- 11 Haziran 2013
- 756
- 113
- 63
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #160.701
evet canım haklısın ama eşli deneme yapmadan önce aparatı yağlayıp bir iki kere deneme yaparım vaji içinin iyice kayganlaşması için
sen ne durumdasın
merhaba arkadaşlar ben dün yazmıştım bir buçuk aylık evli olan kızcağızım. avesra'nın dediklerini dün yaptık, eşim birkaç cm girebildi 5-6 cm falan ama zaten o kadarından fazlasını başarmıştık daha önce. şimdi ilerletemiyoruz doğru yönde yaptığımız halde. daha sonra eşimin işaret parmağını bir deneyelim dedik, tamamını alıyorum hareket de ettiriyor pek bir sorun olmadı. iki parmak deneyelim dedik girmiyor. nasıl bir sorun olabilir, neden olmuyor? bazen bir duvar oluyor sanki orada ve giriş kısmı da genişleyeceğine daraldı sanki git gide..
canım süpersiniz 2 parmakta sorun yaşıyorsanız 2 parmağa prezervatif geçirin kayganlaştırın çok kolay kayacak ve bi yerde tıkandığında dimdik değil popo yönüne ittirsin bak resimdeki gibi cnmmEki Görüntüle 822713
melisa teşekkür ederim. ben dün bu resmi gördüm ondan dediğin gibi yaptık zaten. yine de olmadı eşimle denememizde, 5-6 cm'den sonra gitmiyor. nasıl bir sorun olabilir acaba?
şimdi 2 parmağına prezervatif geçirsin cnm kendini sıkma içinde bekletsin sağa sola eğsin bu sayede vajinan genişlio.
çıkarsın tekrar denesin. olacak cnm sakın korkma sen eşine yaptırabiliyorsun bu süper bişi. ben dokundurtamıodum bileuğraşın vazgeçmeyin . elbet olacak. prezervatf olayını muhakkak yapın cnm inan bana
eldivenle denemiştik biz de. ama olmadı diye vazgeçmek yok değil miteşekkürler desteğin için :)
Ayni senin gibiyidim 10 aydan sonra kafama dank etti esim onemsemiodu hep olur birgun diye diye hep bosverdm...... istek cok vardi ama iste kasilma.... baslaman gerek hemde hemennnnnn .... hemeb dokunma aynaya bak .... orani incele ... oksa ... etrafinda daireler ciz alis...orasida senin vucuduna ait oraya dokunman ayip degil senin bi parcan ama hic tanimiyoruz. 2 gun dokun...yada rahat olana kadar ve sonra serce parmakla veya kulak cubuyla basla... bol yag sur oksa once kafani bosalt hayal kur tv izle sonra nefes verirken uzun uzun ilerle icinde ... ikinmayo unutma ve ondan sonra emin ol dunyalat senin olcqk en azindan orasi kapali olmadigini anlicaksin[/
suan reglıyım ama ınan cok ıstıyorum artıkk.aynayla bakınca ay dedım orası kapalı bendemı sorun varr saçma sapan seylerrr..ıkıtane ablam var ılk zamanlar paylasştım yapamadım dıye cok kızdılar yanıı aptalmısın becerıksız gıbı seyler..daha sonra sorma geregı bıle duymadılar oldumu olmadımı dıye .sonra ben kendımı tatmın etmek ıcın laf arasında yalan soyledım oldu dıye.derkenn tam 11 ay gectıı hepp erteledim ve hala ertelemeye devam edıyorummm...delııkk kapalı gelıyoo.dustan sonra cesaretmı topladım baktımm falan ıste kapalı gelıyo..esım cok anlayıslıı hemde cokk bırbırımızı cok sevıyoruzz asıgım ona.bazı geceler vazelın suruyoruzz esım elıne ben vajinama oylee yumusuyokıı beynımı rahatlatıyorummm esım dokundukça kasma kasma dıyorum kendı kendıme ve hıc kasmıyorum alıştım esımın elıne ama parmak sokmakkk cok ıtıcı gelıyo..bılıyorum başka turlu ıcıne bısey gırdıgını farketmek cok zorrr..kendı kendıme dıyorum gırıcıek cıkıcak hıc bısey olmıycakkk.artıkk tak ettı canıma yanııı eskıdenn konusunca kasılırıdımmm ama bıraz daha ılerledım bu bıle umut verıyo bana hastalığımdan sonra ıns baslarımm.tesekkur ederım cevapladığın ıcın pekı egzersız yapınca acı falan oluyomu yanı kan falan gelırmı
