Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

oncelikle basin saolsun allah sabir versin bnde bes yillk evliyim vecparmk egzersizi yapiyorm mumla aparata yni basladm snde biran once baslamalisin burayi takip edetsen yardimci olan bir suru arkads vear asama asama ne yaptigini soylemn yetrli

arkadaşlar bugün bakırköye gidiyorum ilk randevum giden varmı oraya ilk gün napıyolar aslında hiç umudum yok bu günlerde çok üzücü şeyler yaşıyorm eşimin psikolojisi bozuldu ilaç kullanıyohhiç iyi değil işinnden ayrılacak çalışamıyo ve memlekete taşınmak istiyo üztelik ailesiyle yaşamamızı istiyo maddi sıkıntılar yüzünden ama kalabalık bi aile napacağımı bilemiyorm karşı çıkıyorm bu sefer kavga ediyorz bide bu 3 senedir çektiğim vajinismus ve iki aileninde durumu biliyo oluşu hepsi bi arada yaşıyorm kendimi çaresiz hissediyorm çok bunaldm eşimle gitcez bugün ama ne onun ne benm umudum yok bunu aşabileceğimzden kendmi değersiz bitkin tuhaf bi insan olarak görüyorm yuvama sahip çıkıp ayağa kaldıracak gücüm bile yok benm derdm sadece vajinismus değilki içimde yaşadığım bin birtürlü duygu davranıi bozuklukları kendimi işe yaramaz beceriksiz saçma bi insan olarak görüyorm kocasının hayatını mahveden yuvasını bile ayakta tutamayan zavallı gibi inanın intihar hergün kafamın içinde yolda yürürken evdeyken ama inancım buna izin vermiyo bunun bi kurtuluş olmadğnı biliyorm şeytana yanilmekten çok korkuyorm bu duyguları yaşarken başka ailenin yanında nasıl sağlıklı bi insanmışım gibi rol yapacağım anlamıyorm............tamamen farklı bi insan oldum bu 2 sene içerisinde

Son düzenleme:
Kızlar merhaba,taa evlenmeden önceden beridir bu siteyi ben de takip ediyorum ve en son dün üye oldum.
Tabii ki sizler gibi benim de hiç aklıma gelmezdi bu rahatsızlık.
Yaklaşık bir buçuk aylık evliyim.İlk günümüzde çok yorgun olduğumuz için yapmadık biz de.Sonrasında balayına gittik ve orada da denedik.Yine olmadı.Balayındayken bir jinekolağa gittik.Doktor veya çatal korkum yoktu.Muayene oldum.Doktorum erkek olmasına rağmen en ufak bir tedirginlik yaşamadım.Tabii muayenem biraz ağrılı oldu.Doktor vaji olmadığımı söyledi.Vaji hastaları dokundurtmaz bile dedi.Benim öyle bir sorunum yok.Kendim de dokunabilirim,eşim de...Anestol krem verdi.Kayganlaştırıcı ile bunu denedik ama olmadı tabii ki.Sonra araya hastalığım girdi filan derken...Evliliğimizin yirmi birinci gününde azıcık ucu mu girdi nedir,bir damla kan geldi.O da bebe yağıyla.Sonrası yok...
İnsanlar bunu nasıl yapabiliyor diye hayret etmedeyim sürekli.
Öyle aile baskısıyla filan da büyümedim.Eğitimli bir ailenin eğitimli kızıyım,eşim de öyle.Ama birlikte olmak öyle imkansız geliyor ki...Acı düşüncesi beynime çakıldı kaldı.Denediğimizde de acı çekiyorum.Bir yandan da annemle kayınvalidemin 'oldu mu?' diye habire sormaları stres yaratıyor.Ne olacak bu böyle bilmiyorum!Ben parmak egzersizi de yapamam canımdan can gider.Ne yapacağım,yardım edin

oncelikle basin saolsun allah sabir versin bnde bes yillk evliyim vecparmk egzersizi yapiyorm mumla aparata yni basladm snde biran once baslamalisin burayi takip edetsen yardimci olan bir suru arkads vear asama asama ne yaptigini soylemn yetrli

Allah razi olsun hepimizin bası sagolsun.bu gece mum aparat denedim burdaki bilgiler dogrultusunda zeytin yaği ile denedim ancak ilerleyemedim parmakla yapabildiğimi aparatla yapamiyorum.Ancak pes etmicem bu kez degil ayni hataları tekrarlamicam hepinizden bişeyler öğreniyorum.

merhaba canım aramıza hosgeldın erkenden farketmıssın guzel bısey.fakat soyle soleyım bu hastalığa yaklananların coğu eğıtımlı zaten yanı eğıtımdır tutuculuktur hıcbısey etkılemıyor bu hastalığı yasıcağın varsa muhkakak yasıosun zaten.belkı yon konusunda sorununuz vardır bı zeytınyağı surup opo yonune eğımlı p.. dık getırmeden deneme yaparsanız.olmazsada egzersızlere baslarsın canımm.buarada aılene soylemen kotu olmuss sureklı sormaları senı daha cok sıkar allah yardımcın olsun soyledım gıbı bır es denemesı yap sonra bıze haber ver canımm

