- 2 Mart 2012
- 805
- 797
- 133
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #160.461
nekadar az üye, ne kadar çok ziyaretçi okuyor bu sayfayı boyle :) 2 üye, 14 ziyaretçi ...
anlamadim nedemk istedigni cnm pardone
aramıza katılmaları için cesaretlendirmek adına varlıklarından haberdar oldugumuzu hissettrmek istedim :)
Merhaba arkadaşlar ben 5 yıllık bir vajinusmus hastasiyim ilk zamanlar doktorlara gittim kizlik zari aldirdim parmak egzersizlerini cok rahat yaptim sonra Annem vefat etti 2 yıl boyunca yaptığim herseyi bi kenara biraktim ama artık kendime geldim ve doktor istemiyorum..keske bu forumla daha önce tanışsaydım.şimdi bastan başladım gunlerdir sizleri okuyorum bazen aklıma takıliyo baştan yine okuyorum sayenizde inancim artti eger daha erken ke§fetseydim burayı gereksiz yere kizlik zari operasyonuda geçirmezdim neysee zararın neresinden dönulse kardir.mum aparati burda okudum ve cok mantikli geldi benim doktorum sosis önermişti (tabiki yapmadim)sayenizde kendime guvenim arttı..
aramıza katılmaları için cesaretlendirmek adına varlıklarından haberdar oldugumuzu hissettrmek istedim :)
oncelikle basin saolsun allah sabir versin bnde bes yillk evliyim vecparmk egzersizi yapiyorm mumla aparata yni basladm snde biran once baslamalisin burayi takip edetsen yardimci olan bir suru arkads vear asama asama ne yaptigini soylemn yetrli
merhaba canım aramıza hosgeldın erkenden farketmıssın guzel bısey.fakat soyle soleyım bu hastalığa yaklananların coğu eğıtımlı zaten yanı eğıtımdır tutuculuktur hıcbısey etkılemıyor bu hastalığı yasıcağın varsa muhkakak yasıosun zaten.belkı yon konusunda sorununuz vardır bı zeytınyağı surup opo yonune eğımlı p.. dık getırmeden deneme yaparsanız.olmazsada egzersızlere baslarsın canımm.buarada aılene soylemen kotu olmuss sureklı sormaları senı daha cok sıkar allah yardımcın olsun soyledım gıbı bır es denemesı yap sonra bıze haber ver canımmKızlar merhaba,taa evlenmeden önceden beridir bu siteyi ben de takip ediyorum ve en son dün üye oldum.
Tabii ki sizler gibi benim de hiç aklıma gelmezdi bu rahatsızlık.
Yaklaşık bir buçuk aylık evliyim.İlk günümüzde çok yorgun olduğumuz için yapmadık biz de.Sonrasında balayına gittik ve orada da denedik.Yine olmadı.Balayındayken bir jinekolağa gittik.Doktor veya çatal korkum yoktu.Muayene oldum.Doktorum erkek olmasına rağmen en ufak bir tedirginlik yaşamadım.Tabii muayenem biraz ağrılı oldu.Doktor vaji olmadığımı söyledi.Vaji hastaları dokundurtmaz bile dedi.Benim öyle bir sorunum yok.Kendim de dokunabilirim,eşim de...Anestol krem verdi.Kayganlaştırıcı ile bunu denedik ama olmadı tabii ki.Sonra araya hastalığım girdi filan derken...Evliliğimizin yirmi birinci gününde azıcık ucu mu girdi nedir,bir damla kan geldi.O da bebe yağıyla.Sonrası yok...
İnsanlar bunu nasıl yapabiliyor diye hayret etmedeyim sürekli.
