- 7 Mayıs 2013
- 4.629
- 559
- 198
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #160.561
yeni arkadaşlarda bayaa çoğaldı onlar için söyledim bende.inşallah hayırlısıyla normal evliler gibi oluruz
sağol canım bende pek bilmiyorum ki
incelemek lazım, bak prezervatifin de kalite kalite olanı varmış nette okumuştum kalitesiz olan yırtılıp vajina içinde kalıyormuş, korkutmak istemem ama uyarıym dedim, vajinadan parmakla çıkarmak gerekiyormuş sonra, oda hani önemsiz ama bizim için zor şey,bimde de satıyorlar ama alabilene aşkolsun
Arkadaşlar;
Bu siteye ve bu topiğe çok şey borçluyum. Ben 3 aylık evliyim bugün itibariyle. Buradan bu kadar faydalanmış olmam sebebiyle paylaşma gereği duydum yaşadıklarımı. İlk olarak balayımız neredeyse zehir oldu, özellikle bana. Leyla gibi dolandım gittiğimiz yerlerde. Çünkü sürekli aklımda tek bişe vardı: Bu iş olmadı, nasıl olacak? Başka bişe düşünemiyodum neredeyse. Ha oldu ha olacak. Yorgunuzdur, hava sıcaktır, evde değilizdir rahat edememişimdir. Bir sürü bahane ürettim kendimce. Sonra eve döndük. Tabi soran meraklı kişilere biraz zordu ama oldu filan dedim. Kendimi çok kötü hissediyodum. Evlenmişim de evlenememişim gibi! Feci bi duygu... Neyse evde de bi süre olmadı. Tabi benim adetim de yaklaştı. Sonra bir gün eşim bu iş olmazsa adetim başlamadan araya soğukluk girebileceğini söyledi bi gün. Ben kendimi evli hissedemiyorum. Çabalamıyosun sanki, kaçıyosun türü bi konuşma yaptı. Ben beynimden vurulmuşa döndüm. Hiç beklemediğim bi tepkiydi eşimden. Evet kaçıyodum, çünkü bu illet insana gereksiz bir korku veriyodu! Ne yapabilirdim ki! Çok ağladım o geceSonra ertesi gün eşim araştırmış. Vajinismus belirtilerim olduğunu söyledi eve gelince. Özür diledi bi önceki gün söyledikleri için. Kendini strese sokma, ben gerginlikle söyledim onları filan dedi. Ama söylemişti ya bi kere. Ya soğursa benden? fikri beni kahretmeye başlamıştı bile!!! Ondan sonra tabi ki yine de olamadı! Adet oldum. Zaten adetim uzun sürer! sürekli soruyodum, benden soğuyo musun, ne hissediyosun v.s gibi sorular!! Güleryüzlü olmaya da çalışıyodum bi yandan ki bi de benim asık suratım daha da uzaklaştırmasın diye. Ama zaten o gerçekten beni strese sokmamaya karar vermişti. Adetliyken (afedersiniz) sevişirken müthiş zevk alırken adetim bitince bi türlü hissedemiyodum, çünkü deli gibi korkuyodum. Şimdi deneyeceğiz, nasıl olacak v.s v.s bu fikirlerle dolu bir zihin! Nasıl zevk alabilirdim ki! Eşim rahatlatıyodu tabi kendini sevişme esnasında artık denemekten vazgeçtikçe, beceremedikçe. Tabi ben bu arada sürekli siteyi takip ediyodum. Parmak egzersizleri filan bana o kadar feci geliyodu ki! Ben mümkün değil yapamam diyodum. Sonra bi gün bu delik nerede acaba diye tanışmak istedim o yıllardır görüşmediğim cinsel organımla. Görüşmediğim diyorum çünkü ben nereden girileceğini bile bilmiyodum! Sonra bu topikte paylaşılan bir resime baktım. Deliğimi de buldm. Ikındım açıldı da. Ama şimdi de o küçücük deliğe o şey nasıl girecek diyodum. Vajina yapısını okumaya başladım. Kaslardan oluştuğunu v.s Buradaki gelinleri de duydukça umudum arttı. Sonra bi gün yine deneme yaptık. Tabi ki yine hüsran. ben de hazır yağlanmışken (Denemelerde yağ kullanıyoduk) aldım elime eldiveni parmağımı ittirmeye başladım ıkınarak. işaret parmağım giriyodu. çok ilginçti. Sonra orta parmak. Ama iki parmağı yapamadım. Nasıl olacaktı. Tek parmak bile yanma yapmıştı! Sonra ara vermek durumunda kaldım bi hafta kadar. Sonra yine tek parmak soktum. Sonra iki parmak sadece tek boğumluk girdi. Ve yine bu arada eş denemeleri. P...in 2-3 cm i girmişti bi defa. Sonra hiç parmak egzersizi yapmadım. üstte altta sürekli deniyoduk. Sonra bi gün parmağımı soktum yine, baktım rahatım o gün. üstte denedim. Ve