Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

sağolasın canım bende aparatla yapıyorum 9 cm de beklemedeyim olmadı hala

zeycanim sen sekiz cm apartla yapiyosan olur devami gelir ins bn bugun sekiz cmle yaptm mesela ck mtlu oldm apartla 12 cmlede yaparm gbi geliyo ama bn esimle yapamamktan korkuyorm cnku apartda kontrol bnde yavas yavas yapiyorm bakiyorm ilk girmiyo snra sakinlstiriyorm kndimi snra devam ediyorm ama esim hemn sinirleniyo hemn olsun bitsin istiulyo snra kavga ediyorz

9 cm çok iyi bi sonuç zaten normal bi p..boyu 11 cm filan senn şuan yenmen için inan hiç bi sebep yok sadece biraz cesaret

canım çok teşekkür ederim ama ilerleyemiyorum tıkandım sanki.bu benim tüm enerjimi moralimi alıyor.bugün de olmadı bu defa anestol+kas gevşeticiyi de kullanıcam

aslında yapılır yapanlarda çok ben yapamıyorum.halbuki egzersizleri de çok sık yapmıyorum .sıkılmadım.tekrar yapcam inşallah buhara oturcam bu defa.eşin de anlayışlı olması büyük avantaj bence aceleye gelince olmuyor.zaten hassasız bu dönemlerde

kızlarrr bana yardım edin yine regl oldum ben güya regl olmadan bitircektim ama olmadıama bu sefer bitsin artık ne olur bana yardım edin desteklerinizi bekliyorumbu aradan 2 güne biter reglim?

Arkadaşlar;

Bu siteye ve bu topiğe çok şey borçluyum. Ben 3 aylık evliyim bugün itibariyle. Buradan bu kadar faydalanmış olmam sebebiyle paylaşma gereği duydum yaşadıklarımı. İlk olarak balayımız neredeyse zehir oldu, özellikle bana. Leyla gibi dolandım gittiğimiz yerlerde. Çünkü sürekli aklımda tek bişe vardı: Bu iş olmadı, nasıl olacak? Başka bişe düşünemiyodum neredeyse. Ha oldu ha olacak. Yorgunuzdur, hava sıcaktır, evde değilizdir rahat edememişimdir. Bir sürü bahane ürettim kendimce. Sonra eve döndük. Tabi soran meraklı kişilere biraz zordu ama oldu filan dedim. Kendimi çok kötü hissediyodum. Evlenmişim de evlenememişim gibi! Feci bi duygu... Neyse evde de bi süre olmadı. Tabi benim adetim de yaklaştı. Sonra bir gün eşim bu iş olmazsa adetim başlamadan araya soğukluk girebileceğini söyledi bi gün. Ben kendimi evli hissedemiyorum. Çabalamıyosun sanki, kaçıyosun türü bi konuşma yaptı. Ben beynimden vurulmuşa döndüm. Hiç beklemediğim bi tepkiydi eşimden. Evet kaçıyodum, çünkü bu illet insana gereksiz bir korku veriyodu! Ne yapabilirdim ki! Çok ağladım o gece Sonra ertesi gün eşim araştırmış. Vajinismus belirtilerim olduğunu söyledi eve gelince. Özür diledi bi önceki gün söyledikleri için. Kendini strese sokma, ben gerginlikle söyledim onları filan dedi. Ama söylemişti ya bi kere. Ya soğursa benden? fikri beni kahretmeye başlamıştı bile!!! Ondan sonra tabi ki yine de olamadı! Adet oldum. Zaten adetim uzun sürer! sürekli soruyodum, benden soğuyo musun, ne hissediyosun v.s gibi sorular!! Güleryüzlü olmaya da çalışıyodum bi yandan ki bi de benim asık suratım daha da uzaklaştırmasın diye. Ama zaten o gerçekten beni strese sokmamaya karar vermişti. Adetliyken (afedersiniz) sevişirken müthiş zevk alırken adetim bitince bi türlü hissedemiyodum, çünkü deli gibi korkuyodum. Şimdi deneyeceğiz, nasıl olacak v.s v.s bu fikirlerle dolu bir zihin! Nasıl zevk alabilirdim ki! Eşim rahatlatıyodu tabi kendini sevişme esnasında artık denemekten vazgeçtikçe, beceremedikçe. Tabi ben bu arada sürekli siteyi takip ediyodum. Parmak egzersizleri filan bana o kadar feci geliyodu ki! Ben mümkün değil yapamam diyodum. Sonra bi gün bu delik nerede acaba diye tanışmak istedim o yıllardır görüşmediğim cinsel organımla. Görüşmediğim diyorum çünkü ben nereden girileceğini bile bilmiyodum! Sonra bu topikte paylaşılan bir resime baktım. Deliğimi de buldm. Ikındım açıldı da. Ama şimdi de o küçücük deliğe o şey nasıl girecek diyodum. Vajina yapısını okumaya başladım. Kaslardan oluştuğunu v.s Buradaki gelinleri de duydukça umudum arttı. Sonra bi gün yine deneme yaptık. Tabi ki yine hüsran. ben de hazır yağlanmışken (Denemelerde yağ kullanıyoduk) aldım elime eldiveni parmağımı ittirmeye başladım ıkınarak. işaret parmağım giriyodu. çok ilginçti. Sonra orta parmak. Ama iki parmağı yapamadım. Nasıl olacaktı. Tek parmak bile yanma yapmıştı! Sonra ara vermek durumunda kaldım bi hafta kadar. Sonra yine tek parmak soktum. Sonra iki parmak sadece tek boğumluk girdi. Ve yine bu arada eş denemeleri. P...in 2-3 cm i girmişti bi defa. Sonra hiç parmak egzersizi yapmadım. üstte altta sürekli deniyoduk. Sonra bi gün parmağımı soktum yine, baktım rahatım o gün. üstte denedim. Ve p... girdi. Sadece girdi. Ama bu defa da eşim çok uzun sürede girdiğimiz için sertliğini kaybetti içime girince. Çünkü sürekli dur yapma ittirme ah acıdı diyen bi tip. Adam napsın :S Sonra tekrar sertleşmeden sonra bi kez daha girdi. Yine uzun bi çabadan sonra girebildik. ama yine gitti sertlik. Bu yüzden bi türlü emin olamadım. Acaba oldu mu. Yoksa yumuşadı da ben girdi mi sandım filan... Ve yine uzun süren bi adet dönemi. Ve tekrar deneme. Bu defa eşim üstte denedik. Çünkü ben öyle daha rahat hissediyorum. Ve oldu. Ikına ıkına soktum. Ama hala emin değildim, çünkü başlangıçta hissettiğim hafif bi acı dışında acı hissetmemiştim! Nası yani bu muydu dedim sürekli. Eşim içimde çok uzun sürmeyecek şekilde git gel yaptı ve boşaldı. Çok mutluyduk. Ama kan gelmemişti. Herhalde esnek diye düşündük. Ertesi gün tekrar denedik. Aynı şey oldu. Ve 3. gün bu defa ben üstte denedik. Ve çok daha uzun süre git gel yaptık. Ve bu defa kan da gelmişti. Artık kadın oldum diyordum... Müthiş bi mutluluk. Bu aşamada bu site çok faydalı oldu. Hepinize tek tek teşekkür ediyorum. İyi ki varsınız. Özellikle kelebek42 ve kkaderim. Sizlere özellikle teşekkür ediyorum yardımlarınız için. Rabbim dilerim bu sıkıntıyı yaşayan herkesi bir an önce kurtarır. Ve arkadaşlar ben de atlatan herkesin dediğini diyorum. Acı filan yok!!! Sadece başta girerken, duvar gibi dediğimiz yerde ufak bi acı duyuyoruz ve geçiyo. Orayı ıkınarak aştıktan sonra zaten p... kendi ilerliyo girince. ACI YOK!!! Sadece biraz sabır, cesaret ve güzel düşünceler...

