- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #160.581
ahh ahhh o toplum baskisi yokmu insani deli ediyo evlndikten snra baslarlar bebk varmi yok daha erken diyincede ben senin yasindaykn ikinciye hamilydim cocksuz olmz yap bitane snki kari koca olmuszda bide cock dusncez evlilk biraz ilerler iki seneye dogru herkes sorar ykmu ykmu diye ne duruyon iyi yattn derler bide suan bes yildir evliyim cogu kisi cocugum olmuyo zannediyo bir suru akil veren doktora gitsene ne duruyon yok belini bi cekim hemn hamile kalirsin bilmem ne su aralarda yasli teyzelere sinir oluyorm acikcasi cok kirici konusuyolar bnde diyorm merak etmeyin olunca hemn sizi ariycam bizzat soyliycem diyorm edimin aileside cocugumz olmuyo zannediyo ama allah razi olsun bin kere bikere kirici bi laf bisiz bi laf skma ne gorumceler ne kaynana hep dua ederler olsun diye olmasada basimizn ustnde yerin var derler bn annmden goremedigim destegi kaynanmdan gordum rabbm tez zamnda kurtarsin yavrularimizi kucagimizi almayi nasip etsin ins:)
Slm idi,sana özelden yazcaktim ama msj yollayamiyormusum.Sen suan aparatlari alabiliyormusun icine?Ben simdi reglim bitince baslamayi dusunuyrm egzersizlere.Bana ilk kucuk biseyi aldiktan sonra penisi alabilecekmisim gibi geliyor.
öyle düşünme işte eş denemesini arada denediğimde buda benim ilerlememin bir arçası tedavinin parçası diye düşün, köfte yoğurursun mesela kıvama gelmiş mi diye tadına tuzuna kıvamına bir bakarsın arada, olmadı tekrar yoğurursun, olmadı diye moralini bozup yoğurmayı bırakmazsın değil mi, herşeyinde bir zamanı var, sende arada kıvama geldim mi diye kontrol etmiş olacaksın, çiğ köfteyi bir tavana atacaksın yapışacak mı
psikiyatri bolumune randevu al git onlar cinsel islev bozuklugu bolumune yonlndiruyo devlettn cok aslinda tip fakultesi yani arstirma hastanesi universite hastanesi olsa daha ii olur
Slm idi,sana özelden yazcaktim ama msj yollayamiyormusum.Sen suan aparatlari alabiliyormusun icine?Ben simdi reglim bitince baslamayi dusunuyrm egzersizlere.Bana ilk kucuk biseyi aldiktan sonra penisi alabilecekmisim gibi geliyor.
slm cnm tabiki yardim alman gerekebilir bnde mesela bakamiyodm bile snra iki dktor degistrdim parmk egzersiz veriyo diye ucncu dktorda yapmayi becerdim ama o psikolojiyle tek basima yapamzdim ozamnlar bukadar bilncli degildim kadnlar kulubndende haberm yoktu ve cok depresyondaydim cnm snde yardim alabilirsin tabi onmli oln iyi doktoru bulmk rabbm yardmcimz olsn peki sen hangi asamadasn ve kac yillk evlisinmalesef devlet hastanesinde o bölümler yok antepte malatyada veya adıyamanda araştırayım ben parmak egzersizini yapmaya çalıştım ama olmadı çok korkuyorum kasıldım bu yüzden uzman yardımı almak istiyorum onlarda aynı metotları önerirlerse sonum allaha kalmış
yapi itibariyle sinrli bi insan babasina cekmis cabuk sinirleniyo ama cabukda geciyo siniri biz rahttik toplu seansta herkes naptigni anlatiyodu burdaki gbi yapnlar yapamaynlara gaz veriyodu anlatiyolardi snra diyosunki o yapti bn niye yapamim diyosun oyle bide moral oluyo insana degisik insan tanims oluyosun bide bazen iple cekiyosun seanslari guzel geciyodu
evet grupça olduğu için cesaret de alabiliriz.bakıcam artık bakırköyden sonrası önemli ama ben sona geldiğimi de söylüycem.umtsuz vaka değilim sonuçta son aşamaları orada çözersek çok mutlu olacam.elimden gelen bu artık.herkes gibi ben de sizlerden dua bekliyorum arkadaşlar....