Ayni senin gibiyidim 10 aydan sonra kafama dank etti esim onemsemiodu hep olur birgun diye diye hep bosverdm...... istek cok vardi ama iste kasilma.... baslaman gerek hemde hemennnnnn .... hemeb dokunma aynaya bak .... orani incele ... oksa ... etrafinda daireler ciz alis...orasida senin vucuduna ait oraya dokunman ayip degil senin bi parcan ama hic tanimiyoruz. 2 gun dokun...yada rahat olana kadar ve sonra serce parmakla veya kulak cubuyla basla... bol yag sur oksa once kafani bosalt hayal kur tv izle sonra nefes verirken uzun uzun ilerle icinde ... ikinmayo unutma ve ondan sonra emin ol dunyalat senin olcqk en azindan orasi kapali olmadigini anlicaksin[/
suan reglıyım ama ınan cok ıstıyorum artıkk.aynayla bakınca ay dedım orası kapalı bendemı sorun varr saçma sapan seylerrr..ıkıtane ablam var ılk zamanlar paylasştım yapamadım dıye cok kızdılar yanıı aptalmısın becerıksız gıbı seyler..daha sonra sorma geregı bıle duymadılar oldumu olmadımı dıye .sonra ben kendımı tatmın etmek ıcın laf arasında yalan soyledım oldu dıye.derkenn tam 11 ay gectıı hepp erteledim ve hala ertelemeye devam edıyorummm...delııkk kapalı gelıyoo.dustan sonra cesaretmı topladım baktımm falan ıste kapalı gelıyo..esım cok anlayıslıı hemde cokk bırbırımızı cok sevıyoruzz asıgım ona.bazı geceler vazelın suruyoruzz esım elıne ben vajinama oylee yumusuyokıı beynımı rahatlatıyorummm esım dokundukça kasma kasma dıyorum kendı kendıme ve hıc kasmıyorum alıştım esımın elıne ama parmak sokmakkk cok ıtıcı gelıyo..bılıyorum başka turlu ıcıne bısey gırdıgını farketmek cok zorrr..kendı kendıme dıyorum gırıcıek cıkıcak hıc bısey olmıycakkk.artıkk tak ettı canıma yanııı eskıdenn konusunca kasılırıdımmm ama bıraz daha ılerledım bu bıle umut verıyo bana hastalığımdan sonra ıns baslarımm.tesekkur ederım cevapladığın ıcın pekı egzersız yapınca acı falan oluyomu yanı kan falan gelırmı
canım sakın korkma bence bian önce başla için nasıl umut dolacak. parmak imkansız geliyorsa kendine kulak çubuğundan ince bi aparat hazırlayabilirsn. dışını peçeteye sar streçle kayganlaştırıcı ile nasıl kayıp gidiyor göreceksn. egzerszlerde kızlık zarı yavaş yavaş esnediği için bi çoğumuzun kanama olmadı cnm.zarı kanayı kafana takma inan acı yok. orası bu iş için yaratılmış unutma
cnm bizde bunların aynılarını yaşadık ve burdaki yenen kızların tavsiyeleri ile aştık. burayı bırakma sana yardımcı olalım aşmaman için hiç bi sebep yok. eşinin anlayışlı olmasına inan aldırma çünkü onların anlayışı bizi rahatlatmaları zaman kaybına ertelememize neden oluyor cnm. egzerszlere başlayacağm de kesin karar ver hemen sana burdan yardımcı olalım hepimiz...
canım sakın korkma bence bian önce başla için nasıl umut dolacak. parmak imkansız geliyorsa kendine kulak çubuğundan ince bi aparat hazırlayabilirsn. dışını peçeteye sar streçle kayganlaştırıcı ile nasıl kayıp gidiyor göreceksn. egzerszlerde kızlık zarı yavaş yavaş esnediği için bi çoğumuzun kanama olmadı cnm.zarı kanayı kafana takma inan acı yok. orası bu iş için yaratılmış unutma
ayy aynen yaa orası bu ıs ıcın yaratılmış aynanın karsıına gecıyorum aptal salaka becerıksız dıye kızıyorum kendıme cokk :))))etrafımdaki ınsanları gördükçe ayy bunlar olmedı bu ıstenn benden kucuk kızlar yapıyoo dıyorumm reglım bıtınce tekrar yazıcam casaret almak ıstıyorum sızdenn cunku başka kmse bılmıyo bu durumu.tesekkur ederımm
slm cnm rabbim gonlune gore versin
ins hamile kalirsin ne guzel vajiyide asmissn bnde 10cm aparttayim zorlandim biraz aldim icime ama cok zor oldu snki 11-12cm denesem girmez yani dolu dolu bide acidi birz ysaa napicm bn bnada bi onerin olabilermi???