Arkadaslar bana da yardim edin lutfen.Bugune kadar tum ilaclari kullandim cinsel isteksizliyi yok eden. ya bende de ayni sorun var. cok aciyor, esimle normal bi iliski yasayamiyorum. hatta ustrasonografide bile resmen geberiyorum (( bana da yardim edin yaa. 3 yildir evliyim hala vaginamda kasilmalar var. hatta esimle bu yuzden birlikte olamiyoruz cogu zaman ((( HSG rahim filmi cektirdigim zaman benden once yaptiran bayan gayet normal cikti odadan ama bende bu prosedur zamani o kadar bagirdim ki bana anastezi uyguladilar. dayanamiyorum acilara. 2 haftaya kadar yine ultrasonografi ve HSG yaptirmaliyim tekrar ne yapacagimi sasirdim resmen. (( kizlar bu kegel egzersizi nasil yapiliyo? youtubda izledim bi aparatla oluyormus gordum ama egzersiz diyosunuz siz o nasil oluyo? bana tam aciklama yapa bilirmisiniz? lutfenn ((( bende vaginal kuruluk var/ bide bende ne istek var ne orgazm nedir bilmem. 27 yasindayim bu arada. anne de olamiyorum, hic adet de olamiyorum (((

Canım bence psikolojik olabilir isteksizliğin. Ben de vaji döneminde üstte de yazdığım gibi adetliyken istekli, diğer zamanlarda korkudan isteksiz oluyodum. Doktora göründün mü hiç adet olma mevzusunu. Neden olamıyosun? hormonlarınla ilgili bi problem olabilir belki?

