- 7 Mayıs 2013
- 4.629
- 559
- 198
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #160.521
kaderimm ordamısın .. dün gece iyice zetrinyağını v... ve p... sürdüm eşim altta uzadı bende üst pozisyondaydım biraz girdi hiç acımadı kaydı ama ben birden panikle kalktım .daha sonra tekrar yapamadım kastım kendimi inş.bu hafta içinde mutlu haberlerimi verebilirim
hiç egzersiz yapmadım yapamamda.dokunamıyorum bile.cok caresizim böyle olmak benim suçummuş gibi geliyo.kendimi eksik hissediyorum.doktora gittim daha kızlık zarım duruyor ve 8 cm ilerdeymiş.cok zor bi durumdayım ne olur tecrübelendirin beni bana cesaret verin.
benimde baktırmam gerekiyor canım ben o sandalyeye oturduğumda dr un dokunmasıyla bile rahatsız olmuştum.eşimde dokununca aynı bu durum hala devam da ediyor.bende hiç kırmızı görmedim o kadar çabalamama rağmen.bak sen durumunu öğrenmissin.canını sıkmaya gerek yok.bu sana verilmiş bir ceza değil sonuçta umutlu ol egzersizlere başla.
slm arkadasm 8 cm ilerdeyms derkn normlden 8cm ilerdemi anlayamadm parmk yapabilirsin inan hic bisy yok bnde bakamiyodm dokunamiyodm icmden bisy kopuyodu sanki dokununca iki tane psikiyatri degstrdim yapamadigm icn en son capa tip fakiultrsinde grup terapisi yapiliyodu orda birbirimzden gore gore bn parmk egzersizi yapmayi basardim p..s korkumu yenemedim smdi apartlqrla yapmaya calisiyodrm smdi sna diyecegim aynanin karsisina otur bacaklarini ac incele snra isart parmagini yagla vajinana dokun yavsca it yavasca ama it snra asgi digru yni popo yonune dgru ittir hic acimiyck gerckten zatn vajina vakum gbi cekiyo snra yavs yavas diger parmklarina gecersin tabi serceyi yap snra orta parmk snra her iki parmk snrada esine yaptitirsin bnlari bir gun icnde yapma iki uc gun icnde yapabilirsin
sizin grup terapileri devam ediyor mu.böyle hastanelerde randevu aylar sonraya veriliyor.bana nasıl olduğunu anlatabilir misin özelden.ben istanbuldayım yakınım çapaya
ahhhh canımmmm ozur dılerımmmm arkadaslarla konusuosun dıye sorunların cozuluyor sandım kuzummmm bundan sonra dıkat edıcem sana.canım benım su aparatı 10 cme tamala ve es denmesıne gec canım es denmesınden onckeı gun bıze yaz ben sneı ona gore detaylarıyla yonlenırıcem ama lutfen 10 cm tamamlamadan es denmesıne gecme 8 cme gelmısın kalmıs 2 cm azdaha sabret yanma ıllakı olucak aparata prezzervatıf gecır kuzum
sizin grup terapileri devam ediyor mu.böyle hastanelerde randevu aylar sonraya veriliyor.bana nasıl olduğunu anlatabilir misin özelden.ben istanbuldayım yakınım çapaya
cnm bn ozelden nasil msj atildigini bilmuyorm burdan yazsam bnim icn sakincasi yok senin icin
kızlık zarım 8 cm ilerdeymiş.yani normalden cok gerideymiş.bugün sabah eşime söyledim ben yaparım dedi.bilmiyorum korkuyorum ama korkunun ecele faydası yok.denicem ne olur dua edelim birbirimize.
bende senden farklı değilim ama korkutma kendini.herkes aşıyor bizde bitiririz hayırlısıyla.nasıl muayene oldun.bende kendiminkini merak ettim şimdi
aparatları nasıl yapıyorsunuz.ne olur banada yardımcı olun yatıyorum bu hastalık kalkıyorum bu hastalık.okudukca cesaret geliyor.biraz daha gaza ihtiyacım var sanırım.
cnm bn ozelden nasil msj atildigini bilmuyorm burdan yazsam bnim icn sakincasi yok senin icin
benim içinde yok belki başka arkadaşlara da yardımcı oluruz
senin insanlığını yerim benşevimli şey
evet işte haklısın canım çünkü bazıları deniyor ve oluyor egzersizle uğraşmasına gerek kalmıyor, keşke herkes bir denesede sonra egzersize geçse , amaç biran önce en kısa yoldan kurtulmak.
o kadarda olsun canııım :) bilmem prezerv.standarttır bence minimum p ye göre mi ne bileyim :44:
sağol canım bende pek bilmiyorum ki
slm arkadaşlar geçmişi çok okuyamadım ama bende bu hastalığı yenenlerdenim bu topik sayesinde bayadır giremedim ama her neyse sorusu olan varsa yardımcı olabilirim...