inşallah canım tez zamanda yenersiniz inşallah :) eli kulağında gibi görünüyor senin ki.
incelemek lazım, bak prezervatifin de kalite kalite olanı varmış nette okumuştum kalitesiz olan yırtılıp vajina içinde kalıyormuş, korkutmak istemem ama uyarıym dedim, vajinadan parmakla çıkarmak gerekiyormuş sonra, oda hani önemsiz ama bizim için zor şey,bimde de satıyorlar ama alabilene aşkolsun
bize AŞK olsun öyleyse aldık yani bizde bim'den aldık ki eşim yok hayır alamam dedi ama aldırdım yapacak birşey yok lazımdı:)bizimki sağlam ama sadece aparatıma büyük beden elbise gibi gelyor :) ayrıca içeriye tam girmiyor ki sevgili aparatım rahat edeyim.
doktor kamera falan sokmadı kızlık zarım durdugu için kürtaş masasında ışıkla acarak baktı.ona bile zor dayandım yani.git baktır bakalım sende benimki 8 cm içerdeymiş doktorum öyle dedi.birine inanmayıp ikincisine gittim oda aynı şeyi dedi.
benim psikoloğa randevum var gitmeme az kaldı o anlamaz mı ne kadar içerde olduğunu.?bende ilk iki muayeneyi olamamıştım hatta kulak çöpü daha oraya değmeden istemiyorum yapmayın dedim.ama üçüncü gidişimde rahattım dudakları çekerek bakmıştı benim vajinamda siyah noktacıklar vardı.dudakları çekerek baktı kızlık deforme olmuş olabilir böyle şeyler için gelme demişti.sağlığım için katlanıcam ilerde spekulumla bakacaklar çünkü kadın olunca bunlara da hazırlıklı ve dayanıklı olmalıyız.
canım bizimki 3cm içerdeydide ne oldu. kızlık zarı ne acı veriyor ne ilişkiyi engelliyor bunu geçte olsa anladım. o yüzden bunu hiç kafana takma. sana bi sıkıntı yaratacağını zannetmiyorum. ki doktorunda bence öle demiştir
elifumit in mesajı bu :) sende haklısın ki melisa sadece insan merak ediyor benimkinde dr deforme olmuş olabilir demişti.her dr da bir değil işte
ahh ahhh o toplum baskisi yokmu insani deli ediyo evlndikten snra baslarlar bebk varmi yok daha erken diyincede ben senin yasindaykn ikinciye hamilydim cocksuz olmz yap bitane snki kari koca olmuszda bide cock dusncez evlilk biraz ilerler iki seneye dogru herkes sorar ykmu ykmu diye ne duruyon iyi yattn derler bide suan bes yildir evliyim cogu kisi cocugum olmuyo zannediyo bir suru akil veren doktora gitsene ne duruyon yok belini bi cekim hemn hamile kalirsin bilmem ne su aralarda yasli teyzelere sinir oluyorm acikcasi cok kirici konusuyolar bnde diyorm merak etmeyin olunca hemn sizi ariycam bizzat soyliycem diyorm edimin aileside cocugumz olmuyo zannediyo ama allah razi olsun bin kere bikere kirici bi laf bisiz bi laf skma ne gorumceler ne kaynana hep dua ederler olsun diye olmasada basimizn ustnde yerin var derler bn annmden goremedigim destegi kaynanmdan gordum rabbm tez zamnda kurtarsin yavrularimizi kucagimizi almayi nasip etsin ins:)
inşallah Rabbiim nasip eder inşallah.şu günler bitince herkes onu düşünüyor zaten.soranlara düşünüyoruz deyip geçiyorum.içimden de dua ediyorum Rabbim kem gözlerinden ve sözlerinden korusun diye.
aynen öle cnm ben aparatla yenen birisi olarak bunu kesinlikle söleyebiliorm. ince bi aparattan başlıosun o boşluğu hissedince öle bi gaze geliyorsunki[/
Ne guzel yenmissin insallah bende yenerim bakalim pazartesi baslayacagim canim...
