Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canım kendini kastığın ilerleyemediğiniz zaman derin nefes al ve huzurlu şekilde yavaşça var o nefesi, tekrar nefes al ve ıkın, birde birşey daha söyleyim bu işine yarar mı bilmem ben ilk olduunda denedim ama buda işe yaradı mı bilmem, hani doğum yaparken filmlerde görürürz ya hızlı hızlı huflarlar hani,ben onuda denedim paniklediğimde girmiyor dediğimde, birde bunuda deneyin,z.yağıda unutmayın ama

canım üstün ürkütücü göründüğüne bakma alttan daha az yorulursun, komşuya gitmiş gibi otur kasma kendini :) altta bacaklarını açmaya çalışmak hemen yoruluyor bacaklarım, ağrı oluyor altta yaşlandım mı bilmem

canım bazen olur öyle sonuçta psikolojik bir durum bazen tam ıslanma gerçekleşmezse bizde bir acı hissi olsa anında kasıyoruz bizde, insansın sonuçta acıyacak düşüncesi hemen refleksleri harekete geçiriyor.bazen olur yemeği çok güzel yaparsın, birde olur tutmaz kıvamı, bu defa moralin bozulur, birde eleştiri gelirse artık o güzel tarifini bir dönem tutturaazsın , ta ki herşeyi boşverip ya ben bunu yapıyordum neden kasıyorum ki ölüm mü var ucunda olursa olur, olmazsa birdaha ki sefer daha iyi olur demezsek, acemiyiz sonuçta,zamanla olacak herşey. kendini serbest bırak ve heyecanlandığında derin nefes alıp, böyle yavaş yavaş huzurla ver , sonra ıkınmayıda sakın unutma, ama ıkınmak derken, afedersin büyükabdest yapar gibi ıkın, sanki böyle vajinanı dışa itiyormuş gibi orayı hisset.

canım her erkek aynı anlayışta olmuyor malesef ama bu sana en azından aman şununla uğraşacağıma yeneyimde kurtulayım dedirtiyor,çünkü gitgide sabırsız davranırsa diye çekiniyorsun, ben kendim parmak egzersizi yapmadan sadece yağ süreceği zaman eşim parmaklarını kullandı o kadar, sen yeter ki yenmek iste, çok korktuğum halde bu kadar yetti bana , ama hemen pes etmedim çok uğraştım yerine yerleştirmek için ama baskı yada acı olmadığı için devam ettim,

Arkadaşlar deneme yapanlar yönü bulamamış ve erken pes etmişsinizdir bence, hepimiz sanıyoruz ki hemen olacak bitecek, sadece ilk sefer biraz emek istiyor, ben de sıkılıyordum aman bununla böyle uğraşacak mıyız diye,ama hani ilk başta neyle karşılaşacağını bilmezsinde, karanlık bir odaya korkarak yavaş yavaş girersin ya, buda bilmediğimiz karanlık bir oda beynimiz için, hatta bu oda perili diye söylenti çıkmış girerken duvarla karşılaşırsın (bizim meşhur duvar kendini kastığın zaman ki)karanlıkta kafanı çarparsın canın acır, hatta kanar demişler, çok acııır demişler,e yıllardır o odaya girmek yasakmış şimdi birden cesaretini topla gir diyorlar,biz sanıyoruz ki içerde bir sürü eşya var karanlıkta çarparsak canımız acır, girmesek diyoruz, ama içeri boş hiçbirşey yok kocaman bir boşluk,ama biraz daha girilmezse örümceklerin istilasına uğrayacak heryer örümcek ağı olacak (örümcek kafalı insanlar yok mu onlar sinir ederek soğutacaklar yani bizi, bebek yok mu bilmem nee )hemde siz birkere cesaret toplayıp girdiğinizde içerde ışığı bir yakacaksınız, ömür boyu aydınlık artık korku yok, düşünsenize bir kere gir ve o düğmeye bas aç şu lambaları da artık acı çekeceğim korkusuyla hergün duvara vurma evliliğini.

Son düzenleme:
slm kızlar bir haftadır yazamadım şehir dışından misafirim vardı sizin söylediğiniz gibi serçe parmağımı beceremediğimden aparat yaptım prezarvatifle denedim ama onu da hiç bi şekilde içime alamadım çok umutsuzum moralim çok bozuk başaramıcam bu egsersiz işini sanırım yardım edin napıcamı bilmiyorum((

kizlar slm bn biraz once on cm deneyim dedim ne mumkun girmiyo sinir oldm 8cmle arada2cm var bukadarmi farkeder snki ilk defa bisy sokuyomusm gbi biraz ucu giriyo inanlmaz bi baski ve sizi nyse zorda olsa girdi biraz acidi cikadim tekrar soktum ama oluyorum ilk girus cok zor oluyo sanki delik yokda bn aciyomusum gbi butn moralm cktu dedm 10cm yapamiyorm p....s nasl yapim diye ucncuye tekrar denim dedm giris ck zorluyo olmadi cekiyorm bida soktm nyse ama cok zorlndim nqpicam bn alisrmiyim emin olun bn bnu asanam burdaki arkadslarida etkilemk istemiyorm ama zorlndim snra birktim bska zamn denerim dedm cnku yapamaynca stres oldum ve kasilmalar atti birktim

