Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

ayy kiyamam yaa sende de mi aciyoo (( ha bide janim kiskaniyorum diyosun. janim bu kiskancliklar her keste var sanirim. ben dogrusu tvdekilere kiskanmiyorum, ama bazen calistigi yerdeki bayanlara selam verdiginde bile deliriyorum (( hem kiskancsin demeli tatlisin, tatli kizlar sevilmez mi hic janim )))) ilk ask gunune gelsek o hic geri gelmez ki belki daha iyisi gelir zamanla.

ahahahaha ne cok guldum yaaa.bende bazen kayinvalidemgile gittigimde onlar hani ayri yatiyorlar ya bazen kayinvalidem bagiriyor kadiinnn nerdesiinnn ben burda yalniziimm. kaynanam anlamiyo bu beni neden cagiriyo ki diyor ama ben anlatiyorum bak kaynana seni yanina cagiriyo anlasana diyorum guluyorum. benim kaynanam da aynen benim gibi oda yillarca olmasa aklina gelmez. bende oyleyim yaa. ama bi bakarsin oyle yaparim ki yalandan oyle rola giririm ki esim ohaa sen neymissin bee diye biliyo )) yani esim icin cookk guzel rol yapanlardanim. aslinda evlenmemisten erkek cinsi organi bile gormemistim. belki gorseydim bi seyler hayal etseydim bende de olurdu istek felan. simdi aklima hic bi sey gelmiyor cinsellikle ilgili ..

kızlar regl döneminde egzersiz yapamıyorsunuz ya bunun için lütfen eczanelerden ob. tampon alın ped yerine tampon kullanın oda bi nevi egzersiz görevi gibi 2 saatte bi değiştirin bana doktorum öyle demişti..
egzersizleri düzenli yaptığınız sürece inananın aşılamayacak birşey değil.. lütfen kendinize güvenin

Isteksizlikte kotu bisey yaa bisey diyemiyorum oyuzden. Ama kendini sartlandirmissin sen biraz daa. Msela kadinlarda erkkeler gibi orgazm olabiliyo ve emin ol bikere oldumu surekli sen kendinde isticeksin vaji gibi isteksizlikte beyinde bitiyo bencee.. Bak ne kadarda rahatsin evdede millet kayinvlidesi evdeyken bile coskulu yapiyo senin neyin eksikk:)) biraz hayal gucunude genislett bencee hayal et kendine zaman ayirr neblm daha birsuru sey var ama yazilmiyo istee:)))

deneme sırasında zeytinyağ sürmeyi denedin mi canım? ve kendini kastığın zaman derin derin nefes al ve huzur içinde yavaşça ver , ve kastığın her zaman ıkın olur mu, büyükabdestini yapar gibi ıkın.

canım öyle her kremi sürme sakın asıl o zararlı olur ama zeytinyağın zararı olmaz Allahın izniyle.

ben zeytinyağ sürdün mü? sürmediysen mutlaka dene canım diyeceğim :)

o aşk bitmez merak etme sadece askıda duruyor :) o farklı bişey aşk farklı , tabi erkeklerin beyni nasıl çalışır bilinmez ama, birisi aşk birisi tutku.

slm egeincisi bnde bes yildr evliyim egzersiz olarak parmk yapabiliyorm aparattada 10 cme yeni gectim bikac kere denedm fakat con zorlandim5-6-8 cm rahat olmstu ama 10cm cok zor oldu bidaha denemeye cesaretm yok 10cmi yapamiyorm esimle nasl yapayim cok korkagim yaaa bna onerebilecegn bisey varmi??

arkadaşlar 1 hafta sonra doğum yapıcam ama vajiyim sezeryan diyo doktorlar birde alttan muayane edecekler çok korkuyorum kendimi çok kasıyorum. normal doğum yapmak istiyorum vaji olupda normal doğum yapan var mı arkadaşlar lütfen bilgilerinizi paylaşın...

gecmis olsun allah sag salim kucagina almayi nasip etsin rabbim bizede nasip etsin dogum esnsinda sanci cekerken bizedde dua et bizde kurtulalm vajili olup nasl hamile kaldn bn okadar ugrastim olmadi asilama bile yaptirdim tutmadi :)rabbim ins vajiyi yenip oyle nasip etsin vajiyi yenmeyide nasip etsin:)

merhaba bende yeni üye oldum kızlar ben nişanlıyım yaza düğünüm var ve ilk geceden ciddi korkuyorum.. oraya bişeyin girecek olması düşüncesi beni çok korkutuyor aklımda almıyor küçücük yer sonuçta.. benim gibi çok korkan bi arkadaşım yeni evlendi ve onunda vaji olduğunu öğrenince iyce tedirgin olmaya başladım.. sizce benim bu korkularımda vaji olacağım anlamınamı geliyor lütfen tecrübeli birileri bana yardımcı olsun.. zaman zaman bu konuyu düşünüp ağladığım bile oluyor.. :2:

