- 21 Mayıs 2013
- 825
- 200
- 123
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #160.601
inşallah canım seninki de tam biter hayırlısıyla.. insanı hiçbir yerde rahat bırakmıyor bu sorun.bizde memlekete gidicek olduk hala iyileşemedim.acaba aparatımı bozup yeniden 9 10 cm lik aparat hazırlasam mı ucu da ince olacak şekilde.
adet için dr a mutlaka git prolaktinin düşük olabilir (öyle miydi o ? yanlış hatırlamıyorsam) vajinal kuruluk içinde şuan korkudan ıslaklığımız azalıyor canım, bunların hepsi inşallah aştığında düzelecek şeyler diye düşünüyorum, yada devam ederse dr a gittiğinde bunlardan da bahsedersin, ama vajiyken, iş o kısma gelmeden önce çok iyiyken sonunda deneyeceğimiz kesin olduğu zamanlar nedense kuruluk oluyordu,ayrıca ilişki sırasında konuşma canım dikkatini dağıtırsan da kuruluk olur, onun dışında birde
http://www.kadinlarkulubu.com/jinekoloji/625082-vajinismusu-zeytin-yag-yendim.html
bu konunun ilk sayfasını da incelemenizi tavsiye ederim belki işinize yarar.
Canım bence psikolojik olabilir isteksizliğin. Ben de vaji döneminde üstte de yazdığım gibi adetliyken istekli, diğer zamanlarda korkudan isteksiz oluyodum. Doktora göründün mü hiç adet olma mevzusunu. Neden olamıyosun? hormonlarınla ilgili bi problem olabilir belki?
slm cnm gecmis olsun bnim bi arkadasm var oda iliski esnasinda cok aci cektigini soyluyo ondada kuruluk var ve acayip isteksiz oldugnu soyluyo hhic aklima bile gelmiyo esim istemese diyo oda dk.gtti ama bi neden bulamadilar cocuguda olmuyo hatta onumzdeki ay asilama yapicklar hatta bna diyoki bn okadar canm acidigi halde yapiyorm sen yapamadn diyo adetne gelnce stresden gelmiyodur bn strese girdimmi hep gecikir on gun sen tamamn p....s alabiliyomusun icine biraz egzersuz yapsan blki acilir vajina
janim bak benim ne prolaktinim nede baska hormonumda bozukluk var. tum hormon tahlilleri yaptirtim hemde 3 defa. ayri ayri laboratuarlarda yaptirdim hemde. sonuc ayni hic bi hormonal bozukluk yok ama regl olamiyorum iste. ha bide son gunlerde hsg rahim filmi cektirten sonra esimle birlikte oldukta geberiyorum agridan bide kan geliyor azcik. normalde kan felan olmaz. sari maye olur. yada beyaz olur bazen. ama ben hsg cektireli 2 ay oldu nerdeyse ama hala benden kan geliyor. onceleri hsgden once olmazdi kan sadece agrilar kuruluk olurdu ama simdi durumlar berbat. napacagmi sasirdim adeta ((( hem burda bi doktora gittigimde benim vaginal problemim var dedigimde doktorlar sanki agiz birliyi yapmis gibi hepsi ayni sey soyluyor neyine gerek cinsi istek felan bos ver sen oyle seyleri. aaa ama olur mu ki oyle sey bende bayanim diyorum kiziyo bana doktorlar.
eminim eşlerimizdeki problemler bizlerinki kadar üzücü ve uzun değildir.
