Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

evet canım haklısın ama eşli deneme yapmadan önce aparatı yağlayıp bir iki kere deneme yaparım vaji içinin iyice kayganlaşması için
sen ne durumdasın

9 cme devam etcem canım.dr a gittim de ne olcağım meçhul orda da.3 4 ayda bitecek dedi.eşimde çok uzun sürecek kendimiz halldelim diyor.ayrıca yasakları da var.yani burdayım zaten bir sonraki randevu bir ay sonra.işte memlekete gidip gelince ben de devam edicem buralardayım yine :)

canım süpersiniz 2 parmakta sorun yaşıyorsanız 2 parmağa prezervatif geçirin kayganlaştırın çok kolay kayacak ve bi yerde tıkandığında dimdik değil popo yönüne ittirsin bak resimdeki gibi cnmmEki Görüntüle 822713

melisa teşekkür ederim. ben dün bu resmi gördüm ondan dediğin gibi yaptık zaten. yine de olmadı eşimle denememizde, 5-6 cm'den sonra gitmiyor. nasıl bir sorun olabilir acaba?

melisa teşekkür ederim. ben dün bu resmi gördüm ondan dediğin gibi yaptık zaten. yine de olmadı eşimle denememizde, 5-6 cm'den sonra gitmiyor. nasıl bir sorun olabilir acaba?

şimdi 2 parmağına prezervatif geçirsin cnm kendini sıkma içinde bekletsin sağa sola eğsin bu sayede vajinan genişlio.
çıkarsın tekrar denesin. olacak cnm sakın korkma sen eşine yaptırabiliyorsun bu süper bişi. ben dokundurtamıodum bile uğraşın vazgeçmeyin . elbet olacak. prezervatf olayını muhakkak yapın cnm inan bana

eldivenle denemiştik biz de. ama olmadı diye vazgeçmek yok değil mi teşekkürler desteğin için :)

cok teşekkür ederım suan reglıyım lütfen yardımlarınızı beklıyorumm..hanı soyle soylıyım orgazm oluyorum ıstegım varr ılk zamanlar bacaklarımı hıc acamıyodum sımdı esım vazelınle gevsetıyo vajınamı dokunduruyorum bazen yapıyoruz bunu her denemede bıraz daha rahatladıgmı hıssedıyorum elı ordayken daıreler cızıyo dokunuyo oksuyo ama ıcerı gırıs yaptırmıyorum prmagını sadece rahatlamaya calısıyorumm kasma kasma dıyorum kendı kendıme böyle penıs ıcerı gırıcekk falan dıye kendımı rahatlatıyorum kendımı ama sadece bukadarla kalıyoo reglyım ve bıtınce başlamak ıstıyorum hep ertelıyorumm .cok saol cavp verdıgın ıcın

Selam cnmm valla bende cok zorlandim duvar var sanki orda ama oturdum aynanin karsisina bacaklarmi acalildigim kadar actim ve ikinarak 10 cm alabildim 10 cm 12 cm yaptim onuda alabildim ama ikinmanin cok faydasi var yanmam bile olmamistii.. Hatta es denemesine gecmeden once bile denedim ole es denemesine gectim. Ama varya es denemesi daha kolay basta hala zorlaniyorm ama bikere girdimi hic sorun yokk cokk rahatt. Dedigim gibi rahat ol ve bol bol ikin o duvar ikindikca gidiyo aciliyor orasii..

slm cnm hangi asamada kaldigni neler yapabildigini yazarsan mutlaka cvp veren birileri olur diye dusunuyorm kolay gelsin kndin yalniz hisstme cnku burda birsuru insan var hepimz dert ortagiyiz ayni derttn muzdarip insanlarz:)

ben en son 2 parmagımı yarıya kadar aldım ve regl oldum ama bugun başlıycam tekrar benim için dua edin(

