- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #160.681
Ayni dertt bendede var gitmedigim doktor kalmadi butun tahlillerimde temiz cok skr ama adet olamiyorum yilda bikez ikikez kendim oluyrm geri kalan ilacla. Suanda sokturucu kullandim vajiyi yeneli 1 ay olucak korunmuyoruz insallah hamile kalirim... Adet olamamak cok kotu bisey en iyi ben anlarim.... Ahh ahhh vajiyi yendim su derrtte gitse basimdan
slm cnm tabiki yardim alman gerekebilir bnde mesela bakamiyodm bile snra iki dktor degistrdim parmk egzersiz veriyo diye ucncu dktorda yapmayi becerdim ama o psikolojiyle tek basima yapamzdim ozamnlar bukadar bilncli degildim kadnlar kulubndende haberm yoktu ve cok depresyondaydim cnm snde yardim alabilirsin tabi onmli oln iyi doktoru bulmk rabbm yardmcimz olsn peki sen hangi asamadasn ve kac yillk evlisin
merhaba canım amin inşallah atlatabiliriz egzersiz olarak aşamayı soruyorsan denemeye çalıştım ama olmadı çok afedersin iç çmaşırın üzerinden bile elimi dokundurduğumda bacaklarımı kasıyorum 2.5 aylık evliyim canım.cok etkilendim bu hastalıktan kendime olan güvenim sıfır buraya girip yazıları okumak ble ağlamama neden oluyor sözde çok güçlü bi insanım ...
merhaba arkadaşlar ben yenı uye oldum sıteyı çözmeye çalışıyorum yardımcı olabılırmısınız.ben 11 aylık evlıyım hala esımle ılıskıye gıremedık..aylardır takıp edıyorum butun sayfaları okudum ama yenı yazma cesaretı buldum kendımde.umutsuz degılım fakat hep erteliyorum.cok acayıp ıstegım var dokunabılılıyorum bacaklarımı acabılıyorum esımı dokunduruyorum fakat afadersınız daha delıgın nerde oldugnu bılmıyorum.bundan 1 ay once aynayla baktım başlangıç yapayım dedım bırkac kez zorlada olsa baktım farketmeye calıstım ıkındım cokk az bırrr hareket gordum açılma gıbı ama cokk az orası nasıl açılacak(esım cok anlayışlı hemde cokk hıc dert etme dıyor ama bende artık cevremdekıler gıbı olmak ıstıyorum.benım gıbı yenı gelınlerle dolu etrafım hepsi basarmıs ve hamıle ben neden onlar gıbı olamıyorum dıyorum cok kızıyorum kendıme olum yok dıorum cesaretlıyım ama nasl baslıycam hıc blmıyorum
dr deforme olmuş olabilir mi dedi gerçekten, o nasıl laf öyle, eşyamıyız biz bende benimkine modifiye yaptırdım değişiklik olsun sıkıldık artık [/QUOT
sonuçta söyleyen dr bırak o düşünsün:) tekrar gidecem zaten bakalım o ne diyecek
zeycanım ben bugün serce parmak ve onun yanındaki ile ergerseiz yaptım.fakat baş parmagımı yarıya kadar alabildim canım sıkıldı bıraktım.biraz destek olurmusun? sen ne yaptın doktor işini...
aşk olsun da hiç bitmesin inşallah aşkınızaparatla kavga ediyo musunuz arada , ben olsam kesin yapardım, gireceksin dedim üleeen valla şakamı yanlış anlamıyosunuz değil mi bazen siz yenmediniz diye gülen şu zibidileri koyarken bile utanıyorum
hepimizin inşallah:) kavga ediyorum da küsüyorum da.hayatla barışık olmak gerek derler.bende yenince barışıcam artık.
arkadaslar bn bugn on cmde baya zorlandim napicm yardim edin bnada
haklısın zeycanım çok büyük sıkıntılar yaşadık hepimiz.yazıları okuyorum da herkes aynı duyguları yaşamış,hem sorunla uğraşırken hem de yendikten sonra.ben bu siteye ilk girdiğimde günlerce ağladığımı,kendimi kadın gibi hissetmediğimi falan yazacaktım baktım herkes aynısını yazmış,yendikten sonra da mutluluktan ağladığımı,çok büyük bir yükün kalktığını yazacaktım baktım yine aynı.ve şunu söyliyim aynı yazılan üçüncü şey ise bu sorunun çözümünün ne kadar basit olduğu(çözenler için),bu muymuş diyeceğin.ki aynısı bana oldu.sorunumuz bizim için çok büyük evet ama Allah korusun eşin bir sorun yaşarsa emin ol o da onun için büyük,uzun ve zor hissettirecek.aslında demek istediğim eş aceleci olursa,problemi sadece kadına yüklerse bu durum uzar ve onda da sorunlar baş gösterebilir.çözülemez mi?tabi ki çözülebilir.ama tam vajinismusu yendim derken,daha onun sevincini yaşayamadan başka sorunlarla uğraşmak çok üzücü olur.
