- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #160.481
[QUOTE
slm arkadasm 8 cm ilerdeyms derkn normlden 8cm ilerdemi anlayamadm parmk yapabilirsin inan hic bisy yok bnde bakamiyodm dokunamiyodm icmden bisy kopuyodu sanki dokununca iki tane psikiyatri degstrdim yapamadigm icn en son capa tip fakiultrsinde grup terapisi yapiliyodu orda birbirimzden gore gore bn parmk egzersizi yapmayi basardim p..s korkumu yenemedim smdi apartlqrla yapmaya calisiyodrm smdi sna diyecegim aynanin karsisina otur bacaklarini ac incele snra isart parmagini yagla vajinana dokun yavsca it yavasca ama it snra asgi digru yni popo yonune dgru ittir hic acimiyck gerckten zatn vajina vakum gbi cekiyo snra yavs yavas diger parmklarina gecersin tabi serceyi yap snra orta parmk snra her iki parmk snrada esine yaptitirsin bnlari bir gun icnde yapma iki uc gun icnde yapabilirsin
kızlık zarım 8 cm ilerdeymiş.yani normalden cok gerideymiş.bugün sabah eşime söyledim ben yaparım dedi.bilmiyorum korkuyorum ama korkunun ecele faydası yok.denicem ne olur dua edelim birbirimize.
kızlık zarım 8 cm ilerdeymiş.yani normalden cok gerideymiş.bugün sabah eşime söyledim ben yaparım dedi.bilmiyorum korkuyorum ama korkunun ecele faydası yok.denicem ne olur dua edelim birbirimize.
ewt cnm burda herkes birbirine yardimci olmaya calisiyorz ki birz faydamz olsun birbirimize doktor nededi 8cm ilerde olusuna faln bi operasyon gerekiyomu
ewt cnm burda herkes birbirine yardimci olmaya calisiyorz ki birz faydamz olsun birbirimize doktor nededi 8cm ilerde olusuna faln bi operasyon gerekiyomu
operasyon gerkmiyo yani doktor öyle dedi.doktoru dokundurmadım bile hemen vajınısmus dedi anladı yani doktorun elini bile ittirmişim istem dışı.cok korkuyorum ne yapsam olmuyo.kac kez denedim hepsi hüsran cok agladım eşime yetememek zoruma gidiyo.
arkadaşım mrb bende 4 ayı geçgindir vajinusmusum neler ne sıkıntılar çektiğimi anlatmama gerek yok. ilk zamanlarda senin gibiydim çok kötüydüm hep ağlıyodum ailemden uzağım bende herşey üstüme geliodu sanki.ama çözüm yine bende dedim dua ettim yalvardım allahıma ve daha iyim artık yenicem diorum inanıyorum eşim de çok mutlu artık ben üzüldüğüm zaman o daha çok üzülüyodu çünkü şimdi yenicem aşkım diorum işte bu sen inanıyorsan çok kısa sürede yenicez aşkım dior önce moral arkdaşım kendini topla bırakma kendini yıllarca vajinusmus olanlar yenio bunu bizde yenebiliriz kendini motive et daima ve kendine güven ve başaran arkdaşlarımız gibi başarınca bizde başarı öykümüzü yazıcaz onlara bizim gibi olanlara yardımcı olucaz bize yardımcı olanlar gibi lütfen umudunu kaybetme...
Ahhh canım herkese oldu deyip başımızdan atmayı ben de istedim bunu eşime teklif ettim.doğrucu davut ya bizimkisi yok yalan söylem eyelim filan diyor.Annem(kayınvalidem) arayıp sordugunda da daha sorma olmadı işte demiş.O da çaresine bakın demiş.Doktor mu ilaç mı...Zaten kayınvalidem de eğitimli biri.Çok anlayışlı ama asıl sorun benim annem :)aman kızım ne olacak azıcık sık dişini deyip duruyor.
Hera kadın sağlığı ile telde konustum dört seansta çözerim dedi süleyman bey ama fiyat olarak 2000 ile 5000 arası bir rakam söyledi.Bu parayı veremeyeceğimizden değil,ikimiz de çalışıyoruz ama eşim hala beni vaji oldıugumu kabullenmiyor.Senin bir şeyin yok sorunun psikolojik o kadar parayı vercez rahatlayacaksın diyor :) Bilmem ne olur.Ama senin önerilerinble deneyeceğim inşallah.Yardımlarınızla da aşacaım.
mrhba canım ya bende evleneli bir buçuk yıl oldu az zaman degil hani.zaman gectikce insanın umudu dahada tükeniyor. hergün dua edip aglıyorum allah ne olur yardım et die ama yine hüsran oluyor.moral gercekten cok önemli moralimi bozmicam yapınca bu yazdıklarıma gülicem bunuda biliyorum ama ne olur destek olalım birbirimize
arkadaşım mrb bende 4 ayı geçgindir vajinusmusum neler ne sıkıntılar çektiğimi anlatmama gerek yok. ilk zamanlarda senin gibiydim çok kötüydüm hep ağlıyodum ailemden uzağım bende herşey üstüme geliodu sanki.ama çözüm yine bende dedim dua ettim yalvardım allahıma ve daha iyim artık yenicem diorum inanıyorum eşim de çok mutlu artık ben üzüldüğüm zaman o daha çok üzülüyodu çünkü şimdi yenicem aşkım diorum işte bu sen inanıyorsan çok kısa sürede yenicez aşkım dior önce moral arkdaşım kendini topla bırakma kendini yıllarca vajinusmus olanlar yenio bunu bizde yenebiliriz kendini motive et daima ve kendine güven ve başaran arkdaşlarımız gibi başarınca bizde başarı öykümüzü yazıcaz onlara bizim gibi olanlara yardımcı olucaz bize yardımcı olanlar gibi lütfen umudunu kaybetme...
