, yapınca sende anlayacaksın.. Rabbim yardımcın olsun.

cnm ben iki uc gunde yenebilcegini sanmiyorum ben ilkvozele gittim seansi 250 tlydi ama ozel doktorlar bni cok rahatsiz etti samimi degildi saate bakp duruyodu bitmeye yakin hizli hizli konusuyodu bna parmak egzersizi veriyodu ben bakamiyodm bile icim bi hos oluyodu snra devlete gittm capa tip fakultesi orda grup terapisi yapiliyodu haftada iki gun toplam sekiz saat falan suruyodu yani hmde bedava bide grup olnca insana azim geliyodu bn orda parmk yapmistm ama sona ulaamadm senin bulundugun yerde yokmu devlet hastanesi oraya gidebilirsin

tesekkurvederim cnm snde yenenlerdesin heralde neguzl nde yeni uye oldm buraya ama hep takip ediyodum:)

amin amin canım gözümüzün önünde evlenip bir ay sonra hamile kalanlarla konuşmak da çok zor.hastalıklı bir ruh halinde saklanıyoruz kendimizce.Rabbim kurtarsın hepimizi

o kadar mutluyumm kii ve de kendime o kadar kızıyorumm kii bumuyduu, bunun için mi o kadar sıkıntı çektim,ağladım dieee..ahh ahhh ne buhranlı geceler günler geçirdimm ne çok ağladımm kii bilemezsinizz bi de burdaki arkadaşların çoğunun eşi anlayşlymışş, ben ne hakaretler duydumm tamin bile edemezsinizz bugün benim doğum günüm ve de eşimle dün gece doğum günümü kutladıkk, belki batıl ama mumları üflerken Rabbimden yalnızca eşimle tam olarak birlikte olmayı istedimm ve de olduu sonunda dün gece...inanın o kadar kolay kii, ben yine herzamanki gibi yarıda kalıcağımı düşünmüştüm ama bi baktımmm hepsi girmişş ve de hiç acı falan da yok, önce inanmadımm yok ya girmemştir falan die ama bi doğruldum bi baktım hepsi içimde, o an ne kadar mutlu olduğumu tahmin bile edemezsinizz..ahh bu beynimiz yok mu bu beynimizz! bize ne büyük bi kötülük yapmışş, o kadar kolay bişeymş ki aslındaa..Rabbim herkese nasip eder umarımm...

canım ben yeneli 6 ay oldu çok şükür. inş. sende yenersin en kısa zamanda. sürekli burda olmanı öneririm, yaptığın her aşamayı yaz, aklına takılan şeyleri sor hiç çekinme olur mu

yazicam ins yenmeyi cok istiyorm mtlu olmk mtlu etmk istiyorm biyle mtlu evlligi olanlari cocugu olanlari goruyorm imreniyorum bn niye biyleym niye mtsuzum niye yapamiyorm diyorm bude bole tam mtlu olmadigni insanlar anliyo bazn neyin var niye boylesin diyolar kmseye derdini anlatamiyosn anlamiyolqr cnku onda nevar diyolar ins asicaz bizde anne olucaz ins rabbim baska dert keder gostermesin ins

tebrikler cok sevindim birkisinin daha bu illtten kurtulmasina sen nekadarlik evliydin ben bes yillk evliyim parmk yapiyodum ama p....s korkumu atlatamadm buraya uye oldum bi haftadr iki gundurde aparatla yapiyorm ck sukur iyi gidiyo ibs devami gelir bnimde esim baslarda cok seyler soyluyodu sonra alisti bunun bi hastalik oldugnu anladi simdi destek oluyo cok sukur allahim tez zamnda bizide kurtarsin bizede dua ett:):)

kızlar iyi akşamlar umarım herkes için herşey yolundadır ve kısa sürede bu sıkıntıyı atlatırsınız....soru sormak isteyenler olursa,uzun bir zaman sonra yenmiş biri olarak memnuniyetle cevaplarım :)

ne kadar uzun zaman sonra yendin nasıl yendin anlatırmısın.

