Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

inşallah sende yaparsın bende takıldım kaldım artık ilerleyemiyorum herkes gelin oluyor anne oluyor :) sen de aparatları genişlet eminim sende beni geçersin:)

ins hepimiz asariz hepimz mtlu oluruz hepimz hakediyoruz bu mtlulugu rabbim hepimizin yardimcisu olsun ins sikmayalim canimizi pes etmeyip yolumuza devam edelm :)

Aslına bakarsanız herkesin hikayesi birbirine çok benziyor ve sizde bizler gibi yendikten sonra bu muymuş diyeceksiniz.Yani sonda benzer olacak aslında... biraz cesaret sabır ve bu işi tamamlama isteği lütfen o kadar kolay ki bunun için hayatınızı zehir etmeyin.

arkadaşlar ben aparatları cok kolay alabiliyorum artık ama eş denemesinde olmuyor.ben üst pozisyonda oluyorum afedersiniz tuv.yapar şekilde oluyorum ayaklarım cok ağrıyor nasıl olcak hangi pozisyon olacak anlamadım .sanki eşimin p... büyük gibi geliyor ama aparata bakınca aparatın enide aynı aynı nedense p.. yapamıyorum .bıktım gerçekten .allahım hepimize yardımcı olsun

canım aparatta da yeterince kalınlığa eriştiysen yapabilirsin,oradan bir bebek kafası çıkıyor düşün o kadar esnek .bende üst pozisyonda yapamamıştım sen altta olarak denemeni tavsiye ederim ben öyle yaptım belime yastık koydum ve kendimi rahat bıraktım kayganlaştırıcı da sürmeyi unutma yapabilirsin artık olur.biraz cesaret birde direk yapıcam diyerek başlama ön sevişmeyi falan uzun tut kendini daha rahat hissedersin ,gevşersin.çünkü senin birşeyin kalmamış artık bitirmişsin penis aparattan daha kolay.

hangi aşamadasın idi2567 nasıl gidiyor ezsersizlerin

slm cnm bn uc parmk ve esimn parmklaryla zaten iki senedr yapiyodm fakat p....s korkumu yenememstim burayida bayadr takip ediyodm yni uye oldum vajiyi yenen bi ark.apartlarini aldim suan alti cmdeym ilk birz zor oldu daha cok cikartirken bide strece sarmistm acitti sanirm birz ikinciyi prezervatfle denedm cok rahattm ne aci ne sizi cikrtirknde ikinarak cikardim ck rahttim bikac gundurde yapamiyorm cnku esim yok sehir fisnda bn annmde kaliyorm firsat buldukca yapiyorm sen hangi asamadasin yada yendinmi bide aparatlari buyutebilirmiyim yapabilirmiyim apart yapsamda esimle yaparmiyim bilmiyorm aklim cok karisik:)bi diyormki tmm kizm sen sona gldin astin artk diyorm bide diyormki oooooo daha ne yaptinki isin zoru duruyo diyorum:)

Arkadaslar herkese merhaba,

bende vajinismus problemini yasayan bir bayanim.parmak egzersizleri ve pns denemesi vakit buldukca yapiyorum.En sonunda dilator denemesi yapmaya karar verdim ve internetten siparis verdim.onumuzdeki ay icinde gelecek ve denemelere baslayacagim.birkac yerde vajinismus tedavisi icin gidilen doktorlarin hastalarina dilator verip denemelerini istediklerini okudum.suan turkiyede olmadigim icin zaten doktora gitme durumum soz konusu degil.umarim problemime care dilatordur.

slm ins faydasini gorursun hayirlisi olsun bn hic dilator veren duymadimda mum veriyolar boy boy mumdan aparat yapiliyo oylede yapabilirdin bn suan mumdan apartla deniyorum neyle olursa olsn sonuc onmli diye dusunuyorm bazilari pqrmkla bazilar aparatla yenebiliyo snde adim adim ne yaptigni aklindaki sorulari sorarsan burda cok yardimci oluyolar basarilar:)

pardon yanlis anlamadim diymi bildigin mum veriyorlar oyle mi :) sanirim okudum oyle birseyler ama hatirlamiyorum simdi.peki sormamda sakinca yoksa mum ile sadece giris ve cikis yapiyorsunuz diymi ? mum icerideyken kendinizi kasip gevsetme yapiyor musunuz? ve mumlari hangi araliklarla kullaniyorsunuz? bazi paketlerde cd ile birlikte oluyor ancak benim sadece aciklama olacak diye biliyorum.

canım ben egzersizlerde sorun yok p...alamıyorum içime bu gidişlede hiç alamıcam heralde.

baya bildigin bakkal mumu sen onu penis sekline getiriyosun incedn baslayip kalinlastiriyosun ben bi arkadasmdan aldimvmumlarini git gel yapiyosun ben hatta icimdeyken sag solda yaptim bir muma basliyosun ona alisnca bi buyugne geciyosun "bazi paktlerde cd oluyo "demssin anlamadm cnm pardon

kızlar ben de 3 aylık evliyim ve ilişkiye giremedik aslında bu iş bekarken hiç korkulu rüyam falan da olmamıştı. durumumuz şu bizim, aslında p.... yola giriyor sanki ama sonra nasıl oluyorsa aşağı doğru kayıyor, girmiyor, benim üstte olduğum zaman da sanki pe... bükülüyor vs., bunlar vajinusmus belirtileri mi? ve de özel olacak belki ama ilk ilişkiye hangi pozisyonda girebildinz? buraya yazmasanz bile mesaj atar mısınz lütfen işin kötü tarafı millet bebek soruyor, diyemiyorum ki biz de tık yok!!!

Henüz 3 aylik evlisin canim simdikten cözüm araman cok guzel...aylarini yillarini kaybetmr. 3 aylik evliye bebek sorulurmu hic aceleri neymis acaba ? Giris oluyormu ? Bükülüyor diyorsun.... kayiyo diyorsun. Esin p. Tam olaral sertlesmesi gerekiyo . Sertlesmedenmi deneme yaptiniz ? Ozaman bukulur veya kayar gider o yoldan ilerliyemez. Sakin ol ... esinin tam sertlesmesini sagla ve sonra giris esnasinda nefes al ver cok yavasca ve nefesi verirken ayni zamanda ikinirken bi hamle yapin tekrar beklet icinde ve tekrar nefes verirken birdaha hamle yapin ... kafani bosalt ve nefesinle kaslarini kontrol etmeye calis.....

canım esınde setlesme sorunu varsa p.. bukulur zaten tamamen serttlığı sağlarsa ozman belkı olabılır sızın o konuyu ahaledın bence olmazsa zaten vajınusmussundur ondan sonrada egzersızlere baslarsın

Tam 15 aydir deneme dahi yapmadik.... egzersizlere de 2 aydir ara verdim...

Doktor olaylari oldu egzersiz sizlerinde etkisi oldu ... bugun deneme yapmalimiyim ? Parmag egzersizine geri donucem ama bi deneme yapmak istiyorum icimde kaldi.
Belkide 15 ay icinde duyduklarm cabalarimin faydasi olmusdur sonucta bu is kafada bitio

mrb arkadasm. bence deneme yapmak icin bekleme artik.evet bu is kafada bitiyor ama bi simsek cakmasini bekleme kafanda...denemeden bilemezsin uzun ara vermissin zaten.deneyecegzki korkularmzla yuzleselim ve taniyalim gorelim ilerlememizi.evet olmaynca pskoloji bozulabilio ama katlancaz emeksiz yemek olmaz deyip sabredcez.insallah basaracagna inaniyorum .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…