hayırlı olsun diyar sen nasıl yendin parmakla mı aparatlarla mı?ne tavsiye ediyorsun?
arkadaşlar bugün bakırköye gidiyorum ilk randevum giden varmı oraya ilk gün napıyolar aslında hiç umudum yok bu günlerde çok üzücü şeyler yaşıyorm eşimin psikolojisi bozuldu ilaç kullanıyohhiç iyi değil işinnden ayrılacak çalışamıyo ve memlekete taşınmak istiyo üztelik ailesiyle yaşamamızı istiyo maddi sıkıntılar yüzünden ama kalabalık bi aile napacağımı bilemiyorm karşı çıkıyorm bu sefer kavga ediyorz bide bu 3 senedir çektiğim vajinismus ve iki aileninde durumu biliyo oluşu hepsi bi arada yaşıyorm kendimi çaresiz hissediyorm çok bunaldm eşimle gitcez bugün ama ne onun ne benm umudum yok bunu aşabileceğimzden kendmi değersiz bitkin tuhaf bi insan olarak görüyorm yuvama sahip çıkıp ayağa kaldıracak gücüm bile yok benm derdm sadece vajinismus değilki içimde yaşadığım bin birtürlü duygu davranıi bozuklukları kendimi işe yaramaz beceriksiz saçma bi insan olarak görüyorm kocasının hayatını mahveden yuvasını bile ayakta tutamayan zavallı gibi inanın intihar hergün kafamın içinde yolda yürürken evdeyken ama inancım buna izin vermiyo bunun bi kurtuluş olmadğnı biliyorm şeytana yanilmekten çok korkuyorm bu duyguları yaşarken başka ailenin yanında nasıl sağlıklı bi insanmışım gibi rol yapacağım anlamıyorm............tamamen farklı bi insan oldum bu 2 sene içerisinde
ben aparatla yapamadım parmakla daha rahattım parmakla yendim yani bu kişiden kişiye değişir aparat bana itici gelmişti parmakla hem hissedip hemde kontrolüm daha kolay oluyodu
benim içinde yok belki başka arkadaşlara da yardımcı oluruz
bakirkoy ruh ve sinir hastakiklari hastanesinde cok zor aliniyo 4-5ay snraya randevu veriylar ama capa tip fakultesinde 20gun snraya alabilmistim bn intrntten aliyosun randevuyu psikiyatri bolumune gidiyosun onlar sni cinsel islev bozuklugu bolumune yolluyolar zatn bikere randevu aliyosun psikiyatira gidrken dahada almiyosun o cinsel islev bozklugu bolumde bn gittigim zamn yani2012ocak ayinda gitmstim yaklasik iki ay surmustu terapiler 18kisiydik ozamn 16kisi yenmisti ben ve biarkadsm yenememstik ama bn oraya gidene kadr dokunamiyodum bile orda en azindan uc parmk yapabildim haftada iki gun cagiriyolardi toplam iki gunde 8saat faln suruyodu hmde hic para almiyolar devlet oldugu icn ozamnlar arsaluys kayir diye isinin ehli profesor yapiyodu bizm terapilerimizi smdi emekli oldu ozelden devam ediyo eminim yine iyi bir doktor vardir cnm:)
sağolasın canım bende aparatla yapıyorum 9 cm de beklemedeyim olmadı hala
bakirkoy ruh ve sinir hastakiklari hastanesinde cok zor aliniyo 4-5ay snraya randevu veriylar ama capa tip fakultesinde 20gun snraya alabilmistim bn intrntten aliyosun randevuyu psikiyatri bolumune gidiyosun onlar sni cinsel islev bozuklugu bolumune yolluyolar zatn bikere randevu aliyosun psikiyatira gidrken dahada almiyosun o cinsel islev bozklugu bolumde bn gittigim zamn yani2012ocak ayinda gitmstim yaklasik iki ay surmustu terapiler 18kisiydik ozamn 16kisi yenmisti ben ve biarkadsm yenememstik ama bn oraya gidene kadr dokunamiyodum bile orda en azindan uc parmk yapabildim haftada iki gun cagiriyolardi toplam iki gunde 8saat faln suruyodu hmde hic para almiyolar devlet oldugu icn ozamnlar arsaluys kayir diye isinin ehli profesor yapiyodu bizm terapilerimizi smdi emekli oldu ozelden devam ediyo eminim yine iyi bir doktor vardir cnm:)
benimde yakında bakırköyde randevum var gitmeyi hem istiyorum hem istemiyorum açıkçası.eşimde dr erkekse olmaz diyor.dediğin drun adını duymuştum.yenenlerin olması güzel.bende gidince 9 cm yapamadığımı söylycem.sona az kaldığını belki erken biter.eşli olmak zorunda mıyız bu terapilerde.bakırköyde neler yapılıyor onu da biliyor musun canım.inşallah canım.sağol cevabın için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?