p... girdi. Sadece girdi. Ama bu defa da eşim çok uzun sürede girdiğimiz için sertliğini kaybetti içime girince. Çünkü sürekli dur yapma ittirme ah acıdı diyen bi tip. Adam napsın :S Sonra tekrar sertleşmeden sonra bi kez daha girdi. Yine uzun bi çabadan sonra girebildik. ama yine gitti sertlik. Bu yüzden bi türlü emin olamadım. Acaba oldu mu. Yoksa yumuşadı da ben girdi mi sandım filan... Ve yine uzun süren bi adet dönemi. Ve tekrar deneme. Bu defa eşim üstte denedik. Çünkü ben öyle daha rahat hissediyorum. Ve oldu. Ikına ıkına soktum. Ama hala emin değildim, çünkü başlangıçta hissettiğim hafif bi acı dışında acı hissetmemiştim! Nası yani bu muydu dedim sürekli. Eşim içimde çok uzun sürmeyecek şekilde git gel yaptı ve boşaldı. Çok mutluyduk. Ama kan gelmemişti. Herhalde esnek diye düşündük. Ertesi gün tekrar denedik. Aynı şey oldu. Ve 3. gün bu defa ben üstte denedik. Ve çok daha uzun süre git gel yaptık. Ve bu defa kan da gelmişti. Artık kadın oldum diyordum... Müthiş bi mutluluk. Bu aşamada bu site çok faydalı oldu. Hepinize tek tek teşekkür ediyorum. İyi ki varsınız. Özellikle kelebek42 ve kkaderim. Sizlere özellikle teşekkür ediyorum yardımlarınız için. Rabbim dilerim bu sıkıntıyı yaşayan herkesi bir an önce kurtarır. Ve arkadaşlar ben de atlatan herkesin dediğini diyorum. Acı filan yok!!! Sadece başta girerken, duvar gibi dediğimiz yerde ufak bi acı duyuyoruz ve geçiyo. Orayı ıkınarak aştıktan sonra zaten p... kendi ilerliyo girince. ACI YOK!!! Sadece biraz sabır, cesaret ve güzel düşünceler...
Arkadaslar bana da yardim edin lutfen.Bugune kadar tum ilaclari kullandim cinsel isteksizliyi yok eden. ya bende de ayni sorun var. cok aciyor, esimle normal bi iliski yasayamiyorum. hatta ustrasonografide bile resmen geberiyorum (( bana da yardim edin yaa. 3 yildir evliyim hala vaginamda kasilmalar var. hatta esimle bu yuzden birlikte olamiyoruz cogu zaman ((( HSG rahim filmi cektirdigim zaman benden once yaptiran bayan gayet normal cikti odadan ama bende bu prosedur zamani o kadar bagirdim ki bana anastezi uyguladilar. dayanamiyorum acilara. 2 haftaya kadar yine ultrasonografi ve HSG yaptirmaliyim tekrar ne yapacagimi sasirdim resmen. (( kizlar bu kegel egzersizi nasil yapiliyo? youtubda izledim bi aparatla oluyormus gordum ama egzersiz diyosunuz siz o nasil oluyo? bana tam aciklama yapa bilirmisiniz? lutfenn ((( bende vaginal kuruluk var/ bide bende ne istek var ne orgazm nedir bilmem. 27 yasindayim bu arada. anne de olamiyorum, hic adet de olamiyorum (((
ya var aslinda erken bosalma var oda tabiki cok yiprandi bi erkek olark bes sene kolay deil korkuyorm aslinda cocuk olmasina engel olurmu bide iliskimiz duzene girerse ins oda duzene girermi birz bu vajinusmstan birz maddiyttan herseyi ck stres yapan bi insan ins duzelir diye umut ediyorum sen diger topikdeydin degilmi sen yendinmi bu hastaligi hatirlayamadm senin durumunu oraya nasil girmstim onuda unuttm:)burasi daha iyi
incelemek lazım, bak prezervatifin de kalite kalite olanı varmış nette okumuştum kalitesiz olan yırtılıp vajina içinde kalıyormuş, korkutmak istemem ama uyarıym dedim, vajinadan parmakla çıkarmak gerekiyormuş sonra, oda hani önemsiz ama bizim için zor şey,bimde de satıyorlar ama alabilene aşkolsun
niye oyle dedn kizz ben gecen bimden aldim guzel fena degil yani ilk defa prezervatif aldim hayatmda kotumu yapmisim:):)
bende senden farklı değilim ama korkutma kendini.herkes aşıyor bizde bitiririz hayırlısıyla.nasıl muayene oldun.bende kendiminkini merak ettim şimdi
doktor kamera falan sokmadı kızlık zarım durdugu için kürtaş masasında ışıkla acarak baktı.ona bile zor dayandım yani.git baktır bakalım sende benimki 8 cm içerdeymiş doktorum öyle dedi.birine inanmayıp ikincisine gittim oda aynı şeyi dedi.