canım üzülme hemen bize yaz ince bi detay vardır onu halledersn hemen olur. böle çünkü bu iş. mesela hangi pozisyonda yapıyorsun. bnm ilk aparatım kalem kalınlığında bişiydi. dışını streçledim. kayganlaştrdım.
dim dik değil popo yönüne ittim . ama önce ıkındım baktım delik az açıldı. ucunu ıkınırkenyerleştirdim. sonra nefesimi vererek popo yönüne ittirdim. inan kayıp gidecek. acı yok bunu unutma.ben sırtım yatak başlıpına dayalı yarı yatık pozisyonda deniodum cnm. bahset bize yeterki vazgeçme. başka şansın yok çünkü

cnm 10 cm de ilk önce bi dumur oluo insan korkma. ama uğraştıkça her dafasında daha fazla açılıo daha fazla girio emn ol. bende artı hafif sızı olsa bile tınlamıodum okdr sinir olmştmki artık. sızladığı an çıkar tekrar almayı dene .aldığın kadarını içinde beklet sağa sola eğ. olacak cnm sabır az kaldı

benim aparatımı biraz daha inceltmem lazım senin anlattığına göre ben de yarı yatık durumda deniyorum sırtımı dayayarak aynaya bakıyorum prezervatifle deniyorum senin söylediklerini de deneyecem ama yapamayınca moralim bozuluyo ve şefkim kırılıyo yapmak istemiyorum siz doktora gittiniz mi hiç acaba doktora gitsem mi kafam ice karıştı (

hayır cnm vajinismusla alakalı hiç bi doktora gtmedim allah razı olsun burdaki kızlar sayesinde yendm. sayfamdaki geçmiş yorumlara bakarsan sizin yazdıklarınızn aynılarını yazdığımı göreceksin
incelt aparatını tatlm. çok inceyken prezervatife ihtiyacın yok. kalem kalınlığnda olsun. kayganlaştr güzelce.
ıkın yerleştir.sonra nefesini verirken ittir popo yönüne. bak resmide böle sık sık paylaşıormki kızlar hatırlasın hep
Eki Görüntüle 821823

ya ne bileyim zorlandim dedigim gbi snki kapalida bn zorla delik aciyomusm gbi degisk bi baski alisirim ins ya p...sle yapabilirmiyim 13-14cmi alabilirmiyim

ya ne bileyim zorlandim dedigim gbi snki kapalida bn zorla delik aciyomusm gbi degisk bi baski alisirim ins ya p...sle yapabilirmiyim 13-14cmi alabilirmiyim

canım öle bişi yok tabiiki biliosun aparatına prezervatf geçir çok kolay kayıo. yavaş yavaş alabiidğn kdr al beklet. çıkar tekrar dene. son adımın kalmış. ve sana tavsiyem açık olucak eşin ne der bilmiorm ama ereksiyon halindeyken eşinin penisinin çevresini iple ölç. ona göre 13-14 cme çıkmana gerak bile kalmayabilir cnm. buaraya kdr gelmişsn az kaldı az daha çaba cnm azdaha....

evet bi çok kişi benim gibiymiş gerçekten elimden geleni yapıcam söylediklerini dikkate alarak yarın tekrar yazarım size çok teşekkürler

haha cok guldum yaptiim cnm onuda cnku esimn p....s bna kalin geliyodu apartlarda kuck geliyodu suan bnde en buyuk apart 10cm ve zorlandim o yuzden diyorm p...sle nasil yapicm tmm 8giriyosa 10da girer 10 giriyisa p...sde girer snucta vajina esneyebilen bi organ ama iste gel gelelm kaygilarm azalcagi yerde artti nyse tekrar deniycm p...s yapana kadr deniycm cnku gerckten kurtlmak istiyorm anne olmayi ck istiyorm esimin yasi cok gecti onun baba olmasini istiyorm burasida olmasa napardim bilmiuorm gerckten destek olan herkese teskkur ederm burdan aldigm gucle deniyorm apartlari

kizim evet yaa manyak burdakilar. oldurecekler sonunda beni. dusunsene ya ben 40 kilo gelmiyordum oyle ilaclar igneler yazdilar ki 40 kilodan 75 kiloya kalktim. simdi 75 kiloyum dusunsene beni ne hale koymus bu doktorlar. (((( ya ben napacagimi sasirdimmm. ben simdi krem kullaniyorum belki zedelenmisse duzelir kremle iyilesir diye.bide ben hsg cektireli 2 ay oldu hala duzelmedim ya ben. hem anlamadigim hsg cektirdikten 2 hafta kadari esimle olmadim. ama oldugum gunu hic kan gelmedi ama acidi. ama bu son 1 ayda oluyorum agridan. napiyim yaa bi seyler onerin. zeytin yagi mi kullaniyim iliski sirasinda? zararli olmaz mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…