Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

mrhba kızlar. bendede vajinısmus belası var.2012 haziranda evlendim ama tık yok.cok zor bişey bekarken cok basit derdim ama öyle degilmiş.ne olur bi yol gösterin lütfen.siteyede yeni üyeyim sesimi duyan varmı?

mrhba kızlar. bendede vajinısmus belası var.2012 haziranda evlendim ama tık yok.cok zor bişey bekarken cok basit derdim ama öyle degilmiş.ne olur bi yol gösterin lütfen.siteyede yeni üyeyim sesimi duyan varmı?

egzersizler nasıl oluyor.ne olur banada anlatın.bunalımdayım yardımcı olurmusunuz.

mrb cnm ben de senın gbı buraya yenı uye oldum ve yaklaşık 1 haftadır egzersizleri yapmaya çalışıyorum.. egzersizler parmak yardımıyla yapılıyo ilk önce zaten giriş sayfasında bu açık bi şekilde anlatılmış bende sayfaları ınceleye inceleye öğrendim neler yapılcagını tabı burdakı bazı arkadaşların yardımı da var.. ilk önce parmak egzersızlerınden başlayabılırsın bence

merhaba canım hosgeldınnn gecmıs olsun hepımız aynı seylerı yasadık ve coğumuz atlattık yenmek ıstıosan egzersızle baslıcaksın canım ve yuzde yuz yenersın bu hastalığı allahın ıznıyle bır anonce baslarsan kısa zamanda gelın olursun egzersızler hakkında bılgın varmı yenıden anlatmamı ıstermısın

mrhba canım ya ne olur bana bi yol gösterin.parmak egzersizlerini yapamam ben cünkü dokunamıyorum bile.off cok zor bişey allah kimsenin basına vermesin..

Merhaba arkadaşlar ben 5 yıllık bir vajinusmus hastasiyim ilk zamanlar doktorlara gittim kizlik zari aldirdim parmak egzersizlerini cok rahat yaptim sonra Annem vefat etti 2 yıl boyunca yaptığim herseyi bi kenara biraktim ama artık kendime geldim ve doktor istemiyorum..keske bu forumla daha önce tanışsaydım.şimdi bastan başladım gunlerdir sizleri okuyorum bazen aklıma takıliyo baştan yine okuyorum sayenizde inancim artti eger daha erken ke§fetseydim burayı gereksiz yere kizlik zari operasyonuda geçirmezdim neysee zararın neresinden dönulse kardir.mum aparati burda okudum ve cok mantikli geldi benim doktorum sosis önermişti (tabiki yapmadim)sayenizde kendime guvenim arttı..

egzersizler hakkında bilgim yok.yardımcı olursanız cok sevinirim.cünkü bu büyük sorun.allahtan eşim anlayışlı ama ben cok huzursuzum.

Bak canim sakin ol...sayfalari oku yavas yavas.... hemen egzersize baslama... önce vucudunu tanimaya calis. Aynanin karsina gec bacaklarini ac ve bak.... sadece bak... dokun ... parmak sokmana gerek yok...sadece tani ...sonra aynanin karsisinda nefes al ver ...burnundan nefes alirken ayni cisini tutarmis gibi tut kaslarini ve yavas cok yavas agzindan nefes verirken gevset kaslarini cis yapiomus gibi...bunu tekrarla ve surekli yap tv izlerken yemek yerken otobusde...surekli kaslari tut birak ..nefes al ver....hazir hissetiginde ki nefes verirken oranin hafif acildiginu girceksn serce parmak veya kulak copuyle basla...nefes verirken ilerle nefes alirken dur dinlen

egzersizler hakkında bilgim yok.yardımcı olursanız cok sevinirim.cünkü bu büyük sorun.allahtan eşim anlayışlı ama ben cok huzursuzum.

Bak canim sakin ol...sayfalari oku yavas yavas.... hemen egzersize baslama... önce vucudunu tanimaya calis. Aynanin karsina gec bacaklarini ac ve bak.... sadece bak... dokun ... parmak sokmana gerek yok...sadece tani ...sonra aynanin karsisinda nefes al ver ...burnundan nefes alirken ayni cisini tutarmis gibi tut kaslarini ve yavas cok yavas agzindan nefes verirken gevset kaslarini cis yapiomus gibi...bunu tekrarla ve surekli yap tv izlerken yemek yerken otobusde...surekli kaslari tut birak ..nefes al ver....hazir hissetiginde ki nefes verirken oranin hafif acildiginu girceksn serce parmak veya kulak copuyle basla...nefes verirken ilerle nefes alirken dur dinlen

merhaba canım bende 2 yıllık vajinusmus hastasıyım.kızlık zarı operasyonunu neden geçirdin

mrhba canım ya ne olur bana bi yol gösterin.parmak egzersizlerini yapamam ben cünkü dokunamıyorum bile.off cok zor bişey allah kimsenin basına vermesin..