cnm bilmiyorum ama vajili olmssun gbi geliyo diger arkadslarda soylesin fikrini bn kndimden ornk vereyim evlenmeden oncevyapamiycagmi biliyidum ackcasi anneme faln diyodum bn yapamam olurum diyodum annmde tabi ole olur el ogluda sni bekler diyidu nitekim evlndim ve olmadi besyil oldu evleneli ins yavs yavs asicam sna diycem aklindan o geceyle ilgili tum duydklarini bildiklerini at burayi oku surkli basari hikayelerini oku sormk istedigin bisy olnca acik acik sor cekinme nisanlin anlaysliysa ve sna ilimli yaklasrsa allahin izniyle bisy olmz ama sacma sapan knusanlari hic duyma cevrendekileri vajinanin ici bombos alan oradan cocuk cikiyo dusun hatta aynanin karsisina gec vajinani incele dokun orasida senin bi parcan untma aynanin karsisnda ikin ikndikca acildigini gorcksin snra serce parmagini guzelce yagla ve vajinanagotur dokun ve yavasca ittir asagi dgru itir serce parmagn girnce tut biraz orda snra isaret parmagini dene yainca orta parmk snra her ili parmk inan acimiycak kafanda surkli bnu dusnme okadar buyutme anladnmi cnm

merhaba,
bende vajınusmusu yasıyorum.daha basarmadım ancak basarıcagımı bılıyorum ...gereklı ıstek ve basarma azmı olduktan sonra karamsarlıktan uzaklasıp adımlar atmalısınız.Ben 7 ekımde evlılıgımın 1 yılını doldurucam yaptıgım en buyk hata kendımı sclayıp ıcıme kapanmak esımı uzaklastırmak ve hayatımın 1 yılını zından etmek oldu suanda esımın destegını de arkama alarak yenı bır tedavı surecıne gırdık suanda egzersızlerımın cogu sevıyesını atlattım zaferime yaklastıgımı bılıyorum.Lütfen bu yazıyı okuyan herkez sorunu devam edenler bn daha yenememıs bırı olarak karamsarlıga dusmemenızı asla pes etmemenızı dılıyorum..Bu sadce bnm basıma geldı dıye dusunmeyın sayısızca ınsan var bu bır KUSUR degıl kendınızı sakın suclamayın...Kım esıyle bırlıkte olabılmeyı ıstemezkı ANNe olmayı sız buna yakınsınız azmedın ve korkularınızla yuzlesın ...Umarım bende en yakında basarı hıkayemı sızlerle paylasırım...GEREKLİ OLAN GÜÇ SİZDE VAR UNUTMAYIN...iLknryNs <3

bence vajinismus olduğun anlamına gelmiyor.Denemeden vajinismus olduğuna karar veremezsin.Sana şöyle bir örnek vereyim bende hiç korkmuyordum eşimide çok severek evlendim ama vajinismusla 9 ay boyunca uğraşıp 9. ayın sonunda ancak yendim.Sakın ama sakın korkma çünkü korkulacak birşey yok çok kolay birşey. Senin o küçük dediğin yer o kadar esneyebilen bir yer ki...Bir balon gibi düşün balon şişmeden küçüktür ama şişirdikçe kocaman olur.vajinada gerçekten çok esnek düşün bir bebek kafası çıkıyor ben balayımı zehir etmiştim böyle basit birşeyden sen şimdiden kendini korkutup asla buna izin verme.sana tavsiyem nefes egzersiizleri yap ve rahat ol gerisi çok kolay bir de ilk sefer için kayganlaştırıcı kullanabilirsin daha rahat olur.Sadece bir baskı hissedeceksin öyle düşündüğün gibi bir acı kanama yok .Rahat ol kendini şimdiden ben yapamam diye şartlandırma herkes yapmış benim gibi bir korkak yaptığına göre herkes yapar:)Lütfen kendini şimdiden üzme OLACAK emin ol:):)

slm bahar nasılsın ben baya oldu girmeyeli ama benim zamanımdan tanıdık bi seni gördüm inşallah herşey yolundadır

Selam Canım iyiyim sen nasılsın ?

Artık eskilerden pek gelen olmuyor

Hayat nasıl gidiyor :)

Canım ilk etapta 10 cm zorlayabilir. Fakat sakın vazgeçme. 10 cm den sonrası eş denemesi. Yolun sonundasın sakın vazgeçme.

Ben de vajiyi yenmeden önce aşılama ya da tüp bebeğe karar vermiştim ama doktor bunun ileride daha çok sorun olacağını söylemişti. 7,5 yıldan sonra vajiyi yenip hamile kalmıştım.

Canım şimdiden vajiliyim diye strese girme. İlk gece neler yaşayacağını bilemezsin. Bende de öyle çok yoğun bir ilk gece korkusu yoktu ama uzun seneler çektim bunu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…