Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

bence de bi an evvel denemeye başlamalısın ben de yeni başladım aparata bugün hiçbir şey yapmazsan bir ilerleme kaydedemıyorsun malesef ... inşallah başarılı oluruz yaa Allah hepimizin yardımcısı olsun

Allah'ım çok mutsuzum ...Olmuyor her seferinde bir umutla başlıyorum.Zeytinyağına çok güvenmiştim.Mensim bitsin bi demiştim ama yok olmadı.P...yi yarıya kadar alıyorum ama ondan sonra öyle bir yanma oluyor ki anlatamam direk itiyorum ve her son gibi ağlıyorum (((Nolur bana yardım edin.Ben bu şeyi tam alamicam vajinam dar belki de ((

bende o kadar deneme yapıyorum ama alamdım bir türlü şartlndırmışım 9 cm i kendime sen ne yaptın nasıl hallettin bana da yardımcı olur musun cnm.8 cm çok kolay ama 9 olmuyor.girişe değer değmez acıyor zaten.arkadaşlar daha iyi bilir ama parmakla da iyi yapmışşın.sen 10 cmi de yap sonra eş denemesi yaparsınız zaten.(aparatları hazır mı kendin mi hazırlıyosun cnm)

bende aparatla çalışıyorum canım ben ilk kulak çöpüyle başladım.onu yağa sürdüm aldım sonra onu kağıt havluyla kalınlaştırarak streçle sıkıca sardım.baktım boyu küçük geliyor kurşun kalem aldım onu kalınlaştırmaya başladım kalınlaştırdıkça ölçtüm kaç cm olduğunu.işimi hep kalemle gördüm diyebilirim hem uzunluk açısından iyi hem her seferinde onu hiç bozmadan üstüne yeni aparatımı yapmış oluyordum kağıt havlulularla.birde onu przervatife alınca daha da kolay giriyor.yine yağlıyorum mecburen.hatta bir ara mumu da denemek istedim çok sertti ucunu bıçakla krşun kalem ucuna bile benzetmiştim yeter ki kolay girsin diye:)ama zorlamaya da gerek yokmuş zaten aparatla yapıyorum.şimdi 9 cm yapmam lazım bende onu alamıyorum üzgünüm

kizlar bnde 5-6cmle yapiyorim iki gundur ama cok zor apartlari buyutmek alsmak korkuyorm bnde p....s korkumu asamiycam diye nlur birbitimize yardmci olalm :):)bazen bi cesart geliyo yapicam diyorum bazende ne kadr apart yaprsam yapim p....s yapamam gbi geliyo sikldim artk bu sorunla yasamktan bn anne olmk istiyorm:):)

Denemeye caliscam ama parmaktan daha cok ürkütüyo beni...birde 2 aydir hic egzersiz yapmayinca... saldim artik herseyi galiba...... gorumcem bende 2 gundur. Gider gitmez denicem

olabilir canım bana da parmak yaramamıştı.iki parmak almışşın bak ben alamıyorum aparatı ilerletmek daha kolay oluyor.bolca yağla nefes verirken itekle içeri.inşallah yaparsın hiç korkma.

inşallah sende yaparsın bende takıldım kaldım artık ilerleyemiyorum herkes gelin oluyor anne oluyor :) sen de aparatları genişlet eminim sende beni geçersin:)

sıkıldığım ve ilerleyemediğim için burdayım bugün.üzgünüm o yüzden.yine iyi başarmışşın çoğu gitmiş azı kalmış diyebiliriz galiba.haddim değil ama seni Kkaderimin sayfasına sevk ediyorum:) o da bu konuda çok bilgili ve güzel gaz veriyor.inşallah sende aşarsın.

merhabalar hikayenizi okuyunca kendimi buldum adeta her konuda 5 yıllık bi ilişki sonucunda evlenme, evliliğinizin 9. ayı olması filan bende aynı şekildeyim ve vajinusmus sorunuyla uğraşıyorum terepiste filan da gittim bende ama olmadı bi türlü sabır edip sonunu getiremedim yada uzun aralar verdim ve artık sıkıldım bu drumdan internetten araştırıp bu siteyi buldum ve çoğu kişi mum egzersizleriyle yendiğini öğrendim bende başladım bakalım inşallah bende kurtulurum

vajinan dar değildir bence sadece biraz alışması gerekiyor çok güzel bi durum yinede yarıya kadar alabilmişsin bende bugün cesarete geldim deneme yapacağım ama hangi pozisyon rahat olur bilemiyorum

Son düzenleme:

eycanım aparatları kendim hazırladım evde.. malzemeler kalem+ peçete+streç film ve zeytinyağı Canım 5-6 cm de hiç zorlanmadım çünkü iki parmaktan çok da farklı gelmedi vajinama hemen aldım. 9 cm başta alamadı ve beni biraz ürküttü ama sonra tekrar deneyince ve sanki parmaklarımı alıyormuşum gibi düşünerek ve burada arkadaşların verdiği tavsiyeleri uygulayarak ıkınmak,nefes alıp vermek vs yavaş yavaş ilerlettim girmiyormuş gibi gelmişti bana ama biraz sonra yavaş yavaş girdiğini farkettim. sakin bi şekilde yavaş yavaş ilerleyerek yaptım zeycanım sen de yapabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…