Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

ins cnm desteklern icn teskkurler :):)

bazıları oturarak deniyormuşta ben oturarak değilde uzanarak bacaklarına kendine doğru bükerek yana açıp daha rahat gireceğini düşünüyorum, yanlış okumadıysam 6 cm den sonra ilerlemiyorum demişsin, ıkınmayı ve aparata zeytinyağ sürmeyi unutma,görüşmek üzere ben çıkıyorum artık.

Teşekkür ederim ben sizlerin sayesinde 5 yillik kabusu sona erdiriceme inanıyorum ihmal etmek ertelemek yok bitsin bu bekleyiş..

Arkadaşlar egzersiz yaparken aparatlarını içimize soktumuzda gir cık gibi bişeyler yapıyomusunuz .ben içime soktumda bekletiyorum .birde kaç cm kadar alabiliyosunuz içinize ben girişte 9-10 cm alıyorum ama içine giren kısım 5 cm.birde ben bu hafta başladım egzersize öğlen akşam sürekli 40 dk üstünde yapıyorum zeytinyağıyla acaba bi sorun olmaz değilmi.(( 2 yıl ertelediğim için kendime cok kızgınım bir yenersem şu illeti varya cok mutlu olacağım )

Hiç kızmayın kendinize 9-10 cm i içinize alıyorsanız yenmişsiniz demektir bence çünkü ben 3 yıldır hiç bir şey sokamadım egzersiz bile yapaımyorum, o yüzden dayanın başarırsınız :)

merhaba, aparatla yavaşça git geller yapabilirsen daha iyi olur canım. 9-10 cm. harika yenmene çok az kalmış, ne kadar çok egzersiz yaparsan o kadar çabuk aşarsın. zeytinyağını ben denemedim hiç, ama burada kimse zarar verdiğinden bahsetmedi, aksine çok yararlı oldu çoğu kişiye. ben ultrason jeliyle yapıyordum egzersizlerimi onuda istediğim kadar kullanabiliyordum, su bazlı olduğundan herhangi bir zararı olmuyor. daha fazla erteleme canım, ben 10 yılda yendim olmayacak diye bir şey yok, içini ferah tut. umarım en kısa zamanda Rabbim yüzünü güldürür.

slm bn egzersize yni baskadim once bes snra alti cmle denedim git gel yapabiliyorm aci faln yok ama fazla egzersiz yapamiyorm esim sehir disinda bn annmde kaliyorm firsat buldkca evime gidiyorm yapiyorm ins apartlari buyutebilirim ve esimlede yapabilirim

hayir kadermm egzersiz yapiyorm cesaretm vrda firsat bulamiyorm dedm cbnm :)

ya cnm çok sağol deniycem dediklerini mutlaka zaten zeytinyağı cidden işe yarıyor normalde aparatla yapamıyordum bugün zeytinyağı sürünce girdi hepsi olmasada yol aldım baya. biraz daha aparatla devam edip cesaret bulayım kendimde diyorum. hemen eş denemesine geçmek bende moral çöküntüsü yapıyor çünkü.

tesekkür ederim yardımlarını bekliyorum...

işi romazntizme de döküyoruz galiba :) ben tam yatamıyorum yarı yatar pozisyonda yani doğum yapan kadının pozisyonu gibi yaparım egzerszileri.girmemesi dediğiniz gibi psikolojik işte eş denemesi bile yapılabilir istenirse.sadece beynim kabullenmiyor ne büyük aparatı ne diğerini.

yorumuna sadece tebessüm edebiliyorum gerçekten 9 a geçemedim bir türlü bari kısa yoldan eş denemesi olsun bitsin diyorum.o da olmuyor.haftaya memlekete gidiyoruz bu hafta da randevum var gidip dr a durumumu konuşçam mesajda anlattığım gibi 8 cmlere geldim devamı gemliyor diyee....

3 aylık evlilere bile soruyorlar mı? sorunun cevabı çok basit düşünmüyoruz erken işte :) keşke bende böyle desem :) bu aralar yeni bir cevap arayışındayım :)

Son düzenleme:

inşallah canım seninki de tam biter hayırlısıyla.. insanı hiçbir yerde rahat bırakmıyor bu sorun.bizde memlekete gidicek olduk hala iyileşemedim.acaba aparatımı bozup yeniden 9 10 cm lik aparat hazırlasam mı ucu da ince olacak şekilde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…