Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

burdayım canım , ne güzel işte süper bir haber bu, demek sen bırakmasan olacakmış, canım kastığında derin nefes alıp ıkınıyosun, sonra zile basıp çekme varya o hareketi yapıyosun (bunuda komar mı söylemişti :)benzetme hoşuma gitti) eşine doğruda eğimli olmayı unutma olur mu canım

Son düzenleme:

cok teskkurler cnm desteklerin icn simdiden birbirimize yaardimci olalm siz yenmissinz darisi bizm basimiza ins zatn prezervatifle raht oluyo ilk yaptigmda strece sarmistm birz zor olmstu snra prezervatifle yaptm cok kolay oluyo ins devami gelir

aparatları nasıl yapıyorsunuz.ne olur banada yardımcı olun yatıyorum bu hastalık kalkıyorum bu hastalık.okudukca cesaret geliyor.biraz daha gaza ihtiyacım var sanırım.

cnm ben yapmadin vajiyi apatlarla yenip iyilesn bi arkadstan aldim oda prexervatifle kullnmis bnde oyle yapiyorm ama mum alip yaparsin sanirim penis sekline getrceksin onu yonta yonta galiba incedn kalina dogru yada kalemle yapnlarda var burda kaleme paecete sarip strecleyim ustunede prezervatif gecirirsin

yeni arkadaşlarda bayaa çoğaldı onlar için söyledim bende.inşallah hayırlısıyla normal evliler gibi oluruz

slm arkadaşlar geçmişi çok okuyamadım ama bende bu hastalığı yenenlerdenim bu topik sayesinde bayadır giremedim ama her neyse sorusu olan varsa yardımcı olabilirim...

RABBİM yardımcın olsun canım inşallah hayırlısı olur zor günleriniz geçer eşinle.hayat bu illa acımasız yüzünü gösterecek bizlere.inancını yitirme.bizlerde burda çırpınıyoruz.ben senin pek girdiğini görmiyorum açıkçası egzersiz yapsana canım stresini atıyorsun bir yandan.bakırköyde günün nasıl geçti?benimde yakında randevum var bende çok merak ediyorum neler olacağını.beni de haberdar et lütfen canım rica ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…