ben de yeni yenenlerdenim idi.2 yıldan sonra.haklısın bu durum iki tarafı da strese sokuyor.benim eşimde de bu aralar erken boşalma var.ama egzersizlerle düzeleceğini söylüyor.bu durum çocuk yapmanıza engel olmaz bence çünkü bu sorunun da birçok çözümü var.inşallah sen de yakında yenip diğer kızlara yardımcı olmaya başlarsın:)ya var aslinda erken bosalma var oda tabiki cok yiprandi bi erkek olark bes sene kolay deil korkuyorm aslinda cocuk olmasina engel olurmu bide iliskimiz duzene girerse ins oda duzene girermi birz bu vajinusmstan birz maddiyttan herseyi ck stres yapan bi insan ins duzelir diye umut ediyorum sen diger topikdeydin degilmi sen yendinmi bu hastaligi hatirlayamadm senin durumunu oraya nasil girmstim onuda unuttm:)burasi daha iyi
benim psikoloğa randevum var gitmeme az kaldı o anlamaz mı ne kadar içerde olduğunu.?bende ilk iki muayeneyi olamamıştım hatta kulak çöpü daha oraya değmeden istemiyorum yapmayın dedim.ama üçüncü gidişimde rahattım dudakları çekerek bakmıştı benim vajinamda siyah noktacıklar vardı.dudakları çekerek baktı kızlık deforme olmuş olabilir böyle şeyler için gelme demişti.sağlığım için katlanıcam ilerde spekulumla bakacaklar çünkü kadın olunca bunlara da hazırlıklı ve dayanıklı olmalıyız.
spekulum ne?? nasıl bişey ben duymadım korkuyorum yaa off.. zaycanım gittinmi psikologa bildigim kadarıyla bakmıyo psikolog ama yine sor bakalım..spekulum dedigin kamera ise bana yapmadı doktor kızlık zarım halen durdugu için.
Canım ben önce tek parmak egzersizi ile başladım. Bunu başarınca da 2 parmağa geçtim. İlk etapta zorlandım fakat tuvalette oturur pozisyonunda çok rahat yaptım. Daha sonra mumla aparat hazırladım kendime. Sanırım 4 cm falandı. İlk denemelerde zorlandım fakat doğru yönü bulduktan sonra kolay oldu. Yön popoya doğru olacak. Yani hafif aşağıya doğru. Daha sonra aparatı kalınlaştırıp 7 cm yaptım. Onunlada biraz çalıştıktan sonra eşimle biraz deneme yaptık. Ben üste çıktım. Oturur poziyondaydım. Yavaş yavaş p...i almaya çalıştım. Zorlandığım yerde ıkındım. Ikınmak sanki vajiyi genişletiyor. Ama ilk eşli deneme de yarısına kadar aldım. Çok yorulmuştum. Fazla egzersiz yapmadığım için zorlanmıştım. Yarısı gün aparatı 9 cm yaptım. Daha sonra yine oturur pozisyonda 3 parmak denemdim ve olunca da eşimle deneme yaptık. Yine ben üstteydim ve yavaş yavaş yapmaya çalıştım. Zorlandığım yerde nefes egzersizlerinin çok faydasını gördüm ve o gün siftahı yaptık :)
Merhaba arkadaşlar ben uzun zamandır giremiyordum evimizde boya işleri vardı da pzt günü doktoruma gittim 2 parmak 2 boğum verdi ama ben halen deneyemedim çok korkuyorum ya acırsa diye sanki egzersizleri yapamıyorum size sormak istediğim bu parmak boğumu dışarıdan parmak boğumu gözükmemesi şeklinde mi oluyor? Ayrıca doktora gittiğimizde eşim biraz benden şikayetçi oldu doktorda beni azarlar gibi şuan şu dakikalarda milyonlarca kişi dünya da seks yapıyor eşiyle sevgilisiyle birlikte oluyor ama sen yapamıyor eşine izin vermiyorsun dedi en eksik bir kadınsın dedi moralim çok bozuldu artık bu doktora gitmek istemiyorum bu konuşmadan sonra egzersizde yapmak istemiyorum hayattan soğudum sanki resmen doktor beni depresyona itti sanki ben böyle olmak istiyorum sanki bende normal bir kadın olmak için elimden geleni yapmaya çalışıyorum ama olmuyor işte sanırım boşanmak en iyisi eşimde normal bir kadın bulup evlenir. Adam beş yıldır benim yüzümden eksik yaşayor