öncelikle merhaba ; ben evliliğimin 9. ayında sadece 4 gün egzersiz yaparak yendim...tabi ki burada ki arkadaşların desteği ve önerileriyle...uzun bir süre diyorum çünkü bu kadar basit bir şey için gerçekten uzun bir süre...ben eşimle 5 yılllık çok güzel bir ilişki sonrasında çok da severek evlendim evlendim.Herşey çok güzeldi flört daha sonra nişan evlilik hazırlıkları düğün derken düğün günü bu sıkıntıyla karşılaştık.düğün günü dedik yorgunuz dedik balayında olur dedik olmadı ....balayından geldik evimize yine olmadı bayram dedik bayramdan sonra dedik tam tamına 9 ay geçt...Aslında ben bu siteyi 7 ayında bulmuştum fakat egzersizlere cesaret edemedim.tabi o arada iki psikoloğa gittim psikolojim bozuldu..herşeyi çözdük fakat bu sorunu psikologlarla da çözemedim...eşim anlayışlı bir insan belki de bana kıyamadı çok zorlamadı üzerinde pek de durmadı keşke bana bir an önce olsun diye baskı kursaymış:)fakat baktım gidere bu iş bizim için problem olmaktan çıkmış kaçışımız olmuştu.ikimizde bu konu hakkında konuşmuyor yprum dahi yapmıyorduk birbirimize dokunmuyorduk bile artık...bizimle beraber evlenenlerin sürekli hamilelik haberlerini alıyor ancak o zaman içimizi büyük bir hüzün kaplıyordu...ben 9. ayın sonunda bir cesaret hatta bir pazar günü o günü hiç unutmayacağım:):)parmakla denedim olmadı itici gelmişti zaten düşüncesi.bir adet kulak çöpü aldım streçledim üzerinede kayganlaştırıcı sürdüm.karşıma da bir ayna aldım ve inceledim nefes aldım verdim ve verirken vajenin genişlediğini gördüm sonrada kulak çöpünü arkadaşların bahsettiği şekilde popo yönünde ilerlettim hissetmemiştim bile cesaretim yerine geldi o gün 3 ,5 derken çok yol katettim.Ertesi gün işten gelincede kaleme peçete sardım ve streçleyim kayganlaştırıcı sürdüm ıkındım ve o da çok rahat girdi derken ben peçeteleri kalınlaştırarak 9 cm e kadar ulaştım 4 günün sonunda :)5. günde eş denemesine geçtim çok rahat girdi ve hiç acı kanama olmadı gitgel bile yaptık o gün bizim için dönüm noktası oldu..ikinci denememde çok az bir kanama oldufakat acı yine yok kayganlaştırıcıyla denedik hep alışana kadar şimdi onu da kullanmıyoruz ve bebk istiyoruz:)gerçekten çok kolaymış ki ben çok korkak bir yapıya sahibim öyle iğne den kandan falan çok korkarım ben yaptıysam herkes yapar emin ol ki benim bu düşünceden bile tansiyonum düşüyordu..çok kolay birşey hayatta o kadar zor şeyler var ki bu gerçekten yanında hiç kalır.acı yok öyle bahsedilen gibi aman aman bir kanama yok.bu doğanın kadına verdiği bence en güzel şeylerden biri düşünsene insanoğlunun çoğalmasında rol oynayan bir organ ..bunun yanısıra tabi başka güzel şeylerde var eşinle paylaştığın en güzel şey.çok kolay cesaretinizi toplayın ve bir an önce egzersizlere başlayın.biraz uzun oldu sanırım:):)

slm hsyirli olsun:)sen ne guzel bityil olmadn kurtlmudsun bn bes sene oldu kurtulmaya calisiyorum ins olucak nn dun ilk defa aparat denedim 5 -6cm rahat oldu ins devmi gelir 10 cm falanda rahat oluyomu bide onericegin en rahat ve kolay hangi pzisyon esle beraber

offff ya bazen icime bi huzun cokuyo nekadr apart yaparsan yap p....s yapamiycaksin kurtulamitcaksin diyo icmdeki ses sen umutsuz vakasin herkes yapar sen yapamzsin diyo icimdeki ses beynim sanki soyletiyo bnlari gerckten korkuyorum esimle yapamiycam diye baznde icim icime sigmiyo ck rahat oluyorm ama simdi yine umydum gtti sanki okadr buyuttum ki cnku mahvettim kndimi gece gunduz dusunmkten olmiycak yapamiycam diye nyse icmden geldi yazdim oyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…