Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Slm idi,sana özelden yazcaktim ama msj yollayamiyormusum.Sen suan aparatlari alabiliyormusun icine?Ben simdi reglim bitince baslamayi dusunuyrm egzersizlere.Bana ilk kucuk biseyi aldiktan sonra penisi alabilecekmisim gibi geliyor.

Slm idi,sana özelden yazcaktim ama msj yollayamiyormusum.Sen suan aparatlari alabiliyormusun icine?Ben simdi reglim bitince baslamayi dusunuyrm egzersizlere.Bana ilk kucuk biseyi aldiktan sonra penisi alabilecekmisim gibi geliyor.

aynen öle cnm ben aparatla yenen birisi olarak bunu kesinlikle söleyebiliorm. ince bi aparattan başlıosun o boşluğu hissedince öle bi gaze geliyorsunki

çok haklısın canım. eş denemelerine devam edicem. inş çiğ köftenin tavana yapışacağı günlerde gelcek inanıyorum ben :)

psikiyatri bolumune randevu al git onlar cinsel islev bozuklugu bolumune yonlndiruyo devlettn cok aslinda tip fakultesi yani arstirma hastanesi universite hastanesi olsa daha ii olur

malesef devlet hastanesinde o bölümler yok antepte malatyada veya adıyamanda araştırayım ben parmak egzersizini yapmaya çalıştım ama olmadı çok korkuyorum kasıldım bu yüzden uzman yardımı almak istiyorum onlarda aynı metotları önerirlerse sonum allaha kalmış

slm cnm ben zatn yaklask iki senedir parmk yapiyodum p...s korkumu yenememstim bir haftadrda aparat yapiyorum 5cmle basladim 6cmle devam ettm smdi 8cmdeyim apartlarda cok rahatim ama bn 10 12 cm apartla alstiktan snra p...s denemesine gecmeyi dusunuyorm bnada p....s yapabilirm gbi geliyo ama esim yok iste sehir disinda bayrama gelck bnde annmde kaliyorm egzersizi firsat buldkca eve gttikce yapiyorm ins p...sdede ck raht yaparm tek korkum o p....s alsmamaktn korkutorm ins snde bsla biran once basar ins biraz yol katetdikce heveslnceksin yapabildigni gordkce yapasin gelcek reglin biter bitmz bsla bide daha kolay olur reglden snra daha acik oluyo galiba daha raht olur cnm basarilar

slm cnm tabiki yardim alman gerekebilir bnde mesela bakamiyodm bile snra iki dktor degistrdim parmk egzersiz veriyo diye ucncu dktorda yapmayi becerdim ama o psikolojiyle tek basima yapamzdim ozamnlar bukadar bilncli degildim kadnlar kulubndende haberm yoktu ve cok depresyondaydim cnm snde yardim alabilirsin tabi onmli oln iyi doktoru bulmk rabbm yardmcimz olsn peki sen hangi asamadasn ve kac yillk evlisin

inşallah Rabbiim nasip eder inşallah.şu günler bitince herkes onu düşünüyor zaten.soranlara düşünüyoruz deyip geçiyorum.içimden de dua ediyorum Rabbim kem gözlerinden ve sözlerinden korusun diye.

inşallah Rabbiim nasip eder inşallah.şu günler bitince herkes onu düşünüyor zaten.soranlara düşünüyoruz deyip geçiyorum.içimden de dua ediyorum Rabbim kem gözlerinden ve sözlerinden korusun diye.

ins cnm burbirimize dua ediccezki hepimz yenelm snde bimden aldin hee evt aparta buyuk geliyo zeycanim sen hangi asamadasn bakirkoye randevun nezemn

arkadskar bisy sorcam birz acik olcak ama p....sde 13-14cm capi olan p....s kolay olurmu bn suan 8cmdeyim 10-12cm yaparm cesaretm var ama p...s de 13-14cm kolay olurmu k.bkmayin boyle soruyorm yada 12cm apartla yaparsam tamamn kafamda bitermi bitsin istiyorm bu kabus cvplariniz icn simdiden teskkurler yksa bnmi abartiyorm 13cm olan p....si

Insallah cifte bayram yasarsiniz canim.Dua et banada bi baslarsam yencem gibi hissediyorum bakalim hayirlisi...

cnm gözün aydın:) sizin o mutluluğunuz bence herşeye bedel vazgeçmediğin için asıl ben teşekkür ederim halledince bu muymuş diyoruz çok büyütüyoruz gözümüzde neyse ki çok şükür aştınız ve ALlahım biran önce hayırlı sağlıklı bir şekilde istediğiniz zamanda bir evlat nasip etsin inşallah:)))

bizede yardim et kelebek sen fzla girmiyosun sanirm kaderimmme soruyoruz sorularimizi:)allah razi olsun oda buyuk sabirla cevplandiriyo

aynen canım kardeşime baktıkça cesaretleniyorum açıkçası gezgin gibi gezip duruyolar ben kafamda öyle bi büyütmüşüm ki sanki yapınca gezemicem oturup kalkamicam gibi düşünmüştüm hep kardeşimde bana kızıp duruyo ben yaptım ölmedim sende yap kurtul artık diye
karar verdim eşimin yanına döneyim de bol z.yağlı bi ilişki yaşamayı düşünüyorum inşallah çok sağol canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…