inşallah hepimizinki biter de kurtuluruz canım ama artık çok kararlıyım reglim bitti ama eşimin yanına haftasonu dönüyorum hayırlısıyla bitiricem bu işi Allah yardım etsin hepimize inşallahama sanki o eski korkak ben gitti kardeşimi görüyorum da kız ufak tefek minyon haliyle helal olsun benden cesaretli çıktı kalıbımdan utandım yani
ben uzun süredir hiç aparat yapmadım aparat yerine p. ile deneme yaparım mantığıyla:13: inşallah bir daha hiç gerek kalmaz aparata falan
sen iyisin yine ben bugün ilk defa egzersiz yaptım.serce parmak ve onun yanındakini alabildim.baş parmagımı yarısına kadar alabildimacı hissettim bıraktım.10 cm için bişi diyemicem ama sen bana bişey diyebilirsin bence dimi ??
ayyy caaaniimm kiyaaamaam yaa sende de mi ayni problemler ((( ben progesteron ignesi ile bi defa cok rahat guzel regl oldum ama igneyle degil kendim istiyorum olmayi. bak ben her gun bi seyler yapiyorum. arastiririm bi seyler olursa duzelirsem nasilsa mutlaka sana da soylerim. sen ne zamandan boylesin? vajiyi nasil yendin soyle bakiim? sende de mi cinsi istek yoktu? simdi var mi? bide ben yensem o sorunu ((
slm cnm rabbim gonlune gore versinBen genelde sokturucu ilacla oluyorum. Bi hafta once gittim doktora gelmene gerek yok bir sorun gozukmuyor dedi ve sokturucu verdi. 6ay icinde hamile kalirsam bi sorun olmadigini kalamazsamda neden olmadigini arastiririz dedii.. 1ayy oldu vajiyi yeneli cok sukur isteksizlik yok ama adet olamadigim icin cok gergin oluyorum depresyona sokuyo resmn.. vajiyi yenmeye gelince bi yildir evliyim esim hic sorun cikarmadi son zamnlarda butun ark. Cocuklari oldu ve bizi ozellikle bni gaza getirdi bu durum. Bu siteyi buldum netten bi ayy arastirdimm sonra yazmaya karar verdim ve burdaki hic tanimadigim insanlar sayesinde basardim. Ilk parmak egzersizinden basladim sonrada aparat hazirladimm. 10 cm cok rahat alabiliyordum. Sonra es denemesine gectikk tabii ondan once eczaneden kayganlastirici aldim onun faydasi cok olduuu. (Yag kullandik zararli die okuduk vazgecdik kullanmaktan hemde esim hoslanmiyor. Bebeyagida yanma yapti bana) simdi kullandigim kayganlastiricida su bazli hic bi yan etkisi yok dedi doktorrr.. sokturucu ilac dun bittii inss adett olduktan snra hamile kalirimmm... adet duzensizligimizzde gecerr belkii bi umuttt. Senn vajidee ne durumdasinn umudunu hic yitirmee en onmliside o cnmm. Isteksizlikte beyinde bitiyorr bncee cnm kendini isteksizim die sartlandirma kolayaa kacmaaa:)))
arkadaslar bn bugn on cmde baya zorlandim napicm yardim edin bnada
merhaba arkadaşlar ben yenı uye oldum sıteyı çözmeye çalışıyorum yardımcı olabılırmısınız.ben 11 aylık evlıyım hala esımle ılıskıye gıremedık..aylardır takıp edıyorum butun sayfaları okudum ama yenı yazma cesaretı buldum kendımde.umutsuz degılım fakat hep erteliyorum.cok acayıp ıstegım var dokunabılılıyorum bacaklarımı acabılıyorum esımı dokunduruyorum fakat afadersınız daha delıgın nerde oldugnu bılmıyorum.bundan 1 ay once aynayla baktım başlangıç yapayım dedım bırkac kez zorlada olsa baktım farketmeye calıstım ıkındım cokk az bırrr hareket gordum açılma gıbı ama cokk az orası nasıl açılacak(esım cok anlayışlı hemde cokk hıc dert etme dıyor ama bende artık cevremdekıler gıbı olmak ıstıyorum.benım gıbı yenı gelınlerle dolu etrafım hepsi basarmıs ve hamıle ben neden onlar gıbı olamıyorum dıyorum cok kızıyorum kendıme olum yok dıorum cesaretlıyım ama nasl baslıycam hıc blmıyorum
çok da bilmem ama bence de aparat senin de moralini bozabilir nasıl olsa bir defa olmuş p..ile devam edin.hiç uğraşma canım aparatçıklarla :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?