- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #160.361
kızlar aparat yaptım kendım bugun 9cm genişliğinde ve vajinaya yerleştrmeyi başardım.. biraz baskı oldu ama sakinliğimi korumayı başardım.. buraya yazmıştım, önce parmaklarımla yapıyodum 2 parmak sonuna kadar yapaabılıyodum bugun de aparatla yapayım dedim önce 5-6 cmlik bi aparatla denedim olunca daha genişini yaptım, 5-6 cmliğe göre biraz daha zor oldu ama yavaş yavaş yerleştrdim hafif bi acı ama dayanılmack bı acı değildi. merak ettiğim şu 9 cmlik aparatla ne kadar devam edeyim vajinanın iç kısımlarının genişlemesi için.???
Aparat yapnlar...yardimci olurmu ? Ben 2 aydir egzersizi biraktm en son 2 parmak zar zor aliordum. Aparat yapmak istyiorum nasil yapiyorsunuz ? Aparati yonlendirmek zor olmuyormu ? Parmak a hissederk ilerlioruz ama aparat da nasil ilerliyosunuz ? Aparat istiroum cnki yabanci biseyin girmesi daha etkili herhalde diye duusunuyorum.
Denemeye caliscam ama parmaktan daha cok ürkütüyo beni...birde 2 aydir hic egzersiz yapmayinca... saldim artik herseyi galiba...... gorumcem bende 2 gundur. Gider gitmez denicem
kizlar bnde 5-6cmle yapiyorim iki gundur ama cok zor apartlari buyutmek alsmak korkuyorm bnde p....s korkumu asamiycam diye nlur birbitimize yardmci olalm :):)bazen bi cesart geliyo yapicam diyorum bazende ne kadr apart yaprsam yapim p....s yapamam gbi geliyo sikldim artk bu sorunla yasamktan bn anne olmk istiyorm:):)
Allah'ım çok mutsuzum ...Olmuyor her seferinde bir umutla başlıyorum.Zeytinyağına çok güvenmiştim.Mensim bitsin bi demiştim ama yok olmadı.P...yi yarıya kadar alıyorum ama ondan sonra öyle bir yanma oluyor ki anlatamam direk itiyorum ve her son gibi ağlıyorum(((Nolur bana yardım edin.Ben bu şeyi tam alamicam vajinam dar belki de ((
öncelikle merhaba ; ben evliliğimin 9. ayında sadece 4 gün egzersiz yaparak yendim...tabi ki burada ki arkadaşların desteği ve önerileriyle...uzun bir süre diyorum çünkü bu kadar basit bir şey için gerçekten uzun bir süre...ben eşimle 5 yılllık çok güzel bir ilişki sonrasında çok da severek evlendim evlendim.Herşey çok güzeldi flört daha sonra nişan evlilik hazırlıkları düğün derken düğün günü bu sıkıntıyla karşılaştık.düğün günü dedik yorgunuz dedik balayında olur dedik olmadı ....balayından geldik evimize yine olmadı bayram dedik bayramdan sonra dedik tam tamına 9 ay geçt...Aslında ben bu siteyi 7 ayında bulmuştum fakat egzersizlere cesaret edemedim.tabi o arada iki psikoloğa gittim psikolojim bozuldu..herşeyi çözdük fakat bu sorunu psikologlarla da çözemedim...eşim anlayışlı bir insan belki de bana kıyamadı çok zorlamadı üzerinde pek de durmadı keşke bana bir an önce olsun diye baskı kursaymış:)fakat baktım gidere bu iş bizim için problem olmaktan çıkmış kaçışımız olmuştu.ikimizde bu konu hakkında konuşmuyor yprum dahi yapmıyorduk birbirimize dokunmuyorduk bile artık...bizimle beraber evlenenlerin sürekli hamilelik haberlerini alıyor ancak o zaman içimizi büyük bir hüzün kaplıyordu...ben 9. ayın sonunda bir cesaret hatta bir pazar günü o günü hiç unutmayacağım:):)parmakla denedim olmadı itici gelmişti zaten düşüncesi.bir adet kulak çöpü aldım streçledim üzerinede kayganlaştırıcı sürdüm.karşıma da bir ayna aldım