- 7 Mayıs 2013
- 4.629
- 559
- 198
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #160.421
sıkıldığım ve ilerleyemediğim için burdayım bugün.üzgünüm o yüzden.yine iyi başarmışşın çoğu gitmiş azı kalmış diyebiliriz galiba.haddim değil ama seni Kkaderimin sayfasına sevk ediyorum:) o da bu konuda çok bilgili ve güzel gaz veriyor.inşallah sende aşarsın.
inşallah sende yaparsın bende takıldım kaldım artık ilerleyemiyorum herkes gelin oluyor anne oluyor :)sen de aparatları genişlet eminim sende beni geçersin:)
bende o kadar deneme yapıyorum ama alamdım bir türlü şartlndırmışım 9 cm i kendime sen ne yaptın nasıl hallettin bana da yardımcı olur musun cnm.8 cm çok kolay ama 9 olmuyor.girişe değer değmez acıyor zaten.arkadaşlar daha iyi bilir ama parmakla da iyi yapmışşın.sen 10 cmi de yap sonra eş denemesi yaparsınız zaten.(aparatları hazır mı kendin mi hazırlıyosun cnm)[/Q
zeycanım aparatları kendim hazırladım evde.. malzemeler kalem+ peçete+streç film ve zeytinyağıCanım 5-6 cm de hiç zorlanmadım çünkü iki parmaktan çok da farklı gelmedi vajinama hemen aldım. 9 cm başta alamadı ve beni biraz ürküttü ama sonra tekrar deneyince ve sanki parmaklarımı alıyormuşum gibi düşünerek ve burada arkadaşların verdiği tavsiyeleri uygulayarak ıkınmak,nefes alıp vermek vs yavaş yavaş ilerlettim girmiyormuş gibi gelmişti bana ama biraz sonra yavaş yavaş girdiğini farkettim. sakin bi şekilde yavaş yavaş ilerleyerek yaptım zeycanım sen de yapabilirsin
streç filmi kalın sarıyorsunuzdur aman yırtılmasın Allah korusun dikkatli olun.prezervatif daha rahat kayar diye düşünüyorum ama.
canım girişe dokunduğunda nasıl acıyor, benim alanım değil kusura bakma yazayım dedim, prezervatifle yapıyosun değil mi,dokunduğunda acıyorsa baş kısmına yumuşak bişey sar sonra prezervatife geçir yağa batır çıkar sonrada ıkıııın :) olur Allahın izniyle, bunları yaptım zaten diyosan acı değildir o psikolojiktir. bu arada deneme sırasında oturmuyosunuz değil mi uzanın ve ya dizlerinizi kırarak bükün ve yanlara açın, sonra bak olmuyor diyorsun ya eşin gelsin o sırada ensenden bir öpsünde bak, onun nefesini bir hissetdirek serbest bırakırsın kendini bence
arkadaşlar ben aparatları cok kolay alabiliyorum artık ama eş denemesinde olmuyor.ben üst pozisyonda oluyorum afedersiniz tuv.yapar şekilde oluyorum ayaklarım cok ağrıyor nasıl olcak hangi pozisyon olacak anlamadım .sanki eşimin p... büyük gibi geliyor ama aparata bakınca aparatın enide aynı aynı nedense p.. yapamıyorum .bıktım gerçekten .allahım hepimize yardımcı olsun
cnm ben iki uc gunde yenebilcegini sanmiyorum ben ilkvozele gittim seansi 250 tlydi ama ozel doktorlar bni cok rahatsiz etti samimi degildi saate bakp duruyodu bitmeye yakin hizli hizli konusuyodu bna parmak egzersizi veriyodu ben bakamiyodm bile icim bi hos oluyodu snra devlete gittm capa tip fakultesi orda grup terapisi yapiliyodu haftada iki gun toplam sekiz saat falan suruyodu yani hmde bedava bide grup olnca insana azim geliyodu bn orda parmk yapmistm ama sona ulaamadm senin bulundugun yerde yokmu devlet hastanesi oraya gidebilirsin
meraba arkadaşlar dün kardeşimin düğünü vardı ve ben bu illeti 1 sene çeken bi ablası olarak kardeşimin korkularının boş olduğunu ilişkinin çok doğal bir şey olduğunu anlattım ve kayganlaştırıcı alın dedim ve sonuç kardeşim gelin olduuuuuuuuuu
sadece birkaç damla kan gelmiş ama hiç öyle dayanılmaz bi acı yaşamadım sadece çok hafif bi sızı oldu dedi o kadar sevindim ve gaza geldim ki reglim bitince bende kendimi rahat bırakıp tam olarak bi ilişki yaşamak istiyorum inşallah
bencede psikolojiktir çünkü o an acıyacak diye düşünüp aparatı ittirmeye korkuyoruz mesela ben egzersizlere başladığımdan beri 3 4 ay ittirmekten korktuğum için bi türlü ilerleyememiştim ama şu an reglimin bitmesini sabırsızlıkla bekliyorum ailemin yanındayım iznim bittiğinde eşimin yanına evime dönünce ona ve kendime yaptığım bu işkenceyi Allahın izniyle bitirip kendimi rahat bırakıp gerçek anlamıyla bi ilişki yaşamak, mutlu ve huzurlu bi evlilik hayatı yaşamak istiyorum
var devlet hastanesi hangi bölüme gitmeliyim
kızlar ben de 3 aylık evliyim ve ilişkiye giremedikaslında bu iş bekarken hiç korkulu rüyam falan da olmamıştı. durumumuz şu bizim, aslında p.... yola giriyor sanki ama sonra nasıl oluyorsa aşağı doğru kayıyor, girmiyor, benim üstte olduğum zaman da sanki pe... bükülüyor vs., bunlar vajinusmus belirtileri mi? ve de özel olacak belki ama ilk ilişkiye hangi pozisyonda girebildinz? buraya yazmasanz bile mesaj atar mısınz lütfen işin kötü tarafı millet bebek soruyor, diyemiyorum ki biz de tık yok!!!
