- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #160.381
kizlar bnde 5-6cmle yapiyorim iki gundur ama cok zor apartlari buyutmek alsmak korkuyorm bnde p....s korkumu asamiycam diye nlur birbitimize yardmci olalm :):)bazen bi cesart geliyo yapicam diyorum bazende ne kadr apart yaprsam yapim p....s yapamam gbi geliyo sikldim artk bu sorunla yasamktan bn anne olmk istiyorm:):)[/
Aynen canım bende senin gibi hissediyorum aparatları büyüttükçe hep bi korku bişy geliyor ama inan ki bi kaç gün düzenli yaptıktan sonra alışıyor sen günde kaç saat çalışıyorsun
ben iki gundr yapiyorum toplam yarm saat yapmisimdir cnku bnim esim yok sehir disinda bnde annmde kaliyorum annemede diyemedigim icin firsat buldukca evime gidiyorum oyle yapiyorum ya yine zar zor aparati yaparm cesart ediyorm ama bna p...s ck zor geliyo sanki onu yapamzmisim gbi bes yildir evliym bn aliskanlik oldu heralde bnde esimle sinirli birlikte olmk ama olmk zornda artk sokaga ckmak istemiyorm goren cock yokmu doktora gtsene biktim artik hemde esimide mtlu etmk istiyorm mtlu olmk istiyorm norml kadnlar gbi yasamk istiyorum ins apartlari buyutnce p....s korkum kalmz bide kizlar k.bkmayin yazmk zorundayim esimin p...s bna cok kalin geliuo oyuzdn korkuyorm
ben iki gundr yapiyorum toplam yarm saat yapmisimdir cnku bnim esim yok sehir disinda bnde annmde kaliyorum annemede diyemedigim icin firsat buldukca evime gidiyorum oyle yapiyorum ya yine zar zor aparati yaparm cesart ediyorm ama bna p...s ck zor geliyo sanki onu yapamzmisim gbi bes yildir evliym bn aliskanlik oldu heralde bnde esimle sinirli birlikte olmk ama olmk zornda artk sokaga ckmak istemiyorm goren cock yokmu doktora gtsene biktim artik hemde esimide mtlu etmk istiyorm mtlu olmk istiyorm norml kadnlar gbi yasamk istiyorum ins apartlari buyutnce p....s korkum kalmz bide kizlar k.bkmayin yazmk zorundayim esimin p...s bna cok kalin geliuo oyuzdn korkuyorm
korktugun için öyle geliyordur bazen banada p...s büyük gelmiyor değilbu sıkıntıları çeken emin ol hep aynı şeyleri yaşıyor ve hissediyor bu hastalık öyle birşey ki insanın kendine olan güvenini herşeyi alıp götürüyor allah hepimize yardımcı olsun inşallah sende bende ve diğer bu sıkıntıyı çekenler en kısa sürede atlatırız umutsuzluğa kapılmayalım yeter ki hı bide egzersizi yaparken hep oradan çocuk çıktığını düşün yani o kadar esnek bi yapı olduğunu o zaman daha iyi yapılıyor cesaret geliyor olumsuz hiç bişrşey düşünmemeye çalış yapan nasıl yapıyor sonuçta bu işi herşey bizde bitiyor
inşallah sende yaparsın bende takıldım kaldım artık ilerleyemiyorum herkes gelin oluyor anne oluyor :)sen de aparatları genişlet eminim sende beni geçersin:)
merhabalar hikayenizi okuyunca kendimi buldum adeta her konuda 5 yıllık bi ilişki sonucunda evlenme, evliliğinizin 9. ayı olması filan bende aynı şekildeyim ve vajinusmus sorunuyla uğraşıyorum terepiste filan da gittim bende ama olmadı bi türlü sabır edip sonunu getiremedim yada uzun aralar verdim ve artık sıkıldım bu drumdan internetten araştırıp bu siteyi buldum ve çoğu kişi mum egzersizleriyle yendiğini öğrendim bende başladım bakalım inşallah bende kurtulurum
arkadaşlar ben aparatları cok kolay alabiliyorum artık ama eş denemesinde olmuyor.ben üst pozisyonda oluyorum afedersiniz tuv.yapar şekilde oluyorum ayaklarım cok ağrıyor nasıl olcak hangi pozisyon olacak anlamadım .sanki eşimin p... büyük gibi geliyor ama aparata bakınca aparatın enide aynı aynı nedense p.. yapamıyorum .bıktım gerçekten .allahım hepimize yardımcı olsun
korktugun için öyle geliyordur bazen banada p...s büyük gelmiyor değilbu sıkıntıları çeken emin ol hep aynı şeyleri yaşıyor ve hissediyor bu hastalık öyle birşey ki insanın kendine olan güvenini herşeyi alıp götürüyor allah hepimize yardımcı olsun inşallah sende bende ve diğer bu sıkıntıyı çekenler en kısa sürede atlatırız umutsuzluğa kapılmayalım yeter ki hı bide egzersizi yaparken hep oradan çocuk çıktığını düşün yani o kadar esnek bi yapı olduğunu o zaman daha iyi yapılıyor cesaret geliyor olumsuz hiç bişrşey düşünmemeye çalış yapan nasıl yapıyor sonuçta bu işi herşey bizde bitiyor