doktor kamera falan sokmadı kızlık zarım durdugu için kürtaş masasında ışıkla acarak baktı.ona bile zor dayandım yani.git baktır bakalım sende benimki 8 cm içerdeymiş doktorum öyle dedi.birine inanmayıp ikincisine gittim oda aynı şeyi dedi.
canım bizimki 3cm içerdeydide ne oldu. kızlık zarı ne acı veriyor ne ilişkiyi engelliyor bunu geçte olsa anladım. o yüzden bunu hiç kafana takma. sana bi sıkıntı yaratacağını zannetmiyorum. ki doktorunda bence öle demiştir
canım benim :)) gözün aydın çok sevindirdin bizi, tamda neden bugünlerde kimse güzel haber vermiyor , birbirimize dua etmeyi ihmal mi ediyoruz diye düşünürken okudum msj ını, Allah mutluluğunu daim etsin arkadaşım, darısıda bu sorunu yaşayan herkese olsun inşallah.evet acı yok demiştik :) yağ gibi kayıııp gitti değil mi
canım bizimki 3cm içerdeydide ne oldu. kızlık zarı ne acı veriyor ne ilişkiyi engelliyor bunu geçte olsa anladım. o yüzden bunu hiç kafana takma. sana bi sıkıntı yaratacağını zannetmiyorum. ki doktorunda bence öle demiştir
evet sorun olmaz dedi zaten o konuda bi sıkıntım yok allahtan sadece o konuda rahatım :) artık kadın olmak istiyorum yaa...
evet sorun olmaz dedi zaten o konuda bi sıkıntım yok allahtan sadece o konuda rahatım :) artık kadın olmak istiyorum yaa...
başladınmı egzerszlere cnm sen ne aşamadasın
niye oyle dedn kizz ben gecen bimden aldim guzel fena degil yani ilk defa prezervatif aldim hayatmda kotumu yapmisim:):)
yooo ben alabilene aşkolsun dedimkasiyer bayan hele müşteri erkekse, yada tam tersi düşünsene kasiyer erkek sen bir bayan olarak prezervatif alırsan hadi bakaalıım nereye çekersen çek,eşin kendi almıyor karısını yolluyor diye mi düşün, bu kadın bunu neden alıyor Allah Allaaah mı desin ,
offf ben hala ped alırken bile şekilden şekilde giriyorum bu arada
darısı başıma yani yapamayan herkesin başına.bende kadın olmak istiyorum yaa.
yooo ben alabilene aşkolsun dedimkasiyer bayan hele müşteri erkekse, yada tam tersi düşünsene kasiyer erkek sen bir bayan olarak prezervatif alırsan hadi bakaalıım nereye çekersen çek,eşin kendi almıyor karısını yolluyor diye mi düşün, bu kadın bunu neden alıyor Allah Allaaah mı desin ,
offf ben hala ped alırken bile şekilden şekilde giriyorum bu arada
yok cnm kasiyer bayandi kasanin etrafindada musteri yoktu cnm ilk gun iste utandim alamadim strec filme sardim zorlandim snra prezervatif aldim raht oldu nyse ben su isi asayimda alayim onmli deil:)
Canım ben yendiğimde üstteydim. Oturur pozisyondaydım. Nefes egzersizlerini uyguladım. Zorlandığım yerde hem ıkındım hem de deriin nefes alıp verdim. Kontrol tamamen bendeydi. Eşim hiçbir şekilde müdahalede bulunmadı.
Ben toplam da 4 gün egzersiz yaptım. Günde yarım saat ya da 45 dk falan yaptım. Sonra eşimle çalışmalara başladım. Ama inan egzersizlere başlayınca ve hergün düzenli yapınca 10-15 günde yenilir bu hastalık :)
yaptıklarınızı sırasıyla anlatırmısınız
yok cnm kasiyer bayandi kasanin etrafindada musteri yoktu cnm ilk gun iste utandim alamadim strec filme sardim zorlandim snra prezervatif aldim raht oldu nyse ben su isi asayimda alayim onmli deil:)
işin şakası canım tabi sen aşta gerisi önemli değil :)
sormazlar mı hem de her gördüklerinde :)) ben de erken diyorum zaten, önce bi evliliğe alışayım diyorum3 aylık evlilere bile soruyorlar mı? sorunun cevabı çok basit düşünmüyoruz erken işte :) keşke bende böyle desem :) bu aralar yeni bir cevap arayışındayım :)
3 aylık evlilere bile soruyorlar mı? sorunun cevabı çok basit düşünmüyoruz erken işte :) keşke bende böyle desem :) bu aralar yeni bir cevap arayışındayım :)
3 aylık evlilere bile soruyorlar mı? sorunun cevabı çok basit düşünmüyoruz erken işte :) keşke bende böyle desem :) bu aralar yeni bir cevap arayışındayım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?