Öyle aile baskısıyla filan da büyümedim.Eğitimli bir ailenin eğitimli kızıyım,eşim de öyle.Ama birlikte olmak öyle imkansız geliyor ki...Acı düşüncesi beynime çakıldı kaldı.Denediğimizde de acı çekiyorum.Bir yandan da annemle kayınvalidemin 'oldu mu?' diye habire sormaları stres yaratıyor.Ne olacak bu böyle bilmiyorum!Ben parmak egzersizi de yapamam canımdan can gider.Ne yapacağım,yardım edin
arkadaşlar bugün bakırköye gidiyorum ilk randevum giden varmı oraya ilk gün napıyolar aslında hiç umudum yok bu günlerde çok üzücü şeyler yaşıyorm eşimin psikolojisi bozuldu ilaç kullanıyohhiç iyi değil işinnden ayrılacak çalışamıyo ve memlekete taşınmak istiyo üztelik ailesiyle yaşamamızı istiyo maddi sıkıntılar yüzünden ama kalabalık bi aile napacağımı bilemiyorm karşı çıkıyorm bu sefer kavga ediyorz bide bu 3 senedir çektiğim vajinismus ve iki aileninde durumu biliyo oluşu hepsi bi arada yaşıyorm kendimi çaresiz hissediyorm çok bunaldm eşimle gitcez bugün ama ne onun ne benm umudum yok bunu aşabileceğimzden kendmi değersiz bitkin tuhaf bi insan olarak görüyorm yuvama sahip çıkıp ayağa kaldıracak gücüm bile yok benm derdm sadece vajinismus değilki içimde yaşadığım bin birtürlü duygu davranıi bozuklukları kendimi işe yaramaz beceriksiz saçma bi insan olarak görüyorm kocasının hayatını mahveden yuvasını bile ayakta tutamayan zavallı gibi inanın intihar hergün kafamın içinde yolda yürürken evdeyken ama inancım buna izin vermiyo bunun bi kurtuluş olmadğnı biliyorm şeytana yanilmekten çok korkuyorm bu duyguları yaşarken başka ailenin yanında nasıl sağlıklı bi insanmışım gibi rol yapacağım anlamıyorm............tamamen farklı bi insan oldum bu 2 sene içerisinde
merhaba canım aramıza hosgeldın erkenden farketmıssın guzel bısey.fakat soyle soleyım bu hastalığa yaklananların coğu eğıtımlı zaten yanı eğıtımdır tutuculuktur hıcbısey etkılemıyor bu hastalığı yasıcağın varsa muhkakak yasıosun zaten.belkı yon konusunda sorununuz vardır bı zeytınyağı surup opo yonune eğımlı p.. dık getırmeden deneme yaparsanız.olmazsada egzersızlere baslarsın canımm.buarada aılene soylemen kotu olmuss sureklı sormaları senı daha cok sıkar allah yardımcın olsun soyledım gıbı bır es denemesı yap sonra bıze haber ver canımm
arkadaşlar bugün bakırköye gidiyorum ilk randevum giden varmı oraya ilk gün napıyolar aslında hiç umudum yok bu günlerde çok üzücü şeyler yaşıyorm eşimin psikolojisi bozuldu ilaç kullanıyohhiç iyi değil işinnden ayrılacak çalışamıyo ve memlekete taşınmak istiyo üztelik ailesiyle yaşamamızı istiyo maddi sıkıntılar yüzünden ama kalabalık bi aile napacağımı bilemiyorm karşı çıkıyorm bu sefer kavga ediyorz bide bu 3 senedir çektiğim vajinismus ve iki aileninde durumu biliyo oluşu hepsi bi arada yaşıyorm kendimi çaresiz hissediyorm çok bunaldm eşimle gitcez bugün ama ne onun ne benm umudum yok bunu aşabileceğimzden kendmi değersiz bitkin tuhaf bi insan olarak görüyorm yuvama sahip çıkıp ayağa kaldıracak gücüm bile yok benm derdm sadece vajinismus değilki içimde yaşadığım bin birtürlü duygu davranıi bozuklukları kendimi işe yaramaz beceriksiz saçma bi insan olarak görüyorm kocasının hayatını mahveden yuvasını bile ayakta tutamayan zavallı gibi inanın intihar hergün kafamın içinde yolda yürürken evdeyken ama inancım buna izin vermiyo bunun bi kurtuluş olmadğnı biliyorm şeytana yanilmekten çok korkuyorm bu duyguları yaşarken başka ailenin yanında nasıl sağlıklı bi insanmışım gibi rol yapacağım anlamıyorm............tamamen farklı bi insan oldum bu 2 sene içerisinde
Kızlar merhaba,taa evlenmeden önceden beridir bu siteyi ben de takip ediyorum ve en son dün üye oldum.
Tabii ki sizler gibi benim de hiç aklıma gelmezdi bu rahatsızlık.
Yaklaşık bir buçuk aylık evliyim.İlk günümüzde çok yorgun olduğumuz için yapmadık biz de.Sonrasında balayına gittik ve orada da denedik.Yine olmadı.Balayındayken bir jinekolağa gittik.Doktor veya çatal korkum yoktu.Muayene oldum.Doktorum erkek olmasına rağmen en ufak bir tedirginlik yaşamadım.Tabii muayenem biraz ağrılı oldu.Doktor vaji olmadığımı söyledi.Vaji hastaları dokundurtmaz bile dedi.Benim öyle bir sorunum yok.Kendim de dokunabilirim,eşim de...Anestol krem verdi.Kayganlaştırıcı ile bunu denedik ama olmadı tabii ki.Sonra araya hastalığım girdi filan derken...Evliliğimizin yirmi birinci gününde azıcık ucu mu girdi nedir,bir damla kan geldi.O da bebe yağıyla.Sonrası yok...
İnsanlar bunu nasıl yapabiliyor diye hayret etmedeyim sürekli.