bitanem bende onceleri hic bi problem yoktu adet zamani sancilar disinda. yani cok sancili oluyordum diye doktora gittim. oyle seyler yaptilar ki bende 6 ay boyunca her gun kan gelmeye basladi. ondan da mualice aldim adet sokturucu ilaclar derken bi baktim adet olamiyorum artik. napicagimi sasirmis durumdayim. janim bende vaji problemi var. ama eger p...s ala bilmeyi vajiyi yenmek deniyorsa ben bunu yapa biliyorum. yani normal oluyoruz. ama agriyor aciyor. kremler felan kullaniyorum mecbur. ama simdilik kullaniyorum. yani bende en cok cinsi isteksizlik var. yani durmadan bi seyler yapiyoru cinsi istek olsun diye. ultrasonogrofiye gidiyorum doktor bana ooooo masallah cok guzel tertemiz rahmin yumurtalarin var diyor. ee madem cok guzel ve tertemizse bu adet gecikmesi neyin nesi oluyor? esim cok sabirli hic bi sey demiyor. ama ben sikiliyorum artik. bi doktora gitmistim bana dediki. bak kizim sende cinsi istek olmadan bebegin olamaz.sen orgazm olmasan ve senden maye gelmese sendeki mayeyle esinin spermi kovusmasa bebek nasil olucak dedi? o gunden aklimda sinirim bozuk durumdayim. dusunsene ya cinsel istek getiren ilaclar bile kullandim bi ise yaramadi.bana iyi bir cinsi istek getiren ilac soylemisin lutfen ((

arkadaşlar vajiyi bi kaç gün önce yenmiş biri olrak yazıyorum.ben doktor yardımı da aldım takip ettiğim süreci aynen yazıyorum umarım faydalı olur:
1-ılık bi duş al
2-rahatsız edilmeyeceğin bi odada bi aynayı al ve vajinayı incele
3-ıkın ve deliğin açıldığını gör(ilk bakışta görünmeyecek kadar küçük olabilir ama görene kadar ıkınmaya devam et ve deliği görmeden kesinlikle herhangi bi parmak egzersizi deneme)
4-vajinayı inceleyip yapısını iyice kavradıktan ve esnek bi organ olduğunu anladıktan sonra eczaneden bi paket doktor eldiveni ve kayganlaştırıcı jel al
5-15 defa nefes egzersizi yap(nefesini en az 3 saniye tut ve bırak).eldivenini tak serce parmak kısmına bolca kayganlaştırıcı sür,ıkın ve deliği görünce serçe parmağını yavaş yavaş sok(acımayacak emin ol).Bunu her 15 nefes egzersizinden sonra yap
6-serçe parmak egzersizinde başarılı olduysan işaret parmağına geç(nefes egzersizlerine de devam)
7-işaret parmağındada başarılı olursan orta ve işaret parmağıyla çalış. Parmaklar girince bi süre çıkarma-parmaklarını içerde hareket ettir
8- egzersizlerin hepsini başarıyla tamamladıktan sonra penis başıyla deneme yap(öncesinde denemek hayal kırıklığına sebep verebileceğinden denememek faydanıza olur)
not=egzersizleri yaptığınız bi kaç hafta boyunca günde en az 45 dk yürüyüş yapın gerçekten çok faydalı oluyor
Allah yardımcınız olsun...

Anliyorum canimmmm. Ama isteksizlikle ilgilii hic bir bilgim yok. Ama pskolojik die biliyorum ben. Bitkisel ilac falan denedinmi aktarlar yapiyolar die biliyorm bi arastr istersen. Yada pskilogdan falan destek al. Yani adet benim cok strestli bi yapim oldugu icin gelmiyomus doktorum oyle soyledi. Cok dusunupo strest yaparim io etkiliyo hic dusunmedigim ayda kendiliginden oluyo. Iki uc yildir boleyim bendee.... Vajiye gelince hala benmde aci oluyo ama kendimi kastigim icin belli bi zaman snra alisiyorum rahatliyo. O anin akisina biraksan kendini belki sende rahatlicaksin... Bikere zevk alsan emin ol arkasi gelirrrr. Esinle severek evlendinizz demii?

