Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canım sağolasın ya, sayende sayfam şenlendi, muayene ücretimi artırdım

kızlar mutlaka egzersizlerinizi düzenli yapın bu çok önemli .. ben mum egzersizleriyle yendim eğer denerseniz beyaz mumlardan alın ama mutlaka prezervatif geçirip kullanın kayganlık ve hijyen bakımından.. allah hepinize kolaylık versin

inşallah sende yaparsın bende takıldım kaldım artık ilerleyemiyorum herkes gelin oluyor anne oluyor :) sen de aparatları genişlet eminim sende beni geçersin:)

kuzum sen bir özele gelsene neden ilerlemiyorum diyorsun, takıldığn bir şey vardır konuşalım bana yaz geldiğinde bu konuyu konuşalım , ilerlemiyosan 8 cm ben mi yapabiliyorum, daha nasıl ilerleyeceksin , herkese moral verip kendi moralini bozuyorsun senin kulağını çekicem.

bencede psikolojiktir çünkü o an acıyacak diye düşünüp aparatı ittirmeye korkuyoruz mesela ben egzersizlere başladığımdan beri 3 4 ay ittirmekten korktuğum için bi türlü ilerleyememiştim ama şu an reglimin bitmesini sabırsızlıkla bekliyorum ailemin yanındayım iznim bittiğinde eşimin yanına evime dönünce ona ve kendime yaptığım bu işkenceyi Allahın izniyle bitirip kendimi rahat bırakıp gerçek anlamıyla bi ilişki yaşamak, mutlu ve huzurlu bi evlilik hayatı yaşamak istiyorum

canım çömelme pozisyonunda deneme dizlerin namaz kılarken olduğu gibi yere değsin ama ilk önce doğrul yerine yerleştir sonra yavaş yavaş otur, benim sayfaya bir bakar mısın orda anlatmaya çalışmıştım bu pozisyonu,

Son düzenleme:

var devlet hastanesi hangi bölüme gitmeliyim

helal olsun kız sana :) buda şunu gösteriyor erteledikçe korkular artıyor , biz bilgi olarak iyiyiz ama harekete geçmeyi bekliyoruz :) ne güzel inşallah sende kurtulursun regl biter bitmez canım.kardeşinede mutluluklar dilerim.

canım sakın gaza gelip kendi ıslaklığımla deneyim deme sana tavsiyem yağı mutlaka kullan ilk sefer için en azından, bu gazla tamam yapabilirsin ama ıslaklığın yetmezse o an için sonrada bu gazı bulamazsın

msj yolladım arkadaşım

aynen öyle zar yırtıldıktan sonra da ben girişe izin vermemiştim ilk başta, kasılmalar değil sadece zar korkusu olanlar için , zar bir engel.tabi hangimizde yoktu ki, ama hiçte korktuğumuz gibi değilmiş, ama dr lar gerçekten gerek görüyorsa ona da birşey diyemem,geçmişi boşver arkadaşım artık önümüze bakalım ne yaparız neler yapabiliriz diye,

canım zaten çok normal deliği yavaş yavaş bulacaksın, zamanla alışacaksın herşeye, moral bozmak yok, arada eş denemesini yapacaksan olmama ihtimalini kabul edeceksin diyoruz ya hep, demek ki tam olarak hazır değilsin,deliği bulmak için şöyle birşey işine yarar mı bir dene istersen, bunuda baya bir yerde yazdım artık ama kimse söylemedi işlerine yaradı mı canım bak yağı sürdün ya eş denemesi yaparken , eşinede sür vajina içinede eşin iyice sürsün, sonra eşin sırt üstü yatsın sen p nin normal yatık durduğu halde afedersin p nin üstüne otur ve klitoris ve vajinanı oraya sür ama haz almaya çalış, biraz sonra etkilenmeye başlayınca sen afedersin p yi tıt ve başını vajinanın orda gezdir, birazcık çukur gibi orası hissettirir kendini tam deliği bulamazsın ama şunu bil başka gidebileceği giriş yok orda, sonra biraz dilersen elinle tutarak ıkın ve it, sonra artık biraz girdi çıkmaz dersen poponu ileri geri oynatarak ıkınmaya ve eşine doğru eğilerek itmeye devam et canım.

canım bükülme dediğin kayıp sanırım arkaya doğru gidiyor, yani içine değil dışına doğru kayıyor, bükülmüyor bahsettiğinden anladığım kadarıyla çünkü bükülme dediğin arkadaşların bahsettiği gibi ereksiyon (sertleşme sorunudur), p bildiğin kırılmış gibi bükülür ,tam anlamıyla sertleşme sorunu yoksa vajina girişini bulana kadar kayıyor endişelenme ve özel msj kutuna bak arkadaşım.

Son düzenleme:
arkadaşlar eskisi kadar gelemiyorum nolur hakkınızı helal edin , avesra, komar,melisa, yardım eden tüm arkadaşlar sanki böyle hakkınıza girmiş gibi hissediyorum gelemediğim zamanlar, nolur hakkınızı helal edin yardımcı olamadığım vajiyle uğraşan arkadaşlar hacico , zeycanım, diğer arkadaşlar sizde hakkınızı helal edin ve bana ulaşmak isteyenlere lütfen bilenler msn adresimi versin, kalbim ve dualarım hep sizinle.

Son düzenleme:
slm arkadslar bn annmde kaliyorm esim sehir disnda oldugu icin o yuzden egzersiz yapma sansm pek olmuyo en son alti cmde kaldm dahada deneyemedim yavs yavs apartlari buyutmeye calisicam esimle yapamam diye cok korkuyorm yolu bulamam diye esimde hemn sinirleniyo daha yapmiycam diyo ama bilmiyorm artk kurtlmak istiyorm anne olmk istiyorm ya orada p....s gore biyer oldugnu biliyorm yani alti cmlik apartlada denedm hic aci falan olmadi sadece baski ama esimn p...s bna cok kalin geliyo o korkutuyo bni ins apartlari kalnlastirp yapabilirim korkularm gider ve esimle raht yapabilirm temennm bu burda yazmk istiyorm oldu bitti diye allahm yardmcimz olsun ben bes yildir evliyim ve bes yildir sihirli bi degnek degicek ve iyilesicm diye bkledim cok doktora gittm hocalara gttim eve ebe cagrdim lokal anestezi altnda olsn dedk pda olmadi artk dank etti kafama bunu sadece ben asabilirim hersey ve herkes biyere kader bna yardmci olcak cok doktora gide gele doktor arkadasm bi gun bna dediki bnu sen yapicaksin senin yerine bskasi yqpamz kndine gel artk dedi bnde geldigmi dusunuyorm insallah rabbimin izniyle asicam hepimz asicz ins

eş denemesi yapacağında lütfen bana ulaş arkadaşım, bu arada p gözümüze öyle devasa geliyor işte korktuğumuz için ama deneyipte olduğunda küçücükmüş de sanki bitti mi hepsi oldu mu diye düşüneceksin

helal olsn cnm snde ve herkes helal etsin birbirimizi dinliyorz yaziyorz dertlesiyirz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…