canım bak yeterki burayı bırakma burdaki herkes adım adım seni yönlendirir mutlu sona ulaşırsın. bende doktora fln gtmedim. sadece burdaki kızların yardımıyla yendm. her vajinismus evresinin yapılacak yöntemleri var merak etme. mesela sen dokunamıyorum diyorsun. ozaman hergü 15-20 dk vajinanı incele dokun. gün geçtikçe buna alıştığını göreceksin.sonra diğer yöntemlere geçeceksin. inan bana zaman kaybetmek için hiç bi bahanemz yok aslnda . çok ağladın biliyorum bizde öleydik ama bişiler yapman lazım tatlm. hatta evdeysen kal şimdi başla
mrhba masal.sen yine erken başlamısın çözüm aramaya.ben bir buçuk yıllık evliyim yeni cesaret edip cözüm arıyorum.bende yapamam parmak egzersizin eşim yardımcı olacak daha denemedik söyledim inşaallah aşarız.yapabilirsen ne olur benide bilgilendir.benimki tam bi vajinismus.
Tabbii ki canım haberleşelim.Henüz benim eşim bilmiyor :)Yani vajinismus oldugumu kabullenmiyor :)Tek başıma halledeceğim ben sonra da hiçbir şey olmamış gibi birlikte olacağım :)Bakalım neler olacak.Gerçekten burada kızlar,yenen kızlar özellikle süper destek oluyor bizlere.Evli bakireler olarak çok mutlu oluyoruz :)Bu sorunu aşacağız inşallah.
evde degilim ama başlıcam en kısa zamanda.bana yardımcı olursanız cok sevirim.doktora gittim psikiyatri önerdi onada gittim 4 ay sürer dedi ve eş ile gelmeniz gerek dedi.yani kaldı gitti.hersey kafada biter dedi.kendim yeniceme inanıyorum ama destek olursanız cok sevinirim...
ohooo psikiyate gitcende 4 ay geçicekte eşinle gtcende ölme eşeğim öleme. burda kızların yaşayıp yenenlerin verdiği gazı bi yerde bulamazsın bakşaka bi yana kendine iyi geleceğini düşünüyorsan git tabii ama bence aynı zamanda hiiiç oyalanma bu akşam al aynayı eline incele dokun bir anda nasıl ilerledğni göreceksn cnm . ben aylarca egzersz yapamam diyip uzaktan okudum yazılanları ama şimdi geçen zamanıma yanıyorum......
Ahhh canım herkese oldu deyip başımızdan atmayı ben de istedim bunu eşime teklif ettim.doğrucu davut ya bizimkisi yok yalan söylem eyelim filan diyor.Annem(kayınvalidem) arayıp sordugunda da daha sorma olmadı işte demiş.O da çaresine bakın demiş.Doktor mu ilaç mı...Zaten kayınvalidem de eğitimli biri.Çok anlayışlı ama asıl sorun benim annem :)aman kızım ne olacak azıcık sık dişini deyip duruyor.
Hera kadın sağlığı ile telde konustum dört seansta çözerim dedi süleyman bey ama fiyat olarak 2000 ile 5000 arası bir rakam söyledi.Bu parayı veremeyeceğimizden değil,ikimiz de çalışıyoruz ama eşim hala beni vaji oldıugumu kabullenmiyor.Senin bir şeyin yok sorunun psikolojik o kadar parayı vercez rahatlayacaksın diyor :) Bilmem ne olur.Ama senin önerilerinble deneyeceğim inşallah.Yardımlarınızla da aşacaım.
inşaallah canım.benimkide kabullenmiyo ama doktorun dediklerini duyduya hersey kafada biter die sen kafanı boşalt gerisi bana ait dio :) ona göre hava hoş bide içimi bilsecok zor bişey haberleşelim canım evli olup bakire olmak cok zor.benim bir buçuk yıl oldu herkes bebek soruyo kimse içini bilmiyor ki soran herkese daha istemiyoruz demekten bıktım.ne olur yardım etsin sesimizi duyanlar.
burayı artık asla bırakmam bi güven bi cesaret geliyo insana yanlız degilmişim diorsunuz.tsk ederim desteklerin için.siz burayı bırakmaz egzerszlere bir an önce başlarsanız gerisini düşünmeyin derim ben
canım burdkaı kımse ılk basta vajınusmus olduğunu kabul etmıyordu zaten senınde bu sekılde dusunmen cok normal bırsey.ayrıca kayınvaldende sorduğuna gore annenden farkı yok bence canım.sen soyledığım gıbı o denmeyı yap olmazsa egzersızlere basla bızde yapamayız dıoduk ama yaptık yapamazsan kendın kaybedersın bu hastalıkla surup gıder hayatın
iyi gelecegini düşünmediğim için gitmedim zaten canım.iyiki bu siteyi buldum kısa zamanda yenicemi düşünüyorum.siz yendiniz galiba cok imreniyorum o işi yapanlara.keşke bende yapabilsem diorum ama olmuyo.yaparsam kat kat mutlu olacagımı biliyorum ve üzerimden kocaman yük kalkacak onun rahatlıgı eminim paha biçilmez.bu aksam inceleyip başlıcam söz :) artık zaman kaybetmek istemiyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?