Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

kızlar az önce egzersize başladım daha ilk defa yaptım serce parmagımın hepsini aldım onun yanındaki parmagımıda yarıya kadar aldım kendime güvenim geldi ya hiç acımadı aksine böyle tatlı bi kaşıntı oldu.içini ilk defa farkettim ayy cok güzel bi duygu..kızlar şimdi ne yapmalıyım bi akıl vern.orta parmagımı denesemmi??

mrh melisacım nasılsın bi kaç gündür uzaktan takıp edıyordum :)) canı ben dün bütün gün bu iş olacak diye kendımı telkin ettim sürekli burdakı hikayeleri okuyarak falan kendımı ınandırmaya çalıştım. en son 10 cmle egzersizlerimi yaptım baktım rahat oluyor eş denemesine geçmek istedim.. akşam oldu, eşle deneme yapadan önce küçük bi parça emla krem sürdüm vaji içine çok ileri olmayaak şekilde yani giriş kısmına hani orası acıyormuş ya ilk girdiğinde, sonra krem etkisini gösterince eşe geçmeden evvel aparatla yaptım aparatla da çok rahat oldu.. ama gel gelelim kiii eşle yapamadım pozisyonumuz da üstte yapmayı planlıyordum ama korkuyorum hala pozisyondan oturarak yapabılınır mı acaba ?

Son düzenleme:

canımm süpersin işteee bu için nasıl ümit doldu değilmi sakın korkma. ıkın ve deliğin açıldığını göreceksin. popo yönüne it dimdik itme olurmu. baş parmağına geç ve tamamını almaya çalış cnm. kayganlaştırıcı kullanıyorsun değilmi?

zeytinyagı kullandım cok mutluyum kendime güvenim geldi resmen.baktım aynada ıkınınca acılıyor ve cok kolay giriyor inanamadım parmaklarım içine girince şimde baş parmagımı denicem.bide dün aklıma geldikce kasıp bırakma hareketlerini yapmıştım onunda etkisi olmuştur büyük ihtimal..şimdi baş parmak yapmaya gidiyorum dua edin lütfen..

canım bende yarı oturu yatar pozisyonda egzersz yapıyordm ama eş denemsini üstte yendm. başta yadırgadım ama üstte kendi elimle kontrol edince daha rahat ettim. üstte sırtım eşime dönük dizlerimin üstünde durarark alabildim. ıkın ucunu yerleştr yönünü tutturunca gerisi geliyor. tavsiyem eş denemesinde muhakkak zeytinyağı kullan çok iyi kayıo.10 cm i bırakma peniste içine alabilme yönünü bulunca aparattan daha kolay girio emin ol.şimdi onu öğrenecksn vazgeçme sakın deneye deneye bulacaksın :13::13::13:

rabbim yardımcın olsun cnm biz burdayız hadi bakalım

hımmmm üst diyorsun yani:18: anladım canım senin yöntemi denemek istiyorum bakalım nasıl olcek ... yazarım burdan yine .. bi de aparatı yerleştirince acaip bir baskı oluyor vajimde, bu hep böyle mi devam ediyor ??

karar vermek ve adım atmak başarmanın yarısıdır.. Tebrikler canım Başaracağız ALLAH'ın izniyle...

selam kader arkadaşlarım:) 1 hafta regl aram bitti yine burdayım. en son 10 cm lik aparatı zorla yarısı girmişti. bugün akşama doğru tekrar başlıyorum egzersizlere. Allahımm şu bayrama kadar aşsak ya şu durumu. bir de ben eş denemesi yapanlara çok imreniyorum. ben yapmıyorum daha doğrusu eşim yapmıyor. sinirlendiğini sabırsızlandığını fark ettiğim için ben tek başıma egzersiz yapıyorum. sizce bu benim için büyük bir kayıp olabilir mi? halbuki onun parmaklarıyla denesek belki de benim de cesaretim gelecekamaaan neyse napalım Allah'tan penis denemesinde biraz daha anlayışlı...ara ara yapmıştık da...

hımmmm üst diyorsun yani:18: anladım canım senin yöntemi denemek istiyorum bakalım nasıl olcek ... yazarım burdan yine .. bi de aparatı yerleştirince acaip bir baskı oluyor vajimde, bu hep böyle mi devam ediyor ??

denemekten zarar gelmez cnm içine alabileceğin yöntemi bulacağız. ben o şekilde yendm popo yönü öle tam denk gelio çünkü o baskı bendede oluodu cnm ama 10 cmle okdr çok egzersz yaptmki eş denemesine geçince 1-2 seferden sonra baskı olayı hemen bitti bende
haberdar et bizi tatlmmmm az kaldı

haklısın aslında düşününce o şekilde tam denk düşüyolaar tamam tatlım bol bol egzersiz yapılcek haberleşiriz yine

baş parmakta yarısı bile girince acıdı yaa offf şimdi ne önerirsiniz peki.

bak baş parmakla kendini sıkıp acıdı diyorsun bide egzerszden kaçıyordun penisi nasıl alacaktın
kendini sıkma vajinan alışacak emin ol. genişleyecek sen yeterki sıkma ıkın yerleştir ve nefer verirken it cnm

Son düzenleme:

slm cnm doktor sni kndi capinda cesartlendirmeye calsmis ama gerizekali sni dha dibe vurmani saglams bnce o doktorla basariya ulaamzsin bn ulasamzdim acikcasi doktorynu sevmen lazm ki dedklerini yapasin bnde bes yillk evliyim cnm suan 8cm aparttaym ins asariz bn esimle yapamamktan korkuyirum bide ben ustte yapamam heralde offff

resime baktım popoya dogru yapcam anladım canım sagol şimdi yine denicem.tesekkür ediyorum canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…