Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

teşekkür ederim darısı sana inan çok kolay ki sen zaten başlayarak bu işi bitirmişsin say:)devamı gelir merak etme 5-6 cm e çıktıysan gerisi çok kolay sadece başaracağına inan ve kendine güven çünkü gerçekten eşinle aranda olan ilişkide ondan sonra çok daha güzel oluyor..10 cm de deneyebilirsin bence ...ben 9 cm den sonra eş denemesine geçtim...bayanın altta olduğu pozisyonda denedim ben .eşin bol miktarda kayganlaştırıcı sürsün ilk seferde ve sen derin bir nefes al ve verirken o kadar rahat giriyor ki ben anlamadım bile gitgel bile yaptık...sakın gerilme çünkü aparattan daha kolay aparata göre daha yumuşakve vajinanın yapısına göre ilerliyor bence aparattan çok daha kolay .sadece bir baskı ve dolgunluk hissi oluyor acı falan yok

canım bak ben de aynı duygulardan geçtim belkide daha kötüsünü yaşadım ki depresyon ilaçları kullandım.bunda bunalacak sıkılacak bir durum yok umutsuz vakasın diye de bir durum yok bunu bütün kadınlar yapabiliyor da sen mi yapamayacaksın?ki anladığım kadarıyla egzersizde yapıyorsun...penis o kadar rahat ki aparattan bile çok kolay ...vajenin yapısı sonsuz bir boşluk o kadar esnekki doğa penisi vajene göre yaratmış,sen aparatı alıyorsun da penisi mi alamayacaksın ? sana söz veriyorum ki ne acı nede başka birşey cesaretini topla da bu sıkıntı seni yenmeden sen onu yen lütfen ...

teskkurler evt aparttada oluyo bi dolgunluk hissi bide aparati sokuyosun sanki sokmamissin gbi icnde oldignu biliyosun hic hisstmedim raht oldu ins buyutebilirim veee esimlede yapabilirim ins bizede dua ett:)

hepsini biliyorumda icraat yok iste:) ben zatn yaklasik iki senedir parmak egzersizi yapiyodum ama p...s korkumu yenemedm uzun zamndirda bursyi takip ediyodum yeni uye oldum vajiyi yenen bi arkadasmdan apartlarini aldm boy boy iste dun bes cm yaptim birz acidi ama strece sarmistim ondan sanirim bugunde alti cm denedim prezervatifle cok rahat oldu cikarirknde acimadi ikinarak cikardim ins devami gelir bazen oluyo oyle hisler iste rabbim baska dert vermesin dermansiz dert vermesin ne dertler sikintilar var haytta vaji neki dedigin gbi en azindan elimizde oln sey izin verirsem olucak vermzsem olmiycak teskkurler destegin icn cnm annede olursun ins:)

canım lütfen olumsuz şeyler düşünme, senin şimdi en çok morale ihtiyacın var. sürekli yapamam diye düşünürsen yapamazsın tabi. ben yaparım üstesinden gelirim, korkmuyorum de hep. bak ben 10 yılımın dolmasına birkaç ay kala yendim, sürekli erteledim türlü bahanelerle. kimseden bi eksiğin yok canım, elbette ki yapacaksın yeneceksin. sadece iste ve egzersizlerini aksatma olur mu..

canım hoş geldin nasılsın, yoksun epeydir, gerçi bende fırsat buldukça gelmeye çalışıyorum, her zaman gelemiyorum.
ne var ne yok nasıl gidiyor, umarım yolundadır herşey..

canım hoş geldin nasılsın, yoksun epeydir, gerçi bende fırsat buldukça gelmeye çalışıyorum, her zaman gelemiyorum.
ne var ne yok nasıl gidiyor, umarım yolundadır herşey..

merhaba hoşbulduk cnm bende iş güç ancak yetişiyorum bende fırsat buldukça giriyorum ama sizlerden kimseyi göremiyorum ..iyiyim ben canım sen nasılsın nasıl gidiyor?

merhaba hoşbulduk cnm bende iş güç ancak yetişiyorum bende fırsat buldukça giriyorum ama sizlerden kimseyi göremiyorum ..iyiyim ben canım sen nasılsın nasıl gidiyor?

çok şükür bende iyiyim canım, herşey yolunda. fırsat buldukça buraya gelmek istiyorum bi parça faydam olur diye. bizi bizden iyi kimse anlamıyor biliyorsun. bende eskilerden pek kimseyi göremiyorum canım..

çok şükür bende iyiyim canım, herşey yolunda. fırsat buldukça buraya gelmek istiyorum bi parça faydam olur diye. bizi bizden iyi kimse anlamıyor biliyorsun. bende eskilerden pek kimseyi göremiyorum canım..

aynen biraz faydamız olursa ne mutlu...çok zor başarana kadar...bebiş istiyorum bende artık bu ay olmadı inşallah bir dahaki ay olur hayırlısıyla:)

aynen biraz faydamız olursa ne mutlu...çok zor başarana kadar...bebiş istiyorum bende artık bu ay olmadı inşallah bir dahaki ay olur hayırlısıyla:)

inşallah en kısa zamanda olur canım. benim bu ay 3. denememdi ama olmadı, nasip herşey. hamile topiklerinde geziniyorum ara ara oralarda da karşılaşırız umarım..

tesekkurler cnm olucak ins yazicam brda oldu yendim diye :):) destekleriniz icin teskkurler

kızlar aparat yaptım kendım bugun 9cm genişliğinde ve vajinaya yerleştrmeyi başardım.. biraz baskı oldu ama sakinliğimi korumayı başardım.. buraya yazmıştım, önce parmaklarımla yapıyodum 2 parmak sonuna kadar yapaabılıyodum bugun de aparatla yapayım dedim önce 5-6 cmlik bi aparatla denedim olunca daha genişini yaptım, 5-6 cmliğe göre biraz daha zor oldu ama yavaş yavaş yerleştrdim hafif bi acı ama dayanılmack bı acı değildi. merak ettiğim şu 9 cmlik aparatla ne kadar devam edeyim vajinanın iç kısımlarının genişlemesi için.???

Aparat yapnlar...yardimci olurmu ? Ben 2 aydir egzersizi biraktm en son 2 parmak zar zor aliordum. Aparat yapmak istyiorum nasil yapiyorsunuz ? Aparati yonlendirmek zor olmuyormu ? Parmak a hissederk ilerlioruz ama aparat da nasil ilerliyosunuz ? Aparat istiroum cnki yabanci biseyin girmesi daha etkili herhalde diye duusunuyorum.

evet aynen yabancı bir şeye alıştırmak vajinayı eşle deneme yapmaya daha çok yardımcı olacağa benziyor ben de senin gibi düşünüyorum bugun yaptım ilk kez aparatla başta biraz zorlandım ama sonra parmağımı nasıl ilerletiyordum diye düşünerek onu da ilerletmye başladım bilmiyorum sana bi fikir verdi mi ama bu şekilde yaptım ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…