Açıkcası sadece fikrim bu operasyonun bizim kasilmalarimiza hic bir yarari yok bikere egzersizde cok iyi ilerlemişsin Rabbim yardım edicek ama egzersizi hic birakma vajinusmus ihmal hastaligı surekli ertelemek istiyoruz hatada burda başliyo ben bu hataya uzun sure devam ettim ancakbu forum bana cok daha yardimci olucak iinanıyorum.Guzel haberleri buraya yazmak bizede nasip olucak insallah..
ben parmakla çalışıyordum aparatta stres oluyordum çünkü. egzersizlerimde orta parmağımın 2 boğumunu alabiliyordum içime dün eşimle yakınlaşma yaşadık tekrar deneyelim dedik denemez olaydık üstte beceremedim altta bacaklarım kasılmaktan kaskatı oldu direk eşimi ittim delik yokmuş gbi oldu yine çok ama çok moralim bozuldu bütün gece ağladım eşim destek oluyor çok ama onunda psikolojisi fena durumda neyse bugün bir cesaret aparat yaptım kendime 6 cmlik. zeytinyağı ile başladım çalışmaya ilerletebildim baya ama tamamını alamıyorum bir duvara tosluyor ilerletmeye çalıştığımda. moralim çok bozuk eş denemesi yapınca bütün motivasyonum bitti. eşimle denerken deliği bile bulamıcak duruma geliyorum stresten. üstteyken bacaklarım ağrıyor çiviye oturcak gibi oluyorum aşağıda ise daha fena hem eşimin ağıırlığı hemde bacaklarımın kasılması ve sonrası kalp çarpıntısı panik.. artık soruyorum kendime egzersizlerim olduda bitti ya yine eş denemesinde aynı şekilde olurda hüsrana uğrarsam diye
kızlar ben de 3 aylık evliyim ve ilişkiye giremedikaslında bu iş bekarken hiç korkulu rüyam falan da olmamıştı. durumumuz şu bizim, aslında p.... yola giriyor sanki ama sonra nasıl oluyorsa aşağı doğru kayıyor, girmiyor, benim üstte olduğum zaman da sanki pe... bükülüyor vs., bunlar vajinusmus belirtileri mi? ve de özel olacak belki ama ilk ilişkiye hangi pozisyonda girebildinz? buraya yazmasanz bile mesaj atar mısınz lütfen işin kötü tarafı millet bebek soruyor, diyemiyorum ki biz de tık yok!!!
slm arkadslar bn annmde kaliyorm esim sehir disnda oldugu icin o yuzden egzersiz yapma sansm pek olmuyo en son alti cmde kaldm dahada deneyemedim yavs yavs apartlari buyutmeye calisicam esimle yapamam diye cok korkuyorm yolu bulamam diye esimde hemn sinirleniyo daha yapmiycam diyo ama bilmiyorm artk kurtlmak istiyorm anne olmk istiyorm ya orada p....s gore biyer oldugnu biliyorm yani alti cmlik apartlada denedm hic aci falan olmadi sadece baski ama esimn p...s bna cok kalin geliyo o korkutuyo bni ins apartlari kalnlastirp yapabilirim korkularm gider ve esimle raht yapabilirm temennm bu burda yazmk istiyorm oldu bitti diye allahm yardmcimz olsun ben bes yildir evliyim ve bes yildir sihirli bi degnek degicek ve iyilesicm diye bkledim cok doktora gittm hocalara gttim eve ebe cagrdim lokal anestezi altnda olsn dedk pda olmadi artk dank etti kafama bunu sadece ben asabilirim hersey ve herkes biyere kader bna yardmci olcak cok doktora gide gele doktor arkadasm bi gun bna dediki bnu sen yapicaksin senin yerine bskasi yqpamz kndine gel artk dedi bnde geldigmi dusunuyorm insallah rabbimin izniyle asicam hepimz asicz ins
arkadaşlar eskisi kadar gelemiyorum nolur hakkınızı helal edin , avesra, komar,melisa, yardım eden tüm arkadaşlar sanki böyle hakkınıza girmiş gibi hissediyorum gelemediğim zamanlar, nolur hakkınızı helal edin yardımcı olamadığım vajiyle uğraşan arkadaşlar hacico , zeycanım, diğer arkadaşlar sizde hakkınızı helal edin ve bana ulaşmak isteyenlere lütfen bilenler msn adresimi versin, kalbim ve dualarım hep sizinle.
ins cnm desteklern icn teskkurler :):)eş denemesi yapacağında lütfen bana ulaş arkadaşım, bu arada p gözümüze öyle devasa geliyor işte korktuğumuz için ama deneyipte olduğunda küçücükmüş de sanki bitti mi hepsi oldu mu diye düşüneceksin
helal olsn cnm snde ve herkes helal etsin birbirimizi dinliyorz yaziyorz dertlesiyirz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?