slm cnm ben zatn yaklask iki senedir parmk yapiyodum p...s korkumu yenememstim bir haftadrda aparat yapiyorum 5cmle basladim 6cmle devam ettm smdi 8cmdeyim apartlarda cok rahatim ama bn 10 12 cm apartla alstiktan snra p...s denemesine gecmeyi dusunuyorm bnada p....s yapabilirm gbi geliyo ama esim yok iste sehir disinda bayrama gelck bnde annmde kaliyorm egzersizi firsat buldkca eve gttikce yapiyorm ins p...sdede ck raht yaparm tek korkum o p....s alsmamaktn korkutorm ins snde bsla biran once basar ins biraz yol katetdikce heveslnceksin yapabildigni gordkce yapasin gelcek reglin biter bitmz bsla bide daha kolay olur reglden snra daha acik oluyo galiba daha raht olur cnm basarilar
Arkadaşlar;
Bu siteye ve bu topiğe çok şey borçluyum. Ben 3 aylık evliyim bugün itibariyle. Buradan bu kadar faydalanmış olmam sebebiyle paylaşma gereği duydum yaşadıklarımı. İlk olarak balayımız neredeyse zehir oldu, özellikle bana. Leyla gibi dolandım gittiğimiz yerlerde. Çünkü sürekli aklımda tek bişe vardı: Bu iş olmadı, nasıl olacak? Başka bişe düşünemiyodum neredeyse. Ha oldu ha olacak. Yorgunuzdur, hava sıcaktır, evde değilizdir rahat edememişimdir. Bir sürü bahane ürettim kendimce. Sonra eve döndük. Tabi soran meraklı kişilere biraz zordu ama oldu filan dedim. Kendimi çok kötü hissediyodum. Evlenmişim de evlenememişim gibi! Feci bi duygu... Neyse evde de bi süre olmadı. Tabi benim adetim de yaklaştı. Sonra bir gün eşim bu iş olmazsa adetim başlamadan araya soğukluk girebileceğini söyledi bi gün. Ben kendimi evli hissedemiyorum. Çabalamıyosun sanki, kaçıyosun türü bi konuşma yaptı. Ben beynimden vurulmuşa döndüm. Hiç beklemediğim bi tepkiydi eşimden. Evet kaçıyodum, çünkü bu illet insana gereksiz bir korku veriyodu! Ne yapabilirdim ki! Çok ağladım o geceSonra ertesi gün eşim araştırmış. Vajinismus belirtilerim olduğunu söyledi eve gelince. Özür diledi bi önceki gün söyledikleri için. Kendini strese sokma, ben gerginlikle söyledim onları filan dedi. Ama söylemişti ya bi kere. Ya soğursa benden? fikri beni kahretmeye başlamıştı bile!!! Ondan sonra tabi ki yine de olamadı! Adet oldum. Zaten adetim uzun sürer! sürekli soruyodum, benden soğuyo musun, ne hissediyosun v.s gibi sorular!! Güleryüzlü olmaya da çalışıyodum bi yandan ki bi de benim asık suratım daha da uzaklaştırmasın diye. Ama zaten o gerçekten beni strese sokmamaya karar vermişti. Adetliyken (afedersiniz) sevişirken müthiş zevk alırken adetim bitince bi türlü hissedemiyodum, çünkü deli gibi korkuyodum. Şimdi deneyeceğiz, nasıl olacak v.s v.s bu fikirlerle dolu bir zihin! Nasıl zevk alabilirdim ki! Eşim rahatlatıyodu tabi kendini sevişme esnasında artık denemekten vazgeçtikçe, beceremedikçe. Tabi ben bu arada sürekli siteyi takip ediyodum. Parmak egzersizleri filan bana o kadar feci geliyodu ki! Ben mümkün değil yapamam diyodum. Sonra bi gün bu delik nerede acaba diye tanışmak istedim o yıllardır görüşmediğim cinsel organımla. Görüşmediğim diyorum çünkü ben nereden girileceğini bile bilmiyodum! Sonra bu topikte paylaşılan bir resime baktım. Deliğimi