- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #160.721
yenmek istemez miyim hem de nasıl istiyorum eşimi seviyorum ve böyle olduğum için onu çok kıskanıyorum tv'deki kadınlara bakması bile bana kendi içimde saçma sapan kıskançlıklar yaşatıyor. sanki kalbim acıyor onun öyle kadınları beğendiğini düşünüyorum beni sevdiğine inanıyorum ama şu olayı yenersek daha çok seveceğini biliyorum.şubatta iki sene olacak..biz çok zor bir araya geldik eminim bunu yapmak eşimin en büyük hayaliydi, bazen toparlıyorum bazen de bu eksiklik duygusu kaplıyor içimi.ne yalan söyleyeyim egzersize her başladığımda yapamıycakmışım gibi geliyor çok acıyor sonra alışıyor.ama hep başa dönüyor gibi...eşimle de denedik onda da canım yandı.ama yine de çok istiyorum eşimin bana o ilk günkü duyduğu aşkı görmek istiyorum çok özledim((
o zaman biraz hayal gücü yani bence bu sorun da psikolojik ama şu da var ki sen hiç istekli bir cinsellik yaşamamışsın eğer bunu yaşasaydın isterdin bir de kadınlar işte ah biz kadınlar... bizde daha az oluyo galiba bu istek yani senelerce yaşamasak aklımıza gelmeyecek olanlarımız var. geçen gün ilk defa kayınvalidemle konuştuk bu konuları o çok açık annem gibi değil:) eşinden bahsetti yani kayınbabam oluyo kendileri dinlerken biraz utandım amaneyse bak adam 56 yaşında 1 haftayı geçince laf yapıyormuş düşünsene o da diyo ki benim aklıma bile gelmiyor:) işte böyle bir durum var kocalarımızın başka kadınlara yönelmemesi için istemesek de rol yapacaz artık napalım öyle öyle alışırız belki:)
evet yaa janimm ben severek hemde cookk severek evlendim. bizim evliliyimiz her kese ornek buralarda.dusunsene esim beni hayatta her kesden koruyan deger veren bi tokat bile atmayan ustume bagirmaya bile kiyamayan bir estir. annesinden babasindan ailesinden hayattaki her kesden koruyan, beni her kesten ustun bilen bir estir. benim de doktorlar stresten falan adet olamiyosun stresten bi seyler duymuyosun diyor.iyi de ben neden stres yapayim ki. kaynanamla bile yasamiyorum ki kaynana baskisi goreyim stres yasayayim. ben cok denedim zevk almayi olmuyo ama(
merhaba arkadaşlar ben dün yazmıştım bir buçuk aylık evli olan kızcağızım. avesra'nın dediklerini dün yaptık, eşim birkaç cm girebildi 5-6 cm falan ama zaten o kadarından fazlasını başarmıştık daha önce. şimdi ilerletemiyoruz doğru yönde yaptığımız halde. daha sonra eşimin işaret parmağını bir deneyelim dedik, tamamını alıyorum hareket de ettiriyor pek bir sorun olmadı. iki parmak deneyelim dedik girmiyor. nasıl bir sorun olabilir, neden olmuyor? bazen bir duvar oluyor sanki orada ve giriş kısmı da genişleyeceğine daraldı sanki git gide..
kizim evet yaa manyak burdakilar. oldurecekler sonunda beni. dusunsene ya ben 40 kilo gelmiyordum oyle ilaclar igneler yazdilar ki 40 kilodan 75 kiloya kalktim. simdi 75 kiloyum dusunsene beni ne hale koymus bu doktorlar. (((( ya ben napacagimi sasirdimmm. ben simdi krem kullaniyorum belki zedelenmisse duzelir kremle iyilesir diye.bide ben hsg cektireli 2 ay oldu hala duzelmedim ya ben. hem anlamadigim hsg cektirdikten 2 hafta kadari esimle olmadim. ama oldugum gunu hic kan gelmedi ama acidi. ama bu son 1 ayda oluyorum agridan. napiyim yaa bi seyler onerin. zeytin yagi mi kullaniyim iliski sirasinda? zararli olmaz mi?
dr deforme olmuş olabilir mi dedi gerçekten, o nasıl laf öyle, eşyamıyız biz bende benimkine modifiye yaptırdım değişiklik olsun sıkıldık artık [/QUOT
sonuçta söyleyen dr bırak o düşünsün:) tekrar gidecem zaten bakalım o ne diyecek
yorumsuzdr a ihtiyacın yok senin yok dediiim
hepimizin inşallah:) kavga ediyorum da küsüyorum da.hayatla barışık olmak gerek derler.bende yenince barışıcam artık.
