- 7 Mayıs 2013
- 4.629
- 559
- 198
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #160.661
bize AŞK olsun öyleyse aldık yani bizde bim'den aldık ki eşim yok hayır alamam dedi ama aldırdım yapacak birşey yok lazımdı:)bizimki sağlam ama sadece aparatıma büyük beden elbise gibi gelyor :) ayrıca içeriye tam girmiyor ki sevgili aparatım rahat edeyim.
aşk olsun da hiç bitmesin inşallah aşkınızaparatla kavga ediyo musunuz arada , ben olsam kesin yapardım, gireceksin dedim üleeen valla şakamı yanlış anlamıyosunuz değil mi bazen siz yenmediniz diye gülen şu zibidileri koyarken bile utanıyorum
elifumit in mesajı bu :) sende haklısın ki melisa sadece insan merak ediyor benimkinde dr deforme olmuş olabilir demişti.her dr da bir değil işte
dr deforme olmuş olabilir mi dedi gerçekten, o nasıl laf öyle, eşyamıyız biz bende benimkine modifiye yaptırdım değişiklik olsun sıkıldık artık
evet bana da yönde bir sorunumuz var gibi geliyordu zaten ama şu sıralar bende de bir sorun var gibi, acı oluyor. acaba yanlış yöne doğru bastırdığımızdan mı acı oluyordur.. neyse dediğiniz gibi deneyelim biz. inş başarılı oluruz :) teşekkürler
slm cnm doktor sni kndi capinda cesartlendirmeye calsmis ama gerizekali sni dha dibe vurmani saglams bnce o doktorla basariya ulaamzsin bn ulasamzdim acikcasi doktorynu sevmen lazm ki dedklerini yapasin bnde bes yillk evliyim cnm suan 8cm aparttaym ins asariz bn esimle yapamamktan korkuyirum bide ben ustte yapamam heralde offff
merhaba arkadaşlar. ben 1 buçuk aylık evliyim. biz ilk 3 hafta zorlandık biraz oldu biraz olmadı, 3 haftadan sonra kanamam olacak şekilde oldu. bir iki sefer başardık, yani normal ilişki şeklinde değil sadece içeri girmeyi başardık. daha sonra ise bende kasılma olmaya başladı, kendimi rahat bırakıyorum zannediyorum ama eşim oranın bir duvar gibi olduğunu söylüyor. ben de elimle baktım gerçekten eskisi gibi değil, hiç başaramamış olsak bi derece anlaşılabilir bu durum ama birkaç kez başardıktan sonra neden böyle olmuş olabilir.. dün akşam eşimin işaret parmağına eldiven geçirdik çok rahat girdi hareket de ettirdi acımadı. bu aşamada ne tavsiye edersiniz? desteğiniz beni çok mutlu ve motive edecektir.. (bir de biz bebe yağı kullanmayı denedik kolaylaştırıyor ama bende yanma yapıyor bu yüzden çok fazla ileri gidemiyoruz. ne tavsiye edersiniz kayganlaştırıcı olarak?)
selam kader arkadaşlarım:) 1 hafta regl aram bitti yine burdayım. en son 10 cm lik aparatı zorla yarısı girmişti. bugün akşama doğru tekrar başlıyorum egzersizlere. Allahımm şu bayrama kadar aşsak ya şu durumu. bir de ben eş denemesi yapanlara çok imreniyorum. ben yapmıyorum daha doğrusu eşim yapmıyor. sinirlendiğini sabırsızlandığını fark ettiğim için ben tek başıma egzersiz yapıyorum. sizce bu benim için büyük bir kayıp olabilir mi? halbuki onun parmaklarıyla denesek belki de benim de cesaretim gelecekamaaan neyse napalım Allah'tan penis denemesinde biraz daha anlayışlı...ara ara yapmıştık da...
slm kızlar bir haftadır yazamadım şehir dışından misafirim vardı sizin söylediğiniz gibi serçe parmağımı beceremediğimden aparat yaptım prezarvatifle denedim ama onu da hiç bi şekilde içime alamadım çok umutsuzum moralim çok bozuk başaramıcam bu egsersiz işini sanırım yardım edin napıcamı bilmiyorum((
kizlar slm bn biraz once on cm deneyim dedim ne mumkun girmiyo sinir oldm 8cmle arada2cm var bukadarmi farkeder snki ilk defa bisy sokuyomusm gbi biraz ucu giriyo inanlmaz bi baski ve sizi nyse zorda olsa girdi biraz acidi cikadim tekrar soktum ama oluyorum ilk girus cok zor oluyo sanki delik yokda bn aciyomusum gbi butn moralm cktu dedm 10cm yapamiyorm p....s nasl yapim diye ucncuye tekrar denim dedm giris ck zorluyo olmadi cekiyorm bida soktm nyse ama cok zorlndim nqpicam bn alisrmiyim emin olun bn bnu asanam burdaki arkadslarida etkilemk istemiyorm ama zorlndim snra birktim bska zamn denerim dedm cnku yapamaynca stres oldum ve kasilmalar atti birktim
canım üzülme hemen bize yaz ince bi detay vardır onu halledersn hemen olur. böle çünkü bu iş. mesela hangi pozisyonda yapıyorsun. bnm ilk aparatım kalem kalınlığında bişiydi. dışını streçledim. kayganlaştrdım.