de buldm. Ikındım açıldı da. Ama şimdi de o küçücük deliğe o şey nasıl girecek diyodum. Vajina yapısını okumaya başladım. Kaslardan oluştuğunu v.s Buradaki gelinleri de duydukça umudum arttı. Sonra bi gün yine deneme yaptık. Tabi ki yine hüsran. ben de hazır yağlanmışken (Denemelerde yağ kullanıyoduk) aldım elime eldiveni parmağımı ittirmeye başladım ıkınarak. işaret parmağım giriyodu. çok ilginçti. Sonra orta parmak. Ama iki parmağı yapamadım. Nasıl olacaktı. Tek parmak bile yanma yapmıştı! Sonra ara vermek durumunda kaldım bi hafta kadar. Sonra yine tek parmak soktum. Sonra iki parmak sadece tek boğumluk girdi. Ve yine bu arada eş denemeleri. P...in 2-3 cm i girmişti bi defa. Sonra hiç parmak egzersizi yapmadım. üstte altta sürekli deniyoduk. Sonra bi gün parmağımı soktum yine, baktım rahatım o gün. üstte denedim. Ve p... girdi. Sadece girdi. Ama bu defa da eşim çok uzun sürede girdiğimiz için sertliğini kaybetti içime girince. Çünkü sürekli dur yapma ittirme ah acıdı diyen bi tip. Adam napsın :S Sonra tekrar sertleşmeden sonra bi kez daha girdi. Yine uzun bi çabadan sonra girebildik. ama yine gitti sertlik. Bu yüzden bi türlü emin olamadım. Acaba oldu mu. Yoksa yumuşadı da ben girdi mi sandım filan... Ve yine uzun süren bi adet dönemi. Ve tekrar deneme. Bu defa eşim üstte denedik. Çünkü ben öyle daha rahat hissediyorum. Ve oldu. Ikına ıkına soktum. Ama hala emin değildim, çünkü başlangıçta hissettiğim hafif bi acı dışında acı hissetmemiştim! Nası yani bu muydu dedim sürekli. Eşim içimde çok uzun sürmeyecek şekilde git gel yaptı ve boşaldı. Çok mutluyduk. Ama kan gelmemişti. Herhalde esnek diye düşündük. Ertesi gün tekrar denedik. Aynı şey oldu. Ve 3. gün bu defa ben üstte denedik. Ve çok daha uzun süre git gel yaptık. Ve bu defa kan da gelmişti. Artık kadın oldum diyordum... Müthiş bi mutluluk. Bu aşamada bu site çok faydalı oldu. Hepinize tek tek teşekkür ediyorum. İyi ki varsınız. Özellikle kelebek42 ve kkaderim. Sizlere özellikle teşekkür ediyorum yardımlarınız için. Rabbim dilerim bu sıkıntıyı yaşayan herkesi bir an önce kurtarır. Ve arkadaşlar ben de atlatan herkesin dediğini diyorum. Acı filan yok!!! Sadece başta girerken, duvar gibi dediğimiz yerde ufak bi acı duyuyoruz ve geçiyo. Orayı ıkınarak aştıktan sonra zaten p... kendi ilerliyo girince. ACI YOK!!! Sadece biraz sabır, cesaret ve güzel düşünceler...
Insallah cifte bayram yasarsiniz canim.Dua et banada bi baslarsam yencem gibi hissediyorum bakalim hayirlisi...
cnm gözün aydın:) sizin o mutluluğunuz bence herşeye bedel vazgeçmediğin için asıl ben teşekkür ederim halledince bu muymuş diyoruz çok büyütüyoruz gözümüzde neyse ki çok şükür aştınız ve ALlahım biran önce hayırlı sağlıklı bir şekilde istediğiniz zamanda bir evlat nasip etsin inşallah:)))
helal olsun kız sana :) buda şunu gösteriyor erteledikçe korkular artıyor , biz bilgi olarak iyiyiz ama harekete geçmeyi bekliyoruz :) ne güzel inşallah sende kurtulursun regl biter bitmez canım.kardeşinede mutluluklar dilerim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?