Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

slm arkadaslar bnle kimse ilgilenmiyo:)ben bugn 8cm denedim yaptim git gel yapiyorm cikartp tekrar alabiliyorm aci sizi hic bisy yok ck rahatm masallah hatta 5cmde baski olmstu oda yok bilmiyorm vajina alistimi yalniz soyle bisy var apart icmdeyken sanki buyuk abdestim gelms gbi oluyo o rahtsiz etti bni ckda onmli bisy deil bide hala ilk sokarken kasilmalarima engel olamiyorum snra geciyo ama yinede esimn penisi bna buyuk geliyo ins alisirim bn smdi parmklardada apartdada rahatm p....sle yapamiycam diye korkuyorm yenen arkadslar bna bisyler soleyin sizce nasl gidiyorm avesracim bnada bisy soyle ya bnde destk gormk istiyorm:):)

Teşekkür ederim ben sizlerin sayesinde 5 yillik kabusu sona erdiriceme inanıyorum ihmal etmek ertelemek yok bitsin bu bekleyiş..

inşallah canım burda sen istemediğin sürece kimse seni bırakmaz sağolsun herkes yardım etmek için can atıyor.

cnm çok iyi gidiyorsun aparat kalınlıştıkça o his banada geliodu cnm ama yaptıkça geçio merak etme. hatta aparatla okdr alıştrmışımki ben penis denemesinde hiç baskım olmadı
sen 8 cmdesin cnm 10 cm e gel 10 cm e alış sonra inan penis daha kolay giriyor

ahhhh canımmmm ozur dılerımmmm arkadaslarla konusuosun dıye sorunların cozuluyor sandım kuzummmm bundan sonra dıkat edıcem sana.canım benım su aparatı 10 cme tamala ve es denmesıne gec canım es denmesınden onckeı gun bıze yaz ben sneı ona gore detaylarıyla yonlenırıcem ama lutfen 10 cm tamamlamadan es denmesıne gecme 8 cme gelmısın kalmıs 2 cm azdaha sabret yanma ıllakı olucak aparata prezzervatıf gecır kuzum

aparatları nasıl yapıyorsunuz.ne olur banada yardımcı olun yatıyorum bu hastalık kalkıyorum bu hastalık.okudukca cesaret geliyor.biraz daha gaza ihtiyacım var sanırım.

aparatları nasıl yapıyorsunuz.ne olur banada yardımcı olun yatıyorum bu hastalık kalkıyorum bu hastalık.okudukca cesaret geliyor.biraz daha gaza ihtiyacım var sanırım.

canım ben ilk başta kulak çubuguna peçete sardm 1 kat.üstünüde streçledim güzelce. kayganlaştırıcı sürdüm üstüne o şekilde başladım egzerszlere. ilk başta kalem kalınlığında bişi oldu. sanmaki ozaman böle anlattığım gibi rahattım. incecik apartı ilk elime aldm . ağlamaya başladım yapamıcam die. ağladm ağlad aparat elimde bi yere varamadm.olcak dedim başka çerem yok. ıkındığın an deliğin açıldığını görüosun.ozaman ucunu soktum baktm hiç acı yok. yavaşça ittirdim baktm gene acı yok .inan böle oldu....ozaman okdr güzel bi gaz gelioki insana orasının nası bi boşluk olduğunu anlıosun cnm.daha sonra kalınlaştırarak ilerliosun. vajinan genişlio alışıo. böle işte sen başla egzerszlere biz her adımında sana burdan yardımcı oluruz :13::13::13::13:

canım kaleme aynı sekilde yapsam olur demi.bugün başlicam allahın izni ile.yenmek istiyorum bu hastalıgı cok sıkıldım cünkü.canıma tak dedi artık.sizde yardımcı olun lütfen.