Kardeşim bakirkoyle ilgili bilgim yok ancak kalabalık aileyle ilgili şunu soyleyebilirim bende kayinvalidem kayinpederim ve kayinvalidemin kaynanasiyla yaşıyorum. Kocam suan işsiz ona bıraksam hergün bunalimda ama ben ona diyorumki hep rızkı veren hastalıği veren Yaradan onamı karşı gelicez basimiza gelen her olumsuzlukta isyan etmek herine hamd edicez sukrü hiç birakmicaz.Evet kendini yorgun savasamaz basaramaz gibi hissedebilirsin ama sen herşeyden once kadinsın icinde i güç var hepimiz bu vajinusmustan cekiyoruz dimii ama yeneriz derdi veren dermani vermiş sadece bizim sınavımizda bu inan kalabalik ailenin zorluklari oldugu kadar faydalarinida giryceksin 3 sene once annemi kaybettim kayinvalidem yasadigim her sureci takip etti bende ona dedimki ben bi yola çiktim bu bi hastalik utanmak yok bana yardim edin yasadiklarima şaşırmayın kii Allah Razı olsun oda beni kizı gibi kolladı duşün bana aparat yapmm içın mum alan akil verwn o oldu sen inan kardeşim duayı hiç bırakma ve tabi tedavini calısmalarinida birakma..

Merhaba canım.Sesimi duyman beni çok mutlu etti.Şu an regl oldum ama iki üç güne biter.Biraz kas gevşetici ilaç,emla krem ve kayganlaştırıcı ya da bebe yağı ile denemeyi düşünüyorum.Şu parmak egzersizlerine başlamadan bu işi halledersem nasıl da mutlu olurum.Dediğin gibi yön sorunumuz da olabilir.P... kayıyor kayganlaştırıcıdan mıdır nedir.Zaten ilişki anında boğulur gibi oluyorum.Nefes alışverişim hızlanıyor,kasılıyorum,tutuluyorum bir şeyler oluyor.Hani girse içime o an çığlık çığlığa ağlayacağım eminim.Hoş girmeyince de ağlıyorum ya....Offf offf.Eşim sorun etmediğini ve on beş sene olmasa bile beni seveceğini söylüyor ama günlerdir beni öpmedi bile.Aramıza soğukluk da giriyor.Allah yardım etsin bize.

cnm oncelikle gecmis olsun inan bnachayatta detvsikinti hic bitmiyo rabbim sevdigi kullarina dert sikinyti verirmski bnim huzurmdan hic ayrilmmasinlar sevmedigi kullarinida para verirmis dert faln vermzmiski bni hatirlamasinlar diye cok sukur su dunyada bi olmusa bi olmuse care yok sabirli ol bir gun muhakkak sabrinin mukafatini goruceksin cnim inan ben bes yillk evliyim kacark evlndim okadr sornlar yasadmki anlatamam bnimde esimin dogru duzgun isi meslegi yok bnde sinirleniyorm uzuluyorm34 yasnda anlt anlt bitmz yani dertler zamana birak ins hersey yoluna girer rabbm gonlune gore verirvins sen kndini ve inancini birkma sinav dunyasindayiz untma cnm :)

cnm geçmiş olsun. daha evliliğin çok taze erkenden peşine düşmen çok güzel bişey. bende burayı okuyarak asla egzersz yapamam diyerek 9 ayımı verdim. senin 1. yapacağın iş annene ve kayınvalidene oldu deyip onları sırtından atmak. çünkü bu derdi yaşayan ancak insanın halinden anlar.onların bilemsi seni daha çok sıkmaktan başka bir işe yaramaz.
2.si egzerszlere buldr olumsuz bakma ben aylarca yapamam olmaz die burayı hep uzaktan okudm. ama egzerszden kaçmak sana vakit kaybından başka bişey vermeyecek. çatal korkun yok doktor korkun yok o yüzden egzerszlere hemen başlayıp hemen ilerleme sağlayabilirsin. bende parmakla yapamadım ama kendime aparatlar hazırladım inceden kalına. o şekilde yendim. sana tavsiyem hiç oyalanma egzerszlere başla ve hemen bitir bu işi canım:13::13::13::13:

Ahhh canım herkese oldu deyip başımızdan atmayı ben de istedim bunu eşime teklif ettim.doğrucu davut ya bizimkisi yok yalan söylem eyelim filan diyor.Annem(kayınvalidem) arayıp sordugunda da daha sorma olmadı işte demiş.O da çaresine bakın demiş.Doktor mu ilaç mı...Zaten kayınvalidem de eğitimli biri.Çok anlayışlı ama asıl sorun benim annem :)aman kızım ne olacak azıcık sık dişini deyip duruyor.
Hera kadın sağlığı ile telde konustum dört seansta çözerim dedi süleyman bey ama fiyat olarak 2000 ile 5000 arası bir rakam söyledi.Bu parayı veremeyeceğimizden değil,ikimiz de çalışıyoruz ama eşim hala beni vaji oldıugumu kabullenmiyor.Senin bir şeyin yok sorunun psikolojik o kadar parayı vercez rahatlayacaksın diyor :) Bilmem ne olur.Ama senin önerilerinble deneyeceğim inşallah.Yardımlarınızla da aşacaım.

mrhba masal.sen yine erken başlamısın çözüm aramaya.ben bir buçuk yıllık evliyim yeni cesaret edip cözüm arıyorum.bende yapamam parmak egzersizin eşim yardımcı olacak daha denemedik söyledim inşaallah aşarız.yapabilirsen ne olur benide bilgilendir.benimki tam bi vajinismus.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…