ve inceledim nefes aldım verdim ve verirken vajenin genişlediğini gördüm sonrada kulak çöpünü arkadaşların bahsettiği şekilde popo yönünde ilerlettim hissetmemiştim bile cesaretim yerine geldi o gün 3 ,5 derken çok yol katettim.Ertesi gün işten gelincede kaleme peçete sardım ve streçleyim kayganlaştırıcı sürdüm ıkındım ve o da çok rahat girdi derken ben peçeteleri kalınlaştırarak 9 cm e kadar ulaştım 4 günün sonunda :)5. günde eş denemesine geçtim çok rahat girdi ve hiç acı kanama olmadı gitgel bile yaptık o gün bizim için dönüm noktası oldu..ikinci denememde çok az bir kanama oldufakat acı yine yok kayganlaştırıcıyla denedik hep alışana kadar şimdi onu da kullanmıyoruz ve bebk istiyoruz:)gerçekten çok kolaymış ki ben çok korkak bir yapıya sahibim öyle iğne den kandan falan çok korkarım ben yaptıysam herkes yapar emin ol ki benim bu düşünceden bile tansiyonum düşüyordu..çok kolay birşey hayatta o kadar zor şeyler var ki bu gerçekten yanında hiç kalır.acı yok öyle bahsedilen gibi aman aman bir kanama yok.bu doğanın kadına verdiği bence en güzel şeylerden biri düşünsene insanoğlunun çoğalmasında rol oynayan bir organ ..bunun yanısıra tabi başka güzel şeylerde var eşinle paylaştığın en güzel şey.çok kolay cesaretinizi toplayın ve bir an önce egzersizlere başlayın.biraz uzun oldu sanırım:):)
kizlar bnde 5-6cmle yapiyorim iki gundur ama cok zor apartlari buyutmek alsmak korkuyorm bnde p....s korkumu asamiycam diye nlur birbitimize yardmci olalm :):)bazen bi cesart geliyo yapicam diyorum bazende ne kadr apart yaprsam yapim p....s yapamam gbi geliyo sikldim artk bu sorunla yasamktan bn anne olmk istiyorm:):)[/
Aynen canım bende senin gibi hissediyorum aparatları büyüttükçe hep bi korku bişy geliyor ama inan ki bi kaç gün düzenli yaptıktan sonra alışıyor sen günde kaç saat çalışıyorsun
Allah'ım çok mutsuzum ...Olmuyor her seferinde bir umutla başlıyorum.Zeytinyağına çok güvenmiştim.Mensim bitsin bi demiştim ama yok olmadı.P...yi yarıya kadar alıyorum ama ondan sonra öyle bir yanma oluyor ki anlatamam direk itiyorum ve her son gibi ağlıyorum(((Nolur bana yardım edin.Ben bu şeyi tam alamicam vajinam dar belki de ((
bende o kadar deneme yapıyorum ama alamdım bir türlü şartlndırmışım 9 cm i kendime sen ne yaptın nasıl hallettin bana da yardımcı olur musun cnm.8 cm çok kolay ama 9 olmuyor.girişe değer değmez acıyor zaten.arkadaşlar daha iyi bilir ama parmakla da iyi yapmışşın.sen 10 cmi de yap sonra eş denemesi yaparsınız zaten.(aparatları hazır mı kendin mi hazırlıyosun cnm)[/Q
zeycanım aparatları kendim hazırladım evde.. malzemeler kalem+ peçete+streç film ve zeytinyağıCanım 5-6 cm de hiç zorlanmadım çünkü iki parmaktan çok da farklı gelmedi vajinama hemen aldım. 9 cm başta alamadı ve beni biraz ürküttü ama sonra tekrar deneyince ve sanki parmaklarımı alıyormuşum gibi düşünerek ve burada arkadaşların verdiği tavsiyeleri uygulayarak ıkınmak,nefes alıp vermek vs yavaş yavaş ilerlettim girmiyormuş gibi gelmişti bana ama biraz sonra yavaş yavaş girdiğini farkettim. sakin bi şekilde yavaş yavaş ilerleyerek yaptım zeycanım sen de yapabilirsin