slm cnm hangi asamada kaldigni neler yapabildigini yazarsan mutlaka cvp veren birileri olur diye dusunuyorm kolay gelsin kndin yalniz hisstme cnku burda birsuru insan var hepimz dert ortagiyiz ayni derttn muzdarip insanlarz:)
Ben genelde sokturucu ilacla oluyorum. Bi hafta once gittim doktora gelmene gerek yok bir sorun gozukmuyor dedi ve sokturucu verdi. 6ay icinde hamile kalirsam bi sorun olmadigini kalamazsamda neden olmadigini arastiririz dedii.. 1ayy oldu vajiyi yeneli cok sukur isteksizlik yok ama adet olamadigim icin cok gergin oluyorum depresyona sokuyo resmn.. vajiyi yenmeye gelince bi yildir evliyim esim hic sorun cikarmadi son zamnlarda butun ark. Cocuklari oldu ve bizi ozellikle bni gaza getirdi bu durum. Bu siteyi buldum netten bi ayy arastirdimm sonra yazmaya karar verdim ve burdaki hic tanimadigim insanlar sayesinde basardim. Ilk parmak egzersizinden basladim sonrada aparat hazirladimm. 10 cm cok rahat alabiliyordum. Sonra es denemesine gectikk tabii ondan once eczaneden kayganlastirici aldim onun faydasi cok olduuu. (Yag kullandik zararli die okuduk vazgecdik kullanmaktan hemde esim hoslanmiyor. Bebeyagida yanma yapti bana) simdi kullandigim kayganlastiricida su bazli hic bi yan etkisi yok dedi doktorrr.. sokturucu ilac dun bittii inss adett olduktan snra hamile kalirimmm... adet duzensizligimizzde gecerr belkii bi umuttt. Senn vajidee ne durumdasinn umudunu hic yitirmee en onmliside o cnmm. Isteksizlikte beyinde bitiyorr bncee cnm kendini isteksizim die sartlandirma kolayaa kacmaaa:)))
bitanem bende onceleri hic bi problem yoktu adet zamani sancilar disinda. yani cok sancili oluyordum diye doktora gittim. oyle seyler yaptilar ki bende 6 ay boyunca her gun kan gelmeye basladi. ondan da mualice aldim adet sokturucu ilaclar derken bi baktim adet olamiyorum artik. napicagimi sasirmis durumdayim. janim bende vaji problemi var. ama eger p...s ala bilmeyi vajiyi yenmek deniyorsa ben bunu yapa biliyorum. yani normal oluyoruz. ama agriyor aciyor. kremler felan kullaniyorum mecbur. ama simdilik kullaniyorum. yani bende en cok cinsi isteksizlik var. yani durmadan bi seyler yapiyoru cinsi istek olsun diye. ultrasonogrofiye gidiyorum doktor bana ooooo masallah cok guzel tertemiz rahmin yumurtalarin var diyor. ee madem cok guzel ve tertemizse bu adet gecikmesi neyin nesi oluyor? esim cok sabirli hic bi sey demiyor. ama ben sikiliyorum artik. bi doktora gitmistim bana dediki. bak kizim sende cinsi istek olmadan bebegin olamaz.sen orgazm olmasan ve senden maye gelmese sendeki mayeyle esinin spermi kovusmasa bebek nasil olucak dedi? o gunden aklimda sinirim bozuk durumdayim. dusunsene ya cinsel istek getiren ilaclar bile kullandim bi ise yaramadi.bana iyi bir cinsi istek getiren ilac soylemisin lutfen ((
canım her erkek aynı anlayışta olmuyor malesefama bu sana en azından aman şununla uğraşacağıma yeneyimde kurtulayım dedirtiyor,çünkü gitgide sabırsız davranırsa diye çekiniyorsun, ben kendim parmak egzersizi yapmadan sadece yağ süreceği zaman eşim parmaklarını kullandı o kadar, sen yeter ki yenmek iste, çok korktuğum halde bu kadar yetti bana , ama hemen pes etmedim çok uğraştım yerine yerleştirmek için ama baskı yada acı olmadığı için devam ettim,