dim dik değil popo yönüne ittim . ama önce ıkındım baktım delik az açıldı. ucunu ıkınırkenyerleştirdim. sonra nefesimi vererek popo yönüne ittirdim. inan kayıp gidecek. acı yok bunu unutma.ben sırtım yatak başlıpına dayalı yarı yatık pozisyonda deniodum cnm. bahset bize yeterki vazgeçme. başka şansın yok çünkü
benim aparatımı biraz daha inceltmem lazım senin anlattığına göre ben de yarı yatık durumda deniyorum sırtımı dayayarak aynaya bakıyorum prezervatifle deniyorum senin söylediklerini de deneyecem ama yapamayınca moralim bozuluyo ve şefkim kırılıyo yapmak istemiyorum siz doktora gittiniz mi hiç acaba doktora gitsem mi kafam ice karıştı(
cnm 10 cm de ilk önce bi dumur oluo insan korkma. ama uğraştıkça her dafasında daha fazla açılıo daha fazla girio emn ol. bende artı hafif sızı olsa bile tınlamıodum okdr sinir olmştmki artık. sızladığı an çıkar tekrar almayı dene .aldığın kadarını içinde beklet sağa sola eğ. olacak cnm sabır az kaldı
ya ne bileyim zorlandim dedigim gbi snki kapalida bn zorla delik aciyomusm gbi degisk bi baski alisirim ins ya p...sle yapabilirmiyim 13-14cmi alabilirmiyim
hayır cnm vajinismusla alakalı hiç bi doktora gtmedim allah razı olsun burdaki kızlar sayesinde yendm. sayfamdaki geçmiş yorumlara bakarsan sizin yazdıklarınızn aynılarını yazdığımı göreceksin
incelt aparatını tatlm. çok inceyken prezervatife ihtiyacın yok. kalem kalınlığnda olsun. kayganlaştr güzelce.
ıkın yerleştir.sonra nefesini verirken ittir popo yönüne. bak resmide böle sık sık paylaşıormki kızlar hatırlasın hep
Eki Görüntüle 821823
bizede yardim et kelebek sen fzla girmiyosun sanirm kaderimmme soruyoruz sorularimizi:)allah razi olsun oda buyuk sabirla cevplandiriyo
canım öle bişi yok tabiiki biliosun aparatına prezervatf geçir çok kolay kayıo. yavaş yavaş alabiidğn kdr al beklet. çıkar tekrar dene. son adımın kalmış. ve sana tavsiyem açık olucak eşin ne der bilmiorm ama ereksiyon halindeyken eşinin penisinin çevresini iple ölç. ona göre 13-14 cme çıkmana gerak bile kalmayabilir cnm. buaraya kdr gelmişsn az kaldı az daha çaba cnm azdaha....
cnm ücretli öğretmenliğe başladım okuldan bu saatlerde geliyorum hangi aşamadasın[/QUOT slm cnm bn bugun on cm denedim fakat cok zorlandim uc dort kere soktum aparati ama cok baski ve sizi hissttim birzda acidi bide dolu dolu oldu 8cmde icmdeyken saga sola oynatiyodum diyodum hala bosluk var ama 10cmde dolu dolu yavs yavs git gel oldu ama sag sol yapamadm zorlandim yani ins alisirim
aaa o ne be manyak mı onlar, kendileri eşleriden etkilenmiyor galiba, çok sinir oldum şimdi nasıl bir terbiyesizlik, valla varya burdan saçlarını yolasım geldi
canım kan geliyor diyosun ya bence vajinanda hsg çekimi sırasında kendini kastığın için tahriş oluşmuş benim düşüncem , tabi bilemem ama, şimdi o zedelenme tahriş neyse tam iyileşmeden sen birlikte olduğun içinde yara tazeliyor diye düşündüm ben, şöyle düşündüm şimdi hani burda arkadaşlareş denemeleri sırasında kan geldi falan yazıyorlar bazıları fazla kanadı diyor, onun nedeni, kendini kastğın halde, yada tam kayganlık sağlanmadan zorladıkları için vajina duvarları falan zedeleniyor, tahriş oluyor nedeni bu, seninde aynı durum bence. ama yinede bence farklı bir dr a git derim ben.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?