- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #160.641
canım merhaba bende seni merak ediyordum. 10 cm desin daha hiiiç korkma son 1 hamlen kaldı. eş denemesini hangi pozisyonda yaptın. 10 cm e devam et tatlm sakın kopma. hatta eş denemesini 10cm egzersizi yaptıktan 1-2 dk içinde hemen yap.
hangi pozizyonda denedin eşli cnm sana kolay gelecek pozisyonu buluruz beraber
kızlar az önce egzersize başladım daha ilk defa yaptım serce parmagımın hepsini aldım onun yanındaki parmagımıda yarıya kadar aldım kendime güvenim geldi ya hiç acımadı aksine böyle tatlı bi kaşıntı oldu.içini ilk defa farkettim ayy cok güzel bi duygu..kızlar şimdi ne yapmalıyım bi akıl vern.orta parmagımı denesemmi??
canımm süpersin işteee bu için nasıl ümit doldu değilmi sakın korkma. ıkın ve deliğin açıldığını göreceksin. popo yönüne it dimdik itme olurmu. baş parmağına geç ve tamamını almaya çalış cnm. kayganlaştırıcı kullanıyorsun değilmi?
mrh melisacım nasılsın bi kaç gündür uzaktan takıp edıyordum :)) canı ben dün bütün gün bu iş olacak diye kendımı telkin ettim sürekli burdakı hikayeleri okuyarak falan kendımı ınandırmaya çalıştım. en son 10 cmle egzersizlerimi yaptım baktım rahat oluyor eş denemesine geçmek istedim.. akşam oldu, eşle deneme yapadan önce küçük bi parça emla krem sürdüm vaji içine çok ileri olmayaak şekilde yani giriş kısmına hani orası acıyormuş ya ilk girdiğinde, sonra krem etkisini gösterince eşe geçmeden evvel aparatla yaptım aparatla da çok rahat oldu.. ama gel gelelim kiii eşle yapamadımpozisyonumuz da üstte yapmayı planlıyordum ama korkuyorum hala pozisyondan oturarak yapabılınır mı acaba ?
zeytinyagı kullandım cok mutluyum kendime güvenim geldi resmen.baktım aynada ıkınınca acılıyor ve cok kolay giriyor inanamadım parmaklarım içine girince şimde baş parmagımı denicem.bide dün aklıma geldikce kasıp bırakma hareketlerini yapmıştım onunda etkisi olmuştur büyük ihtimal..şimdi baş parmak yapmaya gidiyorum dua edin lütfen..
canım bende yarı oturu yatar pozisyonda egzersz yapıyordm ama eş denemsini üstte yendm. başta yadırgadım ama üstte kendi elimle kontrol edince daha rahat ettim. üstte sırtım eşime dönük dizlerimin üstünde durarark alabildim. ıkın ucunu yerleştr yönünü tutturunca gerisi geliyor. tavsiyem eş denemesinde muhakkak zeytinyağı kullan çok iyi kayıo.10 cm i bırakma peniste içine alabilme yönünü bulunca aparattan daha kolay girio emin ol.şimdi onu öğrenecksn vazgeçme sakın deneye deneye bulacaksın :13::13::13:
zeytinyagı kullandım cok mutluyum kendime güvenim geldi resmen.baktım aynada ıkınınca acılıyor ve cok kolay giriyor inanamadım parmaklarım içine girince şimde baş parmagımı denicem.bide dün aklıma geldikce kasıp bırakma hareketlerini yapmıştım onunda etkisi olmuştur büyük ihtimal..şimdi baş parmak yapmaya gidiyorum dua edin lütfen..
hımmmm üst diyorsun yani:18:anladım canım senin yöntemi denemek istiyorum bakalım nasıl olcek ... yazarım burdan yine .. bi de aparatı yerleştirince acaip bir baskı oluyor vajimde, bu hep böyle mi devam ediyor ??
karar vermek ve adım atmak başarmanın yarısıdır.. Tebrikler canım Başaracağız ALLAH'ın izniyle...
denemekten zarar gelmez cnm içine alabileceğin yöntemi bulacağız. ben o şekilde yendm popo yönü öle tam denk gelio çünküo baskı bendede oluodu cnm ama 10 cmle okdr çok egzersz yaptmki eş denemesine geçince 1-2 seferden sonra baskı olayı hemen bitti bende
haberdar et bizi tatlmmmm az kaldı
melisacım ya baş parmagımı boguma kadar alabildim hepsini alamadım acıdı cıkardım.ne önerirsin.
baş parmakta yarısı bile girince acıdı yaa offf şimdi ne önerirsiniz peki.
bak cnm onu dedim dim dik itme. popoya doğru eğimli it. kendini sıkarsan acır bak tesmini koyuorm dimdirek itersen duvara tosluomus gibi olur resme dikkat et cnm
Eki Görüntüle 821434
baş parmakta yarısı bile girince acıdı yaa offf şimdi ne önerirsiniz peki.
Merhaba arkadaşlar ben uzun zamandır giremiyordum evimizde boya işleri vardı da pzt günü doktoruma gittim 2 parmak 2 boğum verdi ama ben halen deneyemedim çok korkuyorum ya acırsa diye sanki egzersizleri yapamıyorum size sormak istediğim bu parmak boğumu dışarıdan parmak boğumu gözükmemesi şeklinde mi oluyor? Ayrıca doktora gittiğimizde eşim biraz benden şikayetçi oldu doktorda beni azarlar gibi şuan şu dakikalarda milyonlarca kişi dünya da seks yapıyor eşiyle sevgilisiyle birlikte oluyor ama sen yapamıyor eşine izin vermiyorsun dedi en eksik bir kadınsın dedi moralim çok bozuldu artık bu doktora gitmek istemiyorum bu konuşmadan sonra egzersizde yapmak istemiyorum hayattan soğudum sanki resmen doktor beni depresyona itti sanki ben böyle olmak istiyorum sanki bende normal bir kadın olmak için elimden geleni yapmaya çalışıyorum ama olmuyor işte sanırım boşanmak en iyisi eşimde normal bir kadın bulup evlenir. Adam beş yıldır benim yüzümden eksik yaşayor
bak baş parmakla kendini sıkıp acıdı diyorsun bide egzerszden kaçıyordun penisi nasıl alacaktın
kendini sıkma vajinan alışacak emin ol. genişleyecek sen yeterki sıkma ıkın yerleştir ve nefer verirken it cnm
bende biilmiyorum ki canım inşallah öyledir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?