Öyle aile baskısıyla filan da büyümedim.Eğitimli bir ailenin eğitimli kızıyım,eşim de öyle.Ama birlikte olmak öyle imkansız geliyor ki...Acı düşüncesi beynime çakıldı kaldı.Denediğimizde de acı çekiyorum.Bir yandan da annemle kayınvalidemin 'oldu mu?' diye habire sormaları stres yaratıyor.Ne olacak bu böyle bilmiyorum!Ben parmak egzersizi de yapamam canımdan can gider.Ne yapacağım,yardım edin
ederim tabii bildiğim kadarıyla.durumun nasıl hiç egzersiz yaptın mı?önceyle vajinal bölgeni aynayla incele,tanı o bölgenin işlevini.sonra cesaret edip egzerszilere başla.orayı ve serçe parmağını yağla yavaş yavaş parmağını içeri almaya çalış,hemen alamayabilirsin bu çok normal.bende parmakla yapamaıştım aparata başladım daha kolay ilerledim.başla canım ALLAH kolaylık versin
hiç egzersiz yapmadım yapamamda.dokunamıyorum bile.cok caresizim böyle olmak benim suçummuş gibi geliyo.kendimi eksik hissediyorum.doktora gittim daha kızlık zarım duruyor ve 8 cm ilerdeymiş.cok zor bi durumdayım ne olur tecrübelendirin beni bana cesaret verin.
cnm geçmiş olsun. daha evliliğin çok taze erkenden peşine düşmen çok güzel bişey. bende burayı okuyarak asla egzersz yapamam diyerek 9 ayımı verdim. senin 1. yapacağın iş annene ve kayınvalidene oldu deyip onları sırtından atmak. çünkü bu derdi yaşayan ancak insanın halinden anlar.onların bilemsi seni daha çok sıkmaktan başka bir işe yaramaz.
2.si egzerszlere buldr olumsuz bakma ben aylarca yapamam olmaz die burayı hep uzaktan okudm. ama egzerszden kaçmak sana vakit kaybından başka bişey vermeyecek. çatal korkun yok doktor korkun yok o yüzden egzerszlere hemen başlayıp hemen ilerleme sağlayabilirsin. bende parmakla yapamadım ama kendime aparatlar hazırladım inceden kalına. o şekilde yendim. sana tavsiyem hiç oyalanma egzerszlere başla ve hemen bitir bu işi canım:13::13::13::13:
Merhaba canım.Sesimi duyman beni çok mutlu etti.Şu an regl oldum ama iki üç güne biter.Biraz kas gevşetici ilaç,emla krem ve kayganlaştırıcı ya da bebe yağı ile denemeyi düşünüyorum.Şu parmak egzersizlerine başlamadan bu işi halledersem nasıl da mutlu olurum.Dediğin gibi yön sorunumuz da olabilir.P... kayıyor kayganlaştırıcıdan mıdır nedir.Zaten ilişki anında boğulur gibi oluyorum.Nefes alışverişim hızlanıyor,kasılıyorum,tutuluyorum bir şeyler oluyor.Hani girse içime o an çığlık çığlığa ağlayacağım eminim.Hoş girmeyince de ağlıyorum ya....Offf offf.Eşim sorun etmediğini ve on beş sene olmasa bile beni seveceğini söylüyor ama günlerdir beni öpmedi bile.Aramıza soğukluk da giriyor.Allah yardım etsin bize.
hiç egzersiz yapmadım yapamamda.dokunamıyorum bile.cok caresizim böyle olmak benim suçummuş gibi geliyo.kendimi eksik hissediyorum.doktora gittim daha kızlık zarım duruyor ve 8 cm ilerdeymiş.cok zor bi durumdayım ne olur tecrübelendirin beni bana cesaret verin.
slm arkadasm 8 cm ilerdeyms derkn normlden 8cm ilerdemi anlayamadm parmk yapabilirsin inan hic bisy yok bnde bakamiyodm dokunamiyodm icmden bisy kopuyodu sanki dokununca iki tane psikiyatri degstrdim yapamadigm icn en son capa tip fakiultrsinde grup terapisi yapiliyodu orda birbirimzden gore gore bn parmk egzersizi yapmayi basardim p..s korkumu yenemedim smdi apartlqrla yapmaya calisiyodrm smdi sna diyecegim aynanin karsisina otur bacaklarini ac incele snra isart parmagini yagla vajinana dokun yavsca it yavasca ama it snra asgi digru yni popo yonune dgru ittir hic acimiyck gerckten zatn vajina vakum gbi cekiyo snra yavs yavas diger parmklarina gecersin tabi serceyi yap snra orta parmk snra her iki parmk snrada esine yaptitirsin bnlari bir gun icnde yapma iki uc gun icnde yapabilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?