canım bende sneın gıbı dıyorudm ama mecbur yaptım baska turlu yenmene ımkan yok canım aparatla denerısn sende parmaktan rahatsız olursan ama yenmk ıstıosan egzersız sart uzgunum

Mrhba cnm benim kizlığimin kalın olduğunu bu nedenle iliski yasayamadigmi soyledi doktor.ancak simdiki aklım olsaydi daha cok arastirma yapardim tamamen gereksiz bi operasyonmuş.

banada aynısını dedi gittiğim 2 doktor kalın etli.1. dk operasyon olmalısın dedi 2.doktorda gerek yok istersen yaparız dedi .ben kendi kendime egzersizlere başladım 1 haftadır iyide gidiyor 10 cm kadar rahatça alıyorum .bazen operasyon olayım diyorum ama durumumuz pek müsait değil o yüzden kendi kendime yenmeye çalışacağım

Açıkcası sadece fikrim bu operasyonun bizim kasilmalarimiza hic bir yarari yok bikere egzersizde cok iyi ilerlemişsin Rabbim yardım edicek ama egzersizi hic birakma vajinusmus ihmal hastaligı surekli ertelemek istiyoruz hatada burda başliyo ben bu hataya uzun sure devam ettim ancakbu forum bana cok daha yardimci olucak iinanıyorum.Guzel haberleri buraya yazmak bizede nasip olucak insallah..

meraba arkadaşlar dün kardeşimin düğünü vardı ve ben bu illeti 1 sene çeken bi ablası olarak kardeşimin korkularının boş olduğunu ilişkinin çok doğal bir şey olduğunu anlattım ve kayganlaştırıcı alın dedim ve sonuç kardeşim gelin olduuuuuuuuuu
sadece birkaç damla kan gelmiş ama hiç öyle dayanılmaz bi acı yaşamadım sadece çok hafif bi sızı oldu dedi o kadar sevindim ve gaza geldim ki reglim bitince bende kendimi rahat bırakıp tam olarak bi ilişki yaşamak istiyorum inşallah

Soyle soyliyim ilk girisden sonda popoya dogru egilimli vajinamiz. Resimler vardi suan ebnde ykk okuyan arkadaslar bulabilirse yardimci olsunlar . Sen altdayken popona yastik koyarak desteklersin veya sen ustdeyken p.nisi sen yonlendirebilirsin

Çok teşekkür ederim aslinda böyle söyleyince kafamda resimler oluşuyo ben direk ilerlemeye calışıyorum anatomik olarak zorluyorum parmakla boşlugu hissediyirum o yone gidiyirum ama aparatla yanlış bi yol izliyorum çokk teşekkur ederim.

ben parmakla çalışıyordum aparatta stres oluyordum çünkü. egzersizlerimde orta parmağımın 2 boğumunu alabiliyordum içime dün eşimle yakınlaşma yaşadık tekrar deneyelim dedik denemez olaydık üstte beceremedim altta bacaklarım kasılmaktan kaskatı oldu direk eşimi ittim delik yokmuş gbi oldu yine çok ama çok moralim bozuldu bütün gece ağladım eşim destek oluyor çok ama onunda psikolojisi fena durumda neyse bugün bir cesaret aparat yaptım kendime 6 cmlik. zeytinyağı ile başladım çalışmaya ilerletebildim baya ama tamamını alamıyorum bir duvara tosluyor ilerletmeye çalıştığımda. moralim çok bozuk eş denemesi yapınca bütün motivasyonum bitti. eşimle denerken deliği bile bulamıcak duruma geliyorum stresten. üstteyken bacaklarım ağrıyor çiviye oturcak gibi oluyorum aşağıda ise daha fena hem eşimin ağıırlığı hemde bacaklarımın kasılması ve sonrası kalp çarpıntısı panik.. artık soruyorum kendime egzersizlerim olduda bitti ya yine eş denemesinde aynı şekilde olurda hüsrana uğrarsam diye

canım girişe dokunduğunda nasıl acıyor, benim alanım değil kusura bakma yazayım dedim, prezervatifle yapıyosun değil mi,dokunduğunda acıyorsa baş kısmına yumuşak bişey sar sonra prezervatife geçir yağa batır çıkar sonrada ıkıııın :) olur Allahın izniyle, bunları yaptım zaten diyosan acı değildir o psikolojiktir. bu arada deneme sırasında oturmuyosunuz değil mi uzanın ve ya dizlerinizi kırarak bükün ve yanlara açın, sonra bak olmuyor diyorsun ya eşin gelsin o sırada ensenden bir öpsünde bak, onun nefesini bir hisset direk serbest bırakırsın kendini bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…