- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #160.621
Bende girmiyordum 1 kaç haftadır...bende yine bişey yok olmuyor olmuyor olmuyor yapamıyorum eşimle şuanda çok mutluyuz bişey yokmuş gibi davranıyoruz oda artık hadi deneyelim demiyor ama çocuk istediğini sık sık belirtiyor bende istiyorum...ve etrafımdakiler benim çocuğumun olmadığını düşünüyor Allahım yardım et ben benim gibi olanlaraa...kendi parmağımla yapamıyorum eşime yaptırıyorum parmağıyla biraz oluyor penisi eskiden alabiliyordum şimdi alamıyorum birazını bile resmen geriledim yaa sıyıracam yani artık ne olacaksa olsun diyorum etrafımızda o kadar düşüncesiz o kadar kötü düşünen insan varki en yakınım bile kurcalıyor çocuk olmuyormu yoksa diye bu kadar aptal insanlarla bir arada yaşıyoruz...insanın ne yaşadığını bilmeden sorgu sual yapıyorlar....sizleri seviyorum ne olur bişey söyleyin napabilirim....2 sene oldu yaa koskocaaaaaaa 2 seneeeee....çocuğum olsa 1 yaşındaydı yaa sıyıracam...
mum egzersizi yapabilirsin
aparatlı egzersiz dediginiz dimi mum,acaba boyut ne kadar olmalı,teşekkürler bu arada
merhaba arkadaşlar. ben 1 buçuk aylık evliyim. biz ilk 3 hafta zorlandık biraz oldu biraz olmadı, 3 haftadan sonra kanamam olacak şekilde oldu. bir iki sefer başardık, yani normal ilişki şeklinde değil sadece içeri girmeyi başardık. daha sonra ise bende kasılma olmaya başladı, kendimi rahat bırakıyorum zannediyorum ama eşim oranın bir duvar gibi olduğunu söylüyor. ben de elimle baktım gerçekten eskisi gibi değil, hiç başaramamış olsak bi derece anlaşılabilir bu durum ama birkaç kez başardıktan sonra neden böyle olmuş olabilir.. dün akşam eşimin işaret parmağına eldiven geçirdik çok rahat girdi hareket de ettirdi acımadı. bu aşamada ne tavsiye edersiniz? desteğiniz beni çok mutlu ve motive edecektir.. (bir de biz bebe yağı kullanmayı denedik kolaylaştırıyor ama bende yanma yapıyor bu yüzden çok fazla ileri gidemiyoruz. ne tavsiye edersiniz kayganlaştırıcı olarak?)
CANIM MERHABA DAHA ONCE ILKISKI OLDUĞUNA GORE DEMEKKI YINE YAPABILIRSIN YONDE SORUN YASIYOR OLABILIRSINIZ P.. popo yonune eğımlı yanı dık ıttırmıceksınız canım.ve ben sana bıseferlık zeytınyağı surmenı tavsıye edıyorum burdkaı coğu kısı oyle basardı ılıskıyı bugece bı soledıklerımı dene yarın haberdar et bızı
evet bana da yönde bir sorunumuz var gibi geliyordu zaten ama şu sıralar bende de bir sorun var gibi, acı oluyor. acaba yanlış yöne doğru bastırdığımızdan mı acı oluyordur.. neyse dediğiniz gibi deneyelim biz. inş başarılı oluruz :) teşekkürler
bende 2 parmak 2 bogumdayım rahatlıkla yapabiliyorum egzersizi fakat denedik olmadı yine acaba 2 parmaktan başka ne egzersizi yapabilirim yardım lütfennn
Merhaba arkadaşlar ben uzun zamandır giremiyordum evimizde boya işleri vardı da pzt günü doktoruma gittim 2 parmak 2 boğum verdi ama ben halen deneyemedim çok korkuyorum ya acırsa diye sanki egzersizleri yapamıyorum size sormak istediğim bu parmak boğumu dışarıdan parmak boğumu gözükmemesi şeklinde mi oluyor? Ayrıca doktora gittiğimizde eşim biraz benden şikayetçi oldu doktorda beni azarlar gibi şuan şu dakikalarda milyonlarca kişi dünya da seks yapıyor eşiyle sevgilisiyle birlikte oluyor ama sen yapamıyor eşine izin vermiyorsun dedi en eksik bir kadınsın dedi moralim çok bozuldu artık bu doktora gitmek istemiyorum bu konuşmadan sonra egzersizde yapmak istemiyorum hayattan soğudum sanki resmen doktor beni depresyona itti sanki ben böyle olmak istiyorum sanki bende normal bir kadın olmak için elimden geleni yapmaya çalışıyorum ama olmuyor işte sanırım boşanmak en iyisi eşimde normal bir kadın bulup evlenir. Adam beş yıldır benim yüzümden eksik yaşayor
