- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #160.501
hayir kadermm egzersiz yapiyorm cesaretm vrda firsat bulamiyorm dedm cbnm :)
Teşekkür ederim ben sizlerin sayesinde 5 yillik kabusu sona erdiriceme inanıyorum ihmal etmek ertelemek yok bitsin bu bekleyiş..
slm arkadaslar bnle kimse ilgilenmiyo:)ben bugn 8cm denedim yaptim git gel yapiyorm cikartp tekrar alabiliyorm aci sizi hic bisy yok ck rahatm masallah hatta 5cmde baski olmstu oda yok bilmiyorm vajina alistimi yalniz soyle bisy var apart icmdeyken sanki buyuk abdestim gelms gbi oluyo o rahtsiz etti bni ckda onmli bisy deil bide hala ilk sokarken kasilmalarima engel olamiyorum snra geciyo ama yinede esimn penisi bna buyuk geliyo ins alisirim bn smdi parmklardada apartdada rahatm p....sle yapamiycam diye korkuyorm yenen arkadslar bna bisyler soleyin sizce nasl gidiyorm avesracim bnada bisy soyle ya bnde destk gormk istiyorm:):)
slm arkadaslar bnle kimse ilgilenmiyo:)ben bugn 8cm denedim yaptim git gel yapiyorm cikartp tekrar alabiliyorm aci sizi hic bisy yok ck rahatm masallah hatta 5cmde baski olmstu oda yok bilmiyorm vajina alistimi yalniz soyle bisy var apart icmdeyken sanki buyuk abdestim gelms gbi oluyo o rahtsiz etti bni ckda onmli bisy deil bide hala ilk sokarken kasilmalarima engel olamiyorum snra geciyo ama yinede esimn penisi bna buyuk geliyo ins alisirim bn smdi parmklardada apartdada rahatm p....sle yapamiycam diye korkuyorm yenen arkadslar bna bisyler soleyin sizce nasl gidiyorm avesracim bnada bisy soyle ya bnde destk gormk istiyorm:):)
cnm çok iyi gidiyorsunaparat kalınlıştıkça o his banada geliodu cnm ama yaptıkça geçio merak etme. hatta aparatla okdr alıştrmışımki ben penis denemesinde hiç baskım olmadı
sen 8 cmdesin cnm 10 cm e gel 10 cm e alış sonra inan penis daha kolay giriyor
aparatları nasıl yapıyorsunuz.ne olur banada yardımcı olun yatıyorum bu hastalık kalkıyorum bu hastalık.okudukca cesaret geliyor.biraz daha gaza ihtiyacım var sanırım.
canım kaleme aynı sekilde yapsam olur demi.bugün başlicam allahın izni ile.yenmek istiyorum bu hastalıgı cok sıkıldım cünkü.canıma tak dedi artık.sizde yardımcı olun lütfen.
ya cnm çok sağol deniycem dediklerini mutlaka zaten zeytinyağı cidden işe yarıyor normalde aparatla yapamıyordum bugün zeytinyağı sürünce girdi hepsi olmasada yol aldım baya. biraz daha aparatla devam edip cesaret bulayım kendimde diyorum. hemen eş denemesine geçmek bende moral çöküntüsü yapıyor çünkü.
işi romazntizme de döküyoruz galiba :) ben tam yatamıyorum yarı yatar pozisyonda yani doğum yapan kadının pozisyonu gibi yaparım egzerszileri.girmemesi dediğiniz gibi psikolojik işte eş denemesi bile yapılabilir istenirse.sadece beynim kabullenmiyor ne büyük aparatı ne diğerini.
ne demek insanlık görevimi yaptımm:) burayı okuyanlar orayı da okumalı bence
yorumuna sadece tebessüm edebiliyorum gerçekten 9 a geçemedim bir türlü bari kısa yoldan eş denemesi olsun bitsin diyorum.o da olmuyor.haftaya memlekete gidiyoruz bu hafta da randevum var gidip dr a durumumu konuşçam mesajda anlattığım gibi 8 cmlere geldim devamı gemliyor diyee....
öyle zaten canım sen de öğrenmişsin artık :)streçin üstüne sarıyorum bende ama bol geliyor benim aparatıma acaba prezervatiflerin yapısı mı böyle bolalldı çünkü
o kadarda olsun canııım :) bilmem prezerv.standarttır bence minimum p ye göre mi ne bileyim :44:
nekadar az üye, ne kadar çok ziyaretçi okuyor bu sayfayı boyle :) 2 üye, 14 ziyaretçi ...
iyi gelecegini düşünmediğim için gitmedim zaten canım.iyiki bu siteyi buldum kısa zamanda yenicemi düşünüyorum.siz yendiniz galiba cok imreniyorum o işi yapanlara.keşke bende yapabilsem diorum ama olmuyo.yaparsam kat kat mutlu olacagımı biliyorum ve üzerimden kocaman yük kalkacak onun rahatlıgı eminim paha biçilmez.bu aksam inceleyip başlıcam söz :) artık zaman kaybetmek istemiyorum...
hiç egzersiz yapmadım yapamamda.dokunamıyorum bile.cok caresizim böyle olmak benim suçummuş gibi geliyo.kendimi eksik hissediyorum.doktora gittim daha kızlık zarım duruyor ve 8 cm ilerdeymiş.cok zor bi durumdayım ne olur tecrübelendirin beni bana cesaret verin.
bak canım 8 cm ilerde yada 1.5 cm farketmez, en azından sen 8 cm e kadar yolun açık önünde engel yok böyle düşün, ha bizim 1.5 cm de engel vardı oda zaten çok acıyacak olsa Allah eziyet diye verir mi ya bi düşünün , kayganlık iyi sağlandığında acı falan olmuyor merak etmeyin hiç.varya şu sivri sineklerde eskiden daha çok ağrıtırdı sanki, hani iğne dokununca anlardım bazen suç üstü yakalıyordum , pat diye birtane indiriyordum keratalara, onlarda mı yağı keşfetti,iğnelerine yağ mı sürüyorlar anlamadım ki, ne ara soktu o iğneyide ne ara şişti
[ Evet destek olalım arkadaşım ben bu siteyi bu forumu bulasıya kadar resmen yedi kat yerin altındaydım dünya üstümdeydi sanki kelimelerle ifade edemem durumumu fakat burayı buldum Allahıma şükür sonra üye oldum bi kaç arkadaşla uzun uzun sohbetler ettim Allah onlardan binkere razı olsun özellikle kkaderimden zeytinyağı ile yendim yazısı beni çok motive etti şimdi o yol istikametinde devam edicem dünyanın sonu gelmedi yenicez herkes gibi bizimde mutlu hzuurlu bir yuvamız olucak Rabbim bundan daha büyük dert verip sınamasın bizleri aşıcaz inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?