- 7 Mayıs 2013
- 4.629
- 559
- 198
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #160.441
ins cnm desteklern icn teskkurler :):)
ins cnm desteklern icn teskkurler :):)
aynen öyle zar yırtıldıktan sonra da ben girişe izin vermemiştim ilk başta, kasılmalar değil sadece zar korkusu olanlar için , zar bir engel.tabi hangimizde yoktu ki, ama hiçte korktuğumuz gibi değilmiş, ama dr lar gerçekten gerek görüyorsa ona da birşey diyemem,geçmişi boşver arkadaşım artık önümüze bakalım ne yaparız neler yapabiliriz diye,
Hiç kızmayın kendinize 9-10 cm i içinize alıyorsanız yenmişsiniz demektir bence çünkü ben 3 yıldır hiç bir şey sokamadım egzersiz bile yapaımyorum, o yüzden dayanın başarırsınız :)Arkadaşlar egzersiz yaparken aparatlarını içimize soktumuzda gir cık gibi bişeyler yapıyomusunuz .ben içime soktumda bekletiyorum .birde kaç cm kadar alabiliyosunuz içinize ben girişte 9-10 cm alıyorum ama içine giren kısım 5 cm.birde ben bu hafta başladım egzersize öğlen akşam sürekli 40 dk üstünde yapıyorum zeytinyağıyla acaba bi sorun olmaz değilmi.(( 2 yıl ertelediğim için kendime cok kızgınım bir yenersem şu illeti varya cok mutlu olacağım )
Arkadaşlar egzersiz yaparken aparatlarını içimize soktumuzda gir cık gibi bişeyler yapıyomusunuz .ben içime soktumda bekletiyorum .birde kaç cm kadar alabiliyosunuz içinize ben girişte 9-10 cm alıyorum ama içine giren kısım 5 cm.birde ben bu hafta başladım egzersize öğlen akşam sürekli 40 dk üstünde yapıyorum zeytinyağıyla acaba bi sorun olmaz değilmi.(( 2 yıl ertelediğim için kendime cok kızgınım bir yenersem şu illeti varya cok mutlu olacağım )
Arkadaşlar egzersiz yaparken aparatlarını içimize soktumuzda gir cık gibi bişeyler yapıyomusunuz .ben içime soktumda bekletiyorum .birde kaç cm kadar alabiliyosunuz içinize ben girişte 9-10 cm alıyorum ama içine giren kısım 5 cm.birde ben bu hafta başladım egzersize öğlen akşam sürekli 40 dk üstünde yapıyorum zeytinyağıyla acaba bi sorun olmaz değilmi.(( 2 yıl ertelediğim için kendime cok kızgınım bir yenersem şu illeti varya cok mutlu olacağım )
bazıları oturarak deniyormuşta ben oturarak değilde uzanarak bacaklarına kendine doğru bükerek yana açıp daha rahat gireceğini düşünüyorum, yanlış okumadıysam 6 cm den sonra ilerlemiyorum demişsin, ıkınmayı ve aparata zeytinyağ sürmeyi unutma,görüşmek üzere ben çıkıyorum artık.
canım zaten çok normal deliği yavaş yavaş bulacaksın, zamanla alışacaksın herşeye, moral bozmak yok, arada eş denemesini yapacaksan olmama ihtimalini kabul edeceksin diyoruz ya hep, demek ki tam olarak hazır değilsin,deliği bulmak için şöyle birşey işine yarar mı bir dene istersen, bunuda baya bir yerde yazdım artık ama kimse söylemedi işlerine yaradı mıcanım bak yağı sürdün ya eş denemesi yaparken , eşinede sür vajina içinede eşin iyice sürsün, sonra eşin sırt üstü yatsın sen p nin normal yatık durduğu halde afedersin p nin üstüne otur ve klitoris ve vajinanı oraya sür ama haz almaya çalış, biraz sonra etkilenmeye başlayınca sen afedersin p yi tıt ve başını vajinanın orda gezdir, birazcık çukur gibi orası hissettirir kendini tam deliği bulamazsın ama şunu bil başka gidebileceği giriş yok orda, sonra biraz dilersen elinle tutarak ıkın ve it, sonra artık biraz girdi çıkmaz dersen poponu ileri geri oynatarak ıkınmaya ve eşine doğru eğilerek itmeye devam et canım.