bu rahatsızlık diyorum arkadaşlar kusura bakmayın ama gerçekten beynimizin bize yapmış olduğu bir oyundan başka birşey değil.beynimizi öyle alıştırıyoruz ki penis bizde ürkütücü kötü büyük görünüyor.öyle değil aslında beynimizin bize yaptığı oyunlarda genelde ya biz yeneriz ya beynimiz.Tek dezavantaj bu tür rahatsızlıklara ne bir yiyecek ne bir içecek nede bir ilaç çare buluyor.bunu kendi kendimize aşabiliriz. İnsanların zevk için yaptğı şeyler bizlerde kötü çirkin görünüyor.Öyle değil aslında bu sadece eşinle paylaşabileceğin çok güzel ve çok özel bir duygu.Ben hiç acillerde ilişkiden ölen yaralanan görmedim:):)Dünyadaki bütün çiftler bunu yapabiliyor.Lütfen biraz cesaret gösterin korkulacak hiçbirşey yok ne acı ne kan.İnsan bu olduktan sonra asıl kendini o zaman kadın gibi hissediyor çok güzel bir duygu kendinizi bu duygudan mahrum etmeyin
ins hepimiz asariz hepimz mtlu oluruz hepimz hakediyoruz bu mtlulugu rabbim hepimizin yardimcisu olsun ins sikmayalim canimizi pes etmeyip yolumuza devam edelm :)
hangi aşamadasın idi2567 nasıl gidiyor ezsersizlerin
Arkadaslar herkese merhaba,
bende vajinismus problemini yasayan bir bayanim.parmak egzersizleri ve pns denemesi vakit buldukca yapiyorum.En sonunda dilator denemesi yapmaya karar verdim ve internetten siparis verdim.onumuzdeki ay icinde gelecek ve denemelere baslayacagim.birkac yerde vajinismus tedavisi icin gidilen doktorlarin hastalarina dilator verip denemelerini istediklerini okudum.suan turkiyede olmadigim icin zaten doktora gitme durumum soz konusu degil.umarim problemime care dilatordur.
slm ins faydasini gorursun hayirlisi olsun bn hic dilator veren duymadimda mum veriyolar boy boy mumdan aparat yapiliyo oylede yapabilirdin bn suan mumdan apartla deniyorum neyle olursa olsn sonuc onmli diye dusunuyorm bazilari pqrmkla bazilar aparatla yenebiliyo snde adim adim ne yaptigni aklindaki sorulari sorarsan burda cok yardimci oluyolar basarilar:)
slm cnm bn uc parmk ve esimn parmklaryla zaten iki senedr yapiyodm fakat p....s korkumu yenememstim burayida bayadr takip ediyodm yni uye oldum vajiyi yenen bi ark.apartlarini aldim suan alti cmdeym ilk birz zor oldu daha cok cikartirken bide strece sarmistm acitti sanirm birz ikinciyi prezervatfle denedm cok rahattm ne aci ne sizi cikrtirknde ikinarak cikardim ck rahttim bikac gundurde yapamiyorm cnku esim yok sehir fisnda bn annmde kaliyorm firsat buldukca yapiyorm sen hangi asamadasin yada yendinmi bide aparatlari buyutebilirmiyim yapabilirmiyim apart yapsamda esimle yaparmiyim bilmiyorm aklim cok karisik:)bi diyormki tmm kizm sen sona gldin astin artk diyorm bide diyormki oooooo daha ne yaptinki isin zoru duruyo diyorum:)
pardon yanlis anlamadim diymi bildigin mum veriyorlar oyle mi :) sanirim okudum oyle birseyler ama hatirlamiyorum simdi.peki sormamda sakinca yoksa mum ile sadece giris ve cikis yapiyorsunuz diymi ? mum icerideyken kendinizi kasip gevsetme yapiyor musunuz? ve mumlari hangi araliklarla kullaniyorsunuz? bazi paketlerde cd ile birlikte oluyor ancak benim sadece aciklama olacak diye biliyorum.
canım ben egzersizlerde sorun yok p...alamıyorum içime bu gidişlede hiç alamıcam heralde.
kızlar ben de 3 aylık evliyim ve ilişkiye giremedikaslında bu iş bekarken hiç korkulu rüyam falan da olmamıştı. durumumuz şu bizim, aslında p.... yola giriyor sanki ama sonra nasıl oluyorsa aşağı doğru kayıyor, girmiyor, benim üstte olduğum zaman da sanki pe... bükülüyor vs., bunlar vajinusmus belirtileri mi? ve de özel olacak belki ama ilk ilişkiye hangi pozisyonda girebildinz? buraya yazmasanz bile mesaj atar mısınz lütfen işin kötü tarafı millet bebek soruyor, diyemiyorum ki biz de tık yok!!!
kızlar ben de 3 aylık evliyim ve ilişkiye giremedikaslında bu iş bekarken hiç korkulu rüyam falan da olmamıştı. durumumuz şu bizim, aslında p.... yola giriyor sanki ama sonra nasıl oluyorsa aşağı doğru kayıyor, girmiyor, benim üstte olduğum zaman da sanki pe... bükülüyor vs., bunlar vajinusmus belirtileri mi? ve de özel olacak belki ama ilk ilişkiye hangi pozisyonda girebildinz? buraya yazmasanz bile mesaj atar mısınz lütfen işin kötü tarafı millet bebek soruyor, diyemiyorum ki biz de tık yok!!!
Tam 15 aydir deneme dahi yapmadik.... egzersizlere de 2 aydir ara verdim...
Doktor olaylari oldu egzersiz sizlerinde etkisi oldu ... bugun deneme yapmalimiyim ? Parmag egzersizine geri donucem ama bi deneme yapmak istiyorum icimde kaldi.
Belkide 15 ay icinde duyduklarm cabalarimin faydasi olmusdur sonucta bu is kafada bitio
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?