bende o kadar deneme yapıyorum ama alamdım bir türlü şartlndırmışım 9 cm i kendime sen ne yaptın nasıl hallettin bana da yardımcı olur musun cnm.8 cm çok kolay ama 9 olmuyor.girişe değer değmez acıyor zaten.arkadaşlar daha iyi bilir ama parmakla da iyi yapmışşın.sen 10 cmi de yap sonra eş denemesi yaparsınız zaten.(aparatları hazır mı kendin mi hazırlıyosun cnm)
bende o kadar deneme yapıyorum ama alamdım bir türlü şartlndırmışım 9 cm i kendime sen ne yaptın nasıl hallettin bana da yardımcı olur musun cnm.8 cm çok kolay ama 9 olmuyor.girişe değer değmez acıyor zaten.arkadaşlar daha iyi bilir ama parmakla da iyi yapmışşın.sen 10 cmi de yap sonra eş denemesi yaparsınız zaten.(aparatları hazır mı kendin mi hazırlıyosun cnm)[/Q
zeycanım aparatları kendim hazırladım evde.. malzemeler kalem+ peçete+streç film ve zeytinyağıCanım 5-6 cm de hiç zorlanmadım çünkü iki parmaktan çok da farklı gelmedi vajinama hemen aldım. 9 cm başta alamadı ve beni biraz ürküttü ama sonra tekrar deneyince ve sanki parmaklarımı alıyormuşum gibi düşünerek ve burada arkadaşların verdiği tavsiyeleri uygulayarak ıkınmak,nefes alıp vermek vs yavaş yavaş ilerlettim girmiyormuş gibi gelmişti bana ama biraz sonra yavaş yavaş girdiğini farkettim. sakin bi şekilde yavaş yavaş ilerleyerek yaptım zeycanım sen de yapabilirsin
evet canım benim de aparat tarifim de böylee:) bazen aparatım olsaymış diyorum çünkü çok eskiyor ve kabalaşıyor.bende ürküyorum açıkçası 9 cm den ve sona yaklaşmaktan maşallah sana hadi inşallah bende yapabilirim
evet canım benim de aparat tarifim de böylee:) bazen aparatım olsaymış diyorum çünkü çok eskiyor ve kabalaşıyor.bende ürküyorum açıkçası 9 cm den ve sona yaklaşmaktan maşallah sana hadi inşallah bende yapabilirim
sağolasın canım daha sonuca varamadım ama yavaş yavaş oluccak inşallah o da:) sen ne kadar zamandır yapıyosun bu arada ?
sağolasın canım daha sonuca varamadım ama yavaş yavaş oluccak inşallah o da:) sen ne kadar zamandır yapıyosun bu arada ?
olur inşallah canım dua et.ya benimki biraz karışık aslında özelden yazıcam bunu kimseyi üzmek ve moral bozmak istemem.insanlar burda birşeylerler öğrenmeye çalışıyor.eğitim herkesin hakkı:)
özel mesajına bak canım
olur inşallah canım dua et.ya benimki biraz karışık aslında özelden yazıcam bunu kimseyi üzmek ve moral bozmak istemem.insanlar burda birşeylerler öğrenmeye çalışıyor.eğitim herkesin hakkı:)
tamam canım anladım beklıyorum ama ben mesaj yazamıyorum(
tamam canım anladım beklıyorum ama ben mesaj yazamıyorum(
canım hafta içi de girmeye çalış tecübeli arkadaşlarımız da var gerçekten çok iyiler ve yalnız bırakmıyorlar bizi Allah onlardan razı olsun
canım hafta içi de girmeye çalış tecübeli arkadaşlarımız da var gerçekten çok iyiler ve yalnız bırakmıyorlar bizi Allah onlardan razı olsun
sürekli takip etmeye çalışıyorum canım haftasonu haftaiçi farketmıyor :)) bi kaç gündür aktif kullanıyorum :)) bu arada mesajını okudum tatlım bence durumunda kötüye giden hiçbişey yok kendini kötü hissetme lütfen.. başta biraz sorun yaşamıssın bu sonrasının da öyle olacagı anlmaına gelmıyor çalşmalarına devam et lütfen seni senden başka kimse kurtaramaz bu problemden hadi inşaAllah olucak denemelerini sürdür olur mu ? Dilerim tüm sıkıntısı olanlar bu konuda, kurtulur. muradına erer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?