sürekli takip etmeye çalışıyorum canım haftasonu haftaiçi farketmıyor :)) bi kaç gündür aktif kullanıyorum :)) bu arada mesajını okudum tatlım bence durumunda kötüye giden hiçbişey yok kendini kötü hissetme lütfen.. başta biraz sorun yaşamıssın bu sonrasının da öyle olacagı anlmaına gelmıyor çalşmalarına devam et lütfen seni senden başka kimse kurtaramaz bu problemden hadi inşaAllah olucak denemelerini sürdür olur mu ? Dilerim tüm sıkıntısı olanlar bu konuda, kurtulur. muradına erer
güzel düşünmüşsün hakkımda sağol canım :).İnşallah Rabbim herkesin yardımcısı olsun
ins hepimiz asariz hepimz mtlu oluruz hepimz hakediyoruz bu mtlulugu rabbim hepimizin yardimcisu olsun ins sikmayalim canimizi pes etmeyip yolumuza devam edelm :)
Bak canim sakin ol...sayfalari oku yavas yavas.... hemen egzersize baslama... önce vucudunu tanimaya calis. Aynanin karsina gec bacaklarini ac ve bak.... sadece bak... dokun ... parmak sokmana gerek yok...sadece tani ...sonra aynanin karsisinda nefes al ver ...burnundan nefes alirken ayni cisini tutarmis gibi tut kaslarini ve yavas cok yavas agzindan nefes verirken gevset kaslarini cis yapiomus gibi...bunu tekrarla ve surekli yap tv izlerken yemek yerken otobusde...surekli kaslari tut birak ..nefes al ver....hazir hissetiginde ki nefes verirken oranin hafif acildiginu girceksn serce parmak veya kulak copuyle basla...nefes verirken ilerle nefes alirken dur dinlen
canım girişe dokunduğunda nasıl acıyor, benim alanım değil kusura bakma yazayım dedim, prezervatifle yapıyosun değil mi,dokunduğunda acıyorsa baş kısmına yumuşak bişey sar sonra prezervatife geçir yağa batır çıkar sonrada ıkıııın :) olur Allahın izniyle, bunları yaptım zaten diyosan acı değildir o psikolojiktir. bu arada deneme sırasında oturmuyosunuz değil mi uzanın ve ya dizlerinizi kırarak bükün ve yanlara açın, sonra bak olmuyor diyorsun ya eşin gelsin o sırada ensenden bir öpsünde bak, onun nefesini bir hissetdirek serbest bırakırsın kendini bence
canım sağolasın ya,sayende sayfam şenlendi, muayene ücretimi artırdım
kuzum sen bir özele gelsene neden ilerlemiyorum diyorsun, takıldığn bir şey vardır konuşalım bana yaz geldiğinde bu konuyu konuşalım , ilerlemiyosan 8 cm ben mi yapabiliyorum, daha nasıl ilerleyeceksin , herkese moral verip kendi moralini bozuyorsun senin kulağını çekicem.
streç filmi kalın sarıyorsunuzdur aman yırtılmasın Allah korusun dikkatli olun.prezervatif daha rahat kayar diye düşünüyorum ama.
öyle zaten canım sen de öğrenmişsin artık :)streçin üstüne sarıyorum bende ama bol geliyor benim aparatıma acaba prezervatiflerin yapısı mı böyle bolalldı çünkü
kızlar ben de 3 aylık evliyim ve ilişkiye giremedikaslında bu iş bekarken hiç korkulu rüyam falan da olmamıştı. durumumuz şu bizim, aslında p.... yola giriyor sanki ama sonra nasıl oluyorsa aşağı doğru kayıyor, girmiyor, benim üstte olduğum zaman da sanki pe... bükülüyor vs., bunlar vajinusmus belirtileri mi? ve de özel olacak belki ama ilk ilişkiye hangi pozisyonda girebildinz? buraya yazmasanz bile mesaj atar mısınz lütfen işin kötü tarafı millet bebek soruyor, diyemiyorum ki biz de tık yok!!!
zeycanım banada vajınısmus konusunda yardım edermisin.edebilirmisin yani??
zeycanım banada vajınısmus konusunda yardım edermisin.edebilirmisin yani??
ederim tabii bildiğim kadarıyla.durumun nasıl hiç egzersiz yaptın mı?önceyle vajinal bölgeni aynayla incele,tanı o bölgenin işlevini.sonra cesaret edip egzerszilere başla.orayı ve serçe parmağını yağla yavaş yavaş parmağını içeri almaya çalış,hemen alamayabilirsin bu çok normal.bende parmakla yapamaıştım aparata başladım daha kolay ilerledim.başla canım ALLAH kolaylık versin
bencede psikolojiktir çünkü o an acıyacak diye düşünüp aparatı ittirmeye korkuyoruz mesela ben egzersizlere başladığımdan beri 3 4 ay ittirmekten korktuğum için bi türlü ilerleyememiştim ama şu an reglimin bitmesini sabırsızlıkla bekliyorum ailemin yanındayım iznim bittiğinde eşimin yanına evime dönünce ona ve kendime yaptığım bu işkenceyi Allahın izniyle bitirip kendimi rahat bırakıp gerçek anlamıyla bi ilişki yaşamak, mutlu ve huzurlu bi evlilik hayatı yaşamak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?