Son düzenleme:
canım kaleme aynı sekilde yapsam olur demi.bugün başlicam allahın izni ile.yenmek istiyorum bu hastalıgı cok sıkıldım cünkü.canıma tak dedi artık.sizde yardımcı olun lütfen.

olur tabiiki cnm. başta seni ürkütmemesi adına ince bi aparat hazırla. kayganlaştırıcı kullanmadan olmaz biliosunki.
ıkın ve deliğin açıldığını gör o şekilde yerleştr aparatını olurmu. sakın korkma be aparatını dimdik değil aşağı doğru yani popo yönüne eğimli it anlatabildimmi yönünün cnm anladınmı

[ Evet destek olalım arkadaşım ben bu siteyi bu forumu bulasıya kadar resmen yedi kat yerin altındaydım dünya üstümdeydi sanki kelimelerle ifade edemem durumumu fakat burayı buldum Allahıma şükür sonra üye oldum bi kaç arkadaşla uzun uzun sohbetler ettim Allah onlardan binkere razı olsun özellikle kkaderimden zeytinyağı ile yendim yazısı beni çok motive etti şimdi o yol istikametinde devam edicem dünyanın sonu gelmedi yenicez herkes gibi bizimde mutlu hzuurlu bir yuvamız olucak Rabbim bundan daha büyük dert verip sınamasın bizleri aşıcaz inş.

öyle düşünme işte eş denemesini arada denediğimde buda benim ilerlememin bir arçası tedavinin parçası diye düşün, köfte yoğurursun mesela kıvama gelmiş mi diye tadına tuzuna kıvamına bir bakarsın arada, olmadı tekrar yoğurursun, olmadı diye moralini bozup yoğurmayı bırakmazsın değil mi, herşeyinde bir zamanı var, sende arada kıvama geldim mi diye kontrol etmiş olacaksın, çiğ köfteyi bir tavana atacaksın yapışacak mı

romantizm momantizm herşey senin için romantizm şimdi olmayacakta romatizmalı dönemimizde olacak değil ya doğum yapan kadın pozisyonu süper :13:aynen devam canım.

Son düzenleme:
ne demek insanlık görevimi yaptımm:) burayı okuyanlar orayı da okumalı bence

senin insanlığını yerim ben şevimli şey
evet işte haklısın canım çünkü bazıları deniyor ve oluyor egzersizle uğraşmasına gerek kalmıyor, keşke herkes bir denesede sonra egzersize geçse , amaç biran önce en kısa yoldan kurtulmak.

dur ben özelden iki msj yollayım belki işine yarar canım.

nekadar az üye, ne kadar çok ziyaretçi okuyor bu sayfayı boyle :) 2 üye, 14 ziyaretçi ...

o şeyden canım hepsi ziyaretçi değil, bazen mesela okurken bizde çıkıyoruz tekrar şifre girmek zorunda kalıyoruz ya uzun süre bişey yazmadan beklersen,ondan oluyor :)

hatta konuş aynayla bakarken, ne haber kıııız de, ne çektin be vajiden ne çektin beee hayır giriş olmayacak demiyorum , olsa ne olacak ki diyorum imrenme inan bana büyük bir marifet değil , yani imrenmekle kalma sende yaparsın Allahın izniyle,gözünde büyütme bende hamile bayanlara bakardım yahu nasıl yapıyorlar diye, meğer biz o kadar gözümüzde büyütmüşüz

Son düzenleme:

kaderimm ordamısın .. dün gece iyice zetrinyağını v... ve p... sürdüm eşim altta uzadı bende üst pozisyondaydım biraz girdi hiç acımadı kaydı ama ben birden panikle kalktım .daha sonra tekrar yapamadım kastım kendimi inş.bu hafta içinde mutlu haberlerimi verebilirim

amin canım, inşallah da bu son vajili yazın olur arkadaşım :) bir sonraki geldiğinde sorunun çözülmüş olarak gelirsin diye dua ediyorum.olmadı moral bozmak yok çözüm çok alternatif olarak egzersizde cepte,arkadaşlarımız burda yardım etmek için seferber Allah razı olsun onlardan, biri olmadı diğeri yeter ki sen çözüm iste, pes etme, bizi bırakma bizde yardımcı olabilelim. çok dramatik oldu galiba ,lütfen ne olursa olsun ortadan kaybolma,bazı arkadaşlar kabuğuna çekiliyor sen sakın öyle yapma, inşallah biran önce çözersinde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…