ben biraz olsun şebeklik yapıp yüzünüzü güldürür müyüm diye böyle konuşuyorum yoksa inanın sizin gibi bende çok üzülüyorum, inşallah herkes en kısa sürede yener en büyük dileklerimden birisi bu.
sen iyisin yine ben bugün ilk defa egzersiz yaptım.serce parmak ve onun yanındakini alabildim.baş parmagımı yarısına kadar alabildimacı hissettim bıraktım.10 cm için bişi diyemicem ama sen bana bişey diyebilirsin bence dimi ??
yenmek istemez miyim hem de nasıl istiyorum eşimi seviyorum ve böyle olduğum için onu çok kıskanıyorum tv'deki kadınlara bakması bile bana kendi içimde saçma sapan kıskançlıklar yaşatıyor. sanki kalbim acıyor onun öyle kadınları beğendiğini düşünüyorum beni sevdiğine inanıyorum ama şu olayı yenersek daha çok seveceğini biliyorum.şubatta iki sene olacak..biz çok zor bir araya geldik eminim bunu yapmak eşimin en büyük hayaliydi, bazen toparlıyorum bazen de bu eksiklik duygusu kaplıyor içimi.ne yalan söyleyeyim egzersize her başladığımda yapamıycakmışım gibi geliyor çok acıyor sonra alışıyor.ama hep başa dönüyor gibi...eşimle de denedik onda da canım yandı.ama yine de çok istiyorum eşimin bana o ilk günkü duyduğu aşkı görmek istiyorum çok özledim((
kızlar regl döneminde egzersiz yapamıyorsunuz ya bunun için lütfen eczanelerden ob. tampon alın ped yerine tampon kullanın oda bi nevi egzersiz görevi gibi 2 saatte bi değiştirin bana doktorum öyle demişti..
egzersizleri düzenli yaptığınız sürece inananın aşılamayacak birşey değil.. lütfen kendinize güvenin
arkadaşlar 1 hafta sonra doğum yapıcam ama vajiyim sezeryan diyo doktorlar birde alttan muayane edecekler çok korkuyorum kendimi çok kasıyorum. normal doğum yapmak istiyorum vaji olupda normal doğum yapan var mı arkadaşlar lütfen bilgilerinizi paylaşın...
merhaba bende yeni üye oldum kızlar ben nişanlıyım yaza düğünüm var ve ilk geceden ciddi korkuyorum.. oraya bişeyin girecek olması düşüncesi beni çok korkutuyor aklımda almıyor küçücük yer sonuçta.. benim gibi çok korkan bi arkadaşım yeni evlendi ve onunda vaji olduğunu öğrenince iyce tedirgin olmaya başladım.. sizce benim bu korkularımda vaji olacağım anlamınamı geliyorlütfen tecrübeli birileri bana yardımcı olsun.. zaman zaman bu konuyu düşünüp ağladığım bile oluyor.. :2:
merhaba bende yeni üye oldum kızlar ben nişanlıyım yaza düğünüm var ve ilk geceden ciddi korkuyorum.. oraya bişeyin girecek olması düşüncesi beni çok korkutuyor aklımda almıyor küçücük yer sonuçta.. benim gibi çok korkan bi arkadaşım yeni evlendi ve onunda vaji olduğunu öğrenince iyce tedirgin olmaya başladım.. sizce benim bu korkularımda vaji olacağım anlamınamı geliyorlütfen tecrübeli birileri bana yardımcı olsun.. zaman zaman bu konuyu düşünüp ağladığım bile oluyor.. :2:
slm bahar nasılsın ben baya oldu girmeyeli ama benim zamanımdan tanıdık bi seni gördüm inşallah herşey yolundadır
slm egeincisi bnde bes yildr evliyim egzersiz olarak parmk yapabiliyorm aparattada 10 cme yeni gectim bikac kere denedm fakat con zorlandim5-6-8 cm rahat olmstu ama 10cm cok zor oldu bidaha denemeye cesaretm yok 10cmi yapamiyorm esimle nasl yapayim cok korkagim yaaa bna onerebilecegn bisey varmi??
gecmis olsun allah sag salim kucagina almayi nasip etsin rabbim bizede nasip etsin dogum esnsinda sanci cekerken bizedde dua et bizde kurtulalm vajili olup nasl hamile kaldn bn okadar ugrastim olmadi asilama bile yaptirdim tutmadi :)rabbim ins vajiyi yenip oyle nasip etsin vajiyi yenmeyide nasip etsin:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?