- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #160.401
mrhba kızlar. bendede vajinısmus belası var.2012 haziranda evlendim ama tık yok.cok zor bişey bekarken cok basit derdim ama öyle degilmiş.ne olur bi yol gösterin lütfen.siteyede yeni üyeyim sesimi duyan varmı?
egzersizler nasıl oluyor.ne olur banada anlatın.bunalımdayım yardımcı olurmusunuz.
mrhba kızlar. bendede vajinısmus belası var.2012 haziranda evlendim ama tık yok.cok zor bişey bekarken cok basit derdim ama öyle degilmiş.ne olur bi yol gösterin lütfen.siteyede yeni üyeyim sesimi duyan varmı?
merhaba canım hosgeldınnn gecmıs olsun hepımız aynı seylerı yasadık ve coğumuz atlattık yenmek ıstıosan egzersızle baslıcaksın canım ve yuzde yuz yenersın bu hastalığı allahın ıznıyle bır anonce baslarsan kısa zamanda gelın olursun egzersızler hakkında bılgın varmı yenıden anlatmamı ıstermısın
egzersizler hakkında bilgim yok.yardımcı olursanız cok sevinirim.cünkü bu büyük sorun.allahtan eşim anlayışlı ama ben cok huzursuzum.
egzersizler hakkında bilgim yok.yardımcı olursanız cok sevinirim.cünkü bu büyük sorun.allahtan eşim anlayışlı ama ben cok huzursuzum.
Acaba popoya doğru yönlendirme bölümünü biri bana açıklayabilirmi.
Merhaba arkadaşlar ben 5 yıllık bir vajinusmus hastasiyim ilk zamanlar doktorlara gittim kizlik zari aldirdim parmak egzersizlerini cok rahat yaptim sonra Annem vefat etti 2 yıl boyunca yaptığim herseyi bi kenara biraktim ama artık kendime geldim ve doktor istemiyorum..keske bu forumla daha önce tanışsaydım.şimdi bastan başladım gunlerdir sizleri okuyorum bazen aklıma takıliyo baştan yine okuyorum sayenizde inancim artti eger daha erken ke§fetseydim burayı gereksiz yere kizlik zari operasyonuda geçirmezdim neysee zararın neresinden dönulse kardir.mum aparati burda okudum ve cok mantikli geldi benim doktorum sosis önermişti (tabiki yapmadim)sayenizde kendime guvenim arttı..
merhaba canım bende 2 yıllık vajinusmus hastasıyım.kızlık zarı operasyonunu neden geçirdin
mrhba canım ya ne olur bana bi yol gösterin.parmak egzersizlerini yapamam ben cünkü dokunamıyorum bile.off cok zor bişey allah kimsenin basına vermesin..
Mrhba cnm benim kizlığimin kalın olduğunu bu nedenle iliski yasayamadigmi soyledi doktor.ancak simdiki aklım olsaydi daha cok arastirma yapardim tamamen gereksiz bi operasyonmuş.
banada aynısını dedi gittiğim 2 doktor kalın etli.1. dk operasyon olmalısın dedi 2.doktorda gerek yok istersen yaparız dedi .ben kendi kendime egzersizlere başladım 1 haftadır iyide gidiyor 10 cm kadar rahatça alıyorum .bazen operasyon olayım diyorum ama durumumuz pek müsait değil o yüzden kendi kendime yenmeye çalışacağım
Soyle soyliyim ilk girisden sonda popoya dogru egilimli vajinamiz. Resimler vardi suan ebnde ykk okuyan arkadaslar bulabilirse yardimci olsunlar . Sen altdayken popona yastik koyarak desteklersin veya sen ustdeyken p.nisi sen yonlendirebilirsin
bende o kadar deneme yapıyorum ama alamdım bir türlü şartlndırmışım 9 cm i kendime sen ne yaptın nasıl hallettin bana da yardımcı olur musun cnm.8 cm çok kolay ama 9 olmuyor.girişe değer değmez acıyor zaten.arkadaşlar daha iyi bilir ama parmakla da iyi yapmışşın.sen 10 cmi de yap sonra eş denemesi yaparsınız zaten.(aparatları hazır mı kendin mi hazırlıyosun cnm)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?