elifumit in mesajı bu :) sende haklısın ki melisa sadece insan merak ediyor benimkinde dr deforme olmuş olabilir demişti.her dr da bir değil işte
o nasıl laf öyle ;deforme olmuş tövbe estağfurullah, dr hakkaten böyle mi söyledicanım yanlış anlama, benimkide modifiye oldu 1 senenin içinde
[ı]kızlar dıkat edıyorumda herkes çökmüş durumda ne oluyor lutfen toparlanın ne yaparsanız kendınız eyaparsınız unutmayın!!! Ne demek bosanmak bı bunun ıcınmı bosancaksınız .mıllet neler yasıyor aıle ıcınde ne sorunlar yenılebılcek basarılabıcek bırsey ıcın bunları dusunmenız bıle sacma boyle dusunceler sızı daha cok ucuruma ıter.tek cozum egzersız olmuyo demeyın olucak mecbur esınız ıcın aılenız ıcınnn karamsar olursanız zaten hıcbırsey yapamazsınız tek sız deılsınız bu sorunu yasıyan sonunda ölüm yok halledılcek bısey okadar yardımcı olmaya claısıoruz ama en kucuk bıseyde hemen uzuntuye kapılıosnuz dık durun zaten dık durmadığımız ıcın bunlar basımıza geldı..burda yazı yazıosunuz dıkat edıyorum sureklı herkes bırbıne bende yapamıyorum bende yapamıyorum dıyor.bırakın bu yazıları ben sunu yaptım buun sende yap soyle daha kolay dıye gaza getırın bırbrınızı allah baska dert vermesın halınıze sukredın ve hayata gulumseyın bu ıs ılla olucak yaavas olursanız boyle davranırsanız 1 sene surer hızlı olup motıvasyonlu olursanız 1 ayda halledersınız hepımız burda yardıma hazırız ama lutfen bıraz toparlanın[/ı]
ve dikkat ediyorum egzersizden kaçabildiğiniz kadar kaçıyorsunuz... erteliyorsunuz... kızlar bu işin başka şansı yok. yenenler olarak duygularınızın aynısını yaşadığımız için bu kadar rahat konuşuyoruz.. eşim anlayışlı deyip birbirinize bende yapamıorm,aa bende yapamadım die gerileyip erteliyorsunuz. eşinizin anlayışlı olması süper bir şey ama unutmayın asla ama asla ömrünüzün sonuna kadar bu sorunumuza ses çıkarmayacak bi erkek yok. doğaları gereği.. ve birgün sırf beynimizin oyunu bu saçma hastalık yüzünden güzel yuvanız dağılırsa kendinizi nasıl affedeceksniz? ben tam 9 ay bu siteyi uzaktan okudum ve hep egzersiz yapmayı redederek eş denemeleriyle 9 ayımı boşa harcadım. yıpranan ben oldum. kızlar egzersizden başka seçeneğiniz yok lütfen kendinize gelin ve ŞUAN egzersizlere başlayın. bu duygunun nasıl bişey olduğunu bildiğimiz için daha fazla üzülmenizi istemiyoruz sadece bu.....
Merhaba arkadaşlar... ben dün eş denemesini geçtim fakat olmadı yapamadım ben yapamadım.. dün tüm gün kendimi motive etmiştim halbuki, buradaki başarı sağlamış arkadaşların hikayelerini okuyarak kendimi olacağına inandırmıştım ve çok inanmıştım.. cesarete ihtiyacım var hala sanırım(((
egzersızd ene durumdasın canım
10 cm aparatı alabilir durumdayım.. acaba ona devam etsem az daha ??(
sen soyledığımız eytınyağıyla dene canım olucak gıbı gelıyor bana bıde tabıkı kendını sıkma acı yok unutma bol sansss
10 cm aparatı alabilir durumdayım.. acaba ona devam etsem az daha ??(
şu an itibari ile başlıyorum egzersize söz...desteginiz için teşekkür ederim...
canım bak soyle yap 10 cm ı cumartesı gunune kadar dene haftasonuna kadar yanı cumartesı gecesı bı es denmesı yap tamamen kendını hazırla ama es denemsını zeytınyağıyla yap zeytınyağı kullan ve sen uste olcak sekılde p.. elıne alarak egzersız yapar gıbı aparatı sokar gıbı o sekılde delığe yerlestır ve ıttır anında gııcek goruceksın soyledığımı muhkaka uygula p... yumusak 10 santım aparatı soktuğuna gore ozaten gırıcek ama egzersız yapar gıbı aynı cnm kontrol sende olsun bıraz daha calıs 10 cm haftasonu guzle haberlerını beklıorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?