yenmek istemez miyim hem de nasıl istiyorum eşimi seviyorum ve böyle olduğum için onu çok kıskanıyorum tv'deki kadınlara bakması bile bana kendi içimde saçma sapan kıskançlıklar yaşatıyor. sanki kalbim acıyor onun öyle kadınları beğendiğini düşünüyorum beni sevdiğine inanıyorum ama şu olayı yenersek daha çok seveceğini biliyorum.şubatta iki sene olacak..biz çok zor bir araya geldik eminim bunu yapmak eşimin en büyük hayaliydi, bazen toparlıyorum bazen de bu eksiklik duygusu kaplıyor içimi.ne yalan söyleyeyim egzersize her başladığımda yapamıycakmışım gibi geliyor çok acıyor sonra alışıyor.ama hep başa dönüyor gibi...eşimle de denedik onda da canım yandı.ama yine de çok istiyorum eşimin bana o ilk günkü duyduğu aşkı görmek istiyorum çok özledim((

canım fındık ve çikolata...bunları bol bol tüket görürsün o zaman isteği. sen bir de bence kendini biraz rahatlat. bırak şu salak doktorları bol bol maydonoz ye adet söktürücü en güzel ilaç. ilişki sırasında canının yanması da tamamen konsantrasyon bozukluğu yani sen ilişki öncesinde de isteksizsiz bu da psikolojik. o yüzden en güzeli biraz ara ver canın nasılsa isteyecek. istemeden yapmayın. bunları da tüket bol bol. kilo durumun ne alemde bilmiyorum ama zayıf da olsan spor ya da yürüyüşü tavsiye ederim. yani biraz önce kendine zaman ayır sonra da eşine ayırırsın

janim tesekkur ederim tasiyelerin icin. tatlim ben teraziye ciktigimda zar zor elbiselerle 40 kilo oluyordum. ama simdi doktorlarin yuzunden 75 kilo olmusum. delirmek uzreyim. dusunsene bende prolaktin hormonu duzensiliyi yok ama doktor bana prolaktin hormonu duzenleyen ilac vermisti ve icmistim .bi baktim adet olsamda cokk az kan geliyor, oyle boyle derken artik olamiyorum adet felan d. ha bide benden cok findik yiyen mi var. esim cok alardi yerdim simdi kilo vermek icin her seyden uzaklasmis durumdayim. evet canim aciyor.ama bi seyde var.ben nisanliyken bile esime karsi cinsel bir sey duymuyordum. halbuki biz ne zor sartlarla nisanlana bilmistik.ne zor kavusmustuk.ama o kadar cok sevdiyin birine istek duymaman cok aci verici bi sey ((((

evet yaa janimm ben severek hemde cookk severek evlendim. bizim evliliyimiz her kese ornek buralarda.dusunsene esim beni hayatta her kesden koruyan deger veren bi tokat bile atmayan ustume bagirmaya bile kiyamayan bir estir. annesinden babasindan ailesinden hayattaki her kesden koruyan, beni her kesten ustun bilen bir estir. benim de doktorlar stresten falan adet olamiyosun stresten bi seyler duymuyosun diyor.iyi de ben neden stres yapayim ki. kaynanamla bile yasamiyorum ki kaynana baskisi goreyim stres yasayayim. ben cok denedim zevk almayi olmuyo ama (

o zaman biraz hayal gücü yani bence bu sorun da psikolojik ama şu da var ki sen hiç istekli bir cinsellik yaşamamışsın eğer bunu yaşasaydın isterdin bir de kadınlar işte ah biz kadınlar... bizde daha az oluyo galiba bu istek yani senelerce yaşamasak aklımıza gelmeyecek olanlarımız var. geçen gün ilk defa kayınvalidemle konuştuk bu konuları o çok açık annem gibi değil:) eşinden bahsetti yani kayınbabam oluyo kendileri dinlerken biraz utandım ama neyse bak adam 56 yaşında 1 haftayı geçince laf yapıyormuş düşünsene o da diyo ki benim aklıma bile gelmiyor:) işte böyle bir durum var kocalarımızın başka kadınlara yönelmemesi için istemesek de rol yapacaz artık napalım öyle öyle alışırız belki:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…