Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canım benim :)) gözün aydın çok sevindirdin bizi, tamda neden bugünlerde kimse güzel haber vermiyor , birbirimize dua etmeyi ihmal mi ediyoruz diye düşünürken okudum msj ını, Allah mutluluğunu daim etsin arkadaşım, darısıda bu sorunu yaşayan herkese olsun inşallah.evet acı yok demiştik :) yağ gibi kayıııp gitti değil mi

adet için dr a mutlaka git prolaktinin düşük olabilir (öyle miydi o ? yanlış hatırlamıyorsam) vajinal kuruluk içinde şuan korkudan ıslaklığımız azalıyor canım, bunların hepsi inşallah aştığında düzelecek şeyler diye düşünüyorum, yada devam ederse dr a gittiğinde bunlardan da bahsedersin, ama vajiyken, iş o kısma gelmeden önce çok iyiyken sonunda deneyeceğimiz kesin olduğu zamanlar nedense kuruluk oluyordu,ayrıca ilişki sırasında konuşma canım dikkatini dağıtırsan da kuruluk olur, onun dışında birde
http://www.kadinlarkulubu.com/jinekoloji/625082-vajinismusu-zeytin-yag-yendim.html
bu konunun ilk sayfasını da incelemenizi tavsiye ederim belki işinize yarar.

canım vajinismus lu insanların eşleri genelde bu ereksiyon sorununu yaşıyor ve atlattıklarında herşey düzeliyor merak etme.

darısı başıma yani yapamayan herkesin başına.bende kadın olmak istiyorum yaa.

Son düzenleme:

yaptıklarınızı sırasıyla anlatırmısınız

yaptıklarınızı sırasıyla anlatırmısınız

Canım ben önce tek parmak egzersizi ile başladım. Bunu başarınca da 2 parmağa geçtim. İlk etapta zorlandım fakat tuvalette oturur pozisyonunda çok rahat yaptım. Daha sonra mumla aparat hazırladım kendime. Sanırım 4 cm falandı. İlk denemelerde zorlandım fakat doğru yönü bulduktan sonra kolay oldu. Yön popoya doğru olacak. Yani hafif aşağıya doğru. Daha sonra aparatı kalınlaştırıp 7 cm yaptım. Onunlada biraz çalıştıktan sonra eşimle biraz deneme yaptık. Ben üste çıktım. Oturur poziyondaydım. Yavaş yavaş p...i almaya çalıştım. Zorlandığım yerde ıkındım. Ikınmak sanki vajiyi genişletiyor. Ama ilk eşli deneme de yarısına kadar aldım. Çok yorulmuştum. Fazla egzersiz yapmadığım için zorlanmıştım. Yarısı gün aparatı 9 cm yaptım. Daha sonra yine oturur pozisyonda 3 parmak denemdim ve olunca da eşimle deneme yaptık. Yine ben üstteydim ve yavaş yavaş yapmaya çalıştım. Zorlandığım yerde nefes egzersizlerinin çok faydasını gördüm ve o gün siftahı yaptık :)

3 aylık evlilere bile soruyorlar mı? sorunun cevabı çok basit düşünmüyoruz erken işte :) keşke bende böyle desem :) bu aralar yeni bir cevap arayışındayım :)
sormazlar mı hem de her gördüklerinde :)) ben de erken diyorum zaten, önce bi evliliğe alışayım diyorum

3 aylık evlilere bile soruyorlar mı? sorunun cevabı çok basit düşünmüyoruz erken işte :) keşke bende böyle desem :) bu aralar yeni bir cevap arayışındayım :)

ahh ahhh o toplum baskisi yokmu insani deli ediyo evlndikten snra baslarlar bebk varmi yok daha erken diyincede ben senin yasindaykn ikinciye hamilydim cocksuz olmz yap bitane snki kari koca olmuszda bide cock dusncez evlilk biraz ilerler iki seneye dogru herkes sorar ykmu ykmu diye ne duruyon iyi yattn derler bide suan bes yildir evliyim cogu kisi cocugum olmuyo zannediyo bir suru akil veren doktora gitsene ne duruyon yok belini bi cekim hemn hamile kalirsin bilmem ne su aralarda yasli teyzelere sinir oluyorm acikcasi cok kirici konusuyolar bnde diyorm merak etmeyin olunca hemn sizi ariycam bizzat soyliycem diyorm edimin aileside cocugumz olmuyo zannediyo ama allah razi olsun bin kere bikere kirici bi laf bisiz bi laf skma ne gorumceler ne kaynana hep dua ederler olsun diye olmasada basimizn ustnde yerin var derler bn annmden goremedigim destegi kaynanmdan gordum rabbm tez zamnda kurtarsin yavrularimizi kucagimizi almayi nasip etsin ins:)

ahh ahhh o toplum baskisi yokmu insani deli ediyo evlndikten snra baslarlar bebk varmi yok daha erken diyincede ben senin yasindaykn ikinciye hamilydim cocksuz olmz yap bitane snki kari koca olmuszda bide cock dusncez evlilk biraz ilerler iki seneye dogru herkes sorar ykmu ykmu diye ne duruyon iyi yattn derler bide suan bes yildir evliyim cogu kisi cocugum olmuyo zannediyo bir suru akil veren doktora gitsene ne duruyon yok belini bi cekim hemn hamile kalirsin bilmem ne su aralarda yasli teyzelere sinir oluyorm acikcasi cok kirici konusuyolar bnde diyorm merak etmeyin olunca hemn sizi ariycam bizzat soyliycem diyorm edimin aileside cocugumz olmuyo zannediyo ama allah razi olsun bin kere bikere kirici bi laf bisiz bi laf skma ne gorumceler ne kaynana hep dua ederler olsun diye olmasada basimizn ustnde yerin var derler bn annmden goremedigim destegi kaynanmdan gordum rabbm tez zamnda kurtarsin yavrularimizi kucagimizi almayi nasip etsin ins:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…