bitanem bende onceleri hic bi problem yoktu adet zamani sancilar disinda. yani cok sancili oluyordum diye doktora gittim. oyle seyler yaptilar ki bende 6 ay boyunca her gun kan gelmeye basladi. ondan da mualice aldim adet sokturucu ilaclar derken bi baktim adet olamiyorum artik. napicagimi sasirmis durumdayim. janim bende vaji problemi var. ama eger p...s ala bilmeyi vajiyi yenmek deniyorsa ben bunu yapa biliyorum. yani normal oluyoruz. ama agriyor aciyor. kremler felan kullaniyorum mecbur. ama simdilik kullaniyorum. yani bende en cok cinsi isteksizlik var. yani durmadan bi seyler yapiyoru cinsi istek olsun diye. ultrasonogrofiye gidiyorum doktor bana ooooo masallah cok guzel tertemiz rahmin yumurtalarin var diyor. ee madem cok guzel ve tertemizse bu adet gecikmesi neyin nesi oluyor? esim cok sabirli hic bi sey demiyor. ama ben sikiliyorum artik. bi doktora gitmistim bana dediki. bak kizim sende cinsi istek olmadan bebegin olamaz.sen orgazm olmasan ve senden maye gelmese sendeki mayeyle esinin spermi kovusmasa bebek nasil olucak dedi? o gunden aklimda sinirim bozuk durumdayim. dusunsene ya cinsel istek getiren ilaclar bile kullandim bi ise yaramadi.bana iyi bir cinsi istek getiren ilac soylemisin lutfen ((
canım fındık ve çikolata...bunları bol bol tüket görürsün o zaman isteği. sen bir de bence kendini biraz rahatlat. bırak şu salak doktorları bol bol maydonoz ye adet söktürücü en güzel ilaç. ilişki sırasında canının yanması da tamamen konsantrasyon bozukluğu yani sen ilişki öncesinde de isteksizsiz bu da psikolojik. o yüzden en güzeli biraz ara ver canın nasılsa isteyecek. istemeden yapmayın. bunları da tüket bol bol. kilo durumun ne alemde bilmiyorum ama zayıf da olsan spor ya da yürüyüşü tavsiye ederim. yani biraz önce kendine zaman ayır sonra da eşine ayırırsın
Anliyorum canimmmm. Ama isteksizlikle ilgilii hic bir bilgim yok. Ama pskolojik die biliyorum ben. Bitkisel ilac falan denedinmi aktarlar yapiyolar die biliyorm bi arastr istersen. Yada pskilogdan falan destek al. Yani adet benim cok strestli bi yapim oldugu icin gelmiyomus doktorum oyle soyledi. Cok dusunupo strest yaparim io etkiliyo hic dusunmedigim ayda kendiliginden oluyo. Iki uc yildir boleyim bendee.... Vajiye gelince hala benmde aci oluyo ama kendimi kastigim icin belli bi zaman snra alisiyorum rahatliyo. O anin akisina biraksan kendini belki sende rahatlicaksin... Bikere zevk alsan emin ol arkasi gelirrrr. Esinle severek evlendinizz demii?
janim tesekkur ederim tasiyelerin icin. tatlim ben teraziye ciktigimda zar zor elbiselerle 40 kilo oluyordum. ama simdi doktorlarin yuzunden 75 kilo olmusum. delirmek uzreyim. dusunsene bende prolaktin hormonu duzensiliyi yok ama doktor bana prolaktin hormonu duzenleyen ilac vermisti ve icmistim .bi baktim adet olsamda cokk az kan geliyor, oyle boyle derken artik olamiyorum adet felan d. ha bide benden cok findik yiyen mi var. esim cok alardi yerdim simdi kilo vermek icin her seyden uzaklasmis durumdayim. evet canim aciyor.ama bi seyde var.ben nisanliyken bile esime karsi cinsel bir sey duymuyordum. halbuki biz ne zor sartlarla nisanlana bilmistik.ne zor kavusmustuk.ama o kadar cok sevdiyin birine istek duymaman cok aci verici bi sey((((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?