Merhaba arkadaşlar ben uzun zamandır giremiyordum evimizde boya işleri vardı da pzt günü doktoruma gittim 2 parmak 2 boğum verdi ama ben halen deneyemedim çok korkuyorum ya acırsa diye sanki egzersizleri yapamıyorum size sormak istediğim bu parmak boğumu dışarıdan parmak boğumu gözükmemesi şeklinde mi oluyor? Ayrıca doktora gittiğimizde eşim biraz benden şikayetçi oldu doktorda beni azarlar gibi şuan şu dakikalarda milyonlarca kişi dünya da seks yapıyor eşiyle sevgilisiyle birlikte oluyor ama sen yapamıyor eşine izin vermiyorsun dedi en eksik bir kadınsın dedi moralim çok bozuldu artık bu doktora gitmek istemiyorum bu konuşmadan sonra egzersizde yapmak istemiyorum hayattan soğudum sanki resmen doktor beni depresyona itti sanki ben böyle olmak istiyorum sanki bende normal bir kadın olmak için elimden geleni yapmaya çalışıyorum ama olmuyor işte sanırım boşanmak en iyisi eşimde normal bir kadın bulup evlenir. Adam beş yıldır benim yüzümden eksik yaşayor
janim bak benim ne prolaktinim nede baska hormonumda bozukluk var. tum hormon tahlilleri yaptirtim hemde 3 defa. ayri ayri laboratuarlarda yaptirdim hemde. sonuc ayni hic bi hormonal bozukluk yok ama regl olamiyorum iste. ha bide son gunlerde hsg rahim filmi cektirten sonra esimle birlikte oldukta geberiyorum agridan bide kan geliyor azcik. normalde kan felan olmaz. sari maye olur. yada beyaz olur bazen. ama ben hsg cektireli 2 ay oldu nerdeyse ama hala benden kan geliyor. onceleri hsgden once olmazdi kan sadece agrilar kuruluk olurdu ama simdi durumlar berbat. napacagmi sasirdim adeta ((( hem burda bi doktora gittigimde benim vaginal problemim var dedigimde doktorlar sanki agiz birliyi yapmis gibi hepsi ayni sey soyluyor neyine gerek cinsi istek felan bos ver sen oyle seyleri. aaa ama olur mu ki oyle sey bende bayanim diyorum kiziyo bana doktorlar.
Bende girmiyordum 1 kaç haftadır...bende yine bişey yok olmuyor olmuyor olmuyor yapamıyorum eşimle şuanda çok mutluyuz bişey yokmuş gibi davranıyoruz oda artık hadi deneyelim demiyor ama çocuk istediğini sık sık belirtiyor bende istiyorum...ve etrafımdakiler benim çocuğumun olmadığını düşünüyor Allahım yardım et ben benim gibi olanlaraa...kendi parmağımla yapamıyorum eşime yaptırıyorum parmağıyla biraz oluyor penisi eskiden alabiliyordum şimdi alamıyorum birazını bile resmen geriledim yaa sıyıracam yani artık ne olacaksa olsun diyorum etrafımızda o kadar düşüncesiz o kadar kötü düşünen insan varki en yakınım bile kurcalıyor çocuk olmuyormu yoksa diye bu kadar aptal insanlarla bir arada yaşıyoruz...insanın ne yaşadığını bilmeden sorgu sual yapıyorlar....sizleri seviyorum ne olur bişey söyleyin napabilirim....2 sene oldu yaa koskocaaaaaaa 2 seneeeee....çocuğum olsa 1 yaşındaydı yaa sıyıracam...
bende 2 parmak 2 bogumdayım rahatlıkla yapabiliyorum egzersizi fakat denedik olmadı yine acaba 2 parmaktan başka ne egzersizi yapabilirim yardım lütfennn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?