slm cnm hayili olsun ne guzl evlliliginin basnda yenmissin bu illeti en guzel gunlerin zehir olmadn ben bes yillk evliyim cok erteledm cnku beynimde okadar buyuttum okadr buyuttumki okadr bunalimlara girdimki yasayan olu gibiydimolene kadar bu sorunla yasaycam zannttim ayrilmayi cok istedm esim hic kabul etmedi nlursa olsun bn yanindayim dedi ama bn beynimde cok imkansizlastirdim allah kahrtsin dha kucuckken genc kizliga ilk adim attigim yillarmda beynimi acma sapn hurafelerle dolduran insanlara insan olamzda oyuzden cocugum olursa kiz yada erkek farktmez tabi kiz cocugumu daha bilincli yetstircem kimsenin onu korkutmasina izin vermycem nyse bn smdi aparatla yapiyorm ins devami gelir ve esimlede yapabilirim bizede dua et

Canım Allah yardımcın olsun. İnşallah sen de kısa zamanda atlatırsın. Sadece inanmak meselesi. Aşabilsek o aptal fikirleri, beynimizden atabilsek.. Ben ilk seferden sonra bi daha olmazsa diye de çok korkmuştum ama gerçekten bilinçaltında bişeyler değişiyo. Oraya bişe girebiliyo bunu anlıyosun. Pes etme.. Ve artık erteleme.. Gerçekten en kötüsü sürekli ertelemek...

slm cnm gecmis olsun bnim bi arkadasm var oda iliski esnasinda cok aci cektigini soyluyo ondada kuruluk var ve acayip isteksiz oldugnu soyluyo hhic aklima bile gelmiyo esim istemese diyo oda dk.gtti ama bi neden bulamadilar cocuguda olmuyo hatta onumzdeki ay asilama yapicklar hatta bna diyoki bn okadar canm acidigi halde yapiyorm sen yapamadn diyo adetne gelnce stresden gelmiyodur bn strese girdimmi hep gecikir on gun sen tamamn p....s alabiliyomusun icine biraz egzersuz yapsan blki acilir vajina

kızlarrr bana yardım edin yine regl oldum ben güya regl olmadan bitircektim ama olmadıama bu sefer bitsin artık ne olur bana yardım edin desteklerinizi bekliyorumbu aradan 2 güne biter reglim?

slm cnm hangi asamada kaldigni neler yapabildigini yazarsan mutlaka cvp veren birileri olur diye dusunuyorm kolay gelsin kndin yalniz hisstme cnku burda birsuru insan var hepimz dert ortagiyiz ayni derttn muzdarip insanlarz:)

slm cnm hangi asamada kaldigni neler yapabildigini yazarsan mutlaka cvp veren birileri olur diye dusunuyorm kolay gelsin kndin yalniz hisstme cnku burda birsuru insan var hepimz dert ortagiyiz ayni derttn muzdarip insanlarz:)

idi ben de tam sana bu başlığa geçmeni önerecektim:))eşinin sinirlendiğini söylemişsin,eşine bu problemin yalnızca senin problemin olmadığını anlatmalısın.eğer sabırlı olup sana yardımcı olmazsa onda da zamanla cinsel problemler baş gösterebilir.ilk deneme ikiniz için de egzersizin devamı olacak.sonrakilerde zaten kendiliğinden olacak zamanla ve zevkli olmaya başlayacak.ben eşimle denemeye geçmeden hemen önce parmak egzersizi yaptım hatta ilk denememde üstte olduğum zaman penisten önce bir kaç saniye parmağımla rahatlattım

eminim eşlerimizdeki problemler bizlerinki kadar üzücü ve uzun değildir.

ya var aslinda erken bosalma var oda tabiki cok yiprandi bi erkek olark bes sene kolay deil korkuyorm aslinda cocuk olmasina engel olurmu bide iliskimiz duzene girerse ins oda duzene girermi birz bu vajinusmstan birz maddiyttan herseyi ck stres yapan bi insan ins duzelir diye umut ediyorum sen diger topikdeydin degilmi sen yendinmi bu hastaligi hatirlayamadm senin durumunu oraya nasil girmstim onuda unuttm:)burasi daha iyi

Okadar imrendimki sana.... hem umut oldun hem gaz verdin suan bilmeyerek :) 2 parmagi yarisina kadar alabilen olarak da biticegini anladim onemli olan kafada bitirmek. Deneme yapicam kesinlikle yapicam ama surekli laciyorum. yapsam belkide coktan bitmisti bi yanim cok inaniyo bi yanim da ha bahanaelerle haftalari geciriyo

cok teskkurler cnm desteklerin icn simdiden birbirimize yaardimci olalm siz yenmissinz darisi bizm basimiza ins zatn prezervatifle raht oluyo ilk yaptigmda strece sarmistm birz zor olmstu snra prezervatifle yaptm cok kolay oluyo ins devami gelir

gelır gelır merak etme hadı bayrama kadar yen su vajıyı 10 santıme gec bıanonce hemen haledelım cnm

[ zile basıp çekme ne demek :) orayı kaçırdım :))

canım hani kapı ziline basarsın ya, işte onun gibi vajinaya p yi koyduğunda zile basıyormuş gibi o hareketi yapın.birkaç saniye basarsın çekersin parmağını, birkaç saniye bas çek, hani şu yuvarlak düğmeli , butonlu herneyse ziller vardıya :) hani basınca gömülür içine özellikle onlar gelsin gözünün önüne :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…